Hirdetés
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
rol33
aktív tag
esetleg lenne vkinek infója arról h a Telenornál kapható One hálózat függő vagy független?
-
N4ri87
senior tag
Srácok nem lehet valahogy megoldani, hogy a képernyőzárat ne lehessen feloldani a notificationbar lehúzásával?
-
hurrikan
addikt
Mit mondana a HTC One a nagy világnak ha beszélni tudna?
"Lehetnék én is műanyag
Korszerű, formálható
Átlátszó és színes darab
Lehetnék én is ugyanolyan
Lehetnék kék, mint az ég,
Mint a hupikék törpikék. Aha"lehet kiválasztom unboxing videóhoz zenének
csak nehogy addigra kijöjjön a kék xD -
pg1966
senior tag
Autós töltő nektek bírja tölteni a ONE-t úgy, hogy növekedjen a töltöttség, miközben pl. az iGO megy? Tehát hogy ne kevesebb szufla legyen a ONE-ban használat után, mint előtte, mert nekem nem, pedig 1A-es NEXUS autós töltőt használok. A Sensation XE-n mindig nőtt a töltöttség iGO használat közben is.
-
22darti
csendes tag
Én sokat járok autóval, és eddig bebizonyosodott, hogy a gyári tartók jönnek be a leginkább.
Szebbek, sokkal jobban rázkódásállóbak, valamint sokkal kisebb helyet foglalnak, mint a mindenhezjók.
Tény, hogy nem olcsó, de pl. Asus Padfone 2-höz amikor néztem még a telefont, akkor azért is lett belőle One, mert ha lehet kapni egyáltalán akkor 25K a gyári tartó hozzá. Na az már nekem is nagyon sok.Azt hiszem gyorsan megnézek néhány videót a neten, hogy a fekete mennyire sérülékeny, biztosan van néhány fent.
-
-
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5477 üzenetére
Adjon ki a halál érte ennyit
főleg, hogy tokkal már nem használható.
én elmentem a speedbe, egy ilyen tartóért, de mivel maga a tartó kici, ezért kértem hozzá egy nagyobbat, nem lötyög, nincs baja, adtak hozzá 1A-s HTC autós töltőt, és 6500 körül lett a vége. -
22darti
csendes tag
Vennék az One-hoz autós tartót. Szerintetek a gyári tartó:
http://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=241788
mennyire kíméletes a telefonnal? Gondolok itt arra, hogy pont a legkényesebb pontokon rögzíti a telefont az éleknél.
Fekete masinát rendeltem, de félek, hogy azon az apróbb karcolások jobban látszódni fognak, ha ledobja a fényezést a gép az éleknél, és talán pont ezért jobb lenne az ezüst... Csak hát tényleg szebb a fekete... -
Irtatok többen is privátot a linkelt tokkal kapcsolatban.
Ha összegyült az x létszám akkor megveszem egyben őket.
Viszont a hazajutása várat magára,mert nem tudom még pontosan mikor jön ki a családból vki aki el tudja vinni vagy vmelyik ismerősöm el tudja vinni. Én csak augusztusban megyek haza (elvileg).
Lehet csinálok neki egy apróhirdetést és akkor ott konkrétan lehet rá jelentkezni.
Akkor ott nyoma lesz ki is volt az aki olyat szeretne,
mert elég sok privátot kapok más dolgok miatt is. -
Jó lenne,ha lenne olyan szinben is mint a beats felirat,az menne igazán az ezüsthöz.
Nem is értem miért nincs... -
TheProb
veterán
Ez is szép szvsz
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #5470 üzenetére
(#5471) dani3l: megelőztél. Viszont itt nem csak a driverek okozzák a problémát. Amikor a HTC-nél megalkották a One-t akkor a hardvert és a szoftvert is összehangolták. A hardvert kiegészítik ilyen-olyan szoftveres funkciókkal amik "értékessé" teszik az adott elemet. A Google Edition verzió például nem fogja tudni a Zoe-t.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #5470 üzenetére
Action Launcher Pro, ott van a kommentekben.
Btw erdekes iras, elejet akar en is irhattam volna, nekem is jobban bejön a stock android.. Viszont kivancsi leszek kesöbb sikerül-e atemelni valagogy a kamera/audio drivereket (vagy akarmik is ezek) a cm meg egyeb romokba, hogy ott is normalisan hasznalhatoak legyenek ezek a funkciok. Mondjuk ha tenyleg jön Googe One is alap droiddal, akkor valoszinü nem lesz gond..
-
Gabesz11
tag
Sziasztok ma en is atvettem az Onemat. Az enyem SH35EW ezust es hibatlan. Nagxon jo eddig
-
Xaels
félisten
[link] Érdekes elmélkedés az esetleges HTC One Google Edition-ről és, hogy a gyártók "felülete" azért még is csak több szimpla felületnél.
-
Xaels
félisten
válasz
-=Ghost=- #5462 üzenetére
Ma a prediktív viccelt meg kicsit. FB appban (nem a messenger) írtam üzenetet és a "P"-t állandóan kijavította "O"-ra illetve a "K"/"L" párossal is ezt csinálta és nem akarta a megfelelő szavakat kiadni. A nyelv nem állítódott el, HU-n volt és direkt próbálgattam, hogy nem-e ütök félre, de nem. Érdekes, hogy sem Opera alatt, sem SMS írásnál nem csinál ilyet.
-
-=Ghost=-
őstag
WP billentyűzetének volt egy okos funkciója, shift-re dupla tapi caps lock-ot ért.
Ahogy észrevettem itt ilyesmi nincs.
Van, csak lassú voltam.#5463 Xaels: Igen, úgy néz ki reggel még kómás voltam a gyors duplaklikkhez.
Gyors az, ha vársz közben egy kicsit is akár, akkor az első tapira be, a másodikra kikapcsolja. -
adodaniel
őstag
Na megrendeltem, pénteken a kezemben lesz a kicsike.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #5457 üzenetére
en nem tudom, hogy milyen termekeket vettel, de nekem egyikkel sincs/sem volt bajom. (mikro, porszivo, tv-k, telefonok, mondjuk mindbol a magas, csucskategorias van)
egyebkent a szervizrol volt szo, az pedig a legjobb, sot paratlan.a htc-vel viszont eddig nem volt szervizes tapasztalatom, de az biztos, hogy alkatreszeket realis aron nem lehet hozzajuk kapni. (ebay-t hagyjuk...)
a diamond 2-hoz egy kijelzot kerestem...de brutal aron volt.ezen telefon eseten is remelem nem lesz hatrany az "egybehaz" , vagyis nem esnek neki szetszedegetni, hanem, mint az i-nel komplett cseret adnak, ha gond lenne vele.
mondjuk, hogy mi lesz garancia idon tul.....majd lejarat elott eladjuk! -
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #5454 üzenetére
Nekem többszörösen rossz tapasztalatom van velük.
Telefont, laptopot, TV-t illetően is. Én Samsungot soha többé nem fogok venni, még pendriveban meg memória kártyában sem.
A termékek is gagyik voltak. Más gyártók ezerszer jobb minőséget adnak azért amennyibe kerültek. Silány minőségűek és nem tartósak a termékeik. Valamint a szerviz hozzáállása és szaktudása, munkaminősége is kritikán aluli volt. -
dani3l
őstag
Azaz.
Desire alu kerete itt van elöttem, az nekem inkabb szürkes, eleg vilagos, de ennek a hd-nek jo a szine. El tudnek kepzelni egy ilyen sötetbarna telot, valami bronzos szegellyel meg müanyag csikokkal.
Bar lehet mar tul csicsas lenne.. Regebben volt valami telo, nokia talan, vagy SE, annak volt hasonlo szine, az bejött, nem tudom most, melyik volt.
-
Xaels
félisten
[link] Na megérkezett az Edigital-hoz is.
(#5447) borkarico: szerintem nem sokan. Elég "új" tok, de szerintem például csúnya a kamera kivágás és a szilikon belső hiába jól tompítja az esések okozta erőhatást, de az alákerülő por kivégzi a hátlapot előbb utóbb.
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
esetleg használ valaki ilyen case-mate tough tokot??? Ha igen, kérem írja meg a véleményét róla. Sok helyen írják hogy elég jó kis tok, lehet hogy berendelek egyet belőle.
-
hurrikan
addikt
válasz
adodaniel #5445 üzenetére
A szerviz korrektsége általában a vásárlás helyétől függ a HTC-nél.(is)
Gyári garival általában nincs probléma. Nem kötekednek.
Pixel hibásakat cserélik 3napon belüliben is, illesztési hibásakat meg nagyon bolt, szolgáltató, sőt ügyintéző függő is.
2ismerősömnek is simán cserélte a T 8napon belül csere gariba, illesztési gond miatt. De fentebb meg valaki írta, hogy az ő ismerősét elküldték, hogy az illesztési hiba az nem csere ok, csak szerviz. -
adodaniel
őstag
válasz
woodyszunyog #5436 üzenetére
Igen én is T-s vagyok már 6 éve legalább. Htc-t nem ismerem, azért érdeklődök. Nincs kedvem szervizekbe járkálni folyamatosan.
-
joey04
titán
-
adodaniel
őstag
válasz
woodyszunyog #5433 üzenetére
Én is T-nél készülök venni. S2-ről váltok, samunál nincs semmi, ami annyival többet adna, így a One a kiszemelt.
-
woodyszunyog
csendes tag
Nekem ma hozta meg a GLS a T-től. Hibátlan eddig a dolog! Xperia mini pro után szokatlan, de eddig tetszik!
-
adodaniel
őstag
Ezek közül a hibajelenségek közül melyik gyakori / igaz?
Elnézést ha volt már ezekről szó, de munkában nincs időm végigolvasni a topicot, a jelenlegi készülékem pedig túl hamar elvitték, így most telefon nélkül vagyok, gyorsan kell döntenem. Köszi a türelmet.
-
GyureX
tag
Amit nekem a zalaegerszegi t-ben kihozott cserére a szervízes muksó, a 3 db feketéből egyik se volt lefóliázva, és mindegyiknek mindkét oldalán el volt engedve matrica, szóval tuti kibontották már azokat.
-
adodaniel
őstag
válasz
-=Ghost=- #5424 üzenetére
Köszi a választ. Nekem se kellett a samu-t soha szerencsére, csak megnyugtató tudni, hogy ha gáz van, akkor nem hetekig pihen a szervizben a telefon, hanem ennyi pénzért amilyen gyorsan lehet megoldják.
Minden bizonnyal meg fogom venni a One-t én is.Még a színét nem döntöttem el.
-
Koris
aktív tag
válasz
ThorsHUN #5421 üzenetére
Nekem volt szerencsém mindkettőt használni.Azt kell hogy mondjam az ezüst feltünőbb,egyedibb,kevésbé tűnik sérülékenynek,a fekete komolyabb,elegánsabb,visszafogottabb és nagyon sérülékenynek tűnik.Nekem ezüst elejü fekete hátlapos jönne be legjobban
Dreamie: Nekem egyiken sem volt fólia csak egy htc-s zacsi. -
Dreamie
őstag
Az nem elképzelhető, hogy a fólia mesérült és inkább leszedték róla, hogy kinézzen valahogyan?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Sokan írták a fóliát, az nekem sem volt (T) de a matricák sértetlenek voltak, márpedig azokat viszonylag nehéz sérülés nélkül lehámozni. (Nem hiszem, hogy vesződnének vele, ha meg akarnák nézni a telefont.)
#5400 adodaniel: Nem samsung, de pl: Amikor nekem a HD7 magától újraindulgatott bevittem -> újrahúzták az sw-t, visszaadták -> szerencsére viszonylag gyorsan kb 2 napon belül megint újraindult -> visszavittem, hogy anyátok -> ott helyben alaplapot cseréltek, 1 óra alatt, meg is várhattam. Aztán másnap visszamentem mert a cserénél a hátlap alsó panel egyik kis rögzítő füle letörhetett, és egy kicsit elállt a panel. Ezt akkor azonnal nem vettem észre, amikor átvettem a telefont, de másnap 2 perc alatt raktak rá egy másikat.
Ezt most nem tudod eljátszani, mert külföldön javítják, de ami tapasztalatom van velük azt mondanám, hogy korrekt módon dolgoznak.
Mondjuk nem tudom máshol hogy nézne ki, nem sűrűn kell gariztatnom dolgokat.#5409 istnag: Köszi, megnézem.
-
dani3l
őstag
"White or black? This is the question." Ezt eleg könnyü megvalaszolni, mert fekete van, feher meg nincsen..
Nem tudom a szürke az miert feher sokaknal..
Btw szerintem sokkal elegansabb a szürke, kicsit komolyabbnak tünik, a fekete szerintem nagyon sötet, meg nagyon egybeolvad a kjelzö a burkolattal. Ami egyebkent erdekes, mert en inkabb fekete parti vagyok müszaki cikkekböl es feher telefont soha nem vennek, de ez az ezüst szep.Ezüst valoban, nem szürke, elnezest.
-
joey04
titán
Aki még bizonytalan lenne:
HTC One Color Options Compared: Black vs WhiteNekem most megint a fehér/ezüst tetszik jobban.
-
Xaels
félisten
válasz
22darti #5407 üzenetére
A doboz le van fóliázva és a két oldala le van ragasztva HTC-s ragasztószalaggal amin fel vannak tüntetve a célországok betűkódjai.
Pixelhibát a Play áruházból szedett mondjuk Dead Pixel Testtel. Váltogatod vele a színeket és átnézed minden színnél a kijelzőt.
-
Spark_777
tag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Az eredeti doboz zsugorfóliával van ellátva,zárómatricát nem találtam rajta.Érdekes módon nekem az első ami EU garanciás volt,más minőségű dobozban érkezett mint a Magyarországra szánt ami most van.Az Eu-s,fényes elég merev dobozzal érkezett,míg a magyar kicsit újrahasznosított papír benyomását keltette.A gyors boltban nekem nem volt már fólia a dobozon,rá is kérdeztem,és azért bontották ki hogy már tuti (ha nem is hibátlan)de jó darabot kapjak.Pixelhibára pedig használd a Dead Pixel Test nevű programot,nekem bevált.
-
22darti
csendes tag
Gyors kérdés azoktól, akik már vettek One-t.
A dobozon látszik már ha kinyitották, vagy ezt nem lehet látni? Gondolok itt eredeti originálómatricára, vagy bármi, amit tényleg csak a HTC tehet rá.Szeretnék rendelni egyet, és szeretném elkerülni, hogy már visszaküldött példány landoljon nálam.
Másik kérdés, hogy pixelhibát mivel szoktatok tesztelni?
-
Tomate
veterán
Úgy néz ki én is megtaláltam a barátomat. [link]
Szóval létezik olyan, hogy sok szolgáltató függetlenül adja ki a telefont mint ebben az esetben? (sok ilyen hirdetést találtam már)
-
Koris
aktív tag
Megjött a fekete!Hibátlan,FA35DW.
-
Látom megy a "házikó" keresgetés a telefonnak.
Ha gondoljátok berendelek belőle vagy 20db-ot és amikor otthon leszek elpostázom. -
ThorsHUN
őstag
-
nikilauda
senior tag
válasz
adodaniel #5400 üzenetére
Ha ráér, akkor jobban jársz ha vársz a vásárlással. Itt nagyon elkeserítő néhány fórumozó tapasztalata. ( Az S4-nél sem rózsásabb a helyzet). Én is szeretnék venni egy ONE-t vagy egy S4-et, de eddig túl sok a gond. Az is igaz,hogy cseréltetni tudod, ha nem felel meg a minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Így bővítheti az Xbox termékcsaládot a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Classic / Xbox 360
- iPhone topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest