- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
O N E
tag
-
Redplee
senior tag
mi a különbség e között:
http://www.speedshop.hu/termekek/69084/htc-one-ezust.html
és e között?
http://www.speedshop.hu/termekek/68511/mobiltelefon-keszulek-htc-one-m7-ezust.html
mindegyik htc one m7 ezüstöt ír, de az egyik 10e el olcsóbb?
-
TheProb
veterán
No, én tőle vettem az IMAK tokot és nem annyira ótvar ez mint itt írták páran. ezen nincs se sorja, se anyaghiba,stb. annyi h fél órát tisztítgattam mire tiszta lett. Persze majd csak használat közben derül ki mennyit ér
-
adodaniel
őstag
Van egy app, ami a szemed figyeli, hogy nézed-e a képernyőt. Mi a neve?
-
istnag
addikt
Használjatok Quickpicet. Gyorsabb,jobb,mint a gyári.
-
bluekoli
tag
Ma megjött az én feketém is speedshoptól. Teljesen jónak tűnk, a bal felső sarkán van egy pár mm ahol az illesztési hézag nagyobb mint máshol, de abszolút nem zavaró. Ahogy látom Taiwani gyártás (HT35DW9...).
A menüben nektek is vannak magyarosítási problémák? Nekem ami rögtön szembetűnt, az a menüben a "Testreszabás - Értesít;si hang". Az 'é' betűt nem jeleníti meg. Hasonló problémák vannak amikor a gmail leveleimet nézem is.
-
dtomas
csendes tag
Üdv
Eddig passzív olvasója voltam a topiknak de ma beújjítottam egy feketére a T-nél. Hát mit mondjak .Egy telefonnak így kell működni. Volt Desire HD-m, szerettem. Most egy Grand x-et cseréltem le, nem bírtam megbarátkozni a hibáival.No de a ONE nagyon-nagyon meggyőző. Ja és hibátlan.
-
Xaels
félisten
Kelet EU a HTC_032.
Asia-HK-CHT HTC__622
ATT CWS__001
BM BM___001
Bouygues-Telecom BOUYG201
Brightstar-PTB BSTAR502
Brightstar-SPA BSTAR301
Chunghwa-Taiwan CHT__601
CA_Dave DAVE_001
CA_Videotron VIDEO001
CT HTCCN702
CU HTCCN703
DCM DOCOM801
DOPOD DOPOD701
Era T-MOB009
Entel BSTAR306
Tigo BSTAR307
Movistar BSTAR308
Fastweb-IT FASTW401
GOOGLE GOOGL001
H3G-AT H3G__106
H3G-DAN H3G__F05
H3G-Italy H3G__402
H3G-ROI H3G__003
H3G-SWE H3G__G04
H3G-UK H3G__001
HTC-Asia-SEA HTC__037
HTC-Asia-SEA-WWE HTC__044
HTC-Australia HTC__023
HTC-BE HTC__E41
HTC-Czech HTC__C24
HTC-Denmark HTC__F08
HTC-Dutch HTC__E11
HTC-EastEurope HTC__032
HTC-ELL HTC__N34
HTC-FRA HTC__203
HTC-FRA-Bouygues HTC__247
HTC-FRA-NRJ HTC__249
HTC-GCC HTC__J15
HTC-GER HTC__102
HTC-India HTC__038
HTC Israel HTC__K18
HTC-ITA HTC__405
HTC-Nor HTC__Y13
HTC-Norway HTC__H10
HTC-Poland HTC__B25
HTC-PTG HTC__506
HTC-Russia HTC__A07
HTC-SPA HTC__304
HTC-Sweden HTC__G09
HTC-Tesco HTC__052
HTC-Turkey HTC__M27
HTC-WWE HTC__001
Hutch-Australia HUTCH001
O2-DE O2___102
O2-UK O2___001
Open-Channel HTCCN701
Optus-Australia OPTUS001
ORANGE-AT ORANG113
ORANGE-BE ORANG012
ORANGE-CH-FRA ORANG203
ORANGE-CH-GER ORANG104
ORANGE-ES ORANG309
ORANGE-French ORANG202
ORANGE-PL ORANGB10
ORANGE-PO ORANG008
ORANGE-SK ORANG006
ORANGE-UK ORANG001
Rogers ROGER001
SKT_KR SKT__901
SMC-Voda-HK SMCVD001
TELEF-Spain TELEF301
Telstra TELST001
TELUS TELUS001
TIM-Italy TIM__401
TMA T-MOB102
TMCZ T-MOB004
TMD T-MOB101
TMH T-MOB007
TMHR T-MOB006
TMMK T-MOBL11
TMNL T-MOB003
TMSK T-MOB008
TMUK T-MOB005
TMUS T-MOB010
TWM-TW HTC__621
VIRGIN-UK VIRGI001
VODA-Africa-South HTC__016
VODA-Australia VODAP021
VODA-Germany VODAP102
VODA-Greece VODAP006
VODA-Ireland VODAP019
VODA-Italy VODAP405
VODA-Mobilkom VODAP120
VODA-Netherland VODAPE17
VODA-New-Zealand VODAP022
VODA-Portugal VODAPD18
VODA-Proximus VODAP024
VODA-SA VODAP026
VODA-SFR VODAP203
VODA-Spain VODAP304
VODA-Swisscom-DE VODAP110
VODA-Swisscom-FR VODAP212
VODA-Swisscom-IT VODAP416
VODA-Swisscom-WWE VODAP015
VODA-TR VODAPM27
VODA-UK VODAP001 -
Exelsior
őstag
-
keIdor
titán
Na csütörtökön meg is jön a cuccom, én a fekete mellett döntöttem, ahogy eddig is szinte minden telefonom az volt. Egyedül az SGS3 volt ez a sötét kék.
Kíváncsi leszek rá, remélem bejön. SLCD3, Sense és a fém e mellett szólt, remélem a frissítéssel eltűnik újra az a menü... -
penell1234
tag
válasz
TheProb #5975 üzenetére
Ez oké de amit az illető irt hogy magyar kiosztás mellett támogatja a 160 karakteres SMS-ben használható ékezetes karaktereket. De nekem csak akkor számol rendesen 160-tól visszafelé ha az ékezetes betű (à) így áll.De ha már írok vagy 5 ékezetes betűt ami (á) így áll már 70-töl számol vissza.
-
TheProb
veterán
válasz
penell1234 #5974 üzenetére
Általában úgy szokott lenni, hogy falrakod a főprogramot, utána a nyelvi csomagot. majd az appon belül kell kiválasztani a nyelvet, valamint a keyboard részbél az options-ben kell kiválasztani hogy nem az alap keyboard-ot akarod használni hanem a customot
-
penell1234
tag
Valaki tudna abban segíteni hogy letöltöttem a Magyar AnySoft Keyboardot de ez a program önállóan NEM működik. Először telepíteni kell az AnySoftKeyboard főprogramot.De ara nem jöttem rá hogy mit kéne beállítani hogy ez működjön valaki írta hogy magyar kiosztás mellett támogatja a 160 karakteres SMS-ben használható ékezetes karaktereket. De nekem csak akkor számol rendesen 160-tól visszafelé ha az ékezetes betű (à) így áll.Ere gondolt volna az illető?
-
TheProb
veterán
Úgy néz ki csütörtökön végre átvehetem én is a One-t, nem értem telenort komolyan h mi tartott ennyi ideig..
-
NandorHUN
addikt
Arról valaki fel tudna világosítani, hogy mi a helyzet ezekkel a Nokia mikrofonokkal, bármint azt tudom hogy volt per, illetve HTC nem hibás, az ój készülékeke más mikrofonnal kerülnek ki, de itt már többen említették ezt negatívumnak... akkor a Nokiás mikrofonok jobbak? Megéri inkább egy májusit venni? Én úgy tudom, hogy ugyanolyan minőségű hdr mikrofont kapunk ,de javítsatok ki, ha nem így van.
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #5953 üzenetére
Enyem is FA-val kezdödik es rajt is van a dobozon, hogy made in taiwan. Egyebkent 4. ho 11-i gyartas es szerencsere hibatlan, raadasul ez meg biztosan a hdr mikrofonos szeria, ugyhogy - nem akarom elszolni magam, de - ugy nez ki szerencsesen kifogtam..
Egyebkent ausztriaban vettem, de ahogy nezem ez a nemet o2-nek szant szallitmanybol lehetett, mivel rajta van egy beatses matrica, hogy regisztraljak az o2 oldalan es kapok egy beats fülest. Kar, hogy aprilis 30-ig volt az akcio..#5966: Az eleg baj, remelem a frissitesben ezzel is kezdenek valamit. Nem is lenne gond, ha lenne a galeriaban egy facebook mappa, amiben vannak a kepek, de igy, hogy megnyitom a galeriat aztan egyböl az arcomba tolja öket, nem annyira baratsagos..
#5967 N4ri87: En is kapasbol azt probaltam, de az sajnos nem a galeriara vonatkozik, hanem ugy altalanossagban a szinkronizaciora, attol függetlenül, hogy ott hozza be..
-
N4ri87
senior tag
Valamelyik nap készítettem egy videót a telefont vízszintesen tartva, de amikor lejátszottam, elforgatta függőlegesre. Ez mitől lehet?
A másik kérdésem pedig az, hogy hogy lehet elérni a galériában, hogy ne szarja tele facebook képekkel, ha épp be vagyok jelentkezve?
-
s-tomi
csendes tag
valaki mondja már meg nekem, hogy a V-nél miért nem lehet feketében kapni???!!!! Nem értem!!!
-
porkiy
aktív tag
Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett HTC ONE/SL telefon 2G Quadband, 3G Quadband, LTE, töltő adapter + USB kábel + fülhallgató+ beépített akkumulátor, fehér (HTC ONE/SL #WHITE) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban! T-mobile
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #5957 üzenetére
3rd party app-pal, pl. extreme call blocker
-
penell1234
tag
Ha magán számot ír ki a telefon ami ugye számot nem tartalmaz azt le lehet tiltani hogy foglaltat jelezzen az illetőnek mert jó párszor már kerestek és magán számot irt ki de nem szolt bele senki így inkább letiltanám hogy foglaltat jelezzen. Valaki szórakozik. Nekem úgy rémlik hogy valahol be lehet állítani.
-
adodaniel
őstag
Készülék sorozatszáma FA-val kezdődik. Ez mit jelent?
-
Sziasztok!
Gondoltam szólok.
frissitettem a hirdetést...
-
22darti
csendes tag
válasz
sipy888 #5946 üzenetére
Én most hogy visszavittem az ezüstöt elkezdtem filózni megint a feketén, de rohadtul félek, hogy ha egyszer leejtem, akkor sérül az fényezés, és előjön a nyers aluminium... Ha tudnám, hogy ez nem így van, akkor egy percet sem gondolkodnék rajta, hogy melyik legyen.
Ugyanakkor elvileg egy tok megold ugye mindent...
-
sipy888
aktív tag
MA megnéztem a Westend t-pontban a fekete ONE-t. Hát brutál....illesztési és pixelhiba sem volt benne.
-
porkiy
aktív tag
Rendeltem T-nél ezüstöt, ha lesz felhívnak.....
-
winfier
senior tag
A Mai nap alkalmából èn is tagja lettem eme remek társaságnak. A telefon teljesen hibátlan. (Telenor)
-
borkarico
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó kis zenelejátszót?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nikilauda #5862 üzenetére
azert nem lettel "okosabb", mert tokeletes telefon nincs, es van amiben az egyik, van amiben a masik jobb.
leirtam kb., hogy melyik miben jobb, vagy rosszabb, igy a szamodra fontossagi sorrend alapjan talan lehet donteni.
mondjuk, ha a kamera csak egy gyuszunyivel jobb lenne a one-ban, akkor egyertelmuen tudnam ajanlani a topic temajaban szereplo telefon a masikkal szemben.
egyebkent lehet bennem van a hiba es csak nekem nem sikerultek a tavolibb kepek.
a kovetkezo dilemma, hogy tudom, hogy te is samsungos voltal, es lehet az amoled neked is jobban tetszik, foleg ugy, hogy az eddigi legjobb oled megjelenito.
one-ban viszont a szoftver pazar, nekem nagyon tetszik, minden kezre all! (megj.: hasonlit a miui-ra...nekem)
ahogy ma mar ezen temaban masnak is irtam: a dontes a te kezedben van! -
qwertz_hun
csendes tag
Pénteken vettem át a készüléket! Telenor Webshopból rendeltem. A hangerő szabályozó gomb teteje kicsit a kijelző felé "dől", de ebbe nincs szívem belekötni, pixel hibát még nem találtam, se sorjázást. A telefon élőben még szebb, mint képeken. (S/N: HT353) Mostani üzemidő: 1n 3ó 14p 30 mp; energia takarékos mód bekapcsolva, kb. 3 óra zenehallgatás, 1.5 óra net, 1 óra play store (Wi-Fi és mobilnet fele-fele), kb. 1 óra telefonálás. Vonatról felhívtam havert, nem hitte el, hogy úton vagyok, olyan tisztán hallott!
-
mumk1
addikt
Jön az már hamar. A custom romok már a 2.17.401.1 verziót tolják.
-
Xaels
félisten
[link] vajon megvalósul? Én egyelőre úgy gondolom, hogy inkább Júliusban fog jönni, de ne legyen igazam.
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #5912 üzenetére
Na ma megjött az enyem is. Hat minden tulzas nelkül allithatom, hogy ez a legszebb telefon, amit eddig lattam..
Mindjart lenne is egy kerdesem: beallitgattam a fiokokat, köztük a facebookot is es szepen beszippantott a galeriaba egy rakat fenykepet random emberektöl/csoportoktol.. Ezt hogy tudom eltüntetni? Fb-nal csak nevjegy, naptar meg hirfolyam szinkronizacio van..
-
penell1234
tag
Ha magán számról hívnak azt le lehet tiltani hogy foglaltat jelezzen az illetőnek mert jó párszor már kerestek magán számot irt ki de nem szolt bele senki így inkább letiltanám hogy foglaltat jelezzen. Nekem úgy rémlik hogy valahol be lehet állítani.
-
adodaniel
őstag
Tapatalkba be lehetne állítani ezt a topicot? Vagy hiába próbálkozok?
-
mumk1
addikt
Minden esetre aki tervezi, hogy S-OFF-olná a meglévő vagy leendő ONE-ját, az mostantól várjon bárminemű frissítéssel, mert a Moonshine S-OFF az 1.44-es HBOOT verzióra fog épülni, így egy esetleges HBOOT frissítés a HTC részéről reménytelen állapotokat hozhat a gyors kezű és meggondolatlan felhasználóknál.
-
NandorHUN
addikt
Amúgy arról tud valaki, hogy mikor érkezik a 4.2.2 T-mobilos készülékekre?
-
Redplee
senior tag
Szerintetek mikor megy le az ONE ára egy picit? Most 199 a speedshopnál, de én elvből nem veszek meg semmit megjelenési áron
Ha már csak 10k-t lemenne az ára, venném is egyből, de az elveimből nem engedekSzerintetek meddig kell még várnom? Végre valahára eldöntöttem, hogy fekete lesz, hosszú hosszú évek samsung házassága után váltok, próba cseresznye
-
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #5902 üzenetére
Lesz Daydream funkció ami olyan mint egy képernyőkímélő. Kirakhatod az órát, az akku állapotát és stb... is
-
22darti
csendes tag
Én ma visszavittem. Egy T-s boltból átküldtek egy T-pontba. Ott álltam a sorban vagy 1 órát, (platina kártyával), és már majdnem úgy voltam vele, hogy jó lesz ez így ahogy van, de aztán győzött az hogy visszaadjam. Tudom hogy zavart volna a dolog, ezért döntöttem így.
Sajnos cserélni nem tudtam, megpróbáltam de nekem nem sikerült meggyőzni őket.
Most várom, hogy legyen megint készleten, és jöhet a menet.Mindamellett azért mentem át a T-pontba, mert a másik boltba azt mondták, hogy ha van nekik raktáron, akkor kicserélik nagy eséllyel, ezért is álltam végig a sort. Tök fölöslegesen, szóval ha ilyet hallotok, akkor nem igaz, ne szivassátok magatokat...
(ja mellesleg vicces volt. Úgy vették át a telefont, hogy meg sem nézték a csomagot. Ki sem nyitották, mi van benne, így akár egy adag semmit is tehettem volna bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest