- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
Lexus sc #5783 üzenetére
Ha árában eltudod adni, akkor igen...egyébként én lehet, hogy most ebben a helyzetben várnék még pár hónapot.
125-ért megvetted, eltudod adni új állapota miatt mondjuk 90-ért...jobb esetben. De inkább 80-85 sajnos.
Itt buksz 40 000-et, ha még hozzádobsz 40-et, akkor összesen 80-at...2 hónap alatt.
Gondold át 3-4 hónap múlva mennyibe fog kerülni egy használt One, illetve mennyit esik az ára a használt One X-nek...Egyiknek sokat, másiknak már kevésbé...
Remélem tudtam kicsit segíteni.
-
F_Gergely
őstag
válasz
borkarico #5794 üzenetére
3 éve vagyok előfizető a vodánál, nem is erről van szó, csak van egy olyan érzésem, hogy a One csak az első lépés, és telefonok tucatjai fognak kikerülni, amik jobbak lesznek nála, és nem hiszem hogy 2 évig kiszolgálna a telefon, tehát eladásra fog kerülni, és akkor meg előnyösebb ha független.
-
F_Gergely
őstag
válasz
borkarico #5781 üzenetére
168 ezer vodánál 2 év hűséggel (ebben van 500 megás net, ha net nélkül kérem akkor 182 ezer - most is van netem hozzá de ez külön opció amit bármikor lemondhatok, módosíthatok) speedshop-ban 190 ezer. (szerk. látom az akció már nincsen...)
Kettő között van 32 ezer forint különbség, viszont ha kap frissítést a telefon mig független azonnal megkapom, ha szolgáltatós akkor valami egyszer, akár fél év csúszással.
Ha net nélkül kérem a 2 éves hűséget akkor keményen 18 ezer forint különbség van a független és a szolgáltatós készülék között... -
peter001
csendes tag
Sziasztok!
PC-hez való csatlakoztatáskor hol tudom kiválasztani az USB-s kapcsolat módját?
-
dani3l
őstag
válasz
F_Gergely #5778 üzenetére
Miert, az ezüst az festett?
Egyebkent nem csak festett meg szalcsiszolt aluminium van am, attol, hogy valami nem szalcsiszolt, attol az meg lehet aluminium..
Egyebkent szerintem a fekete sem festett, hanem anodizalt, legalabbis ha a One S az volt, gondolom ezt is ugy csinaltak. -
Lexus sc
tag
Sziasztok!szerintetek megéri egy One-ért odaadni a 2 hónapos One X-em plusz 40ezret?
-
F_Gergely
őstag
Igazából nem is lenne számomra kérdés, ha az ezüst szál-csiszolt alumínium lenne, fémet lefesteni, szerintem orbitális hiba
De igy hogy festett mindkettő, még nem döntöttem el, előző két telefonom is fekete volt és már kicsit unom, ezt a színt. Ezen még vacillálok, szolgáltatónál annyi előnyöm lenne csak hogy ott lehet részletben fizetni, de árban ugyan annyiba kerül 2 év előfizetéssel mintha megveszem speedshop-ban függetlenül... -
-
F_Gergely
őstag
Jövő héten kapok fizut, el kéne döntenem ezüst vagy fekete legyen... Valszeg Speedshop-os lesz a jövevény, remélem nem lesz a készülékkel gond.
Azt nem tudja valaki, ha szolgáltatónál veszem, akkor is jár a 2 év garancia vagy akkor csak 1 van? (Vodafone). -
g0n21
senior tag
Van arra mód, hogy a gyári HTC billentyűzet alapból ékezetes kiosztású legyen? Most swype-ot használok, meg vagyok elégedve vele, de ha nem.kellene 3rd party app, boldogabb lennék...
-
Koris
aktív tag
Szia,amikor átveszed a futártól akkor max a doboz sértetlenségét,tartalmát,a telo sérülésmentességét tudod ellenőrizni.A pixelhibával meg efféle hibákkal a futár nem foglalkozik.8 napod van visszaküldeni vagy elállni a vásárlástól.Az elsőt én is visszavittem T-pontba 3 napon belül,de nem cserélték csak visszavették.1 hét múlva törölték a hűségemet,akkor rendelhettem másikat.De volt akinek (komolyabb telefonálgatás után)felajánlották a cserét.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
misi111 #5724 üzenetére
nekem volt mindketto.
valahogy nalam a one jobban kezre allt.
nem tudom, hogy neked ez hogy erzodne, de nekem minden ugy helyen volt, elerheto, nem nagyon hasznaltam a masik kezem.
s4-nel meg szinte mindig.
pl. nevjegyek, tarcsazo, csoportok eseten a onenel ezek a fulek nem is fulek, hanem lapozhato, mig s4-nel ezek valoban a felso sorban levo fulek es ehhez allandoan kellett masik kez.
az iveltseg igazabol nem szamit, szerintem.
a jo az lenne, ha meg tudnad nezni mindket telefont. -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, kérédse, ha rendelek webshopból egyet, kihozzák, és mivel nincs csak sima sim-em nem tudok bele rakni kártyát, de ezért be lehet kapcsolni a telót, h megnézzem a képernyőjét mennyire hibás esetleg? Utána el T-hoz ahol adnak minisimet......és ha hibás a készülék akor egyből csere......
Aksi idővel kinek mik a tapasztalatai? -
Koris
aktív tag
-
adodaniel
őstag
-
hurrikan
addikt
válasz
zsoleer #5711 üzenetére
Ez érdekes, bár elég álom szerűen hangzik
Bár én nem hiszem, hogy ott hagynám a SENSE-t, max akkor, ha a HTC már majd nem frissíti, a Nexus verzióra meg jön még majd frissítés.Nekem túl sok olyan + dolgot ad a SENSE, amiktől nem szívesen válnék meg, azt a pár darab felesleges programot (ami csak hazánkban felesleges mert külföldön használható, Watch, stb.) azt meg letiltom az alkalmazásoknál és annyi, el van felejtve.
És ahogy fentebb nézem, a frissítésben elég sok dolgot megkapunk majd amit hiányoltunk.
-
juhi_
csendes tag
Köszi a segítséget!
Valamiért az MTP drivert nem engedi telepíteni... -
kapka20
csendes tag
Arrol van mar valami info, hogy a stock android-os One mikortol lesz kaphato itthon es mennyibe fog kerulni?
Koszi! -
válasz
ForRedGlory #5751 üzenetére
Ez vakus kép ?
Ja nem,mert akkor világosabb lenne.Jobban belegondolva nem is rossz ez a kép.
Kicsi kontraszt hiányzik belőle,de ilyen fényviszonyok közt sztem ez jó. -
concrete
csendes tag
Az alsó menüsorhoz (dock) csak annyit, hogy aki nem tudná, lehet cserélgetni azt a 4 db ikont! Én mondjuk örülnék, ha 5 is elférne
-
NandorHUN
addikt
Ha jön az Update akkor nem lenne rossz, ha a Blinkfeedet is kicsit kibővítenék...
-
markyy18
aktív tag
Xaels, Red@Arc: köszönöm.
Úgyis hiányoltam a készenléti nagy órát a telefonból most végre tudja gyárilag. -
Red@Arc
tag
-
Xaels
félisten
Sajnos a hülye menüsáv itt is kísért. Szerencsére mondjuk kevesebb alkalmazásban jön elő mint régen, de az FB-ben még mindig ott van és az Opera Classic-ban is.
Néhány appban ügy vettem észre bugol is. Ilyen a Neutron Player és az FB app is. Az előbbiből néha eltűnik random viszont az érzékelés annyival el is csúszik ami baromira zavaró. Az utóbbinál a már írt betűelcsúszást okozza szerintem fektetett módban a billentyűzet jobb oldalán, de ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy emiatt van.
Vicces, mert eredetileg benne volt az első "beta" szoftverekben az opció az eltüntetésére, de a végleges verzióban nincs benne. Remélhetőleg a kövi frissítés megoldja, mert engem is kicsit zavar bár nem sokat látom(igaz addig az új Opera megy a Classic helyett).
(#5724) misi111: nem hiszem, hogy ebben a méretkategóriában bármi kényelmes lesz. Se S4, se One, se Xperia Z... Neked meg kéne várni hátha a One Mini meghozza amit szeretnél.
-
Red@Arc
tag
Kicsit off. Lehet, hogy lesz
is!?
@5711 zsoleer: Egy kis képi segítség.
-
Sziasztok!
Bocsánat a ritka jelentkezésért.
Most megcsinálom a hirdetést a telefon tok(ok)nak.Már nem emlékszem pontosan ki melyiket szerette volna,belinkelem mindkettőt a hirdetésben.
Mondjuk én ugy emlékszem az ebay-es cucc-ot mondtam,hogy megszerzem,de a Poetic-ről is lehet szó.A részletek bent lesznek a hirdetésben. -
misi111
tag
sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy mennyivel kezekhetöbb a one a galaxy s4-hez képest? Értem itt azt hogy a felsö legördülö sávot nem érem el normálisan,és a bal oldaligombot az üvegen,a nagy mérete miatt. Tudom hogy ugyanaz a méret ez is,de a hátulja kerekebb és talán nem érezném annyira hogy ki akarna esni a kezemböl mint a samunál. ??? Kicsi a kezem. Iphone 5öt szeretném leváltani. A samu is nagyon jó lett volna,de igy nincs értelme. ?Köszi a válaszokat. Üdv
-
Kicsimix
őstag
Oké köszi a válaszokat
Egy visszavitt darab miatt nem fognak weboldalt szerkeszteni az tuti : )
Amúgy elég s.o.s lenne mert a másik telóm pofára esett szegény és meghalt a kép..Viszont ezt részletre akarom venni ezért figyelem napok óta...
A fekete viszont nem gyere be és csak várok és várok...Remélem nem kényszerülök arra ..
-
juhi_
csendes tag
Nem tudjátok, hogy hogyan tudom háttértárként csatlakoztatni? Win8...
-
joey04
titán
A fekete az mennyire fekete? Mert ezen a képen olyan grafit beütése van. Plusz a T belenyúlt akár ikonszinten, akár bootanimáció szintjén a szoftverbe?
5715: Érdekes az ezüst, mert volt, hogy 1 nap 2x is kifogyott. Na most azt nem hiszem, hogy 2x kapnak egy nap szállítmányt, szóval biztos egy visszavitt darab volt. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy sokan éltek ezzel a lehetőséggel. Így én a helyedben csak akkor vennék, ha 2-3 napig folyamatosan van raktáron, akkor nagyobb eséllyel kapsz egy bontatlant, nem pedig valamelyik többször bontott "keringő" példányok egyike landol nálad.
-
Kicsimix
őstag
Nem tudja valaki esetleg bennfentes ,hogy a T-től mikortól rendelhető ezüst színben? Hátha valaki utána kérdezett... Mert csak fekete rendelhető amióta figyelem..
-
-
zsoleer
senior tag
Erre kiváncsi leszek A HTC One is kijött a Nexus-verzióval irják hogy aki már vett one-t az majd válthat szoftvert!
-
juhi_
csendes tag
Én is beléptem a táborba...
Desire után zseniális! -
keIdor
titán
One felé hajlok pedig, de One X-nél az a három pontos menüt óriási hülyeségnek tartottam, levesz a kijelzőből feleslegesen és szinte minden appnál ott volt, azaz semmivel sem kompatibilis.
Jó pont volt, hogy programozhatóvá tették, de itt megint kivették ezt a lehetőséget. És igen, ha nem rakták még vissza, akkor minusz egy vásárló, mert ritka szar barom megoldásnak tartom és kár erőltetni. Tegyék megint programozhatóvá és akkor mindenki eldönthetné melyik megoldás kell neki...Nekem ez komoly érv a One ellen.
joey20: 2011-ben leálltam róla már. Felraknám amúgy, csak elveszik a garancia.
-
yodee_
őstag
Szerintetek ha én rendelek egyet mondjuk az amazonról, akkor azt tudom itthon gariztatni?
-
keIdor
titán
Érdeklődnék, hogy a 3 pontos menü még mindig nem variálható és olyan még mindig, mint a One X első hónapjainál is volt?
Ezen múlik most, hogy S4-et rendelek be, vagy One-t. Mindkettőt tudok már brutál áron, persze nem Magyarországi árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest