Hirdetés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Ma megjött a 3.5 fontos imak tokom kínából. Mindenkinek ajánlom, nagyon penge kis tok.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7948 üzenetére
Nagyon jó a telefon, de igazán most lett jó, hogy tettem fel custom romot.
Megmondom őszintén egyébként hozzájárult a véleményed ahhoz, hogy ezt a telefont vettem...Más:
Hogyan tudom a fejlesztői beallitasokat elocsalogatni? -
porkiy
aktív tag
Köszönöm a segítséget, megtaláltam a beállításokban mind2-t.
Más: ha átállítom a fényképező/kamera tulajdonságait és utána ki/belépek az alkalmazásból visszaáll alapbeállításra, ezen nem lehet változtatni?
-
Krisz0630
senior tag
Egy pár napja érdekes dolgot művel a telefon. Amikor telefonálok valakivel a hangszórón néha ilyen "pattogást" hallok. Előfordul ez másnál is?
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #7981 üzenetére
Bar mar jo regen hasznaltam, de akkor volt PowerAMP-ban egy szep kis "volume knob" amivel tudtad tekergetni a kijelzön is.
Btw engem marhara nem zavar, mivel tovabbra is iPodon hallgatok zenet..Xaels: Tudom, de azert talan megiscsak szivosabb, mint egy sima mezei üveg.. Aztan az is lehet, hogy abbol van..
-
NandorHUN
addikt
válasz
Red@Arc #7973 üzenetére
Én sehol em találom, se beállitásokban, se az alkalmazáson belül
#7977 - Nekem jobban tetszik abból a szempontból, hogy az oldalgombok jobban ki vannak emelve, így könnyebb szabályozni a hangerőt.
ui: iPhone után csak engem zavar, hogy pl. poweramp-ben és gyakorlatilag a legtöbb zenelejátszóban nem lehet a képernyőn szabályozni a hangerőt?! -Csak az oldalgombokkal.... -
Xaels
félisten
-
csacsi67
addikt
Elöfordult de tutti van itt olyan aki ezt megtudja mondani hogyan lehet meg állapitani kártya nélkül.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy ki lehet olvasni a HTC one-ból hogy független? Lehetséges, hogy a T-mobilnál vett készülék független? Előfordult már.
Köszi
-
porkiy
aktív tag
Belehet azt valahogy állítani, h gmail, vagy Fb üzenet érkezésekor más hangot adjon ki a telefon, mint sms érkezésekor?
-
markyy18
aktív tag
Azért annyira nem rossz ez a HTC logós megoldás. Persze nem a logón érzékel hanem felette de mégis csak jobb mint a semmi meg a hosszan nyomás.
Meg lehet szokni. Érdekes h mióta ez a kernel van fent abban a programban amiben ott van gyárilag a 3 pötty onnan is kivette pl Play, Gsam.
-
dani3l
őstag
válasz
-=Ghost=- #7963 üzenetére
Platina tenyleg nagyon penge (bar a mattot jobban szeretem), de az arany szerintem eleg bazari kinezetüre sikeredett.
Egyebkent egesz korrekt ara van - mar ha lehet ilyent mondani egy 2k fontos telefonra - mondjuk egy Vertuhoz, vagy tag Heuer vagy hasonlohoz viszonyitva. Jo igaz, nem annyira presztizs telefon, de villogni ezzel is lehet, meg meg hasznalni is..
Kivancsi lennek, mennyi idö utan kezd el kopni az arany a burkolatrol, mert tuti biztos, hogy nem vittek tulzasba..mumk1: Most nincs kedvem keresgelni, mert nem emlekszem mar a gyarto nevere, de talan anno itt MA-n is volt cikk valami speci iPhone bumperröl, ami körülbelül ennyibe került..
-
mumk1
addikt
válasz
-=Ghost=- #7963 üzenetére
Majd 2000 fontért szinte ingyen van. Érdemes nézni hozzá valami szolid kiegészítőt is.
-
-=Ghost=-
őstag
HTC One feleség/barátnő edition.
A platina még nem is néz ki olyan rosszul.
A ládika amit a papírdoboz helyett csináltak elég komoly. -
zsoleer
senior tag
Aki mostanában vette a T-mobile webshopból kapott hibásat? vagy általában most már azért rendben vannak?
Május közepén rendeltem, de akkor vissza kellet adnom mert tele volt hibával! -
dani3l
őstag
Teamseven, bulletproof, elementalx, mindegyik tudja.
-
mumk1
addikt
A tájkép nagyon nem megy vele. Csináltam a minap is képeket, de reménytelen.
-
dani3l
őstag
Ez nyilt titok volt eddig is.. Eleg ergya megoldas, szerintem ezert nem is müködik sokszor.
Most akarom atallitani s2w/s2s-re, hatha swipeolassal normalisan müködik, bar attol felek a közepsö gomb hianya miatt ott is a kijelzö aljat kell majd simogatni..
Mondjuk annyibol jo a logo2wake, hogy amikor müködik, akkor ugyanazzal a mozdulattal fel is oldhatom mindjart a telefont, eleg csak elhuzni az ujjam fölfele.Mi a baj a kameraval?
Azon kivül, hogy szar? -
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #7948 üzenetére
Hogy békéltél meg a kamerával?
Más: Azt vágjátok, hogy a "Logo2Menu" meg a Logo "gomb"hoz kapcsolódó dolgok azok kamuk?
Most hogy felraktam az ElementalX kernelt ki tudtam végre próbálni. Szerintem ez csak a Logo feletti legszélső/legalsó részére a képernyőre teszi a gombot (láthatatlanul). Mondhatni az alsó pár pixel érzékeli azt középen, hogy menü gombot akartál nyomni.
A Logot azt nyomkodhatjuk bármeddig, nem lesz gomb belőle.
-
one esetén nem tudom, mivel azzal nem teszteltem huzamosabb ideig, de amivel használtam és használom; korábban xperia z, most pedig s4 - semmivel sem eszi jobban az akkumulátort az lte, mint bármelyik 3g hálózat, sőt!
díjcsomag függvénye, kihozható jó kombináció, hogy még olcsóbban és több adatmennyiséggel jöjjön ki az ember, mint a sima netes csomagok kiegészítésével.
milyen díjcsomagod és mobilinterneted van?
a papíros sebességi értékeket ne nézd lte esetén, (még?) nem érvényesülnek a korlátozások, én is bőven a kiírt sebesség felett mérek! -
Bdanyy
addikt
4Gvel jobban merül a telefon?
-
NandorHUN
addikt
Milyen kép beállitásokat ajánlanátok: nappali portréhoz, nappali tájképhez, éjszakai képekhez? Elég laikus vagyok a témában ezekhez az ISO meg egyéb állítgatásokhoz nem értek...
-
capulet75
addikt
Milyen a füles amit adnak a cucchoz?
-
Szakiii
addikt
Tudtok ajanlani egz jo kis tokot olcson?
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7923 üzenetére
Jogos.
Igazad van jobb ha nekiállok én is a kevés angol tudásommal lesz ami lesz alapon.
Bár sajnálom h az a része nem magyar a romnak szerencse h elrontani nem lehet semmit.
Mr.Chow: az érkező 4.2.2 gyári frissítésben lesz rá megoldás szóval emiatt megveheted nyugodtan.
-
Mr.Chow
tag
Üdv!Telefon vásárlás előtt állok,eddig ez volt a favorit de elhidegültem hogy a képernyő alján az appoknál,játékoknál egy csomo helyet elvesz az a 3 pötty,egyáltalán miért csinálták azt oda?Olyan idegesitő lehet.Nexusnál el is fogoadnám hogy a képernyön vannak a gombok de ennél még rendesen ott vannak alul a home és a back gomb akkor minek a kijelzöbe egy menu gomb ami egy csomo helyet elvesz?
-
concrete
csendes tag
Mit nyújt ez az s-off, meg custom romok konkrétan? gyorsabb lesz a telefon?
-
Loboda
senior tag
Ehhez a romhoz jó lenne az ElementalX 2.2 kernel!
Valamint még ezek is:
teaMSeven-2.1.3
Bulletproof-3.2
Van még több is, de azokat nem próbáltam, nem tudom milyenek! -
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7903 üzenetére
Ezt tegnap én is elrontottam így kapásból újratelepíthettem újra a romot.
De tegnap este óta hibátlanul működik az említett Elemental kernellel szóval én is csak ajánlani tudom.
Olyan finomságok vannak benne pluszba ami többé jobbá teszi a telefont pl HTC logó menügombként működik, alsó gombokon jobbról balra elhúzva az ujjad bekapcsolja, balról jobbra húzva lezárja a képernyőt ami nekem nagyon tetszik.
-
Szakiii
addikt
Üdv, nektek is nagyon tud melegedni a telefon? Vagy esetleg ez széria hiba? Energia takarékos módban oké de ha kikapcsolom borzasztóan fel tud melegedni még netezéstől is esetleg gariztatni kellene?
-
dani3l
őstag
Annyira emlegetitek itt a ViperOne romot, egyre nagyobb kesztetest erzek a kiprobalasara.
Csak rohadtul nincs kedvem megint ujra belakni meg beallitgatni mindent.. -
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #7907 üzenetére
Ha ikon pakkot cserélsz , változnak az ikonok a beállítások menübe is, ezt nem lehet külön választani!
Az alap piros szín nem fog megváltozni, csak ha a Venom Tweaks Colors részébe megváltoztatod azokat!Alap HTC témát a telepítéskor lehetett volna kiválasztani, amikor a Viper témát választottad!
Mentésnél nézd meg a data/média mappát is Pl. Root Explorerrel, nekem először oda mentett TWRP mappába!
-
HUTCHDB
nagyúr
hú, basszus ez egy kicsit össze van keverve, de akkor így csinálom!
egy dolog nem tetszik, az a beállításokban a piros "ikonok", viszont az alap piros szín és az ikonok is nagyon jól néznek ki.....szerintem.
ezt nem lehet valahogy összehozni, hogy a gyári kinézet legyen a beállításokban viszont az ikonpack az a viper legyen?
néztem a letölthető ikonpack-okat, viszont azok között nem találtam azt amivel "kijön" a rom.a kernelt mindjárt megnézem.
csak megjegyezném, hogy nekem ez a twrp recovery nem adja.
csináltam egy nandroid backup-ot a gyári rendszerről -elvileg - de nem tehető vissza, azt sem tudom hol van.
számomra a jó kis régi, bevált cwm sokkal áttekinthetőbb.
szóval azt is lecseréltem ....a retro verzsönre....egyébként nagy köszönet mumk1 fórumtársnak, aki önzetlenül segített az s-off, ban és a recovery feltételében!
-
HUTCHDB
nagyúr
ma feltettem 3 romot. eddig a kígyós (viperone) tetszik, iszonyat munka van benne....
DE! hiába tettem fel többször teljesen üres a rom....tehát sem sms, sem kereső, sem egyéb olyan dolgok nem települnek, amiket az aromában kijelöltem... másnál ilyen?
-
S e t h
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Tippmix
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest