- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7096 üzenetére
Nem.
Pont ez a lenyegük ezeknek a "maszek" S-OFF-oknak, hogy ha kell, nyom nelkül vissza is tudod zarni a bootloadert utana. Ellenben ha a HTC hivatalos megoldasaval csinalod, akkor ök azt eltaroljak a rendszerben, igy hiaba is zarnad vissza, mert amint megcsinalod, ugrott a gari..
-
mumk1
addikt
Tegnap kiderült mit is bír beszélgetésben a készülék. Nem voltam rest, összeszámoltam a híváslistámat, összesen 105db bejövő/kimenő hívásom volt, közel 2 és fél óra beszélgetés, de reggel 6-tól este 9-ig kihúzta töltés nélkül. Igaz, hogy 14% volt a vége.
-
g0n21
senior tag
válasz
andreina92 #7081 üzenetére
Nem tudok most mobilról linkelni, de ebay-en keress rá a nillkin hard case-re. Nekem ezüst telefonon van fekete, és tapintásra nagyon jó, nem csúszik, nem gagyi, kicsit gumis érzés, én a szilikontól egyébként is agyfaszt kapok.
De lassan.már van annyi tokom, hogy elkezdem eladogatni.. -
Angel78
aktív tag
sziasztok,
a felső állapotjelző sorba az akku mellé hogyan tudom kijeleztetni a maradék kapacitást %-ban. Kolléga S3-án láttam kint volt. így nem kell a menüben az aktuális állapotot nézegetni.Nem külön appot akarok ehhez is lehúzni, he nem muszáj
thx
-
dani3l
őstag
-
markyy18
aktív tag
A leírás alapján pontosan mit kell csinálnom? Mire kell ügyelnem? Mit csinálhatok és mit nem?
A lényeg h nekem Ubuntu 13.04-es verzió van a gépemen így talán van egy kisebb csavar az egészben a windows-hoz képest.
Terminálban elindul ez az s-off program. El kell fogadni a feltételeket stb.
A legfontosabb az lenne h hogyan tudom linux alól visszaállítani a gyári állapotot?Ha valaki elmagyarázná részletesen megköszönném.
-
Bdanyy
addikt
amúgy alulról nézve fent nektek is két oldalt van egy fekete csík a kijelzőn a keret alatt közvetlen? Fehér színnel a leglátványosabb.
-
ffodi
veterán
válasz
Dexter-2000 #7083 üzenetére
Az S-ON/S-OFF egy biztonsági kapcsoló (security flag). Azért van, hogy a NAND-on adott partíciókhoz ne férj hozzá, vagy számodra (mint user) csak olvasható legyen. S-ON esetben az imént leírt dolog van életben, S-OFF esetben pedig lényegében teljes hozzáférésed van.
Ahhoz, hogy rootolj, kell az S-OFF, mert pl. a /system-et is szükséges írni, ami alap esetben nem lehetséges.....
HUTCHDB:
T-nél fekete készülék 3/1 volt pixelhiba mentes.
-
andreina92
csendes tag
Mellesleg milyen tokot ajánlotok a telefonhoz?
Azt hiszem még itt olvastam, hogy a DoubleDip, nem valami jó, illetve néztem egy videót a vörös/fekete flipről és arról sem mondtak semmi jót. Én valamilyen ahhoz hasonlóra gondoltam, de eddig nem igazán találtam sehol olyant, ami tetszene... Illetve melyik jobb? A flip vagy a sima szilikon vagy kemény tok? Még sosem volt tokom, ezért igazándiból fogalmam sincs, hogy mit kell ilyenkor nézni... (eddig motorola defy+ om volt, azt milliószor ejtettem le, még betonra is, de semmi baja nem lett, viszont ezzel a telefonnal inkább nem kockáztatnék) -
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
most olvasom a mai kommenteket, es orommel latom, hogy 145e lett a keszulek a t-nel.
mar holnap megrendelnem, ha tudnam biztosra, hogy kisebb a valoszinusege a pixel es egyeb hibaknak.
mi mostanaban az arány e teren? -
markyy18
aktív tag
Aki S-OFF-olt el tudná magyarázni Ubuntu alatt pontosan hogyan működik ez az egész?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Nightfall75 #7066 üzenetére
rendben van köszi szépen
-
keIdor
titán
Nekem meg csak feketénél látszik egy pixel, hogy kéken világit, viszont az összes többi színnél jó. Program sem oldotta meg, de alig látszik szóval nem hiszem hogy foglalkozom vele a későbbiekben.
De továbbra is azt mondom, hogy vicc, minden második új tulaj pixelhibára panaszkodik, kicsit sok lett a selejt.markyy18: iOS és Windows Phone billentyűzet jobb, legalábbis szerintem.
-
Krisz0630
senior tag
Ma megkaptam a készüléket és beléptem a Dropboxba, de nem kaptam meg a 25 GB-ot. Az S3-nál kaptam 48 GB-ot anno, meg még régebben egy pár gigát a HTC Desire S-emre, de az lejárt.
Miért lehet ez?
-
andreina92
csendes tag
Eddig ez a kedvenc új magyar szavam Beállítások > Testreszabás > Értesít;si hang.
-
Nightfall75
tag
válasz
Dexter-2000 #7039 üzenetére
"ezeknél a telóknál hogyan működik az első töltés?"
Itt nincs olyan, hogy első töltés. Feltöltöd, használod.
Ha nagyon oda akarsz figyelni az akku hosszútávú élettartamára, akkor ne engedd nagyon lemerülni, inkább gyakrabban tölts rá. A litium alapú akksikban nincs memóriaeffektus, viszont érzékenyek a teljes merülésre, túltöltésre, extrém hideg és meleg körülményekre. Nem is kell megvárni hogy teljesen feltöltődjön, nyugodtan lehúzhatod a töltőről bármikor.
Itt egy táblázat, hogy attól függően hány százalékot töltesz az akksin, kb hány töltési ciklust fog kibírni, mielőtt jelentősen degradálódna:
Ui:
Azt ne feledd, hogy a telefon csak egy használati tárgy, ő szolgál ki téged, nem pedig fordítva. Nincs mindig ideje, lehetősége az embernek így tölteni, és nincs is azzal semmi baj. -
dani3l
őstag
válasz
TheProb #7062 üzenetére
mumk1 a TWRP-t hasznalja, azt mondja, az jobb, nekem meg a CWM van fönt, mert meg nem jutottam el addig, hogy lecsereljem. Az egyetlen dolog ami nekem a CWM-ben nem tetszik, hogy egyszerüen nem talalom sehol a nand backupot amit csinal. Recovery szerint az sd-n van a clockworkmod/backup mappaban, de se telon fajkezelöben se gepen nem talalom sehol, pedig mar mindent vegigneztem, de egyszerüen nincs sehol..
#7064 sipy888: A P-Sensor..
-
sipy888
aktív tag
beütöttem a kódot, de ott jön egy rakat teszt, melyik a közelségérzékelő ? előre is kösz!
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #7060 üzenetére
Ilyen menüpont nálam nincs --> Banyek fektetett módban nem gördül le a menü ott, de állítva jó. Megvan. De mindegy maradok klasszikus gépelésnél.
-
TheProb
veterán
Sikerült megoldanom az S-OFF-os problémámat, miszerint mindig hibát kaptam. Nos, töröltem minden revone-hoz fűzhető fájlt a data/local/tmp mappából (nekem revone és revone-0.2 volt benne), majd újra próbáltam és a 0.2-es verzióval sikerült, lehet a 0.2.1 is ment volna, egyből ezzel próbáltam és jó volt.
U.i.: Más is ezzel a rootolási módszerrel rootolt vagy mással esetleg?
-
Gee_-
tag
Swift key vagy a sense5 billentyűzet a jobb ?
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #7051 üzenetére
Első hsz. ott a kód, beütöd a tárcsázóba és ott a p_sensor teszt.
(#7052) k.soma: eddig nem volt vele gondom, sőt miután betanulta a sűrűbben használt szavakat 1-2 betű után egész szavakat gyorsabban lehetett kiválasztani. Majd gépen megírom a panaszom a HTC-nek hátha jön hotfix.
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
a teló töltésekor okoz valami kárt az aksinak, ha pl. egész éjjel töltőn van?
Kvázi csepptöltés funkcióról beszélek. -
sipy888
aktív tag
a közelség érzékelőt hogyan is kell letesztelnem?
-
TheProb
veterán
Az istenért se akar működni ez a revone... hiába próbálom x.-jére 0.2.1-el vagy 0.2-vel (jelzem erre is 0.2.1-et ír cmd-ben..), folyamat csak azt a hiba üzenetet dobálja, hogy "failed to map memory", volt már több gép és telefon reset is, htc drivert is töröltem, stb. Ennek ellenére mindig ír vmi hibát ha rádugom a telefont a gépre, pl. HTC MTP Device
-
sipy888
aktív tag
Sziasztok, megtudja valaki mondani, hogy a gyári böngészőben vagy akár az operában hol tudom azt beállítani, hogy a weboldalaknak ne a mobilverzióját töltse be? pl: nemzetisport
-
dani3l
őstag
Nem tudom, de en rendszeresen felregepelek, szoközböl rendre v vagy b lesz es nem tudom, hogy most en vagyok ennyire balf.sz, vagy a bill hibaja.. Desirenel meg megertettem, ezert is nem szerettem rajta gepelni, de gondoltam ennel mar azert pontosabb lesz.. 3,5"-os iPodon pontosabban irok.. :/
#7046 sipy888: Gyari böngeszöben bökj a 3 pontos menügombra es mindjart ott lesz alul, hogy "Asztali webhely megjelenitese". Operaban nem tudom.
-
Tomate
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de eddig egyik okos telefonom sem bírta így akku időben mint a ONE
Reggel leveszem 100%-on egész nap használom és itt van fél nyolc és 61%-on vagyok. Nagyon király!
-
Dexter-2000
őstag
ezeknél a telóknál hogyan működik az első töltés?
ügyebár ebben Li-Po van.formázni biztosan nem kell az tuti...
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Ma én is beléptem a One felhasználok közé.
Pixelhiba, illesztési hiba nincs és működik a közelség érzékelő. Viszont most hogy állítgatom a telefont elég melegnek érzem a hátulját.
Ez normális dolog?
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7033 üzenetére
Attol függ, hogy halt meg..
A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..
Eleinte engem is zavart, de csak mert tudtam, hogy ott van, de egyreszt ekkora pixelmeretnel normal esetben eleg nehezen eszrevehetö, masreszt lett a folian valami fekete pötty, ami egy hangyanyit nagyobb, ugyhogy mostmar az b.ssza a szemem, nem a pixel..
Egyebkent ha zavar, nyugodtan megprobalhatod csereltetni, hatha szerencsed lesz..
-
andreina92
csendes tag
Akkor jó. Legalább tudom, hogy az. Nekem kicsit zavaró helyen van, mindig odacsúszik a szemem és mondom ez volt az első ami feltűnt bekapcsolásnál és azóta nem hagy.
(azt hittem, hogy a halott pixel a feketén fehéren világít, legalább is valaki ezt mondta nekem... de úgy tűnik akkor tévedett.
)
-
Loboda
senior tag
válasz
TheProb #7029 üzenetére
Próbáld a revone-0.2-vel!
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7028 üzenetére
Azert mert egy halott pixel. Nekem is van egy, de egyaltalan nem venni eszre szerencsere. Fekete a kijelzö többi resze is, akkor persze, hogy nem latszik.
-
TheProb
veterán
Próbáltam a revone féle s-off-ot, de folyton hibár ír ki miután megadom a "./revone -P" paracsot.
Valakinek vmi ötlete mi lehet a gond?
Megjegyzésben annyi, hogy volt már restart ahogy a leírás is írja, fastboot kikapcsolva, USB 2.0-val használva (olvastam h 3.0-val lehetnek gondok) -
spawn21
veterán
válasz
andreina92 #7026 üzenetére
képet kaphatunk?
-
andreina92
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a készüléket, amikor bekapcsoltam rögtön szembetűnt, hogy van a képernyőjén egy hiba. Letöltöttem a dead pixel checkert, de szerintem nem az, mert a feketén egyáltalán nem látszik, holott az összes többi színen észrevettem. Olyan mintha koszos lenne a képernyő egy ponton, ha pedig nem merőlegesen nézem, hanem oldalról , akkor világosan (szinte fehéren) ott virít. Szerintetek ez mi lehet? (a képernyőn bezzeg hibát egyáltalán nem látok, nem is koszos... tanácstalan vagyok) -
Dexter-2000
őstag
ezeknél a telóknál hogyan működik az első töltés?
ügyebár ebben Li-Po van. -
Kokufuu1986
tag
Megjött végre az én telóm is!
Szereztem már microSIMet is, még töltőn van, de percek kérdése és bekapcsolom már... -
DaviD202
aktív tag
Azt nem tudja valaki hogy ez az SLCD 3 milyen folyadékkristály elrendezésű? TN vagy valami IPS/PLS?
-
Bdanyy
addikt
megjött, van egy fehér pixelem... Gondolom ha visszaviszem akkor már ki fogok futni a 20%os akcióból, mire visszaállítanák az előfizetést
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #7014 üzenetére
Ha van S-OFF akkor bármit csinálhatsz és nyom nélkül vissza is tudod csinálni.
-
ffodi
veterán
Erre valaki?
-
TheProb
veterán
Mi különbség a revone és a moonshine s-off között? Valamint ha ezek nem rootolnak akkor mivel érdemes csinálni és milyen sorrendben?
u.i.: Biztonságosak már ezek a dolgok vagy még mindig csak "kísérleti" fázisban van a dolog?
(Anno desire-nél voltak gondok eleinte) -
Xaels
félisten
[link] nem rossz.
-
NandorHUN
addikt
Szerintem inkább fel kéne tenni egy win7-et, az xp támogatottsága már 2 éve lejárt, a "butított" (felesleges cuccokat kiszelektált) win7 pedig már a gyengébb gépeken is fut, bár szerintem akinek van pénze One-ra annak nem lehet rossz gépe. Szerintem egyszerűbb lenne lecserélned az OS-ed.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Kokufuu1986 #7003 üzenetére
Távolságérzékelőt szokták még ajánlani. Enyém is jön, remélem jó lesz
Szintén Desire S-ről
Az már több mint egy hónapja van cseheknél...
-
Kokufuu1986
tag
Holnap hozza a futár végre a telóm...
Mire figyeljek, mit próbáljak ki az első 8 napban gyorsan?
Pixelhiba, illesztések, más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest