Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
csgabi1986
üzenetére
A leejtés ellen a legjobb ellenszer, ha az ember nem kapkod. Nem kell görcsösen tartani tőle.
(#5091) TheProb: nem egy hűdenagy minőség, maga a tok könnyen karcolódik úgy vettem észre viszont ezt nem sajnálom. Az általam linkeltet vettem és az árban benne volt a fólia és a kapacitív stylus is, bár ez utóbbi meglepetésként ért a csomagban. A fólia egyébként még nem került fel.
(#5094) stilo18: One X-hez képest minden téren jobb lett. A kamerával sokkal könnyebb értékelhetőt alkotni felbontás ide vagy oda. A hangja is sokkal jobb. Egyedül a Sense5-el kapcsolatban van hiányérzetem 1-2 dologban meg a Blinkfeed-et sajnálom, hogy a tartalom elég korlátozott pedig jó lenne. Most belakom még, használom 1-2 napig és utána nekiesek egy kicsit jobban kivesézni a lényegesebb dolgokat.
(#5095) -=Ghost=-: igazad van az egy tényleg egy Highlight videó amiket a Zoe-kból rak össze.
(#5106) blt.62:
Optimus G. Ja ami egy kiköpött Galaxy Note klón.Ja azt hittem a "Pro" verzióra gondoltál. A sima G biztos, hogy nem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest