- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #6399 üzenetére
Nem mondtam én, hogy überjó csak amolyan válasz arra, hogy itt egyesek szerint csak sz@r képeket lehet vele csinálni.
Amúgy [link] az ilyen minőséggel már teljesen elégedett vagyok mert előhívatva sem lesz gány. Amikor nem volt normális telefonom és párom Lumia800-ával próbálkoztunk, na az katasztrofális volt hasonló körülmények között és az az előhíváson is látszott hiába a jól csengő Carl Zeiss meg a 8mpx.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #6397 üzenetére
Mint írtam az első nem az.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Badboys #6394 üzenetére
rám szóltak?
nem emlékszem ilyenre, és az összes hozzászólásom is mind itt van..., vagyis nem töröltek egyet sem.
az, hogy másik fórumtársnak nem tetszik a megnyilvánulásom, sajnálom, de én is így vagyok jó néhánnyal, de nem oktatok ki ALAPTALANUL senkit.
egyébként ami legjobban válaszra inspirált, az az, hogy hagyjátok már ezt a "mi készülékünk a legjobb, aki mást vall az troll".
ez nem igaz, és jobb reálisan látni a dolgokat.....szerintem!(#6395) Xaels!
ezek eredeti méretben is nagyon jók! -
HUTCHDB
nagyúr
-
O N E
tag
válasz
PedroPascal #6389 üzenetére
a színtől nem függ a kijelző pixelhibája, és az összeszerelési hiba meg kevésbé látszik
-
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #6390 üzenetére
Van egy eladóm, de annyira sz@r minőség, hogy nem akarlak megsérteni vele
Most nyertem liciten három különböző színű ilyet, átlátszó, kék átlátszó, és zöld átlátszó, együtt a három volt 1150
két hét múlva kiderül milyen.
-
O N E
tag
válasz
PedroPascal #6387 üzenetére
Feketén jobban látszik, de kinézetre elegánssabb ... Kompromisszumot kell kötni
-
PedroPascal
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz
PedroPascal #6385 üzenetére
ok a hivatalos magyarorszagi forgalmazok
-
PedroPascal
őstag
A Speed Shop-nál csak erre a telóvoz jár garancia futár vagy más termékekre is?
Illetve gyártói garanciával forgalmazza ez a bolt a HTC-ket? -
Red@Arc
tag
-
Redplee
senior tag
hogyan lehet egy képből eltávolítani vmit?
a súgó írja, hogy objektum eltávolítása. de ha egy képet elkezdek szerkeszteni, nekem nincs ilyen funkció
-
k.soma
senior tag
Van HTC Driver a gépemen, de folyton amikor a telefont rádugom, a HTC Sync Managert elkezdi telepíteni a SEMMIBŐL
Nem lehet kiiktatni valahogyan?
-
dani3l
őstag
Igen, en is ugy sejtem, pont azert vagyok ugy vele, hogy nem probalgatom meg most "frissiben" a dolgot, hanem varok, aztan hatha a frissites utan lesz valami veglegesebb dolog. Bar lehet nincs sok ertelme, mert igazabol a frissitest meg nem teszem föl addig, amig nem lesz biztos, hogy ahhoz is lesz S-OFF..
Ez a korabban linkelt mike fele rom a 4.2-vel tulajdonkeppen az, ami a frissites formajaban fog jönni? Marmin azokat tartalmazza? Mert akkor lehet megis fölteszem en is.#6372 HUTCHDB: En is egyet ertek, amig normalis hangnemben megy az összehasonlitas, addig en szivesen olvasom.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Badboys #6346 üzenetére
a "MÁS"-ra!
ez egy olyan topic, ahol egyebek mellett a htc one tulajdonságait is kivesézik.
nagyon sok érdeklődő, nézegető először elolvassa a topic-ot, hogy milyen is a készülék, milyen hibák jönnek elő, mit lehet tudni róla, mondjuk összehasonlítva a jelenlegi készülékéhez, és a konkurenciákhoz képest.
vannak olyanok, akik kipróbálták más márkák csúcstelefonjait, így van összehasonlítási alapjuk, amit VÉLEMÉNYEM SZERINT nyugodtan megoszthat itt is,ha összehasonlítást végez, vagy párhuzamot von.
főképp igaz ez akkor, ha az alany még igen fiatal.
ha megnézed a témaindító cikket, abban is vannak ilyenek, igaz azok kevés infót tartalmaznak.
szóval, ha gondod van valamelyik hozzászólással, vagy emberrel, akkor------>[link] -
TheProb
veterán
Próbálta már vki a soroztatfelvételből 1 képpé füzhető funkciót?
Mert nekem nem akarja az igaza, mindent úgy csinálok ahogy a kis videóban írja, de mikor rámegyek h "sorozatfelvétel" azt írja ki hogy nincs elegendő fénykép.. holott több mint 5 fotó készült. :/ -
dani3l
őstag
Hmm, annyira linkelgetitek itt az S-OFF-okat, kezdek elcsabulni..
Anno Desirenel megfogadtam, hogy nem fogom piszkalni, aztan birtam egy honapig. Lehet most meg addig se fogom..
Bar szerintem megvarom a frissitest. -
F_Gergely
őstag
végigtúrtam az egész ebay-t meg a fél netet de nem találtam a telefonhoz normális övre fűzhető tokot
Jók ezek a tepsi méretek ha lenne hozzá nomális tok, voltam ma árkádban is meg arénában is de semmi... -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #6364 üzenetére
Ilyet nem linkeltem.
A SuperUser appot nem teszi fel.
@zsotesz81
[link]De fastboot alól parancssorból kézzel is tudod flasfelni:
fastboot flash recovery recovery.img -
Sziasztok!
Frissitettem a hirdetést,és mentek privátok.
-
Badboys
őstag
Igen. Bárhova az országban. 160 km re lakom Bp estől és vitték-hozták díjtalanul.
Tisztelt keldorpapa igaz mivel nem érdekel az általatok összehozott baromságaitok így ezen okosságaitokra sem én sem mások nem kíváncsiak mint már jelezték is csak el kellene olvasni és figyelembe kellene venni. Remélhetőleg előbb utóbb a mód is észre veszi. Személy szerint megnézem ki kommentel és annak függvényében vagy elolvasom,de inkább nem. Vegyél almát vagy samut és ott lehet tolni a kommentet. Ez ilyen telefon nem kötelező meg venni.Részemről ennyi.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
ForRedGlory #6350 üzenetére
zsír, akkor én is teszek vele egy próbát
-
zsotesz81
senior tag
Az S-OFF-fal root is jár, vagy azt még külön kell megcsinálni?
-
k.soma
senior tag
-
Badboys
őstag
válasz
TheProb #6326 üzenetére
Pedig annak ott kell lennie. én úgy csináltam ringtone mappába a csengőhangomat és a notification mappába tettem a jelző hangot. Semmit sem írtam sehova a belső tárhelybe és működik a csengő hang és a jelzőhang is.
Más:
Nagyon kezd már a t@köm tele lenni ezzel a samú meg almás összehasonlításokkal. Nyissatok egy másik kibeszélő topikot és ott kellene vesézni kinek mi nem teszik.. Akinek ez így nem jó nem köteles megvenni van más alternatíva is. Csak már kezd idegesítő lenni 2-3 ember nyavalygása. Valakit már elzavart a mód erre jöttek megint páran és lassan másról sem szól az egész oldal csak erről a 2-3 ember párbeszédéről.yodee:
A gyors bolt jobb alternatíva. Gariztatásnál,ha esetleg kellene azok ingyen elviszik tőled és javítás után ingyen vissza viszik. nem kell vele bajlódni és kapsz addig csere telefont igaz nem Onet,de adnak valamit.
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #6342 üzenetére
Én meg már azt hittem megfáztál
-
yodee_
őstag
Üdv! Tulajok véleményére lennék kíváncsi. Érdemes megvenni e-digital-nál a telefont? 2 év garival, függetlenül 199. köszönöm
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #6341 üzenetére
Ben=Nem
-
B@ldrick
aktív tag
Az normális működés, hogy teljesen kikapcsolva is folyamatosan éber, így egy éj alatt kb. 3-4% merül? Volt amikor semmit nem merült, de lehet valamit beállítottam időközben (két térkép+két google szolg. fut mindig.) Egyébként szinte csak telefonáltam rajta és 1 hetet kibírt és 20-25% maradt benne.
kép -
Koris
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6328 üzenetére
Neked T-s volt a One-od?
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6337 üzenetére
Ezesetben a google+t és a dropboxot (pedig ez ritka, egy esetben láttam eddig, párom sgs3-án, nem volt még mobilnete, wifin elkezdett feltölteni, majd elment otthonról, a dropbox meg beragadt, mert próbálta feltölteni, csak nem volt hogy) tiltsd le ideiglenesen, és ha jobb, akkor feloldod a dropboxot , hátha abbahagyja (telán elég neki egy kényszerített bezárás...) a g+ viszont nálam is csinált már ilyet.
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6332 üzenetére
Nem. Gyári alkalmazások a legritkább esetben akadnak be.
Azt nézd meg a GSAM-ban, hogy mi hányszor ébreszti fel a telefont. Ezt a legördülő menüben az ébrentartás ideje alatt találod.
De a képen látszik, hogy valami folyamatosan ébreszti a telefonod, és pörgeti valószínűleg a procit, ami zabálja az akksit. -
Gee_-
tag
Hogyan tudnám összekötni a telefonom a fényképezőgépemmel ?
Letöltöttem appokat hozzá de a telefon nem ismeri fel az eszközt. Lehet hogy le van tiltva ez a funkció benne ? -
Nightfall75
tag
válasz
F_Gergely #6327 üzenetére
Többen panaszkodnak külföldi fórumokon is erre problémára. Nagy valószínűséggel a beépített erősítő csinálja, amikor kikapcsol a lejátszás után néhány másodperccel. Hifi erősítőknél/pc hangkártyánál is lehet találkozni néha ilyen jelenséggel.
Remélhetőleg a HTC is tud róla és javítja a köv (4.2.2) frissítéssel.
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6329 üzenetére
Ha nem használod a google+-t, akkor az alkalmazáskezelőben (beállítások - alkalmazások - mind - google + - letiltás) tiltsd le, ha használod, akkor nem tudom mivel tarthatta ébren.
Ha a térképet nem használtad ma, és úgy lett ennyi az ébrentartás, akkor javaslom azzal is kezdj valamit, nem ismerem a beállításaid.
A kernel is sok egy picit nekem, én ma 79%-os akksinál járok, egy óra kijelzővel, ami fb messenger, és böngészés volt, és csak 7 perc a kernel.
Még az lehet érdekes, hogy mi, és hányszor ébresztette fel, de valószínűleg valami beragadt. (mint írtam, a gyári beállítások résznél az energián belül a historyt nézd meg, és vesd össze a screen, és awake csíkokat. Ha sokkal több az awake, mint a screen, akkor valami ébren tartja a telefonod, és az szívja. -
ForRedGlory
félisten
S-OFF végre
Végre úgy használhatom a telefonom, ahogy csak akarom, és nem gátol ez a nyomorék HTC politika
AHD fent is van, megy mint álom, végre az app drawer nyitogatása és zárogatása is vaj sima.
Legjobb, hogy váégre hangerővel is fel lehet oldani a képernyőt és nem kell nyújtózkodni a gombért, egy kézzel stabilan fogva lehet használni. Ma ennek örömére pizzázok, g*ci boldog lettem. Mintha új telefonom lenne
S-OFF-nál a revone 0.2-t érdemes használni, ami a linkelt XDA oldalának 2-es hozzászólásában van, mert a sima nekem nem volt jó. Hiába írta, hogy minden frankó, maradt az S-ON.
-
F_Gergely
őstag
A hangszóró pattogással találkozott még valaki egyébként?
-
TheProb
veterán
Köszi a választ mindenkinek aki írt ezen témával kapcsolatban de így se látszanak. Próbáltam h a gyökérben lévő adott mappákba rakom be, próbáltam a ringtones-on belüli mappákba is (kis-nagy kezdőbetűvel is) és semmi, újraindítás is volt. Nem értem, pedig sima .mp3 fájlok...
Még vmi:
4. Újraindítás után visszaállt a gyári keyboard és nem tudom az istenért se beállítani a slideit-et, be van pipálva az adott beállítási fülbél, htc sense-en bellül nem lehet megadni és ha pl írnék se látok beviteli mód beállítási lehetőséget :/5. vmiért hiába adom ki weben a play-ből, hogy telepítse adott appot a telóra, nem kezdi el a letöltést, tegnap este még ment.
(#6323) F_Gergely: Én is pont erre döbbentem rá, idáig éveken keresztül 1 sony fülest használtam amit az egekig istenítettem, hogy milyen jól szól (atom basszussal), de be kell valljam ez a gyári füles kicst ugyan de megveri. Csak pislogtam, főleg, hogy az előzetes tesztekben kb. mindenki lehúzta mind hang, mind anyagminőségre.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #6310 üzenetére
2. Nem tudom, de nálam gyárilag megvoltak a hozzá tartozó mappák alapból a telefonon. (ringtones, alarms stb...) Illetve a gyári Music alkalmazás is tud csengőhangot vágni.
(#6323) F_Gergely: összeültünk innen a fórumról 2 vájtfülü fórumtárssal és ráküldtük két nehezebben hajtható fejesre egy Fiio E17 fejhallgató erősítővel szemben. Ők jobban kihallották a különbséget én kevésbé, de még így is jól szerepelt. A Cowon D2-esem azóta pihen.
-
F_Gergely
őstag
bakker ez a gyari fules nagyon ott van, a pioneer fullhallgatom siman hazaveri, kegyetlen jol szol
en utaltam telefonon zenet hallgatni mert pocsek volt a minoseg, de ezzel a telefonnal most valami nagyot alkottak. Kivancsi vagyok ha rakuldom az erositore abbol mit hoz ki -
g0n21
senior tag
válasz
TheProb #6310 üzenetére
1: Lépj be az app drawerbe, és ott, a dock panelen levő mappádat nyisd meg, és ami nem kell, húzd rá a megnyitott app drawer-re. Gyakorlatilag úgy, mintha a home screenen akarnád kirakni az ikont másolással, csak ne a homescreenen legyél, hanem az app drawerben.
2: Majdnem jó. Az sdcard gyökerében egy media mappát hozz létre, és azon belül legyen a kolléga által említett három mappa, és azokba pakolj.
Vagy a másik lehetőség, hogy amikor mondjuk a gyári menüben a hangbeállításoknál ki akarod választani a hangot, és ott a lista, akkor a jobbfelső sarokban látsz egy plusz jelet. Arra rányomsz, és rakhatsz be bármit (ez csak a ringtone-nál működik, notification hangnál az előbbi módszer kell)3: Talán ez, nem tudom, én nem élek vele, de többen ezt mondják
Robit74: aréna vodafone-ban 500ft / darab ha jól emlékszem
-
mumk1
addikt
válasz
Szpisti #6298 üzenetére
Okosított firmware használatával frissíted. A gyári visszaállításokkal annyiban vigyázni kell, hogy újabb HBOOT verzióval már lehet hogy nem tudod újra S-OFF-olni, ha a HTC befoltozza a kiskaput.
Feltettem mike romját, ami már 4.2.2 és a 2.17.401.1 verziót használja. Jóóó lesz ez!
-
TheProb
veterán
Sziasztok szeretnék 1 kis segítséget kérni:
1. A dokkoló ikonsorban (legalsó sor az app drawer mellett), csináltam 1mappát, viszont ezt nem tudom megszüntetni, van benne 2 ikon de hiába húzom ki belőle, nem "kivágja", hanem másolja, így ugyan úgy benne marad és törölni se tudom ha hosszan nyomom (pontosabban ténylegesen törölni akarja az appot, nem csak az ikont).
2. Egyedi hangokat hogyan lehet megadni pl. az értesítési hangoknak és sms hangnak? Itt is vmi speckó mappába kellene bemásolni a kívánt hangokat?
3. Nemrég volt vki aki linkelt 1 jónak tűnő appot amivel a hiányzó quick settings-t lehetett megoldani ha lehúzom a status bar-t.
Előre is köszi
-
F_Gergely
őstag
válasz
joshua7 #6308 üzenetére
Bakker, ez azért kemény.... No majd rakok fel az enyémről képeket, a tetejénél látok egy pici hézagot, de szerintem nem éri meg hisztiznem miatta, de több szem többet lát.
A HTC Sync nevű progit ti tudtátok használni? Én bármit csinálok "csatlakoztassa telefonját" felirat van, pedig a win látja...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ThorsHUN #6289 üzenetére
i5-om, s4-em es one-om is volt.
amikor volt one, akkor az egyik baratom i5-jevel ossze tudtam hasonlitani.
most sIII-am van.
jo lenne lenne lenne ennyi felesleges penzem....feketet nem szeretnek venni, mert az nekem kevesbe tetszik, mint a alu szinu.
inkabb, akkor varok, de nem szeretnek ismet hibasat. -
F_Gergely
őstag
válasz
Szpisti #6301 üzenetére
1. és 3.-as mindkettőre elvileg a közelgő frissítés gyógyszer lesz, de majd kiderül...
Viszont ez a pattogás érdekelne, mert ha nektek nem pattog akkor wazze visszaviszem, azt adjanak másikat.... Van aki találkozott már ezzel a pattogós témával? Mintha olvastam volna, hogy volt aki ezt jelezte, csak arra nem emlékszem végül visszavitte a készüléket, vagy sem.
Maga a hibajelenség: ha lejátszol valamit, akár zenét, akár csengőhangot, akkor miután a dallam/zene lement, rá egy kb. 5 másodpercre hallani egy halk pattanást. Tényleg halk, tehát én is csak véletlenül vettem észre, viszont így hogy észrevettem már marhára zavar, kérdés ez gyárilag ilyen vagy sem...
Kikapcsoltam a beats audiót de ugyan úgy lehet hallani. -
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6296 üzenetére
Kéne egy olyan screenshot, ami az ébrentartást mutatja.. ott lehet majd a hibás.
Valamint az android rndsz. Menü-beállitások- energia - history nézd meg, hogy az awake csík mennyivel különbözik a screen csíktól.N4ri87: megértettük, hogy szar a kamerája, ha 10-ed ennyiszer mondod el, akkor is megértjük. A te véleményed szerint kapufa, ok. Csak zizzenj le róla, vagy ha álmatlan éjszakáid vannak a kamera miatt, akkor vagy írj a htc-nek, vagy add el a g.cibe, vagy várj a következő frissítésre hátha segít. Csak szálljunk már le erről....
-
Szpisti
addikt
válasz
F_Gergely #6300 üzenetére
1. Ez engem is nagyon zavar, hogy mindenhol a facebook-os, meg twitter-es ismerőseim feltöltött képeibe ütközöm... (bár a Blinkfeed-et már száműztem a legszélső lapra...)
2. Nekem nem pattan a hangszóró (vagy nem vagyok elég "vájtfülű" ehhez)
3. Ha visszaolvasnál, akkor már tudhatnád, hogy a fekete menüsávra a közelgő frissítésben lesz megoldás... (kikapcsolható)
Nekem sokkal jobbnak tűnik a vibramotor mint az elöző telefonjaimban (i3G, i3GS, i4, HOX), ha az asztalon van a teló, még meg is ijedek, ha csak rezgő módban hagytam, és hívnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest