- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
Gépre dugva a HTC Sync nem látja a telót. Újraindítottam a gépet, de semmi... Mi lehet a baja?
-
istnag
addikt
-
Zolik
senior tag
most nézem:
HTC One XL előfizetéssel 127.000-ről 72.000 Ft-ra csökkent.
Dominoba 169.000 Ft lett.De még így is 2x drágább mint pl az osztrák t-nél...
Még várok 1-1,5 hónapot hátha megjön a T-hez a Nokia 925, ha nem akkor htc one. addigra úgyis még olcsóbb lesz.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #5689 üzenetére
Telepíthetsz persze külsős böngészőt, van egy csomó amiben be lehet állítani, hogy asztali böngészőnek "mutassa magát". Pl. Dolphin Browser
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #5686 üzenetére
Most erre nem tudom a választ fejből, de legalábbis az adott weboldalt gyorsan átválthatod a teljes verzióra, ha a Chrome-ban megnyitod a beállításokat, és rámész arra, hogy asztali webhely kérése. Ez szerintem jobb, mint ha mindig mindenhol a teljes oldalt töltené be, és nem is válthatnál vissza. 4,7-es kijelző ide vagy oda, vannak weboldalak, ahol kényelmesebb a mobilnézet, pl. kapásból a Google kereső ilyen.
-
Koris
aktív tag
válasz
akoska07 #5673 üzenetére
Jawbone Icon HD
Nekem ez jött be.Mondjuk én sokat autópályázom,ezért a zajszűrésre,kényelemre mentem rá.Jobb mint a Jabra extreme2. -
Segitsetek légyszi.
Képernyőt lezártam jelszóval és nem tudom hogy tüntessem el róla.
Pontosabban semmit nem tudsz csinálni a telefonnal amig be nem irod a jelszót.Közben rátaláltam....
-
g0n21
senior tag
válasz
akoska07 #5673 üzenetére
nekem plantronics m55 van. A stereo jelenesetben az a2dp profilt jelenti, tehát, hogy zenét, csengőhangokat is át tud vinni, nem csak a telefonálás közbeni hangot (tehát a menüben nem csak phone audio, hanem media audio is).
Egész jó kis headset. Ha nem sajnálnám a pénzt, akkor mennék egy plantronics marque 2 m165-ért. nálatok33 font körül mozog, két mikrofonos a zajszűrés miatt, és az is a2dp
-
adodaniel
őstag
Megjött nekem is. S2 is nagyon király telefon, de ez még brutálisabb. Névjegyzékbe viszont nem tölti be a facebook képeket. Azt hogy kell? Hiába van beállítva az fb appban a sync with existing contacts...
-
Nah végre vagyunk a jó sokan.
Akkor kérdeznék és várom a véleményeket
,mert nem találtam megfelelő topicot ehhez.
Bluetooth headset-t akarok venni és nem tudom mi az amit érdemes.
Nem tudom milyen szempontokat kell nézni...Ha lehet vmi aksis verzió kellene,hogy ne kelljen mindig elemet cserélgetni benne.
Kényelmes legyen,mert sokat fog a "fülemen lógni".
Jól is nézzen ki,ne legyen tul nagy.Nem tudom mit kell még ehhez irni.
-
concrete
csendes tag
válasz
Badboys #5660 üzenetére
Egy biztos: nem szabad hagyni, hogy kikapcsolásig merüljön!
Lehet nagy butaságot mondok, de én úgy vettem észre, hogy ha viszont nem hagyom mondjuk 30% alá menni, akkor töltés nélkül onnan lefelé már gyorsabban merül, de gondolom ez csak a százalékmérő pontatlanságából adódik. -
juhi_
csendes tag
Sziasztok!
A Vodás ONE-ról valakinek tapasztalat?
Holnapra terveztem a vásárlást, nem akarok rossz szájízt...
Köszi -
Badboys
őstag
Egy jó kis olvasmány!
http://ceginfo.techcorner.hu/rr-software-zrt./az-okostelefont-sem-kell-naponta-tolteni.html
-
concrete
csendes tag
A romolásról csak annyit, hogy tapasztalatom szerint mindennek ára van. Pl. leggyakrabban a gyorsaság a stabilitás hátrányára növekszik - bár kétlem hogy ez a gép bárkinek is lassú lenne.
Én személy szerint annak örülnék, ha eltüntethetném a telefonból teljesen a sok, számomra haszontalan gyárilag telepített és háttérben futó appot. -
mumk1
addikt
válasz
concrete #5653 üzenetére
Ez már legyen a szerviz és a gyártó problémája, de szerintem a szakszervizeknek meg van a módja a roncsolás nélküli bontásra. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy pl. a két hangszóró rácsot mindenképp cserélik azokon, amiket megbontanak, ha mondjuk ezek minden esetben sérülnek szétszerelésnél.
-
borkarico
aktív tag
Üdv mindenkinek,
jelentem megérkezett hozzám is a ONE, makulátlan állapotban, fekete és a T-től. Első benyomások abszólut pozítivak, semmi röccenés akadás rajta, hihetetlenül gyors a masina. Kinézetre pedig kiváló, minőségi cucc. Nagyon örülök neki, most kezdem még belakni csak, de így elsőre ez eddig a valaha volt legjobb telóm!
aprópó: ha hangszóró valami eszméletlen, ilyet telenfontól még nem nagyon hallottam
aki teheti vegye meg, nem fogja megbánni!
UP!!!
-
lipido
senior tag
Segítségeteket szeretném kérni! /ismét
/
Milyen fóliát ajánlotok a kicsikére? Valószínű lesz rajta egy "hátlap /tok/", de azért a biztonság kedvéért lehet hogy a hátuljára is kellene rakni fóliát!
Vélemények, javaslatok?SZERK: Valami ilyesmi tokra gondoltam (tetszk nagyon), esetleg vmi nillkinre
-
concrete
csendes tag
Ha elviszem leadom gariba, mert mondjuk valami baja van... Ezt ha szétszedik, gondolom az utána meglátszik rajta. Olyankor nem kérhetek újat?
Egy haverom már így kapott másodjára új iphonet. -
istnag
addikt
-
Badboys
őstag
Az normális jelenség,hogy amikor csatlakoztatom a laposhoz bekapcsol az USB hibakeresés? Mert eddig minden egyes csatlakoztatásnál bekapcsolt.
-
lipido
senior tag
Erre valaki?
-
g0n21
senior tag
Nálam a DAC a digital-to-analog-converter, ami nyilván nem telefonoknál, hanem komplexebb megoldásoknál, az erősítő közvetlen közelében kap helyet, ezért bátorkodtam egy kalap alá venni.
Ha ennyi idejük van a mérnököknek, hogy ezt különbontsák, akkor hajráÉn személy szerint a oneX óta mondom, hogy a BA csak egy loudness EQ, más néven parasztvakítás.
Viszont ügyesen rásimították a kiemelt frekvenciákat a fülesekre.. -
mumk1
addikt
-
g0n21
senior tag
Ha nem működik a beépített az erősítő, nem hajtja meg semmi a fülest...
Tehát a beépített erősítő (szvsz hangchip) az a mediaserver összes folyamatát hatja, a beats meg egy loudness.
(autohifi viszonylatban: ha a feejegységen kikapcsolom az erősítőt, akkor a mélyláda, és egy szett megsüketül, ha bekapcsolom a loudnesst, jön a beats) -
ati32bp
tag
Sziasztok. Csak érdeklődnék, hogy az általam említett problémával talizott-e valaki. A mai napon jelentkezett először. Egy HTC One X készülékről van szó. Azt produkálja, hogy a "lezáró" gomb megnyomásakor automatikusan felkapcsolódik a kamera segédfénye. Illetve az érdekelne, hogy valakinek van-e tapasztalata garanciális problémánál a szolgáltató hozzáállásához ha a készülék Root-olva van. Előre is köszi a segítséget
-
Xaels
félisten
Vannak Play-en olyan fejlesztők akik 1-1gyártói megoldás stilusjegyeivel dolgoznak. A Sense kifejezetten ilyen például amit előszeretettel másolnak.
Akartam kérdezni: szerintetek a beépített erősítő mindig működik vagy csak Beats On módban? Szerintem a Beats itt is csak EQ, az erősítő meg működik anélkül is.
-
mumk1
addikt
Ez általában igaz is, de a Notification Toggle tényleg egész jól illeszkedik a Sense-hez. Nekem is teljesen megfelel gyors-kapcsoló gyanánt.
@g0n21
Én azért szeretem noti báron, mert nem kell feloldani sem, csak egy mozdulat kapcsolgatni, valamint tud rezgést is ami plusz segítség.@Xaels
Szerintem sem az erősítőt kapcsolgatja. -
joey04
titán
A Sense az nekem is jobban tetszik mint a Holo, és ha beleteszik a gyorskapcsolókat akkor android vonalon valóban szinte tökéletes lesz a UI, de a gyártói extrák nem hiányoznának, sem az ir, sem a radio, sem a kamerás okosságok. Persze ezt el tudom mondani samu oldalról is, ott sem dob fel egyetlen extra sem (kivéve a dual shot), csak ott még a tw is ronda.
-
-=Ghost=-
őstag
-
NandorHUN
addikt
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
kdennis #5595 üzenetére
Leárnyékolod az antennát -> csökken a térerő. No shit sherlock...
Nem láttam, hogy eldobta volna a hálózatot... 3Gről sikerült leakasztania max. Nem a sprint az a szolgáltató, aminek híresen fos a hálózata véletlenül?Mellesleg nekem 4 csíkról 1-et csökken max, marad 4G-n.
Ez azért nem egy iphone szint. Problémának meg távolról sem nevezném. Az antennák már csak ilyenek. Üdvözöllek a fizika varázslatos világában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged