Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5126 üzenetére
Nem kérdeztem, hogy mennyi van. A Telenornál ez a felhívásos dolog az ügyintézőtől függ. Én az Astoria boltjukban kifogtam egy régi motorost vele elégedett voltam, de tény sokan vannak köztük akik azért csinálják ezt mert "munka". Mi akik itt fórumozunk azért vagyunk képben mert érdekel minket a téma, de nem biztos, hogy bírnánk az emberekkel való munkát. Tapasztalatból mondom, hogy az emberekkel a legrosszabb foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest