Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #7798 üzenetére
Innentől:
Lépések:
1.Intézőben nyisd meg az Android SDK/sdk/platform-tools mappát. A mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt.Használtam ARHD romot, jó stabil rom, ez van a legközelebb a gyári romhoz, de tweaks része nincs, így csak külső megoldásokkal lehet elérni azokat a funkciókat amiket szeretnél!
Ha nem fut le az s-off, hibát ír ki, futtasd újra, ha ismét hibát ír ki kell próbálni a revone 0.2-es fájlal a nyitást!
Van akinek csak ezzel sikerült! -
HUTCHDB
nagyúr
ezzel szemezek en is.
a lanyom hox-an is ennek a rommernek a munkaja van fent es tenyleg nagyon jo, stabil, es akksiidoben is jonak mondhato.
az s-off eleg remisztonek latszik, raadasul ugy, hogy itt most a garancia ugrasarol van/lehet szo, es mint ahogy irtam 0 tapasztalatom van az sdk hasznalataban.spawn21!
azert egy odinos flash szerintem is nevetsegesen egyszerubb...Laboda!
hu, ez is jonak tunik!
te probaltad mar mike1986. romjat? -
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #7793 üzenetére
A Team Venom ViperOne 1.1.1 tudja mindezt, és még sok minden mást is!
Meg kell támogatni még egy jó kernellel is, pl. ElementalX 2.2, és teljes az öröm! -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #7793 üzenetére
ARHD romhoz van olyan mod, amivel atlatszova lehet tenni a dockot, elvileg a hangerögombra ebredest is tudja, bar pont tegnap irtam, hogy nekem nem müködött. (Szerk.: biztos van a többi romhoz is, en egyelöre mast nem probaltam..) Ezen kivül a korabban linkelt custom kernelekkel van egy csomo mas lehetöseg, swipe2wake, home2wake, logo2wake, stb..
S-OFF, root lehet kicsit bonyolultabb, mivel tudtommal Samunal elöbbi fogalom nem is letezik, de itt sem olyan bonyolult, korabban mar voltak itt a topikban egyszerü es tömör leirasok, hogyan is kell megcsinalni. -
HUTCHDB
nagyúr
no matol kezdek el igazabol a telefonnal foglalkozni, mostantol lesz ra idom.
mivel htc androidot meg nem romoltam, (anno win 6.5-ot igen, de az nagyon mas volt ) igy picit tartok az egesztol.
igazabol olyan romot szeretnek feltenni, amivel eltuntetheto (pontosabban atlatszova teheto) az also fekete sav, es ebreszthetove valik a telefon mondjuk a hangero gombokkal.
nyilvan gyorsabb, energiatakarekosabb romot tennek fel..., ha van egyaltalan ilyen.
akik mar probalgattak fozott cuccokat, azoktol kerdeznem, hogy ki, milyet ajanl?
az s-off, root, es recovery feltetele sem tunik nekem tul egyszerunek... de az is lehet, hogy csak szokatlan samu utan.... -
gilfoyle
őstag
Sziasztok,
ez a blinkfeed mennyire zavaró? Ez mi amúgy? Egy rss olvasó, vagy gyárilag beégetve van jópár oldal és azokat illetve a híreiket lehet nézegetni? Egy teljes képernyőt elvesz az ötből?
El lehet tüntetni valahogy romolás nélkül? -
Gee_-
tag
Köszönöm a válaszokat. Nemsokára megyek fesztiválra van rá esély hogy ne merüljön le a telefonom 1 nap alatt ? Hány napott húzhatok töltés nélkül ? És azt milyen technikaval, van valami program ami javítja a üzemidőt ?
-
BenHans
addikt
Passz. Én csak arról hallottam eddig, hogy a HTC Double Dip [Flip] karcol.
Én egyébként a bőrtokra esküszöm ilyen telefonnál, ahol a kézhezvétel valami különleges kontaktot nyújt készülék és a felhasználó között, viszont mellette szól hogy nem kell kivenni belőle és ejtésnél jobban véd(het). De a bőr nem karcol, sőt nem áll 3 színből ami szvsz nem túl elegáns. (Persze mindenkinek más az ízlése.) -
Gee_-
tag
Ez a tok nem karcolja meg a készüléket?
-
BenHans
addikt
válasz
MegaQxY #7779 üzenetére
[Speedshop], és ha így rákeresel google-ben "HTC ONE M7 vagy One DOUBLE DIP" akkor dob rá sztem amazon és ebay találatot is de lehet megbújva ott más bolt is.
-
MegaQxY
csendes tag
Sziasztok, véletlen nem tudja valaki, hogy itthon (magyarországon), hol lehet hozzá jutni ilyen tokhoz?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #7775 üzenetére
Nekem a 10.2-ben sem müködik, pedig elvileg ez is tudna..
Ahogy nezem, a bulletproof kernel kb a teamseven stable verziojahoz hasonlo, az elementalx meg a performance verziohoz, kicsit több benn az extra.
Nekem a 2.0.0-s teamseven tökeletesen müködik eddig az ARHD romon, bar a l2w nem az igazi, nem mindig ebred föl ra, viszont idönkent bekapcsol a zsebemben.. Majd kiprobalom a pocket wake protectiont, csak az meg sokaknal bugos..
-
Loboda
senior tag
Melyik romhoz, és pontosan melyik kernelt akartad feltenni?
markyy18:
Például,ElementalX 2.2 kernel!
4.2.2 romokhoz is, OC-UV-S2W-L2W, HTC logóra ébresztés- menü funkció, minden mi szem szájnak ingere!
És Viper rom alatt is működnek a funkciói (teaMSeven 2.1-nél nem működnek) -
k.soma
senior tag
Okosak. Nekem miért nem akar bebootolni teamseven kernellel? (Az első teamseven amit próbáltam befagyott 0,00%-nál). A második pedig a HTC logo után fekete kép és semmi más.
-
ndavey
tag
Aki webshopból rendelte meg annak 10000 Ft-os mobilelőleget kell fizetnie a futárnak?
-
markyy18
aktív tag
válasz
kristof83 #7759 üzenetére
Sajnos magyar oldalakat nem kezel egyenlőre a Blinkfeed.
4.1.2 hazánkban a legfrissebb. Lassan érkezik a 4.2.2
Szerintem mindegy de ha kiválasztod a magyar (Magyarország) az nem baj mert ha jól tudom van olyan is.Tomate: igen ha újat csináltat akkor kell a diák igazolvány hozzá, de h újítja a meglévő like előfizetését akkor nem feltétlen nekem se kérték pedig 1 év után újítottam.
-
kristof83
aktív tag
Sziasztok!
Ma újítottam be egy gyári független darabra...lenne egy-két kérdésem!-van már magyar vonatkozású Blinkfeed?
-melyik a legfrisebb szoftver verzió? Most 4.1.2 van és nem ajánl fel frissítést!
-illetve a rendszernyelv választásnál 4 féle magyar van! Ilyet még sose láttam...számít mit választok?
magyar(Ausztria), magyar(Hollandia), magyar(Németország), magyar(Lengyelország)Köszönöm!
-
Kokufuu1986
tag
Végre sikerült az S-OFF + root!!!
Jah, és nem szeretem a Windows-tEgyszerre csak úgy randomba felismerte a telót, letöltötte a drivereket Windows Update-ről magának, onnantól ment az adb és ennyi!!!
Pedig előtte is ugyanúgy próbálkoztam...
-
ndavey
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van valakinek Like300-as előfizetése? Elvileg ahhoz felsőoktatási diákigazolvány kell, de nekem ebben a félévben sajnos pont nem érvényes.. Valaki kötött olyan szerződést? Ha igen akkor hogy zajlott ennek a menete? Bocsi ha hülye kérdés..
-
igen, de azokat már nem webshop útján adják el.
igaz, bontott telefont én már üzletben sem vennék át, ahogy futár vagy ppp átvételnél sem!Tomate; pont azt írtam, hogy nem bontják fel, és nem nézegetik.
néhányan többet látnak bele a szolgáltatókba meg az akciókba, mint kellene... -
Tomate
veterán
Miért válogatnák? Szerinted azért nézegetik az éleket meg azért bontogatják fel, hogy az itt szőrszálhasogató ph-s vásárlókkal akik kb kiteszik a telefon 2%-os piacát az országban kicsesszenek? Küldik ami a kezükbe kerül, ha pedig pont egy bibis darab kerül ki majd visszaviszi a tag és cserélik neki. Nem mindenki nézi mikroszkóppal a pixeleket, hogy minden oké-e... Kicsit túl van gondolva ez az egész webshopos hibás nemhibás direkthibásatküldenek, átakarnak verni dolog...
-
bontatlant küldenek a webshop útján, így miként tudják most a problémásabbakat kiválogatni?
ezt csak halkan írom; a szolgáltató azért (is) akcióz, hogy kimutathassa; lám, így sokkal több fogyott, kevesebb hasznon egy telefonon, de több eladott darab, pénzben egyenlő, aláírt hűség pont annyi, igen, megérte!
miért lenne jó, ha bár sokan rendelnek akcióban, de jelentős hányaduk visszaküldi a problémás darabokat, és esetleg már nem rendel újra, mivel közben ismér drágább lett!?!?
a lényeg, hogy most is bontatlan dobozban küldik ki, nem a szolgáltató, hanem a gyártó által matricázva, tehát a szolgáltató nem lát bele, nem tudja kiválogatni az akció idejére a hibásakat, de nem is lenne érdeke! -
ndavey
tag
Nagy a valószínűsége, hogy aki ma rendel kedvezményes áron annak valami sz*rabbat küldenek ki, mert akkor már úgy se lesz ideje visszacserélgetni jobbakra.
"Majd megveszi 20-30 ezerrel drágábbért a parasztja."
haha.. Na jó remélem nem így gondolkoznak.
-
nem feltétlenül kell bevinni elálláskor t-pontba, postai úton is intézhető, itt a visszáru nyomtatvány; link
nem is feltétlenül lassabb így, csak postai nyitvatartás függvénye, nagyobb városok és főváros előnyben.
aki most 20%-os akcióban rendelte és eláll, később már csak drágábban rendelhet újra.
korábban említésre került valaki által, hogy 8 (munka)napon belül cserélik webshop rendelés esetén, ez így nem teljesen igaz, ekkor is 3 munkanap a kötelező csere - a korábban leírt feltételekkel -, ha a 4 - 8 munkanapon belül cserélik, akkor az inkább rugalmasság a szolgáltató részéről, megfelelő papírozással, hiszen vannak esetek, amikor eltérhetnek a szabályozástól a vásárló számára kedvező irrányba, de nem feltétlenül kötelesek.
legyen kifejezetten pozitív infó is; 3 darab one rendelve a 20%-os akcióban, és mindegyik okés! -
Bdanyy
addikt
válasz
HUTCHDB #7737 üzenetére
Nekem belépésnél egyből írta a 25 gigat, elfogadom-e.
Aki netről rendelt és hibás, 8 napon belül inkább álljon el a vásárlástól. Bármelyik T-nél leadhatod, aztán rendelhetsz majd újat. De ha mégis cserélni akarsz, benne van a pakliban, hogy szarabbat fogsz kapni, aztán mehetsz megint vissza, ráadásul csak T-Pont 10-6 óra közt tudod intézni, és ezután már elállni sem lehet.
-
HUTCHDB
nagyúr
srácok, hogyan lehet extra tárhelyet "kapni" a dropbox-tól?
a samunál volt olyan, hogy adott 50 GB-ot, mivel feltetted a telefonodra az alkalmazást.
itt nincs ilyen, vagy valami hasonló? -
simon7012
aktív tag
válasz
Kokufuu1986 #7715 üzenetére
Engem is érdekelne. Nekem sem ismeri fel a telefonomat a számitógépem..
Win 8 van fent.Nekem alapból bekapcsolja az usb hibakeresést..stilo18
Nekem a fekete érzékeny a ujjlenyomatokra, de a karcra nem.. -
stilo18
addikt
Sziasztok. Igy a tapasztalatok alapján melyik One bírja jobban a karcokat? A fekete vagy a szürke?
-
BenHans
addikt
válasz
capulet75 #7733 üzenetére
A kimosottat rakd rizs közé, hátha... Olyan nincs, hogy hibás széria. Minden szériában lehet rossz. Azon felül illesztési problémákat kell ellenőrizni. Pixelre DeadPixel test a playről, és megnézed minden színnel hogyan világít-e ki pixel. Ha utólag veszed észre a szolgáltató 3napon belül cseréli.
És végül de nem utolsó sorban első hsz.
-
capulet75
addikt
Nagyon várom már az új One-mat, főleg hogy most mostam ki a telefonomat.
Nincs valami sorozatszám lista a hibás szériákról? És hogyan tudom már a boltban leelenőrizni a pixeleket?
-
g0n21
senior tag
-
ndavey
tag
Sziasztok!
Aki webshopos vásárlás utána 3 napon belül cseréltette a készülékét milyen indokkal tette? Tudom tegnap már volt róla szó, de mit is jelent pontosan a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba? Ha meghozza a futár, megnézem és van rajta illesztési hiba, vagy 1-2 pixelhiba akkor van rá esély, hogy cserélik?
Köszi előre is! -
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti #7721 üzenetére
Igen, nekem volt régi nokiám, annál mondták, hogy merítsem le minél jobban. Aztán újabb telefonjaimnál monták, hogy nehagyjam lemerülni, meg amint lehet dugjam töltőre. Később pedig iPhoneom volt, illetve iPod touchom, ott nem mondtak semmit, nem is érdekelt, de aksik jól birták, mert 2 év után is jók voltak. Itt meg azért jutott csak eszembe, mert sokan pl. ezért se ezt a telefont választották, mert "nem lehet cserélni az aksit" - idáig aksikkal nem foglalkoztam, mert nem gagyi samsungom volt - de mivel itt külön felhívták rá a figyelmet, gondoltam rákérdezek, hogy növelhetem az élettartalmát az aksinak.
-
Szpisti
addikt
válasz
NandorHUN #7719 üzenetére
Sokszor a mobilüzletben sem tudják...
Ez a memória-effektus, csak a NiCd aksiknál volt, de olyat már nagyon régen nem használnak már mobiltelefonokban. A NiMH aksiknál is néha kellett ilyen teljes lemerítést és teljes feltöltést végezni, hogy kapacitásukat visszanyerjék. A mai Li-ion és Li-polymer aksikat (jópár éve szinte csak ilyenek vannak a mobilokban) már nem kell így kezelni, sőt a teljes lemerítés (ahogy azt a linkben olvashatod) még csökkenti is az élettartamát...
-
NandorHUN
addikt
Aksiról amúgy mit érdemes tudni, új készülék esetén tartsuk mindig feltöltve vagy párszor merítsük le teljesen és töltsük fel teljesen? Éllettartam szempontjából hogy érdemes bánni vele?
-
Kokufuu1986
tag
A gépem nem ismeri fel a telefonomat... Win7 van fent.
A telefonon USB csatlakoztatása után bekapcsoltam az USB hibakeresést.
Az értesítési sávot lehúzva ha rámegyek az USB-re és ott az USB résznél mire kell állítani? (nincs, intelligens, modem, internetes)ADB miatt kellene, nem ismeri fel a telefonom (device not found), fastboot megy rendesen...
Help pls!
-
Red@Arc
tag
Nekem semmi bajom nincs vele. Itt egy pár másodperces anyag, ma vettem fel próbaképpen.
-
szia,
nem azért olcsóbb most, korábban a sony márka volt a sorom, most a htc, ennyi.
amennyiben a 8 munkanapon belüli elállásra gondolsz, úgy az akció leteltével, már csak a drágább áron tudsz majd újabb szerződést kötni.
csere alkalmával nincs jelentősége a vételárnak, hiszen nem kötsz új szerződést, hanem a készüléket cserélik, ez 3 munkanapon belül aktuális, ha olyan hibája van a készülékenek, ami a rendeltetésszerű használatot akadályozza. -
Red Bull fan
aktív tag
Nyugodtan rendeld meg ,semmi baja az enyémnek.
-
ndavey
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt az elmúlt napokban T-shopból? Ha igen milyen állapotú darabot kapott? Volt egyáltalán olyan amelyik hibamentes volt?Lehet azért dobálják 145 ezer ft-ért, mert így passzolják el a hibásabb darabokat. :\ Illetve az lenne a kérdésem, hogy mivel ez az akció holnapig tart, ha holnap megrendelem és esetleg elfogadhatatlan állapotút kapnék akkor tudok még cserét kérni? Vagy ha az is hibás lenne akkor utána tudnék megint cserét kérni attól, hogy lejárt már az akció?
Köszi előre is! -
Bdanyy
addikt
-
Gabesz11
tag
Sziasztok. Azt lehet tudni hogy az one tamogatja a vezetek nelkuli toltest?
-
Bdanyy
addikt
Opera classic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Nintendo Switch 2
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest