- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
datomi
tag
Na új érdekesség van a telón.
Nyalóka van már rajta nekem is, de én nem nyomtam a telepítés után FR-t, mert kb. a nyalóka előtt 2 héttel jött vissza szerviből, és akkor volt FR, és nem volt kedvem újrarakni mindent, meg eddig még sohasem csináltam FR-t egyik frissítés után sem.
Eddig nem is volt semmi probléma, ébresztett is
Múlt hét elején kezdte azt a hülyeséget, hogy dupla home gomb tapicskolás után ha belép a futó programok listájába és ott kíhúzkodok mindent, akkor innen már nem tudok kilépni a kezdőképernyőre
Ha home gombot nyomok, akkor átfordul a kijelző képe 90 fokot, aztán elfeketedik, 1-2 másodperc után vissza jön a kép és annyi van kiírva, hogy "Itt láthatók a legutóbbi képernyők".
A vissza gomb hatása is ugyanez, csak ott még hosszabb ideig marad fekete a kijelző
Ha a power rövid nyomásával ki- majd bekapcsolom a kijelzőt, akkor a zárolt képernyő feloldásával ugyanide jutok vissza, magyarul semmit sem tudok csinálni a készülékkel
Teljes ki-bekapcsolás vagy újraindítás után megint jól működik a teló, valamint ma vettem észre, hogy ha ilyen esetben lehúzom a fenti menüsávot és onnan belépek a beállításokba, onnan már a vissza gommbal vissza tudok menni a főképernyőre.
Valaki látott már hasonlót?
Mindenesetre ha lesz időm, akkor nyomok egy FR-t, aztán meglátom, hogy marad-e a jenség ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Eladó egy Pixel 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest