Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jotzo01
tag
Sziasztok,
használ valaki valamilyen callert, ami jól működik? Az Ultimate Caller ID Screen HD-t használom, de mostanában gyakran nem reagál, vagy a gyári hívó jelenik meg, ami nem igazán tetszik. -
jotzo01
tag
Sziasztok,
használja valaki a Mobiltárcát? Működik rendesen?
Ill. a telo melyik részén van pontosan az NFC chip? -
jotzo01
tag
Nem igazán értem, mi az oka a problémáknak, de nálam minden rendben müxik a lollipop után, factory reset sem volt, talán két app esetén volt szükség új verzióra, mert a régebbi nem ment (sygic, ultimate call sreen). A timely ébresztőt is csak azért raktam fel, mert itt olvastam a gondokat, de nálam a gyári ébresztő is működött. Csak el ne kiabáljam...
-
jotzo01
tag
válasz
Steve1207 #26385 üzenetére
Automatic Call Recorder, tökéletesen müxik, habár a honlapjukon azt írják, néha leállhat, de egy újraindítás segít. Nem kell hozzá root.
Tud valaki megoldást erre: felraktam a sygic navit, és a galériában is megjelennek az alkalmazásban lévő képek (sebességjelző táblák). Meg lehet oldani valahogy, hogy ne legyenek a galériában?
-
jotzo01
tag
Valaki nem tud ajánlani valami normális alkalmazást, ami kimondja a hívó fél nevét? Ezelőtt Nokiám volt, az alapból tudta, és nagyon megszoktam.
Már kipróbáltam néhányat a playről, de közel sem járt egyik sem a nokiához.
Thx -
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
ma én is beléptem a One tulajok körébe. Két kérdésem lenne: vírusírtót érdemes-e felrakni (és melyiket)? Tableten avast-ot használok, de még soha nem volt semmi baj, pedig sokat töltök, netezek vele.
A másik: ajánljatok egy jó fájlkezelőt, mert azt nagyon hiányolom. a samu tableten megszoktam a a saját gépet, ott total commandert is használok, de jó lenne valami modernebb kinézetű. -
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
használja valaki ezt a telefont sportolás közben? Úgy értem, futás, biciklizés esetén mennyire árthat a rázkódás, izzadtság?
A másik: nézegettem különböző shopokban, de nem vágom, miért vannak ekkora különbségek az árakban? Pár ezer még érthető, de 50ezres különbség a tkomos és a bolti ár között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASUS notebook topic
- Suzuki topik
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest