- iPhone topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Most olvastam,hogy csing csang úr azt mondta nem kapja meg az M7 az 5.1-et. Tudják,hogy bugos a rendszer,de ez nem hatja meg őket. Ez egy nagy szemétség.Mindíg is szerettem a HTC termékeit,de viszont így ennek tudatában azt hiszem nem lesz M9. Ettől féltem,hogy szarban hagyják a tulajokat. Sajnos bejött. Nem is érdekelne a dolog,ha hiba nélkül menne az 5.02. Amikor fölvetettem itt az oldalon,hogy mi lesz ha nem teljesen ok. az 5.02? Volt aki le ordította a fejemről a nem létező hajamat. Na akkor most lehet elégedetlenkedni. Talán azt megoldják,hogy legalább a hibákat javítják csak még elképzelésük sincs,hogy miként. De a talánt az ismerjük nem hiszem,hogy különösebben zavarba jönnek a megoldás problémájától. Akkor inkább veszek egy olcsó szart és eldobom 1év múlva mint itt marad egy 170 ezer forintos búgos prémium. Csak dícsérni tudom a HTC ötletét. Vagy gari után jön a nyitás más lehetőség sajnos nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest