- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy t-mobileos one, júniusba vettem, elég sűrűn előfordul, hogy max térerő mellett csak smst kapok arról, hogy valaki keresett. Napokba meg észrevettem, hogy vonatozás közbe, ahol az eddigi összes telefonommal volt térerő a one-al nincs (régen vele is volt). Motorozni mentem szombaton, és a környékünkön semelyik kisebb településen se volt térerőm. Másik tmobileos telefon meg maxon volt. Mekkora a valószínűsége, hogy elhajtanak egy olyan városban ahol mindig van térerőm, hogy semmi baja se a telefonnak se a sim kártyának? Csak tényleg az az érdekes régebben ilyen sose fordult elő a kis településeken se és másik tmobileos telefon meg maxon van amikor nekem jelem sincs. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest