- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Semmi okom kétségbe vonni amit írsz, ha azt mondod te nem tiltottál le semmit és nálad 5 órát megy a kijelző akkor az biztos úgy is van. Én egy fél éve használom, minden gyári, használom, pironkodva bevallom általában zenét is hallgatok rajta, de még egy szoftverrel sem ment 5 óra fölé a kijelző idő, akkor sem ha nem zenéltem vele, kivéve ha videót néztem. És így el is fogadom,nem kell megjavítani, egy napot megy. Kész.
Elolvastam amiket írtam, én most sem láttam, hogy az okostelefon használatnak a zenehallgatást írtam volna, de erről a magyar tanáraim tehetnek.
Tényleg örülök, hogy rajtam kívül mindenkinek ilyen sokáig bírja a telefonja, nekem jó így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűnyíró topik
- Call of Duty: Warzone
- Milyen routert?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest