- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Akkor javaslom költözz le Debrecenbe. Ez egy kib*szott postai fekete lyuk. Elsőbbségi levelek is 2-3 napra jönnek meg mennek el, normál levél van amikor 1,5 hétre jön meg. Pl a csekk a befizetési határidő után, aztán meg a következő számlán a párszáz forintos késedelmes fizetés miatti terhelés rendszeresen befigyel, ahol lehet átálltam elektronikus számlára meg utalásra.
Persze aprón is mindenki hitetlenkedik hogy elsőbbségi levél neki mindenhová odaér másnapra kivéve ami innen jön-megy. És ugye kimondottan nagyon kellemes mikor valami tényleg sürgős lenne akár küldeni akár fogadni.
Bocs, de nekem meg szúrja a szemem ha ezeket valaki védi.
-
Vivira
csendes tag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Nekem pedig pont most hagyta (lopta) el a Posta a Vaterán eladott, a szomszéd városba feladott, másnapi kézbesítésű, műszaki cikket tartalmazó értékbiztosított csomagomat. Egy hónapja adtam fel, eddig nem is reklamálhattam, hiszen 30 napig alapból várni kell, most írhatok kérvényt , hogy fizessenek, majd ők nyilatkoztatják a címzettet (2 hét), hogy tényleg nem kapta meg, Majd ismét engem, hogy még nem kaptam vissza, (ezeket ugye hivatalból tudni kellene, ha működne a rendszer, hiszen ők szállítják) majd felkerül a központba, ahol eldöntik, hogy jogos-e az igényem, ha igen kihozza a posta a pénzt ( az egész ügyintézés kb még két hónap). Ha nem vagyok otthon, menjek sorba állni a hivatalba. Mindez egy másnapi kézbesítést igérő, értékbiztosított, prémium csomagnál. Eddig még egy elnézést sem hallottam. Én meg magyarázkodok a vevőmnek és természetesen utalom vissza a pénzét.
Tehát dicsérném én a Magyar Postát, ha lenne miért. Bocsánatot kérek, hogy neked még nem volt velük rossz tapasztalatod, nekem pedig igen Nem is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest