Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Nekem pedig pont most hagyta (lopta) el a Posta a Vaterán eladott, a szomszéd városba feladott, másnapi kézbesítésű, műszaki cikket tartalmazó értékbiztosított csomagomat. Egy hónapja adtam fel, eddig nem is reklamálhattam, hiszen 30 napig alapból várni kell, most írhatok kérvényt , hogy fizessenek, majd ők nyilatkoztatják a címzettet (2 hét), hogy tényleg nem kapta meg, Majd ismét engem, hogy még nem kaptam vissza, (ezeket ugye hivatalból tudni kellene, ha működne a rendszer, hiszen ők szállítják) majd felkerül a központba, ahol eldöntik, hogy jogos-e az igényem, ha igen kihozza a posta a pénzt ( az egész ügyintézés kb még két hónap). Ha nem vagyok otthon, menjek sorba állni a hivatalba. Mindez egy másnapi kézbesítést igérő, értékbiztosított, prémium csomagnál. Eddig még egy elnézést sem hallottam. Én meg magyarázkodok a vevőmnek és természetesen utalom vissza a pénzét.
Tehát dicsérném én a Magyar Postát, ha lenne miért. Bocsánatot kérek, hogy neked még nem volt velük rossz tapasztalatod, nekem pedig igen Nem is egy.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest