Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Nekem nem teljesen ilyen jellegű roblémám volt a minap, hanem az, hogy az istennek nem szólt a hagszóró.
Sem jelzőhangok, sem youtube, semmi.
Csak az újraindítás segített.
Átgondoltam a napomat, mi lehetett az, ami ide vezetett.
A sigyc-et használtam több órán keresztül és én arra gyanakszom, hogy az tett keresztbe... (jelzem, hivatalos a navigációs programom).
Azóta is használtam, de csak kisebb, rövidebb időszakokra, de nem jelentkezett ez a hiba.
A telefonon stock 4.3 van egyébként.Nem a hibámat akartam ecsetelni, hanem azt gondoltam, hogy meg kellene nézned, (vagy vissza kellene gondolnod, ha nincs batterystat-od) hogy mi az a dolog, ami nálad bekavarhatott, vagyis, most használtad először, vagy túl sokat játszottál egy játékkal, vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest