- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
HUTCHDB #20374 üzenetére
Jartam ugy (nem mondok uzlet nevet) Nokia N97 mini keszuleket vettem, ujonnan "bolti garanciaval". Talan fel ev telt le az egy evbol ha jol emlekszem es tonkrement a bluetooth. Be is vittem hogy akkor javitsak. Vittem a garijegyet, megneztek a hibat. Kozoltek, hogy szerintuk (mert ok ugy emlekeznek) hogy en bar ujonnan vettem erre csak 1 honap garanciat adtak, en meg odairtam utana a kettest es ezaltal en meghamisitottam a garanciajegyet hogy 12 honapnak tunjon. Vitatkoztunk egy fel orat vegul bevettek javitasra a keszuleket. Amikor visszakaptam a bluetooth mukodott ellenben gusztustalan volt osszerakva a keszulek, a flip lotyogott stb. Ra egy hetre inkabb eladtam a keszuleket.
Jok ezek a bolti garanciak de adott esetben a hatsodat kitorolheted a garanciajukkal....
En akkor megfogadtam, hogy soha az eletbe tobbet nem veszek ilyen helyrol telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest