Hirdetés
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Köszi! Beszéltem a HTC ügyfélszolgálattal, hivatalos viszonteladóként az Expansys-t javasolták, mint legnagyobbat. Kisebbként az ExtremD ill. a Speedshop, az MM. Rákérdeztem a szervizre is, a hölgy tudott és értette a problémát, de azt mondta ez van, ez a HTC üzletpolitikája, furcsa, de azt monta az Iphone és Samsung szervizkiszolgálása jobb. Akkor miért nem tesznek semmit? (költői kérdés) Rákérdeztem a pixelre is, garancia csak 3 hibás pixel felett van. Az ötlete az volt, hogy interneten kell rendelni és akkor 8 napon belül visszaküldhetem indoklás nélkül.
A sufniGSM EU cid-es darabjai és az Expansys között alig 14.000 Ft a különbség, így az utóbbi lesz, ott tudok hozzá kiegészítőket is rendelni és valahogy megbízhatóbbnak tűnik. Ha van róla rossz tapasztalat légyszi szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest