- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
Köszönöm, hogy ilyen rendesek vagytok.
Én is tudom, hogy miért van. Rájöttem, de akkor is megcsinálja, ha a kép amugy jo lenne. mondjuk HD kép.
Engem zavar, hogy van 900 contaktom, ahhoz 450 kép, ebböl 400 ilyen. Eddig ugye nem volt (4.1ig), és megfelelt. Most ök kényszeritettek rá, hgoy iyleneke legyenek a képek. Ne tegyék! Legalább dönthessem el.
Root-olni meg nem fogok, mert ugrik a garanciám. Ne kelljen rootolni, hogy lássam ki hiv, ne csak egy pöttyös sötét képet lássak.
Én csak kértem valamit, futottam már pár kört miatta, és lehet hogy ez feature, de nekem nem jön be, és szerintem másnak sem elönyös.
Legaláb egy választásom lehessen, hogy ami kicsi, az ilyen legyen, de ök rámkényszeritik.(A HTC) -
Tyer
őstag
Sziasztok!Nem tudom nálatok is van-e ez a 4.2 alatt:
Beszéltem a HTC-vel a pöttyös hivoképekkel kapcsolatban.:
Ezt a One X fórumba már beirtam, és küldik a leveleket.
"Most hivott az illetö, azt mondta, hogy 5 telefonon letesztelték, valóban ott a jelenség, de az ö telefonjuk nem mérvadó.
Mivel én voltam az első, aki ezt jelezte mondta, hogy kell még ezzel kapcsolatban több visszajelzés, hogy tovább tudják küldeni, és javithassák, ughygoy arra kérek mindenkit, akinél fenn áll ez a dolog, hogy irjon a HTC-nek, és erre a referenciaszámra hivatkozzon.
13HUC350000050
One X, XL, X+, One, és Mini is játszhat.
Ha összefogunk, akkor javitani fogják!
Köszi"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest