Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyer

őstag

Köszönöm, hogy ilyen rendesek vagytok.
    Én is tudom, hogy miért van. Rájöttem, de akkor is megcsinálja, ha a kép amugy jo lenne. mondjuk HD kép.
    Engem zavar, hogy van 900 contaktom, ahhoz 450 kép, ebböl 400 ilyen. Eddig ugye nem volt (4.1ig), és megfelelt. Most ök kényszeritettek rá, hgoy iyleneke legyenek a képek. Ne tegyék! Legalább dönthessem el.
    Root-olni meg nem fogok, mert ugrik a garanciám. Ne kelljen rootolni, hogy lássam ki hiv, ne csak egy pöttyös sötét képet lássak.
    Én csak kértem valamit, futottam már pár kört miatta, és lehet hogy ez feature, de nekem nem jön be, és szerintem másnak sem elönyös.
    Legaláb egy választásom lehessen, hogy ami kicsi, az ilyen legyen, de ök rámkényszeritik.(A HTC)

• Tyer

őstag

Sziasztok!Nem tudom nálatok is van-e ez a 4.2 alatt:

Beszéltem a HTC-vel a pöttyös hivoképekkel kapcsolatban.:
    Ezt a One X fórumba már beirtam, és küldik a leveleket.
    "Most hivott az illetö, azt mondta, hogy 5 telefonon letesztelték, valóban ott a jelenség, de az ö telefonjuk nem mérvadó.
    Mivel én voltam az első, aki ezt jelezte mondta, hogy kell még ezzel kapcsolatban több visszajelzés, hogy tovább tudják küldeni, és javithassák, ughygoy arra kérek mindenkit, akinél fenn áll ez a dolog, hogy irjon a HTC-nek, és erre a referenciaszámra hivatkozzon.
    13HUC350000050
    One X, XL, X+, One, és Mini is játszhat.
    Ha összefogunk, akkor javitani fogják!
    Köszi"

Új hozzászólás Aktív témák