- Bemutatkozott a Realme 14x
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz atillaahun #98590 üzenetére
Ha már nincs meg a számla az már gyanús, ugyanis a Telekomos fiókjából le tudja tölteni, ahogy a garanciát is.
-
4Grider
nagyúr
válasz atillaahun #98588 üzenetére
Létezik, de manuálisan frissítik, így először csak a szolgáltatónál válik téglává a telefon.
-
lord.lakli
őstag
válasz atillaahun #34822 üzenetére
Nem ismerem sajnos a céges előfizukat. Az elmondott 3 teljes korlátlan + 4 hálózaton belül nem üzleti előfizetésben 51600 Ft lenne és ehhez kell egy másik főszám amely arany/platina szintű és még készülék sincs hozzá. Így tényleg nem rossz a 44 eFt/hó. Az új Next csomagokban ha kérsz telefont, akkor Next S 5490 helyett már 7990 Ft lenne.
-
lord.lakli
őstag
válasz atillaahun #34806 üzenetére
Jól tudod, viszont csak akkor 9900 Ft, ha arany/platina társkártyás számot kérsz, azaz egy főszámmal nem fog menni 9900 Ft-ért, akkor drágább.
-
tomy86
addikt
válasz atillaahun #33886 üzenetére
Elvileg elég a számla is.
"A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A jótállási jogot tehát ilyen esetben is lehet érvényesíteni, a vásárlás tényét és időpontját azonban természetesen ekkor is igazolni kell, hiszen a jótállás csak a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított meghatározott időn belül érvényesíthető. Erre a célra a vásárláskor átvett nyugta, blokk, számla alkalmas, ezeket tehát fontos megőrizni, annál is inkább, mivel a jótállás megszűnte után érvényesíthető szavatossági jognak csak ezek birtokában lehet érvényt szerezni."
link -
savoo
addikt
válasz atillaahun #33744 üzenetére
Itt módosítások/lakossági és ott válaszd ki a 2013.10.03-at.
-
savoo
addikt
válasz atillaahun #33738 üzenetére
A Vodafone-nál a Go+ pl két évvel 4990, hűség nélkül meg 5790. Egyébként meg feltettél egy kérdést, én meg válaszoltam rá.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz atillaahun #33738 üzenetére
vélhetően az lesz, mint a korábbi hasonló esetekben, hűség nélkül drágább lesz valamivel.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
savoo
addikt
válasz atillaahun #33736 üzenetére
Nem jól.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #23964 üzenetére
& Vangelis
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor megmarad az eddigi "összefoglaló" számla, és letölthető lesz mellette külön fájlban egy részletes változat is?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Vangelis
félisten
válasz atillaahun #23964 üzenetére
Magánszemélyeknek ingyen van!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Clapko
csendes tag
válasz atillaahun #23899 üzenetére
Telenorról hívtam őket, lehet nekik nem küldenek
-
Gedeon31
addikt
válasz atillaahun #23899 üzenetére
Tőlük nem kapok lehetetlen dominoról elérni őket
-
djculture
félisten
válasz atillaahun #22947 üzenetére
Ebből lesz a végén több tízezer forint fizetendő és csak lesel.
-
Varszegig
veterán
válasz atillaahun #22947 üzenetére
Csak ha bekapcsolod a netet kint, akkor android alatt gyorsan nekiáll minden frisstíeni, és mindjárt nem 1-2 hanem inkább 20-50 MB-ot fogsz forgalmazni. Ha már böngészni akarsz, vegyél kinn egy prepaid kártyát, oszd nem a netet egy lcsó droidos telefonnal, az alaptelefonodat meg használd wifin, és akkor elérnek, neted is van. Országtól függően 2-3000 Ft-ért 500 Mb körül netezhetsz így.
Illetve EU-ban még opció a különféle adatroaming csomagok, napi vagy heti jegye, ami sokkal olcsóbb, mint ha csak használod. De persze sokkal drágább a fentieknél.
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
válasz atillaahun #21466 üzenetére
Szóval volt egy régi kártyám ( dominos ) és adott volt ugye ennak a kártyának a száma. Na most ezt a számot kértem, hogy hagyják meg, és számhordozással dominosbol havi előfizetéses - ugye ez a Like díjcsomag - lettem. Így a régi kártyát letiltottál, hogy az újat aktiválni tudják, mivel gondolom a telószám két kártyán nem lehet ugyanaz.
-
djculture
félisten
válasz atillaahun #21095 üzenetére
Pont beadtak egy törvénymódositást ha átmegy akkor teljesen megfog változni ugyanis nem lehet emelgetni élő hűség esetén a hws-n volt is róla cikk ha jól rémlik A csekdíj is megy a levesbe meg emelgetni is lehet de akkor a hűség automatikusan megszünik.. Itt is van:
[link][ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #20671 üzenetére
Válaszolva egyébként a kérdésedre, hemzseg a net, és ez a fórum is a szervizesek geciségeitől, csak a saját telefonom topicájban 3 esetről tudok, amik függetlenítési kísérlet, vagy más szoftveres macerálás miatt vonták meg a garanciát olyanoktól, akik még azt sem tudták a gyári frissítő programot hogy kell használni.
És ezek még a szolgáltatók szervizei, sehol sincsenek a gsm boltok trükközéseihez képest, én már nem is viszek vissza hibás telót kizárólag márkaszervizbe. Na nem mintha ott még senkit se próbáltak volna átbaszni, de talán ott a legkisebb az esélye.[ Szerkesztve ]
-
Turbomann
tag
válasz atillaahun #20601 üzenetére
1000 percet. Nem pereceltem és lemondtam.xD
-
club1
veterán
válasz atillaahun #20497 üzenetére
Ez 8 cella, az azonosítóik pedig a szolgáltató által beállítottak. Azaz a 131 és az utána jövő (egyedi) szám bármit jelenthet.
-
club1
veterán
válasz atillaahun #20494 üzenetére
Biztos hogy 8 toronyról van szó és nem csak 8 külön celláról? Utóbbi előfordulhat egyetlen tornyon is, persze gyakoribb az 1-2-4. Nagyon sűrűn lakott területeken előfordul, hogy 1-200 méteres hatósugarú egy-egy cella lefedettsége (ha nagyobb területet fedne le, könnyen túlterhelhetővé válna), kertvárosokban pedig előfordulhat, hogy a külön cellák közül mondjuk 1-4 van a közeli tornyon, a többi a szomszéd települések, autópálya/főút melletti tornyokról látható, mivel az utóbbiaknak pedig akár 10-15 km-es lefedettséget kell biztosítaniuk. Ritkábban és sűrűbben lakott területek határában látnak a telefonok talán a legtöbb cellát, az ilyen területek megfelelő minőségű lefedése, a nagyobb és kisebb hatótávolságot lefedő cellák között a hívás átadása-átvétele szép kihívás a hálózattervezőknek/üzemeltetőknek (sok helyütt nem is tudják rendesen megoldani, példa rá az M0 néhány szakasza).
-
club1
veterán
válasz atillaahun #20491 üzenetére
A 3G cellák jóval kisebb hatótávolságúak mint a 2G-sek, így teljesen logikus, hogy adott helyen kevesebbet lát a telefonod, mint 2G-st. Amúgy pedig a szolgáltatók 3G-vel a sűrűbben lakott/használt területeket fedik le elsősorban, tehát azért logikus, hogy fizikailag is kevesebb 3G cella van.
-
aggleány
addikt
válasz atillaahun #20288 üzenetére
Köszi szépen. Nemt tudtam, hogy létezik ilyen oldal. Eddig szerencsére nem volt rá szükség.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz atillaahun #19436 üzenetére
bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII törvény rálehet keresni, amúgy ha jól tudom pont az ilyen esetek miatt épp átdolgozás alatt van. Nem igazán volt felkészítve a mai modern korra. A végrehajtók azt csináltak amit akartak
"Az önálló bírósági végrehajtók tíz százaléka nem a jogszabályok szerint jár el –mondja a Magyar Végrehajtók Országos Egyesületének alelnöke."[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz atillaahun #19220 üzenetére
Nekem átváltotta domino-ra a régi előfizetésem az ügyintéző, és úgy kötöttem újat, mert a régit felbontva túl "átlátszó" lett volna. Persze gondolom többeknek nagyobb gondot jelent a számváltozás.
Egyébként fasza kis csomag ez, gondolom így akarják megnyerni maguknak a leendő diplomásokat. Csodálom hogy nem nagyon hirdetik, ha az ügyintéző nem mondja, valószínűleg most se tudnék erről a díjcsomagról.
-
Vangelis
félisten
válasz atillaahun #18549 üzenetére
Nem ajánlott.
Sima levél.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz atillaahun #18547 üzenetére
Tesco küld egy levelet amiben van egy kód.-
Azzal igazolod, hogy valós a cím.
-
club1
veterán
válasz atillaahun #18545 üzenetére
Persze. De a hatályos jogszabályok alapján a szolgáltatóknak kötelező logolniuk és egy darabig megőrizniük néhány információt, és ezek közé tartozik az is, hogy adott időtartamra melyik előfizetéshez milyen ip címet biztosítottak...
Azaz ha "szerzett" sim kártyával követsz el törvénysértést, akkor a TEK a kártya tulajdonosára töri rá az ajtót, és ha ő tisztázta magát, akkor jönnek az egyéb információk felhasználása, ami alapján ha nem vagy elég ügyes (pl. nem váltogatod elég gyakran az összes eszközödet és kártyádat) akkor elég hamar rád állnak és megtalálnak. -
St3ven
addikt
válasz atillaahun #17898 üzenetére
De továbbra is kell hozzá diák?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lindermen
senior tag
válasz atillaahun #13917 üzenetére
Köszi ! Megpróbálom akkor így...
-
Nietzsche_
tag
válasz atillaahun #13899 üzenetére
Be kell menni és elmondani, hogy szeretnéd 30 napos felhasználóként rögzíteni magadat, ha letelt ez a biztonsági 30 napos idöintervallum - ami alatt az eredeti 'tulaj' ( ) jelentkezhet - akkor hivatalosan is a nevedre kerül a dominos szám.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz atillaahun #13899 üzenetére
Az érdekes. Olyat már hallottam, hogy Domino-s számot nem lehet átíratni, csak felhasználóként rögzíteni valakit. De ez teljesen új...
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
válasz atillaahun #13671 üzenetére
Legegyszerűbben a havi számla végén tudod ellenőrizni, igaz ott csak a kiemeltségi szint van leírva, az érvényessége, meg az, hogy mióta van, az nincsen.
Jó szerencsét!
-
.bruszli.
senior tag
válasz atillaahun #13671 üzenetére
Meg ilyenkor alap egy adásvételi szerződés,ami kitér arra,hogy ha az eladó hibájából ( számla vagy részlet nem fizetése miatt ) letiltásra kerülne a készülék,akkor köteles visszavásárolni a telót a szerződésben meghatározott áron.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
addikt
válasz atillaahun #13661 üzenetére
Esetlegesen segíthet, ha valakinek 10, vagy annál is több éves arany/platina kártyája van. Azt valószínűleg nem fogja eldobni egy számlatartozás miatt! Persze igazi, kézzelfogható biztosítékot ez sem ad.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #13656 üzenetére
Meg ne vedd a telót, ha már rögtön az elején ilyen körülmények tarkítják az egész ügyletet.
-
tjb007
nagyúr
válasz atillaahun #13653 üzenetére
Nincs.
Természetesen nem a telefon letiltása az első fokozat ha erre lettél volna kíváncsi. -
tjb007
nagyúr
válasz atillaahun #13650 üzenetére
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz atillaahun #9953 üzenetére
1. Erről nem olvastam, gondolom a mobilcégeknek van erre statisztikájuk, és így jött ki, hogy melyiket mennyiért éri meg eladni.
2. Általános okosság nincs, ez tényleg csak attól függ, hogy mik a telefonálási szokásaid. Nekem pl írja telefonom naplója, hogy mennyi ideig tartott a beszélgetés, és ez ritkán megy 3 perc fölé. (Ha tudom, hogy hosszabb lesz, akkor megpróbálom máshogy elintézni: céges telefon, skype, email, gtalk.) Így nekem az A csomag érné meg.
Ha jól tudom, akkor kapcsolási díj akkor van, ha létrejön a kapcsolat. Tehát ha felveszik a telefont, hangpostára kapcsol vagy bekapcsol a fax. Foglalt, nem elérhető esetén nincs.
Dive ever, work never.
-
tjb007
nagyúr
válasz atillaahun #8952 üzenetére
Az az 5000 forint a belépési díj ha nem vállalsz hűséget, egy év hűséggel ez 810 forint.
"Szinkronizálni a leveleket gondoltam, kapcsolatokat, híváslistát, sms-eket, időjárás widgetet, meg a tennivaló listámat."
Ezekre elég lesz.
-
tjb007
nagyúr
válasz atillaahun #8950 üzenetére
A Like igénybevételének feltételeit gondolom ismered, nem kell leírni.
A 32 kbit/s arra elég, hogy szálanként kitépd a hajad, ha türelmes ember vagy akkor nincs probléma. Böngészni lehet de hamar tele lesz a t.köd vele, szinkronizálás attól függ, hogy mit szeretnél szinkronizálni, Google Maps felejtős, Ebuddy okés lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest