- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
St3ven #44484 üzenetére
Ezt találtam most:
"1. Valamely mobiltelefon-előfizetéshez (telefonszámhoz) tartozó Készülékre vonatkozó fedezet
az adott mobiltelefon-előfizetésnél (telefonszámnál) fedezetbe vont Készülék fedezetbe vonásától
számított 60 hónapig tartó határozott időre jön létre. A 60 hónap leteltével a fedezet
automatikusan megszűnik.. "és Teko001:
"b. ha már nincsen a cserélendő Készülékkel azonos típusú készülék a csere időpontjában a
Mobiltelefon-szolgáltató termékportfoliójában, akkor a Biztosított legfeljebb az adott Készülék
utolsó Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó listaár 110%-ának megfelelő
értékben választhat bármilyen másik készüléket a Mobiltelefon-szolgáltató aktuális
termékportfoliójából.c. ha a cserélendő Készülék Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó listaára olyan
alacsony, hogy a fenti szabályok alapján nem lehet megfelelő készüléket választani, akkor a
Mobiltelefon-szolgáltató aktuális termékportfoliójában szereplő öt legalacsonyabb, az Akciós
Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó listaárú készülék közül választhat a Biztosított."forrás: [link]
-
válasz
St3ven #44374 üzenetére
Nálam érdekesen van ez a rész megfogalmazva/meghatározva.
Készülék típus: Sony Xperia Z/SL telefon, fekete
Kötbér összege (Ft): 70.083
A termék vételára (bruttó Ft): 107.760
Vásárláskor befizetett (bruttó Ft): 9.228
Fennmaradó hátralék (bruttó Ft): 98.532
(24 hónap a törlesztési időszak)Nos én egy Ft-ot se fizettem be nekik így értetlenül állok ez elött...
0Ft-ér hoztam el (futár hozta), a havi díjam is csak 3ezer Ft, és hitelbírálat se volt... csak a személyi és lakcímkártyám scanneltem be és elfaxoltam nekik.L
-
-
tomy86
addikt
válasz
St3ven #44144 üzenetére
Igazad van. Rosszul értelmeztem a szöveget. Úgy értettem, hogy "a Biztosított hozzátartozója" (az "a" betű nélkül más értelmet nyer), ami nem ugyanaz. Bár ebben az esetben nem értem mi jelentősége annak, hogy hozzátartozó. Ha egyszer biztosított, akkor akár a szomszéd is lehet
Az kavart be, hogy cég esetén, már kiterjed a biztosítás a biztosított munkavállaló (nem biztosított) hozzátartozójára is. -
M.A.Z.
aktív tag
válasz
St3ven #43859 üzenetére
Nem számolja el visszamenőleg. A megrendelést követően lesz 50 elküldhető sms-ed 590 forintért a hónapból fennmaradó napokra.
A csomag tartalma 50 darab SMS meghatározott belföldi mobil előfizetői irányba. Az SMS Plusz kedvezmény a Díjszabásban szereplő speciális hívószámokon elérhető szolgáltatásokra, továbbá kék és zöld számokra nem vehető igénybe. Részletes információkat a hatályos T-Mobile általános előfizetéses díjszabása tartalmazza.
Az ajánlat az egyes díjcsomagoktól függően változhat. Az SMS Plusz csomag kizárólag a mindenkori hatályos Díjszabásban szereplő díjcsomagok mellé választható. Az SMS Plusz csomagban foglalt SMS mennyiség felhasználása után, az Ön által használt díjcsomag mindenkor hatályos Díjszabásban rögzített díjai alapján történik a számlázás. A fel nem használt SMS-ek a következő hónapra nem vihetők át.
A benne foglalt SMS mennyiséget tartalmazó díjcsomagok estén először az adott díjcsomagban foglalt SMS mennyiség majd ezt követően a Kapcsolat SMS Pluszban foglalt mennyiség kerül felhasználásra. -
djculture
félisten
válasz
St3ven #43703 üzenetére
Mert én beleegyeztem vagy mi hogy felvegyenek? Annyi hogy benyögi az autómata hogy rögzitésre kerül.
Ügyvéd ismerős szerint már eleve ez szabálytalan mivel törvényileg van rögzitve hogy felkell ajánlani a választás lehetőségét a hívó félnek és ez az ügyintézést nem befolyásolhatja (Adatvédelmi Törvény) -
tomy86
addikt
-
-
djculture
félisten
válasz
St3ven #43271 üzenetére
Utána kell nézni de azt tudom hogy manapság már papiron semmit sem akarnak küldeni szeződést sem, pont az adott áremelésbe az is bennevan hogy a t-pontban eddig ingyenes szolgáltatások mint egy számla vagy szerződés másolat papiron már az is pénzbe fog kerülni. Én most a vezetékeset hosszabitottam azt is először alá kellett irni feladni postán mittomén hány évvel ezelőtt, most már csak küldenek egy oldalt hogy ilyen szolgáltatásokat kértem és eddig tart és szevasz. Magyarán arra hivatkoznak hogy telefonon én ezt kértem.
-
StSanya
senior tag
válasz
St3ven #43265 üzenetére
Hivatalosan nem kell vállalni semmit, ahogy nekem se kellett; csak szépen megkértek szóban, hogy lehetőleg ha már kapom egy évig a kedvezményt, ne mondjam le az előfizetést. December közepéig úgyse tudnám, addig köt a hűség, így is, úgy is.
Cris78-nak az a kérdése, hogy ez a kedvezmény át vihető-e más csomagra.
-
válasz
St3ven #42941 üzenetére
más rendszer alatt is sok ilyen lehetőség van, például nálam az imessage aktiválásakor is küld sms-t, és az sem jelenik meg a kimenő/elküldött üzenetekben, de legalább figyelmeztet rá a rendszer, hogy számoljak vele.
bár ha nem pont egy sms áráról van szó, akkor érdekes... -
lesaux
veterán
válasz
St3ven #42925 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Ezegy kalap szarnem a legjobb konstrukció. Ez jut róla eszembe: http://www.wikitech.hu/mobil/2013/02/28/a-t-mobile-kinyirta-a-mobilos-mobilnetet/ -
tomy86
addikt
válasz
St3ven #42802 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam a domino díjszabás ide vonatkozó részét:
"A díjcsomagban aktív a DominoNapiNet adatdíjcsomag, amely Előfizető/Számlafizető kérésére
az önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon kikapcsolható.."
Már csak abban bízom, hogy ehhez nem kell emberrel beszélni, mert ha megint rám akarnak tukmálni tabot, tv-t vagy plüsskutyát, akkor átmegyek ámokfutóba. -
dptrsk
Topikgazda
-
-
válasz
St3ven #42246 üzenetére
persze csak egy tipp, de akár a t-mobile -> telekom kijelzés módosítása is állhat a háttérben, és mivel az nem csak a szolgáltató, hanem a telefon típusának és oprendszerének, illetve annak a verziójának a függvénye is, így nem mindenkinél futott le eredményesen.
Rivaul; gratula, így kell csinálni, ha másként nem megy!
-
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #41143 üzenetére
Mindenre van logikus magyarázat. Mikor a Go!NapiNet aktiválódot, automatikusan kiküldte a rendszer az SMS-t. Attól, hogy nem volt bekapcsolva a telefonod, az SMS még nem törlődött, hanem várakozott bekapcsolásig. Ha még megvan az üzenet, akkor olvasd át még egyszer: Lefogadom, hogy csak általános leírás, ugyanis ha tényleg levonódott volna a díj, akkor olyan üzenetet kapál volna, hogy a díjat levonta a rendszer és ma éjfélig használhatod fel a keretet. Ha ellenőrzöd az egyenleged, bizonyára kiderül, hogy 190 Ft lett levonva, miután aktiváltad a NetPlusz M-et, nem pedig 195 Ft, ami a Go!NapiNet lett volna.
Azért látsz GPRS Net Plusz csomagot az internetes felületen, mert az új csomagokhoz már kivezetett adatcsomagok service kódját használták fel, és elmaradt a webes önkiszolgálón megjelenő paraméterek átírása. Folyamatban van ennek javítása is. -
poptartcat
csendes tag
válasz
St3ven #41143 üzenetére
Épp most futottam bele ebbe, csak NetpluszS-el.
Domino 5 itt is, küldöm 1430-ra, hogy +netpluszs, jön a válasz, hogy hibás parancsszó, remek. Próbálom neten, rányomok a megrendelésre, már bökném a gombot, de meglátom, hogy ez valami GPRS Net csomag, ahova átirányított, Netplusz csomagokat fel se kínálja a myT-mobile-nál.Wat do, menjek be, aztán aktiváltassam ügyintézővel? Ehhez ugye nem kell ezt a tróger go!napinetet aktiválni?
-
erdoke
titán
-
dashed
senior tag
válasz
St3ven #40541 üzenetére
Koszonom, mai napon vissza is vittem.
Ha valakinek lenne tapasztalata esetleg 1430-tol is kerdeznem, hogy mi ilyenkor a menete.
Szamlaszamot nem kertek, az ur azt mondta, hogy majd keresni fognak de adott egy szamot ahol jovo heten erdeklodhetem.Szamlaszamra utalnak, vagy postas hozza? Esetleg opcionalis?
Illetve mennyi idore kell szamitani? A hivatalos ugye max 30 nap ha jol tudom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged