Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricsip
addikt
válasz
Dr.FantastiK #12 üzenetére
Synthwave ebben éli ki a kreativitását, amiből egy hardver-szoftver újságnál cikkíróként csak erre van lehetőség.
-
Dr.FantastiK
őstag
.. '' míg a lamellák átszellőzéséhez a merevítésért felelős, öntött fémkeretre felülő, perforációkkal megfejelt hátlapi takarólemez asszisztál. ''
kicsodaaa ?
hovaaa ?
mit csinal ??miert kell ilyen kicsavart erthetetlen modon irni ??
-
Pista0001
addikt
Pár éve kellett vegyek usb-s billentyűzetet, mert olyan gépem lett, amin nem volt PS/2. A mai napig használok napi szinten PS/2-es billentyűzetet pl B550-es AM4-es géphez is. Érdekel a retro, van retro gépem is, de nem ezért használok 20+ éves PS/2 billentyűzetet (is), hanem mert nem cseréltem le, ami jól működik.
-
Chiller
őstag
Idővel majd ez lesz a retró gépek alapja
Sőt valamilyen szinten már most is az.
Van még így is 12db USB port (ebből 6db 5Gbps), engem nem zavarna:
Rear USB (Total 6 ports)
4 x USB 5Gbps ports (4 x Type-A)
2 x USB 2.0 ports (2 x Type-A)
Front USB (Total 6 ports)
1 x USB 5Gbps header supports 2 additional USB 5Gbps ports
2 x USB 2.0 headers support 4 additional USB 2.0 ports -
Komplikato
veterán
válasz
Kisgépkezelő #5 üzenetére
Régi szép idők, amikor a poling rate-et a PC Guru újsághoz adott vicces programmal állítgatták a userek PS/2 csatlakozón ... aztán a szervizes eleinte vakarta a fejét, hogy kazalban hozzák be az alaplapokat amiken végleg megdöglött a PS/2.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Még amikor én vettem a mostani lapomat úgy 8 éve, akkor a PS/2 még amolyan gamer featureként volt reklámozva. Akkoriban még nem volt annyira támogatott az USB egereknél a sok K-s polling rate, meg a billentyűzeteknél az NKRO.
Céges IT biztonság szempontjából mondjuk még most is lehet értelme. Ha egér+billentyűn kívül nem kell, akkor le lehet tiltani az összes USB portot, ha másra nem kell. -
Elmör
őstag
Az a vevőegység számomra újdonság, nem is hallottam még ilyesmiről, hogy polling rate emelése, de legalább ma is tanultam valamit.
-
válasz
JulianSinulf #2 üzenetére
Legalább két évtizede nincs értelmezhető PS/2 billencs vagy egér. Akinek a PS/2 fontos, az retrómókus, és nem új budget deszkákban gondolkodik.
-
JulianSinulf
őstag
Most vettem egy Asrock B550 PG Velocita lapot az 5950X alá és ezen is van PS/2 csati.
Szerintem annyira nem kér pénzt, hogy miért ne tegyék rá. Ezzel is növelik a lehetséges vásárlók számát, akik esetleg nem akarnak megválni régi egerüktől, billentyűzetüktől.Használni már én sem használom és szívesebben látnék ott esetleg USB csatikat. Bár remélhetőleg így is elég lesz, ami van a hátulján.
-
Az az ASUS Prime A520M-R annyira gombokért majdnem értelmes - csak PS/2 portok 2025ben...? Klasszikusokkal szólva "és ezt így hogy?".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest