- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #59869 üzenetére
A 49 Ft-os, szinte általánosnak mondható dominós percdíjakról meg ne is beszéljünk. Az kemény másfélszeres díj percenként.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Vangelis
félisten
-
mexel
veterán
válasz St3ven #59163 üzenetére
ŐŐŐŐ. Akkor hogyan is? Van Domino Web és van Domino Web Quick. Ezek valamelyike nem használható magában is? Azaz úgy, hogy nincs más telekom előfizum? Magyarul csak netezni kellene mert beszédre mást használok.
Ha jól értelmezem a Web Quick az simán megvásárolható és tudok netezni akár egy tablettel is, vagy egy dual simes telefonnal ha berakom második sim slotba.[ Szerkesztve ]
-
-
p2pp
őstag
-
Peetey91
senior tag
válasz St3ven #58621 üzenetére
Elvileg o ert hozza es valoban keszulek nelkul kotottem meg a dijcsomagom szerzodeset, nem volt okom ketelkedni a szavaban. De amikor bementem szemelyesen intezni (mert ezf csak ugy lehet) akkor sem mondta a helyi ugyintezo, hogy hibas lett volna a kollega feltetelezese. Belatom en is hibaztam, de azert en ezt pofatlansagnak erzem. Hozzateszem, semmi gond nem lett volna belole ha utana engedi megrendelni a termeket.
-
taip
senior tag
válasz St3ven #58486 üzenetére
Persze hogy nem.
Végül külön jegyzőkönyvet kellett felvenni, hogy ragaszkodom a jogosítványhoz, mivel személyim per pillanat nem volt, így hajlandó volt átadni.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
killzone1987
senior tag
válasz St3ven #57817 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
72.000 ft a kötbér,de viszont a + 3.000-et azt úgy írják,h részletekben csatolják a másik csomaghoz,tehát pl 3500 ft-os csomag + 3000 kötbér részlet 2 évig,de ha 1ben kifizetem,akkor csak a másik csomag árát kell fizetnem.
Jól értelmezem?[ Szerkesztve ]
-
beabeabea
újonc
válasz St3ven #56997 üzenetére
Na megnéztem, a díjcsomag azon nem társkártyás, Net&Roll L 9550ft havi dijjal.
Viszont ha át lehetne azt váltani Társkártya Net&Roll L-re akkor nem vinném át dominora hisz a társkártyás csomag 2000 ezerrel alacsonyabb. Vagy ilyenről ne is álmdozzak hogy hűségnyilatkozatos csomagot társkártyásra cseréllik? (egyébként nem értem miért nem társkártyás szerződést kötöttünk, a fő kártya aranykártyás)
-
legenda
válasz St3ven #56772 üzenetére
semennyire, a szerződés megkötése előtti állapotot kell visszaállítani, amiről pedig számlák vannak kiállítva az előfizető számára, ahhoz semmi köze, ha közben változott a készülék ára bármilyen listán is.
biztosításnál köthetnek ki olyan feltételeket, hogy utolsó ilyen meg olyan listaár.Ferrarer; cserébe csak olyat vagy köteles elfogadni, ami tulajdonságai, adottságai tekintetében a korábbival azonos, másmilyet nem.
amennyiben felkínálnak eltérő gyártósat és az neked okés, úgy rábólinthatsz, de nem muszáj, illetve azonos gyártósból sem kell más típust elfogadnod, ha akár csak egy dologban is eltér a korábbitól - a számodra hátrányos irányban.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
hun005a
tag
válasz St3ven #56538 üzenetére
Mos kikapcsoltam de akkor is csak ez a három választható más nem
NapiNet
Napidíjas mobilinternet hozzáférés napi 10 MB benne foglalt adatmennyiséggel.
Belépési díj:
0 Ft
Megrendelem
Travel & Surf M (napi)
24 órán belül felhasználható 50 MB-nyi adatmennyiség fix díjért.
Belépési díj:
1490 Ft
Megrendelem
Travel & Surf S (napi)
24 órán belül felhasználható 10 MB-nyi adatmennyiség fix díjért.
Belépési díj:
690 Ft -
-
hun005a
tag
válasz St3ven #56526 üzenetére
Ha belépek az online felületre akkor a telefonszám mellett ez szerepel "Domino Net"
Ezzel a kártyával eddig csak és kizárólag internetezés történt mobil stick-el.A kalandos történet a következő
Tavaly tavasszal rátöltöttem egy bizonyos összeget amivel 10 ezer fölé ment az egyenlege,viszont utána nem sokkal itt különböző költözködések miatt eltűnt a SIM.Most áprilisban viszont lejár a Hívószám rendelkezésre állása tehát gondolom addig megint töltenem kell rá hogy meghosszabbodjon az idő.Tegnap viszont megtaláltam a SIM-et és most újra szeretném használni.A másik probléma hogy konkrétan nem is az én nevemen van mert egy munkatársamtól kaptam 4-5 évvel ezelőtt de mint mondtam én használom a webes felületet is.Addig amíg használva volt minden hónapban online rendeltem vele valamilyen 3-4 GB-os csomagokat amik 30 napig voltak használhatók.Na most ezt a hagyományt szeretném folytatni de valamiért csak ezek a Travel & Surf S és Travel & Surf M (napi) csomagok jönnek ki .Ha viszon a dominós mobilinternetnél rendelnék és belépek a hívószámmal Rámegyek a
Domino NetPlusz XXL megrendelésre,belépek a telefonszámmal erre ezt kapom. A szolgáltatás nem jeleníthető meg
Az általad hivatkozott szolgáltatás nem létezik. -
Soulfly842
addikt
válasz St3ven #56444 üzenetére
Az a baj, hogy ahhoz nem egy szimpla internet van egy domino webes kártyán, hanem egy olyan speciális szolgáltatás, ami a díjcsomagnak is egyfajta logikai jelölője. Többek között ennek a speciális internetes jelölőnek is köszönhető szerintem az, hogy a díjcsomagot nem lehet átváltani, ill. hogy nem lehet az internetet letiltani róla.
Ha sikerül, akkor mindenképpen jelezd. Hasznos infó lenne
Próbálkozz be egy *111# -vel, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
SzGee
aktív tag
válasz St3ven #56431 üzenetére
miért? a csomagnak 2290 Ft a havidíja, ezt hálón belül 38 Ft/perc díjért le tudom beszélni, tehát kapok 60 perc beszélgetést
azt mondja a T, fizesd elektronikusan a számlád, kapsz 300 Ft kedvezményt
ha én továbbra is 60 percet beszélek, akkor ugyanúgy 2290 Ft lesz a díj, mert 1990 Ft-ot tudok lebeszélni (52 perc), a maradék 8 percet pedig kiszámlázzákakkor hol van itt kedvezmény?
If you leave me, can I come, too?
-
Motar
tag
válasz St3ven #56166 üzenetére
Csak szeretném, ha az új előfizetésemen a régi dominos számom lenne.
De amúgy igen, igazad van, még hűségidő van rá, 3 hónap. De később feltöltősbe át megyek vele és szerettem volna azt a számot megtartani.
Na mindegy, kösziAttól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
sz.balazs.95
veterán
-
-
AstraCDX
senior tag
-
cris78
őstag
válasz St3ven #54003 üzenetére
És elment a semmire két buszjegy meg egy csomó idő. Most leadtam megint a rendelest. 1430-on mikor a panaszt tettem. Kérdeztem ha megrendelem akkor itt lesz karira? Nem valószínű, inkább két ünnep között.
Engem ez nem érdekel, ott számol vissza az óra a honlapon.[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Vangelis
félisten
válasz St3ven #53424 üzenetére
Igen ez a tényleges...de sajnos hiába jelzi azt, hogy átvették az üzletben, ha kiadni nem tudják, mert Ők még látják a rendszerben.
fizikálisan ott a csomag. De digitálisan nem.
De egyébként az ügyfélszolgálat is azt látja, hogy a boltban van a termék, de nem tudnak segíteni, mert csak a t-pont munkatársai tudnak intézkedni.Akik persze útálják a webshopot! (plusz munka ... csak púp a hátukon. Tehát nem egyszerű!
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #52856 üzenetére
1430 még itthon felhív, adat roaming kikapcsoltat.
Most itt vagyok kint, de nem csatlakozik egy hálózathoz sem, manuálisan sem, hozzáférés elutasítva szöveggel. My T-n Világjáró EU roaming be van kapcsolva. Előfizetéses vagyok, van egy befizetendő számlám dec. 16-i határidővel. 2G-s teló, de másik 2G-s teló dominós kártyával megy rendesen.
Mi lehet a gond?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Teko001
őstag
válasz St3ven #52846 üzenetére
Egyébként, ha nem nem lehetne valamiért lemondani (azt nem tudom, hogyha jár a csomaghoz, akkor lelehet-e mondani), de még egy olyan ötlet (nyilván pénzbe kerül), hogy elvileg ha előfizetsz egy eseti bővítő csomagra pl sms-ben, és lemondod, akkor nem aktiválódik automatikusan vissza az eredeti csomag (ha jól tudom). Ha esetleg kellene még egy "workaround".
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz St3ven #51757 üzenetére
lehet, hogy nekem vannak nagy igényeim, de szerintem nevetséges, amit kedvezmények címszó alatt művelnek, amikor bármikor kedvezőbb megkötni egy új előfizetést egy utcáról beesett akárkinek. nekem jelenleg csak egy like s-em van netplusz-al, a havi minimumom 5000, de rendre 6-10000 között fizetek. csak ez az előfizu 3 éves a családban, a többi simán 10 éves. egy 5000 forintos telefont nem lehetett elhozni ingyen az enyémmel, ha meg akartam volna hosszabbítani a hűséget. szerintem itt ássa el magát minden arany, meg platina. az elmúlt 10 évben milliós kaliberű telefonszámlát hagytunk ott, és semmi értéke nincs.
nem is tudom, miért bukott ez ki belőlem, megláttam az aranykártyát, és már ki is robbant a dühöm. mostanában nagyon mérges vagyok a trére, mocsok dolgokat húznak rendre. jöhetne a kérdés, hogy miért nem váltok. azért, mert 2 éves hűséget tudnék csak kötni máshol, az meg most nem opció. meg hát mentségükre legyen a like s + netplusz xl együtt 5k-ért azért nem rossz.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
Vangelis
félisten
válasz St3ven #50438 üzenetére
Kapd be
Tuti engem szeretnek a legkevésbé... de lehet, hogy nem mert jó sok pocket neo-t hoztam és nem nekik kellett eladni a xart
.... vagy 15-20 db biztos jött 2990ft ért dominóval. A rokoni és munkatársi emberkék között megosztva.
Meg persze pár telekomos dolgozó is vásárolt tartozékokat Remélem még a cégnél dolgoznak[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
zack
nagyúr
válasz St3ven #47947 üzenetére
Tehát akkor ha a telefon kuka, azt bevihetem. Köszönöm.
Ha én akarom bevinni az ő telefonját, ezt megtehetem jótállási jeggyel, vagy csak meghatalmazással? Az ő nevén van az előfizetés és a telefon is.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vangelis
félisten
válasz St3ven #47937 üzenetére
De még most sem tudják, hogy mi a 10e ft (nettó nem is bruttó) tétel az aktuális egyenlegemben.
Azt mondták benne lesz a hóköziben.... de persze nem lett benne!....
-
-
legenda
válasz St3ven #47871 üzenetére
nekem is, mivel gyakorlati ellenpéldával is találkoztam már, ahol hónapok elteltével sem törlődött automatikusan.
iptv, kábelnet...stb esetén is megszüntettem minden szolgáltatásomat januárban, és hónapokkal később is működött az a fiók is, csak meguntam aztán próbálgatni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyúrósok ide!
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TOTP generátor PHP-ra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- Csere-Beszámítás! Oculus Rift S Virtuális valóság szemüveg.
- Ausom GX1 Elektromos Roller. Új, 1KM
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- HP Probook 17'3 HD+ prémium kategóriás I7 3632QM,Radeon 2Gb,16 GB RAM, játékra is
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest