- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
dedike #34115 üzenetére
Nekm holnap jön: Kollégáink megrendelését jóváhagyták Kiszállítás várható ideje:
2013.10.22.kgergely23: Másik kettő szolgáltató se olcsóbb olvasd el kisbetűs dolgokat, renegeteg szívatás van. Mindháromnál csak egyedi akcióra érdemes rámozdulni úgy nem kell aranyárat fizetni.
-
válasz
dedike #33980 üzenetére
na, azt nem feltétlenül tudják mindig, ezt én is megtapasztaltam anno, volt olyan eset, hogy legalább 10 percig görcsölt az ügyintéző, mire összehozta a nevemen lévő előfizetéseket - a társkártyás előfizetéseket kellett hozzátenni a főkártyás előfizetésemhez -, amikor szóltam, hogy csak az egyik előfizetésem számláját nyomtatta, én pedig mindegyikét befizetném, ahogy a kiküldött számlákon szokás.
akkoriban még vidékre érkezett a számla, netbank még nem volt adott, és pont nem tudtam hazautazni egy ideig, ezért fizettem be t-s üzletben.ANDROID???; igen, anyagi érdekeltés okán működnek a dolgok, volt már hozzá szerencsém, bár régebben, bő 10 éve.; bérelt lakás, én készpénzben fizettem a számlákat a tulajnak, neki pedig vonták a számlájáról a szolgáltatók az összegeket. otthon ücsörgünk a párommal, egyszer villany leó, nincs áram a lakásban. kimegyek a folyosóra, nézem a villanyórát, hát kikötve, plomba rajta, meg egy határozat a kikötésről, a számlafizetésben történt elmaradás miatt, illetve kitöltve a rublika, hogy a helyszínen a számlát nem fizették ki, a megjegyzésben beírva, hogy többszöri csengetésre sem nyitott ajtót senki!
nos, ketten tartózkodtunk otthon, a csengő működött, de be sem csengettek, mert a kikötés miatt sokkal több jutalékot kaptak - szerződéses cég volt, nem közvetlenül az elmü -, mint történt volna az, ha becsenegetnek, kifizetem a számlát, és nem kell kikötni!
az eljárási szabályok alapján kötelességük lett volna becsengetni!
a tulajd egy figyelmeztetést nem kapott az elmü irányából, legalábbis ő ezt mondta, és amennyire ismertem, nem feltétlenül hazudott.
az a pláne, hogy nem is a lakás tulajdonosa felejtette le befizetni a számlákat, hanem a bank hibázott, így végül mi is kártalanítva lettünk - csak másnap délután kapcsolták vissza, a fagyasztó leengedett a nyári melegben, persze tele hússal...stb -, meg a tulaj is. -
-
válasz
dedike #33160 üzenetére
fizetnének itthon a szolgáltatók annyi adót, mint más normális országokban, és persze nekünk is lenne annyi a fizetésünk, mint az ottani embereknek, és máris nem érdekelne a dolog...
nem hiszem, hogy van még ország, ahol annyi adó terheli a szolgáltatókat, mint magyarországon - mondom ezt csak tippre, nem néztem utána, de megteszem majd!djculture; lásd; fent!
-
válasz
dedike #32852 üzenetére
Nem igazán szeretném hívni a 1430-at minden alkalommal, amikor az adategyenlegemre vagyok kíváncsi.
Meg igazából azt a rituálét már a hátam közepére kívánom, mikor 5 percig nyomkodom az "ehhez meg ehhez nyomja meg a négyes gombot" és percek múlva eljutok egy humán ügyintézőhöz, aki nem tudja, kapcsol... Ahol kiderül hogy egész mással foglalkoznak, ők a hibabejelentő, de kapcsolnak. Szóval ezzel tele a hócipőm. Gondoltam a fórumon hátha tudja valaki.
De ezek szerint én mindig olyat kérdezek, amit senki se tud -
válasz
dedike #32784 üzenetére
Ez mondjuk szerintem a legjobb megoldás lenne, ha már a rendszer ilyen! Na remélem olyan is olvassa a fórumot akinek lehetősége van ezen változtatni. Ez egy kifejezetten jó ötlet, adott szituációra ennél jobbat nem tudok elképzelni.
Sőt, talán annyiban, hogy lehetne beleírni az sms-be, hogy tisztelt ügyfelünk, visszakapcsolhatja a szerződése szerinti adatcsomagot, ha erre az sms-re válaszban elküldi, hogy mittudomén mondjuk +ADATVISSZANa ha már ezt így kollektíve megoldottuk
akkor segítsen már valaki legyen szíves a következőben, arról lenne szó, hogy van két biznicnet díjcsomagunk, és azt hogy tudom lekérdezni, hogy hol járnak ezek adatfelhasználásban. Van hozzá tandem kártya is, hogy nehezített legyen a kérdés. De ha csak egy adott kártyára le tudom kérdezni, már az is királyság.
Szerk.: a tmobil app-ban nem tudom megnézni.
-
válasz
dedike #32774 üzenetére
hiába hivatkoztam rá korábban, aki napokig más irányban halad, és akár a telefonon is képes újrahúzni a szoftvert...stb, mielőtt egyszerűbb módon leszűkítené a dolgot az előfizetésére, majd hívná vagy felkeresné a szolgáltatót a problémával, annak szerintem az lenne az utolsó utáni lépés, hogy jogi hátteret keressen a problémának...
-
slice14
veterán
válasz
dedike #32774 üzenetére
Ezzel nincs semmi baj, csak a telefonos vagy személyes aktiválással. Igazán bekerülhetne az internetes felületre, hogy ne keljen fölöslegesen zaklatni az ügyélszolgálatot.
Pl: Csomagban foglalt adatforgalom aktiválása.
Szerintem lenne rá igény. Vagy csak én vagyok így vele?
-
_adaml21_
őstag
válasz
dedike #31582 üzenetére
Öregem, neked aztán kellett beleböfögni a dolgokba....
Az elmúlt 3 évben nagyjából félmillió forintot hagytam ott a T-mobilnál, mivel olyan előfizetésem van, valamint iPhone-t használok, ami eleve nem 2 ft volt. De azt akkor sem tűröm, hogy megkárosítsanak akár 2000Ft-al is, nemhogy 50ezerrrel. Ami még jobban idegesít, hogy a telefon nem az enyém, a barátnőmet leptem meg vele, és szerencsétlen, több, mint 30 napja nem látta.
Ezek után azonban ajánlhatnak nekem 50%-os kedvezményt is az iPhone-ból, csak azért mert lejárt a hűségem (vicces egyébként, hogy amikor a nagy ügyintézés közepette "hirtelen" felajánlották ezt a kedvezményes készülékcserét, 230 ezer forintból nagyvonalúan elengedtek volna 3ezret, ezt már nevezem!!), az biztos, hogy többet nem fogok náluk SEMMIT vásárolni. Hiába az időben befizetett számláknak, és hiába, hogy türelmesen, illedelmesen álltam készen, hogy megválaszoljak minden kérdést az ügyintézőnek, ennyit nem várhattam el, hogy gördülékenyen, 21. századi ügyintézéshez méltóan megoldjuk a problémát, amit NEM a fogyasztó generált.
Csak amiatt maradok továbbra is előfizetőjük, mert a másik két szolgáltató még náluk is nagyobb szélhámos... -
Something_
őstag
válasz
dedike #30973 üzenetére
Igen, törölték a részletes cuccot a legtöbb készüléknél Mozaik S alatt, viszont az S3 LTE 40.000 Ft-tal olcsóbb lett
Rendeltem egyet asszonynak, így 60.000 ft-ba van, ez így best buy.
Magamat meg meglepem egy S4-elAmúgy S4 minit akartam neki venni, de S3 ezen az áron szerintem jobb választás.
Legalábbis próbálnám megrendelni. FF alatt elhasalt az utolsó lépésnél a Webshop:
503-s hiba (Service Unavailable)!
Előfordulhat, hogy Ön egy már nem működő linkre kattintott, rossz címet írt be, de az is lehetséges, hogy weboldalunk hibás linket tartalmaz.
Mi a teendő?Próbálja meg újra letölteni, illetve frissíteni ezt az oldalt.
Ha a keresett oldal címét begépelte böngészőjébe, kérjük, ellenőrízze, hogy az URL helyes volt-e.
Kezdheti a böngészést nyitóoldalunkról: Lakossági ügyfeleknek, Üzleti ügyfeleknekKöszi...
Technikai karbantartás
Tisztelt Ügyfelünk!Az oldal technikai karbantartás miatt jelenleg nem elérhető. Kérjük, látogasson vissza egy későbbi időpontban.
Megértését és türelmét köszönjük!Üdvözlettel
T-Mobile -
AsusBoy
senior tag
válasz
dedike #30968 üzenetére
"Veronika a T-Mobile chat-en azt mondta, nem vették ki a kínálatból, csak árlista aktualizálás történik, majd kb. délutánra visszakerülnek az előfizetéses árak és konstrukciók.
Hátha valaki mást is érdekel."PadFone 2-es fórumban olvastam.
Augusztus elsején írták ki ezt a hozzászólást .
-
club1
veterán
válasz
dedike #30284 üzenetére
Na ez már nekem is magas. Azt mondja: "Roaming helyzetben a fentieken felül, roaming adatdíjcsomag megléte is szükséges". Szóval nem elég hogy van hazai üzleti mobilnet-szolgáltatásom és megrendelem hozzá a T&S adatroaming csomagot, még kell egy újabb adatroaming csomagot is rendeljek?
-
Gizmo94
veterán
válasz
dedike #30088 üzenetére
Persze, mindkét ténnyel tisztában voltunk, de akkor is. Sőt, még azzal is, ha nem használod a mobil tv-t, akkor a rendszer automatikusan kikapcsolja 30 nap múlva. Rögtön a szemünkre is vetették, hogy dehát ki is kapcsolta a rendszer, most újra aktiválni kell. Ez kissé öngól volt, a magabiztossága le is hervadt az ügyintézőnek, mikor közöltem, hogy nyilván nem használta szerencsétlen ügyfelük 63 napja, mert nem volt min, lévén a telefon a vállalt 15 nap helyett náluk ücsörgött a szervizben, azon a cserekészüléken meg amit adtak, igencsak nehéz lett volna, mivel ez "technikai okok miatt" elmaradt.. Vicc volt az egész, egy real kabaré, idegesítő, egyben szánalmas..
-
KZP
őstag
válasz
dedike #29751 üzenetére
Végre segít valaki, miért kell cseszegetni?
Egyébként az alapelvekben ez szerepel:2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
Mivel ő nem 1-2 szavas válaszokat adott, hanem nagyon röviden ki is fejtette, szerintem felesleges ez a hisztéria keltés...
-
club1
veterán
-
xSide
őstag
válasz
dedike #28892 üzenetére
Akkor értelmezd is és utána vigyorogj, mi a közlemény címe?
Nem az amivel próbálod ferdíteni a tényeket...
Segítek!'Sajtóközlemény
Júliustól a Magyar Telekom jelentős roaming kedvezményt kínál a külföldre utazóknak'
Korrekt lenne, ha ezt írná:
Júliustól a Magyar Telekom az EU jogszabály változásait figyelembe véve jelentős roaming kedvezményt kínál a külföldre utazóknak'Ez egyenlőre az ügyfelek és fogyasztók megtévesztése kategória...
Az amit idéztél pedig a megjelent sajtóközlemény miatt tárgytalanná vált! -
válasz
dedike #28856 üzenetére
poénból telefonáljak vagy írjak az ügyfélszolgálatnak, hogy a mozaik xs csomag 7.2 megabit/sec sebessége lte bővítéssel - amely szerint a sebesség nem változik, a meglévő díjcsomagban maghatározott sebesség érvényes - rendre 26 - 28 megabit/sec sebességet dob?
mindegy, addig írogatjuk le itt is, amíg szemet nem szúr az illetékeseknek!
akkor lesz ez érdekes számomra, amikor az lte lefedettség jobb lesz, mint a 3g, akkor már nem lesz mindegy, hogy 7.2 vagy 21 megabit/sec, addig nem érdekel az lte korlátozás.csababarca; ezen csak nevetne a bíróság, ha végig lehetne egyáltalán mondani, mert szerintem már a felénél elzavarnának, hiszen ilyen szempontból simán korlátozhat a szolgáltató, eltérő csomagokban más és más sebességet ad, az előfizető pedig azt kéri, amelyiket akarja.
-
djculture
félisten
válasz
dedike #28707 üzenetére
Most nem mindegy hogy kétszer annyit fizetsz valamiért vagy háromszor én már csak röhögök a szolgáltatós telefon árakon. Haverok is hogy kinn dolgoznak németbe tized annyiért megkapják ott a készülékeket a Deutsch Telekomnál mint mi itt megkapnánk. Most volt hír hogy az Eu-s nagyfejek azon dolgoznak hogy eltöröljék majd a roaming dijakat, akkor kíváncsi leszek ki fog itthon szerződni ilyen árak mellett, szerintem senki. Lesz még akkor akció rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest