- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Beca1990 #78194 üzenetére
És hivatalosan regisztrálva vagy play áruházas gmail címeddel a zárt immmr béta programban? Mert csak akkor jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Soulfly842
addikt
válasz Beca1990 #77811 üzenetére
Köszi szépen. Azt hiszem, hogy egy kicsit erős így egy ilyen prekoncepció (főleg annak tükrében, hogy már személyesen is találkoztunk és több ügyedben segítettem (még azt is felkínálva ez esetben, hogy elrakok neked egy ilyen készüléket). Az egy dolog, h. egy logisztikai hírlevélben hogy szerepel az adható információkban (s hogy hogyan változik egy státusz egyik napról a másikra (előzmények nélkül, mivel a kifutó státusz most kivételesen kimaradt)).
Azt amit írok semmiképpen ne vedd magadra, régen érlelődik bennem a gondolat - nem te vagy ebben a detonátor.
Lehetőségeimhez mérten mindig a legjobb tudásom szerint segítettem puszta szórakozásból a munkámról, a munkáról, munkaidőn, s bárminemű honoráláson kívül - feszegetve a határokat (lásd pl Domino Most 0day infóban (onnan, hogy tájékoztatás volt hivatalosan adható a fél interneten az én hszemet posztolták - egy korrekt személyt leszámítva - a megkérdezésem nélkül (telekom oldalán kb. egy héttel később jelent meg). Talán túl erős a szélmalomharc; sok energiámat emészti fel, hogy mindig tökéletes odafigyeléssel odafigyeljek, hogy mit lehet és mit nem (több éven keresztül egyszer sem hibáztam szerencsére), de ilyen voltam mindig, vívódtam önmagammal és segítettem, ha tudtam. Lehet, hogy kis hal vagyok a világhálóhoz és azért van az ügyfészolgálat, hogy a válaszokat, az igényeket, a konkrét szolgáltatások részletes átláthatósága mellett még jobban testre tudja szabni - így, vagy úgy. Remélem, hogy sok válaszomban azért megütöttem, egy mércét, egy szintet(törekedtem rá, s örültem annak, hogy sok fórumozó sűrűn visszautalt rá, vagy hogy a válaszom alapján láttam, hogy ők is könnyebben válaszoltak másoknak. De talán eljött az ideje annak is, hogy a munkám elég legyen önmagában is, s ott próbáljak meg napról-napra még magasabb szintet megütni.Talán 1430 fórumtárs is okkal szált ki a válaszadó mechanizmus szürke gépezetéből hosszú-hosszú idő után. Veszélyes az minden szempontból, ha nem szabjuk meg a határt munka és a saját kis világunk között, ha azt lessük, hogy íródott-e még egy kérdés, ami megválaszolatlanul maradt. Keserédes odafigyelés, ami soha nem ér véget, vagy mégis.
Összességében meg kell köszönnöm mindent, sok olyan kérdés merült fel itt, ami elgondolkodtatott, s amin keresztül nap-nap után szélesebb lett a horizont. Érdekes volt sokszor látni, hogy 'hightech' szempontból élesebb szemüvegen át, hogy is fest a telekommunikáció világában a Telekom, mint olyan. Általatok én is gazdagabb lettem, de illékony mezsgyék között megmarad azt hiszem mostantól a józan ész döntése.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Beca1990 #76720 üzenetére
Semmit, de a Black Friday-t eddig a Telekom mindig a Black Friday napján tartotta
("A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.")
Eszerint egyébként 11.25.
Csak egy-két bekattant weboldalnak a szokása - jó magyar szokáshoz híven áz' ákcijót jó ki keee' tolni hátha nekem a az elő-akcióból is vastagabb szelet jut! - hogy már egy héttel előtte is megtartották.
De már fel lehet iratkozni hírlevélre... kint van a Telekom oldalán
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Beca1990 #76151 üzenetére
- percdíjak Telekom mobilhálózaton belül, alapdíjas irányba belföldön: 40 Ft
- percdíjak hálózaton kívül, alapdíjas irányba belföldön: 43 FtA havi díj 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön. Szóval 1990 Ft-ig ígyis úgyis le kellene beszélned, ha már előfizetéses vagy, szóval nincs ok az aggodalomra.
Az 1083 Ft, szvsz csak honlapon megjelenő hiba, mert 160+387 környékén jársz, ha a időtartam stimmel.
(#76154) goop: én emiatt nem aggódnék, lesz változás postpaid oldalon is. btw okkal lett gondolom ő is előfizetéses (kényelmesebb fizetési módszerek, kamatmentes készülékvásárlás, etc.)...
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Beca1990 #72756 üzenetére
Ha adottak a feltételek tudsz üzletben is, s telefonon is váltani.
A Fun S társkártyás csomag, a főkártyájának gyűjti a pontokat tudtommal.
Akkor tudsz Move M ATKra váltani, ha van otthoni előfizetésed vagy a Move M ATK mellett van egy nem ATK csomagos fő kártyaként használható (arany) szám.
-
legenda
válasz Beca1990 #71800 üzenetére
nettó 500 ft/8 pont, az 1990 ft nettója 1567 ft, ami 24 pont.
6 hónap alatt kell 150 pont az arany kiemeltséghez, így önmagában a bruttó 1990 ft kevés, de ha átlagában minden hónapban adott a nettó 2000 ft (bruttó 2540 ft) megfelelő forgalom, akkor elég pont kell, hogy legyen végül hozzá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
félisten
válasz Beca1990 #71387 üzenetére
Kedves Beka Kálmán!
A Telekom értékeli és megbecsüli ügyfeleit, ezért most szeretnénk meglepni egy különleges ajánlattal!
Készüljön a tavaszra és válasszon színes telefon- és fitnesz tartozékaink közül, online vásárlás esetén 5000 Ft-os kedvezménnyel 2016. március 31-ig.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Aaron14
őstag
válasz Beca1990 #71324 üzenetére
"Csak mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek a részletfizetést arany illetve platina szint megléte esetén vehetik igénybe."
Mi rendelkezunk egy Magenta1, egy Music S és egy Move XS előfizetéssel ugyanazon néven. Így sem vehető igénybe, csak új előfizetőknek? Ez így eléggé érthetetlen.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
313313
addikt
válasz Beca1990 #71112 üzenetére
Ha követik a "tendenciájukat" őszig, de inkább idén decemberig nem is lesz...
Tavaly is csak kétszer volt, decemberbe, meg előtte valahogy nyár vége, ősz...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
anderledani
őstag
válasz Beca1990 #69595 üzenetére
Nekem következő munkanap megjött sms-ben.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
goop
őstag
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #69123 üzenetére
Szerintem simán megvárják a 14 napot. Megrendeli, megkapja a kupont, majd eláll a vásárlástól, közben kupont levásárol.. Nem is lenne rossz bolt, ugye
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
ANDROID???
addikt
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #68820 üzenetére
Én értem, igazuk van. Ha ezt megosztják a többi szolgáltatóval is, akkor nagy szívás.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
313313
addikt
válasz Beca1990 #68660 üzenetére
Ma 10 és 13 között jön az első adag...
Szerk.: Ismerősnek megérkeztek a Pick-Pack pontra is a termékek...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Beca1990 #68608 üzenetére
Nekem hétfőre ajánlotta alapból a kiszállítást, direkt kértem mára, mert ma vagyok itthon csak. Ha holnap hozzák, futár áthozza a város másik felébe...
-
-
legenda
válasz Beca1990 #68430 üzenetére
az stimmel, de e-mail/sms sem jött még újról, esetleg később teszik be, ha lesz.
próbáltam rákeresni, mert talán tavaly sem volt minden egyes (korán) reggel új ajánlat, de nem működik rendesen a fórum, keresésre 503-at dob.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Beca1990 #68425 üzenetére
ezt látom;
taki01; szia, bemásoltam a konstrukciókat, de azokat te is láthatod, így csak az alul a részleteknél írtakra utalok, ahol meghatározott mobilszolgáltatás előfizetőt is írnak, illetve részletfizetéshez arany vagy platina kiemeltséget kérnek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
legenda
válasz Beca1990 #67149 üzenetére
szia,
igen, úgy.
A Korlátlan böngészés és e-mail opció féltörthavi számlázású, jóváírás nélkül.
Féltörthavi számlázás jóváírással: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény / egyenleg az ügyfél számláján jóváírásra kerül az alábbiak szerint: abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában kevesebbet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomagváltás időpontjától számított időarányos egyenleg kerül a számláján jóváírásra. Abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában többet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomaghoz tartozó fel nem használt egyenleg kerül a számláján jóváírásra.
forrás: link
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #66179 üzenetére
Egy éve.. közben nézem, csak táblagéppel engedné online. Menj be egy üzletbe és add elő mit szeretnél. Meglepődnék ha nem menne.
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #66176 üzenetére
Nekem Net&Roll XS van, egy Z2-vel vettem.
Egyből, weboldalon.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM