- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz
AnonymusX #136559 üzenetére
Hát persze a panasz szerint egy hónapjuk van rá hogy kivizsgálják, és meg hozzák a szerintük szükséges döntést.. az agyam eldobom ez megy a telekomnál 2023 ban? Oké rendben téves információt ad ki nem teszi meg ezt manapság véletlenül? Dehogy egyértelmű ők hibáztak és ennek ellenére még nekem kell várnom maximum egy hónapot arra hogy eldöntsék hogy jogos e a panaszom vagy nem, szerintem ez több mint felháborító! Vicc az egész várhatok most egy hónapot hogy visszakapjam az összeget és újra be aktiváljam szegénynek az internetet.. ég a pofám a Telekom miatt.. nem kicsit.. NAGYON! 🤬
-
-
dt451
csendes tag
válasz
AnonymusX #136509 üzenetére
10. napja könyörgök... Azóta semmi eredmény... A hibát ismerik, nem egyedi, évekre visszamenőleg előfordul. A weboldalon leadott hibajelelentésre érkezett a hivatalos válasz alapján, elvileg 3 nap megoldaniuk, manuálisan. Csak valahogy nem sikerül hozzálátniuk már 10 napja... Ebből 8 munkanap... Es az IT részlegre mutogatnak... Mert amúgy a készülék a raktárban, már 10 napja, nekem kiszámlázva, útra készen várja, hogy a GLS-nek átadják. Csak hát a beragadt fals státusz miatt nem tudják... Majd ha az informatikusok kijavítják a hibát...
Én még olyan logisztikai rendszert nem láttam, ahol egy ilyen beragadt státuszt ennyi idő alatt egy ezzel foglalkozó informatikus nem tudna megoldani, vagy egy logisztikai ügyintéző nem tudott volna felülbírálni, és elindítani a csomagot. Kereskedelemben dolgozom...
-
-
dt451
csendes tag
válasz
AnonymusX #136506 üzenetére
Visszaolvasgattamna Telekom fórumokon... Vannak rémtörténetek évekre visszamenőleg.
Baromira dühítő, és látszik, hogy megvannak a "lerázós" scriptek... Csak azt nem értem, miért.... Sikerült ezidő alatt többször ugyanazzal az ügyfélszolgálatossal beszélnem. Hajlamos vagyok hinni neki, hogy nem látnak érdemben bele a folyamatba, és nem tudnak belenyúlni... csak hibajegyet felvenni. Ha meg felfelé erőlködnek, amiatt csak morognak rájuk. Viszont az is látszik, hogy többen kb. falból nyugtatják az ügyfelet, aztán inkább fel sem adminisztrálják a hibát, hatha más gondja lesz később.
Márpedig ha ez egy rendszeres probléma, kellene lennie erre egy bevált megoldásnak, protokollnak... Csak gyanítom nem kellemes a vele járó meló, és emiatt próbálják megúszni...
-
-
dethroner
veterán
válasz
AnonymusX #136459 üzenetére
Igen, hívás közben 4G-n marad, tehát volte működik, szuper. Akkor már csak a vowifi kellene. Érdekes módon az ügyfélszolgálattól kapott sms-ek úgy szóltak hogy a wifihang szolgáltatást sikeresen bekapcsolták, majd hogy a vowifi szolgáltatás már be van kapcsolva. Elküldtem a +wifihang és a +vowifi kódot is, ezekre kaptam ezeket. Újraindítás természetesen megvolt, de nincs változás. A vowifit azért ki kellene írnia? Mert a digi hálózatán kiírta. És ugye jól tudom, úgy lehet tesztelni, hogy repülőmódba rakom és wifire csatlakozva kezdeményezek hívást?
-
válasz
AnonymusX #136068 üzenetére
Az egy ilyen fapad dolog, de ennyiért ez belefér:
Magentáéknál csak Telekom vezetékes és mobil irányba korlátlanul úgy fizetek jelenleg is többet, hogy ugye még van mellette vezetékes három szolgáltatásom.
NetFone-nál lényegében készlékkedvezmény nekem nincs. De fapados... az árazása is, ott nem várom el az 5G-t, annyiért. Egyébként állítólag lesz az utolsó 3 hónapjától ennek az évnek.Viszont az is lehet, hogy Yettel lesz, amennyiben a DIGI-t felmondom, mert a telefonjuk vacak, a TV szolgáltatás minősége hagyjuk... egyetlen a vezetékes Internet ami makulátlan.
-
janeszgol
félisten
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
AnonymusX #135596 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy drágább lesz, vagy talán azért nem, mert tudják hogy pár hónap múlva jön az infálció követő drágulás
Viszont nekem mióta nincs "ingyen" facebook és társai, már a 8gb net is kevés, szóval ezt feltornászhatnák végre
Bár van egy korlátlan kártyám, így nem gond, de családban azóta mindenkinek elfogy a havi nete, ami addig elég volt -
-
Mostvid
újonc
-
blueye
veterán
-
válasz
AnonymusX #134458 üzenetére
"Úgy sejtem, hogy a hűségidő lejártára gondolsz a Magenta 1 lejárta alatt, utóbbi ugye egy kedvezmény, ami nem jár le."
Igen, akkor jár le a hűség. Ami mondjuk érdekes, mert a mobilinternet 27-én a vezetékes hűség meg 29-én.
Igen, itt helyben Telekom partner van, ami viszonteladó de gondolom az is megfelelő.
"Ez a 8 napos felmondási idő már nem létezik, a szolgáltatónak azonnal meg kell szüntetni bármilyen szolgáltatást az előfizető felmondásakor."
Köszi, ez új infó, megkönnyíti
#134459Bici: Köszi, úgy olvastam a napokban, hogy két hét is lehet a számhordozás ideje, megéri annyit várni és a lejártát követően egyből indítani még élő szerződés mellett természetesen.
-
polonic
félisten
válasz
AnonymusX #134191 üzenetére
Ha a VoWiFi-re gondolsz, akkor teljesen jó. Közvetlen az IMS-be van kötve, úgymond. Nincs core VoWiFi hívásnál. Egy kiegészítő entitás kell csak az IMS elé attól függően, hogy trusted vagy untrusted wifi hálózatról csaltakozol be az IMS-be.
Ebből is látszik, hogy full IP alapú hálózatnál, tehát 4G és 5G, a core nem ad semmit a híváshoz. Az csak egy tunnel vagy hogy mondjam már. -
qwertly
addikt
válasz
AnonymusX #133752 üzenetére
Szia,köszönöm a válaszodat...
De hogy érted SMS központi száma? Karácsonykor kilett próbálva ment az SMS. Kb. egy hónapja szólt a párom nem tud küldeni üzenet. Megnéztem rendben van minden, már arra gondolok sim kártya a régi.
Természetesen én is néztem a T-com oldalon a leírást. És minden rendben van. -
Slyer
senior tag
válasz
AnonymusX #133699 üzenetére
Több szám is van az előfizetésben, mindenki ebben a csomagban van, az egyik számról vannak mms küldések, meg külföldre telefonálások, de 2db mindig csont fix alap díj. Ennél a kettőnél márciusban 7490 volt, aztán mind a kettőél áprilisban 8574, aztán májusra 8919. ezeken nincs semmi plusz díj, nincs késedelmi pótlék, semmi.
skroy: Gondoltam hogy van valami ilyesmi emelés, akkor ezek szerint megtehetik. Akkor az áprilisi számla rendben is van, de a májusi 8.919?
-
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
AnonymusX #133141 üzenetére
Olvastam az előzményeket, azt nem értettem, hogy miért gond, hogy a számla adatai hamarabb meg vannak, mint maga a számla pdf.
Ismerek IT rendszereket, azért gondolom, hogy nem törvényszerű, hogy azonnal legyen meg.
A dokumentum kezelést általában egy célszoftver végzi, a számlázást egy másik célszoftver végzi főként nagyvállalati környezetben. Ja és az egyebleget pedig egy harmadik tartja nyilván. Szóval elég bonyolult architektúráról van szó.(A bankszámla kivonatodat is 2-3-sok IT rendszer segítségével készítik el, nem elég csak a számlavezető rendszer)A dokumentumkezelőnek az a fő feladata, hogy átlagos terhelés mellett gyorsan visszaadja és letárolja az adott dokumentumot.
A számlázàs nem átlagos terhelés, ezért egy várakozási sor alakul ki, amiből proirítás szerint válogat a rendszer a napi feladatok melett) -
dptrsk
Topikgazda
válasz
AnonymusX #133128 üzenetére
Ez miért probléma?
Nálunk 12 hónapból 11ben a szokásos összeg érkezik mobil oldalon, nem várjuk meg a pdfet, ha az összeg stimmel, elsején többnyire a többi számlával fizetve van, a pdf másodikára szokott ideérni (akkor ránézünk pl. ÁSZF változás miatt is). Nekünk felesleges kör lenne ha a pdfre várni kellene a fizetéssel, a pdfet utólag kezeljük. DE aki szeretné a pdfet megvárni, az sincs lemaradva, mert van kb. 2 hét a befizetésre.
Volt, amikor egybe kértük a vezetékessel a magenta miatt, de a vezetékes számla elég kaotikus mikor érkezik, a mai napig nem tudni, hogy 5 vagy 10 jön, egyszer csak beesik… jó lenne, ha azt is megoldanák, hogy minden hónap 1-3. napján ideér…
-
skroy
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
AnonymusX #133101 üzenetére
A vicc hogy ezzel magukkal baxnak ki. Elfogyott a netem persze számítottam rá, és aznap amúgy is tervben volt hogy megyek a postára, itt is lehet tölteni domino egyenlegét. Aztán ugye be akartam kapcsolni az alkalmazásban persze hogy nem töltött be az app
Majd otthon wifi-n kapcsoltam be. -
Balcsix
senior tag
válasz
AnonymusX #133052 üzenetére
Szia!
Hiába írják még a weboldalon a 2 otthoni szolgáltatásra vonatkozó 20% kedvezményt.
Már új előfizetésekhez nem jár, csak a régebbről megmaradtaknál él. -
DDA40X
aktív tag
válasz
AnonymusX #132747 üzenetére
Dombóvár. Partner üzlet van csak nálunk. Ha lenne másik, akkor mennék oda. Pár éve apám előfizetését szerettem volna átváltani kártyásra, mert nyugdíjba ment, de ezzel egyidóban kórházba is került stroke-al. Így hát elég terhes lett az előfizetői díj hirtelen!
Bementem ugyanide, de az ügyintéző "hölgy", aki szinte biztos hogy ugyanez volt, nem akarta megtenni azt sem. Azt mondta, "az előfizetőnek is itt kell lennie". Nnem volt neki elég a meghatalmazás. Mondtam neki, hogy az illető, aki amúgy családtag, még jódarabig nem fog mászkálni, tekintve, hogy egyáltalán nem tudott menni sehogy...
Aztán egyféleképpen tudtam megoldani. Felmentem a Telenor oldalára, kértem egy számhordozást, és láss csodát, pár nap múlva már Telenoros is volt. Előfizu letudva.
Na most akkor ezek miért nem tudták megoldani? Gondolom mert nem is akarták...
Azt sem értem, miért nincs a Telekomnál netes számhordozás ügyintézés.Ettől függetlenül én vissza akarok menni, mert jobban jönnék ki a percdíjakkal.
szabonagyur: Igen, tudom. Már néztem. De minden infó nem derül ki.
Oliverda: A hozzáállásukban is. -
-
-
szokel16
csendes tag
válasz
AnonymusX #132359 üzenetére
Ez van benne éppen, hogy felújítottat vagy egy újat, de ha nem akkor abban az összegben masik telefon.
Szervíz akkor ad választ ha náluk a telefon. Ezért is kérdeztem hátha valakinek van tapasztalat, hogy ilyen régi telót nem tudnak már adni és egy új a jelenlegi kínálatból adnak a biztosított összegig vagy ráfizetek vagy van pl 4 telo ami közül választhatok és lehet h 3 éves modell.
Mert ha régi modellt kapok akkor inkább veszek egy újat nem költöm rá pluszba az önerőt és rajtam marad mert senkinek nem kell ilyen régi telo vagy nagyon minimálsi összegért lehet eladni.
-
Fecó88
tag
válasz
AnonymusX #132217 üzenetére
Szia közben még egyszer fel hívtam a telekomot és azt mondták hogy valami teknikai hiba van továbitoták valami It osztály felé. Azt javasolták menjek be holnap egy telekom boltba és addig kérjek egy hagyományos simet mig ezt nem oldják meg ingyen kapok normál simet.
-
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
AnonymusX #130467 üzenetére
ok azt értem, hogy nem az évek,
de ha a csomag számít, amihez egekig emelt készülékárak tartoznak és erre X Forint kedvezmény, akkor ezért se kapsz sok mindent
nem kötekedni akarok, de ebből is látszik, hogy mennyire más cipőben jár a fogyasztás itthon, mint más országokban. de mindegy, nem akarok mélyebben belemenni.akkor semmi megoldás A52s 5G vagy A53 5G kedvezőbb vásárlására?
A53 5G Dual Sim: ~155k - 30k a hűségért = 125k? -
AnonymusX
őstag
válasz
AnonymusX #129966 üzenetére
Illetve még annyi jutott eszembe, hogy a multisimről indított hívás esetén a fő sim kártya száma jelenik meg a hívó félnél. Viszont ez nagyban függ a hívott fél szolgáltatójától. Vodafone irányába voltak ilyen problémák, mert a voda másképp gondolta, mit kell leküldeni a készülék felé, mint hívószám. Így a multisim száma jelent meg. Nem tudom, hogy ezt javították-e már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A Teslákba költözik a Grok AI
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- C# programozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest