- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus85
aktív tag
-
válasz
Nordik #112771 üzenetére
Az előfizetéseimen több éve aktív és azóta folyamatosan működik.
Olyanról nem hallottam, hogy külön kikapcsolták volna, de ettől persze nem lehetetlen a dolog.
Elvileg folyamatosan kapcsolgatják be minden megfelelőnél a VoLTE funkciót, de előfordul, hogy nem került még rá sor és ezért külön kérni kell az aktiválást az előfizető által.
Anno, én viszonylag korán kezdtem el használni, akkor még külön kérni kellett, de később azon az előfizetésemen, amit a feleségem használ, már külön kérés nélkül kapcsolták be. -
kalanchoe
senior tag
válasz
Nordik #110158 üzenetére
Ez automatikusan átkerül majd az egyenlegemre és levonják majd a következő előfizetéses szamlambol?
Igen.
Van egy olyan sejtesem a nem felhasznált adat elveszik, gondolom addig ne aktivaljam míg el nem használtam.
Igen, a megmaradt net elveszett, pl. nekem 3 gigám ment rá.
Ha megérkezik az új SIM, 1777-es számon kell aktiválni. -
G@ben
addikt
válasz
Nordik #109772 üzenetére
Utoljára úgy töltöttem fel, de most hol találom ezt a menüpontot? Egyenlegfeltöltésnél megkérdezi, hogy kinek szeretnék feltölteni, beírom a számom, kiválasztom az összeget, majd a fizetési módnál csak havi számla van.
9.37-es verzió van fent.Frissítettem, úgy néz ki, megy! Köszi!
-
blackmajesty
aktív tag
-
Keem1
veterán
válasz
Nordik #109560 üzenetére
Közel 20 éve van lehetőség számhordozásra. Az első 5 évben még megértem, hogy valaki köti a körzetszámot a szolgáltatóhoz, de közel 20 év után sem én, sem az ismerőseim nem próbálnak tippelni abból, hogy 0630/20/70/50. Főképp, hogy nagyjából 4-5 éve már olyan szinten felgyorsult a díjcsomagok változása, hogy vannak akik évente cserélnek szolgáltatót.
Egy szó mint száz: elvetélt ötlet kötni a körzetszámhoz a szolgáltatót, mikor szabad a vásár. Ez olyan, mintha valaki a TeFu telefonszámát kérdezné a tudakozótól, vagy a taxist a Mártírok útjához utasítaná. Az, hogy 30=Westel, egy mára már letűnt kor szabálya volt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Nordik #109560 üzenetére
És olyan 10-15 éve nincs költsége a számhordozásnak, úgyhogy a körzetszámból már nem lehet megállapítani a szolgáltatót. És nem egy olyan vezetékes körzetszámú telefonszám van, ami mobilon csörög ki.
Nem régóta követem a topikot, az az elmúlt években is ilyen akkut probléma volt, vagy csak most kezdtünk el hisztizni miatta? -
Nikaré
őstag
-
válasz
Nordik #109537 üzenetére
Nem csak neked szúrja a szemed, én például minden hónapban többször is beleszaladok abba, hogy olyan számokat hívok amik 30-al kezdődnek de közben más szolgáltatónál vannak.
Igen lehet ellenőrizni, hogy melyik szám hova tartozik de ezt nehogy nekem kelljen már 2019-ben.
Nevetséges.
De majd jön erre is egy törvénymódosítás, hogy jelezniük kell feléd, hogy nem hálózaton belül hívsz. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
Nordik #109537 üzenetére
Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy a szolgáltatónak kellene jeleznie, hogy vigyázz, mert akit hívtál azt nem ingyen hívod, hanem pénzt fogok kérni érte, ezért csak óvatosan a beszéddel?
Mivel a szolgáltatók leírták, hogy hálózaton belül beszélsz ingyen, neked kell tudni, hogy ki az, aki ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartozik, mint te. Senki nem írta, hogy a 30-as, vagy 20-as, vagy 70-es vagy 50-es számokkal beszélhetsz ingyen. Ha ez nem tetszik, köss teljesen korlátlan csomagot, van bőven lehetőség minden szolgáltatónál. Ja hogy az már többe kerül?
Ezek a csomagok azonkan vannak kitalálva, akiknek elegendő a szolgáltatón belüli korlátlanság.
Vagy ma már tényleg ott tartunk, hogy alanyi jogon kellene járnia a korlátlan telefon szolgáltatásnak ingyen???
-
-
-
betyarr
veterán
válasz
Nordik #109227 üzenetére
ugyanúgy fizetsz érte,csak a hálózatról veszi le a terhet.amúgy ugyanaz a lényege,mint a volte-nak,csak ez nem mobil adat,hanem wifi-n keresztül megy.
nem kell hozzá T-s wifi,bármilyen jó.
illetve,még azért is kellemes dolog,mert ha véletlenül olyan helyen vagy,ahol nuku térerő,de wifi van,akkor onnan is vígan telefonálhatsz (egy mély pincében pl.). -
Keem1
veterán
válasz
Nordik #109209 üzenetére
Ha olyan vagy mint én (szinte csak Telekomos ismerőseim vannak), akkor biztosan jobban jársz. Mostantól fizetek 3790-et, de ha akarom, akkor napi 24 órát telefonálhatok további költségek nélkül. Plusz van úgy 2 GB netem, hogy Spotify-t szintén akár 24 órában hallgathatok. Ez brutális összeg lenne dominoban
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nordik #109209 üzenetére
Nem kell hűség, csak akkor van 5ezer belépési díj
Szerintem megéri váltani, mert ha esetleg telefonálsz akkor is benne tudsz maradni a 3550ftos havi jelenlegi dominós díjadban
Viszont ha kevesebbet telefonálsz, akkor kevesebbet fizetsz havonta
Én is ezért gondolkodom a 0 perces előfizetéses csomagon, mert alig telefonálok, jelenleg 5900at fizetek, és 80%-ban nincs kihasználva a perc/sms, ha meg esetleg mégis telefonálok, akkor is biztosan 5900as kereten belül maradok
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Nordik #109209 üzenetére
Ez több tényezőtől is függ. Ha sokat netezel hónapról-hónapra, social media is fontos, érdemes meggondolni a netes csomagot. Főleg akkor, ha vannak otthoni szolgáltatásaid, és Magenta1-be váltanál.
Telefonálás téren kinek mennyi az a kevés.
Hűséget nem kötelező vállalni, csak annyi, h hűség nélkül 5000 ft a belépési díj. -
Keem1
veterán
válasz
Nordik #107398 üzenetére
Szerintem így rengeteg feltöltős ügyfelet lehetne szerezni, akár más szolgáltatótól is. Nem értem.. nagy számok törvénye alapján a több kisebb összeggel is jól (jobban) járnának, alapvető közgazdaságtan. Persze nem tudjuk, mekkora befektetett költsége lenne így a szolgáltatónak, de szerintem nem sokkal több, mint egy dominos ügyfél esetén.
-
-
Top cat
addikt
válasz
Nordik #101360 üzenetére
Nem tudom ez milyen verziójú app.
Az enyém így néz ki mint ebben a hsz-ben.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Nordik #100601 üzenetére
Szerintem azért van bekapcsolva, hogy ne tudd újra bekapcsolni, vagy bekapcsoltatni.
Nekem is ott a csúszka, de inaktív, nem tudom kikapcsolni az ingyen 3GB-ot, hogy esetleg újra megrendelném.Kivéve azok a szerencsések akik egy bug miatt újra aktiválódott nekik.
Úgyhogy amíg tart az akció az ott fog virítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest