- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
kakuk.tamas #124891 üzenetére
Láttam.
1 hete megtapicskoltam a Media Marktba.
Nekem bejön a Product Red. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #124831 üzenetére
Ha gigaerős net+ csomag mellé kéri, akkor ingyenes (kérheti teljes sebességgel, vagy lassítottan is). Ha sima gigaerős mellé, akkor fizetős, és dönthet, hogy teljes sebességgel kéri (3990ft/db), vagy lassítva (990ft/db). Ha nem korlátlan net csomag mellé kéri, akkor nincs lassított sebesség, de fizetős, ekkor 990ft/db.
atees: Ha nem veszel hozzájuk készüléket, akkor mindegy, most kötsz szerződést a mostani csomagokkal, és ha jobban tetszenek az újak ha jönnek, akkor október 1-től át tudod váltani bármelyikre. Ha veszel készüléket, akkor viszont olcsóbb csomagra nem válthatsz, mert van egy költési szint, amire a 2 év hűséget vállalod. Azt minimum meg kell tartani a hűség végéig, de feljebb bármikor válthatsz, de csak havonta egyszer. Szóval nyugodtan megkötheted most is.
Arra figyelj, hogy általában úgy lesz, hogy ha bejönnek az új csomagok, akkor készüléket már csak azokkal tudsz vásárolni, csak készülék vásárlás nélkül választhatod a régit addig, amíg nem zárják le az értékesítését a réginek. -
pecccccccca
őstag
válasz
kakuk.tamas #124632 üzenetére
Pontosan így van ahogy írtad. Ez a helyzet áll fenn.
Én az összefüggést nem értettem, hogy miért nem működhet úgy, hogy mivel a Telekom is tudja, hogy mi történt tehát nem lóg a levegőben a “csomag”, ezért meggyorsítva a folyamatot ugyan úgy töröltethetem a megrendelést mint mikor még el sem indult. Tehát tudja, hogy 1-2 nap múlva be fog érkezni hozzá ezért előzékenyen felgyorsítja a folyamatot. 10 napot mondtak ugye, hogy azon belül megoldódik a történet (gondolom meglesz hamarabb). Régóta kétévente 1 milliót ott hagyok náluk, nem én törtem össze, lehetne picit rugalmasabb…
Tudom nem én vagyok nekik az elsődleges szempont csak úgy érzem rugalmatlanok. Persze ez nem azt jelenti, hogy ott hagyom őket, mert amúgy semmi problémám a Telekommal. -
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #124545 üzenetére
Szia,
nincs illetve nem volt lejárt tartozásom.
Ma délután sikerült kikapnom egy tök jó fej tel. ügyfélszolgálatost…semmi tartozást stb. nem látott Ő sem. Simán módosíthatnék / rendelhetnék bármit online szerinte…de az Én oldalamon sajnos nem így van. Szerinte IT hiba lesz (jelentsen is ez bármit), felvette a “jegyzőkönyvet” , kivizsgálják blablabla…majd 4-6 nap múlva próbáljam meg újra. Kicsit most ezt elengedem…egyébként sem égető a dolog mert van még 2 hónap a hűségemből és éppen, hogy csak elkezdtem volna nézelődni, hogy merre tovább.Azért összekülönbözni nem kell az én “nyomoromon”
A Vodától jottem át a Telekomhoz számhordozással. Ennek feltétele volt mindkét helyen, hogy egy fillér tartozásom nem lehet…Ők nem engednek el Ők pedig nem vesznek át. -
BBke
tag
válasz
kakuk.tamas #124403 üzenetére
Akkor rosszul gondoltam
-
kisapa
senior tag
válasz
kakuk.tamas #124403 üzenetére
-
válasz
kakuk.tamas #124339 üzenetére
Csak abban az esetben nem, ha a másik sim szolgáltatója támogatja a wifi hívást, és a mobiladat-váltás be van kapcsolva és wifi alatt vagy. Ha csak mobilhálózat akkor csak egy simen lehet aktív hívás egy időben.
-
martonl
senior tag
válasz
kakuk.tamas #124357 üzenetére
Erről évről évre fel szokott lángolni a vita. Igen, van olyan dual standby készülék, amiben van egy "mindkét SIM aktív" vagy hasonló menü. De ilyen esetben csak a megfelelő átirányítást kapcsolja be a készülék, mást nem nagyon tud tenni és ezt jelzi is. Az egyik kártyáról a másikra irányítás kikapcsoltság esetén tud megtévesztő lenni. Meg sok pénzbe fájni.
Wifi hívás egyébként tudtommal mehet a másik SIM-en is, ha az elsőn éppen beszélsz természetesen. Ez is megtéveszthet.
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #124357 üzenetére
Nyomj egy egyszerű tesztet. Hívd fel a 1414-et mondjuk, amíg megy a hívás, a családtag telójáról hívd fel magad. Akkor mi történik?
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #124355 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
kakuk.tamas #124341 üzenetére
Nekem is egy rf egységes telefonom van, mégis mennek benne az általad felsoroltak.
-
tomp
félisten
válasz
kakuk.tamas #124334 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
kakuk.tamas #124339 üzenetére
Egy rf egységgel nehéz máshogy...
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #124312 üzenetére
Nekem a mobiloknál is azt írja, aztán mégis van, az appban mutatja.
-
kengyel
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #124283 üzenetére
Marad a fizikai simmel való rendelés, utólag majd megcsinálom.
Köszi a linket. -
m1lan
őstag
válasz
kakuk.tamas #124276 üzenetére
Mobil XS + 15 GB = Kraft díjcsomag, ezért tudtátok aktiválni.
-
kengyel
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #124280 üzenetére
Ezt viszont nem tudtam, akkor ez is megoldva.
Köszönöm. -
vpanangin
senior tag
válasz
kakuk.tamas #124268 üzenetére
Bővebben?
Melyik csomaghoz sikerült?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kakuk.tamas #124266 üzenetére
Nekem nem jelenik meg.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #124268 üzenetére
Nekem egyikre se jelzi
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #124266 üzenetére
Ez csak azoknak elérhető, akiknek Kradt tarifacsomagjuk van.
Amúgy az oldalon kint van
amúgy ha megnézed, ez egy Mobil XS+15GB net tarifacsomag kiszinezve -
szirtesi
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #124054 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
kakuk.tamas #124001 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
kakuk.tamas #123962 üzenetére
Az ott nem VoLTE neki hanem VPN.
Telekomnál nincs VoLTE kijelzés. De mivel hívás alatt is 4G-n van, valóban aktív a VoLTE. -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #123885 üzenetére
Tényleg meglesz. Hívott a futár hogy 11 körül hozza.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #123883 üzenetére
[kép]
De spanom felhívtam, épp forgat, nem ér rá. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123879 üzenetére
Bocs, én olvastam félre.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123877 üzenetére
Olvasd el a linken szereplő weboldalt
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123858 üzenetére
Csak akkor van féláras korlátlan mobilnet, ha 3 hang+adat előfizu van, nekem ebből csak 2 hang+adat van, a többi alap+adat ami nem felel meg a hang+adat csomagnak.
-
törölt tag
válasz
Én úgy tudom, a mobilnak előfizetésnek kell lennie. Múltkor is kérdeztem, és itt azt válaszolták. (tel+net nem elég + feltöltős).
"Régebben még járt a 3 otthonira 25% kedvezmény (2-re 20%), most már csak 20% jár 3 otthoni szolgáltatás esetén is. Így már nagyobb a differencia a Maganta 30% javára."
Elvileg, nekem 20% kedvezmény van, a fenti konstrukcióra... 2 otthoni.
Akkor, ha lejár, idén, és megújításra kerül már ez a 20% csökken? Vagy? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
amikor én kötöttem az otthonit, még nem voltam magentában, külön külön jött a számla, akkor olcsóbb volt a 3 otthoni egyben mint ha csak tv+net-et kérek.
Nekem jelenleg 560Ft havonta a vezetékes telefon szolgáltatás
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123855 üzenetére
A hoppá pluszt felesleges, nekem alap csomag van csak a 3as kedvezmény miatt.
-
tibor23
senior tag
válasz
kakuk.tamas #123818 üzenetére
Nem, nincs simple pay lehetőség, csak kártyás fizetés, most próbáltam tizedszer. Mióte bejött a 3D sec azóta csőd van.
-
tibor23
senior tag
válasz
kakuk.tamas #123816 üzenetére
Van simple fiókom, de hogyan tudok azzal fizetni?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123808 üzenetére
Ha kifizeti a korábbi részleteket és újabb 2évet aláír, akkor korábban is lehet, de ezt egyedileg döntik el. Nekem engedték 6hónappal korábban is
-
Arellig
tag
válasz
kakuk.tamas #123762 üzenetére
Szia,
koszi mindenkinek, valoban a problema annyi volt hogy a telekom vmit nem allitott be, ugyfelszolgalat segitett es most mar hibatlan minden. Bar kulon volte ki be kapcs gomb meg mindig nincs mint anno a pirosoknal volt, de ez mar itt nem is fontos. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123762 üzenetére
1414 már rég...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123717 üzenetére
Mi az az M2M?
Az M2M felhasználási területei
Az M2M technológia számos iparágban, az üzleti szférában, az egészségügyben, a kormányzati rendszerekben használható, lokális és globális szinten egyaránt.
Akár mint a Pegasus? 🤔
Érdemes lehet figyelni az adatmennyiségeket -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Nálam is, jeleztem chaten, továbbítják az illetékeseknek.
-
szemesi69
addikt
válasz
Nálam is vannak ezek most
-
stefi68
addikt
válasz
Közben feltöltöttem a webes felületükön. Ott nem kell neki iPIN úgy tűnik...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123712 üzenetére
Ezt egy telefonos ügyintéző mondta. De volt már rá példa(nem csak nálam), hogy félre informálták az embert
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #123673 üzenetére
"Ha van otthoni szolgáltatásod (vagy köttetsz azt is) (minimum 2, pl:tv+net), akkor Magenta1-es lehetsz, amivel 30% kedvezményt kapsz az ÖSSZES előfizetés árából."
Ez csak előfizetés esetér érvényes nem? feltöltős esetén nem vagy? (már mint a 30% kedvezmény)
pl tel+net+mobil (dominó) esetén nem, vagy rosszul tudom? -
válasz
kakuk.tamas #123684 üzenetére
Sőt, ha mindegyik átváltásra kerül olyanra, akkor csak 7490 Ft a teljes korlátlanság.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Nem kell hűség ahhoz hogy havidíj kedvezményt kapj!
-
kory24
őstag
válasz
"ha akarsz 2db multisimet akkor 9888forint "
Ez ugye a Gigaerős Net+ miatt van?
Mind 2 multisim korlátlan sávszélességű is lehet? Vagy csak az egyik lehet korlátlan, míg a másik korlátos?
-
Winne
nagyúr
válasz
"Magentában a teljesen korlátlan csomag 8888forint,"
Ez milyen esetben és melyik csomagkombó?
-
válasz
kakuk.tamas #123410 üzenetére
Pro Max, nálam rendben van.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kakuk.tamas #123091 üzenetére
Mondjuk ez inkább Telekom feedback kéne, hogy legyen szerintem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kakuk.tamas #123088 üzenetére
iPadOS-n maradt felül szerencsére.
-
Hooper
őstag
válasz
kakuk.tamas #123082 üzenetére
Most keresem elő a szerződést, átbogarászom reggel!
Érdeklődés szinten mentünk be a vodához, árak miatt.
Nem volt tervben h aznap megcsináljuk mert "hercehurca" - évekkel ezelőtt mikor számhordozással mentem át csomó papír munka volt és elég hosszú ideig inaktív volt a számom amig lezongorázták.
Emiatt lepődtünk meg mikor bemondta h be se kell mennünk a T-hez ő itt mindet elintéz. Mondom akkor csapjunk bele
Emlékszem h meg is kérdeztük hogy a Tnél így lesz egy tört hónap azzal mi a helyzet és mondta hogy azt átveszik és ők számlázzák.
És valóban pár órán belül minden megvolt.
Kényelmi díj ~90.000 Ft -
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #123081 üzenetére
Közben erre leltem:
A Telekom szabályzatából: [link]1.3.4 Kiegyenlíteteln Előfizetői számlatartozások, kedvezménnyel értékesített készülék
Az előfizetőnek az átadó szolgáltatóval szemben a számhordozási igény bejelentésének időpontjában fennálló számlatartozása, illetve a határozott időtartamhoz, kedvezményesen vagy egyéb módon kedvezményesen értékesített készülékhez kapcsolódó követelés a számhordozás kezdeményezése esetén lejárttá válik. (Szhr. 5. § (7))
E számlatartozás ki nem egyenlített ellenértékéről az előfizető képviseletében az Átadó szolgáltatónál eljáró Átvevő szolgáltató úgy nyilatkozhat, hogy annak kiegyenlítését átvállalja, ennek hiányában az előfizető a számhordozás kezdeményezését követően az Átadó szolgáltatónál köteles 8 munkanapon belül kiegyenlíteni. (Szhr. 5. § (7))
Az Átvevő szolgáltató jogosult az előfizető részére az előző pontban meghatározottak szerint átvállalt tartozását kiszámlázni vagy annak kiegyenlítéséről, rendezéséről az előfizetővel egyéb módon megállapodni. (Szhr. 5. § (8))
A szolgáltató a határozott időtartamra kedvezményesen, vagy egyéb módon kedvezményesen értékesített készülék ellenértékének kifizetését, illetve az Átvevő szolgáltató erre vonatkozó nyilatkozatának kézhezvételét követően a készülék hálózati zárát, a hálózati zár feloldásával kapcsolatban felmerült indokolt költségek alapján meghatározott díj ellenében az előfizető kérésére feloldja. (Szhr. 5. § (9)).Van papír arról, hogy a Voda azt mondta, hogy nekik kell fizetned az utolsó Telekomos számlát, vagy pedig benyelik ők?
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #122216 üzenetére
Üdv a klubban.
Hamar tultettem magam rajta, a telefon es a laptop meg masnap ment vissza Telekomhoz. -
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #121829 üzenetére
Hát hogy írd alá az örökélet hűségidőt (IS)
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #121658 üzenetére
A nagyobb Tv-ket 43" felett ,már nem a GLS hozza,hanem a HDT vagy Waberer.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kakuk.tamas #121451 üzenetére
Kösz a válaszokat. Sajnos telefonon nem tudták megmondani.
Remélem legalább az ár/kedvezmény ugyanaz online és személyes szerződés hosszabbítás esetén is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kakuk.tamas #121447 üzenetére
Akkor ez még nincs (túl)fejlesztve, max. ideiglenes.
Ismered?
[link] -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #120907 üzenetére
Mármint “végtelen” e-sim igénylés ingyenes, a 10 alkalmas ingyenesség (áthelyezés) egy adott e-simhez (hívószámhoz) tartozik.
Pont nem, a meglévő eSim csere ingyenes nekem még 10 alkalomig. Az eSim-ről fizikaira csere lehet, hogy díjmentes.Mikor kihoztam az i11-et, az első eSim profil nem jött le rendesen,vagy hibás lehetett, nem volt térerőm, az ÜFSZ közreműködéssel kértem új eSim profilt, az màr jó lett.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #120740 üzenetére
Esetleg csinálj egy esim csere. Nekem is esim van az IPhone-ban, működik az 5G és a multisimen is megy a Huawei 5G routerben az 5G. iPhone-ban egyedül dual SIM módban nem megy az 5G.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ha valóban dual SIM-mel használod az iphone-odat, akkor nem lesz 5G-d, mert perpill az Apple csak a kínai, fizikai dual SIM-es készülékekre engedélyezte.
-
viktorhu
veterán
válasz
Dual sim miatt van az e-sim? Mert dual sim mellett sok telefonnál nem megy az 5G.
-
jani071
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #120742 üzenetére
Melyik netcsomagod van?
-
jani071
csendes tag
válasz
Elérhető amennyiben a csomagodban is benne van, de a flottasokban jellemzően még nincs benne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kakuk.tamas #120582 üzenetére
Miota bevezettek az ellenorzest tapasztaljuk ezt. Nagyszulo meg akarta tartani masik nagyszulo szamat miutan meghalt, de nevre atrakast csak penzert akartak. Igy azota a nagyszulo regi szemelyievel van meg az eves azonositas es semmi problemaja a rendszernek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kakuk.tamas #120569 üzenetére
Amúgy ez is érdekes, hogy kinek mit fogad el. Nálunk vegyesen fogad el régi személyit ami lejárt az új helyett, stb.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #120380 üzenetére
Most megjött... Tegnap nem jött meg rá egy sms-se...
-
MadMancs
veterán
válasz
kakuk.tamas #120377 üzenetére
Félifnfó. Pontosabban inkább úgy szólna, hogy a fő számra indított sms nem érkezik meg multisimre.
Küldeni a fő számmal küld, fogadni viszont csak a technikai számán fogad sms-t multisim. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #120377 üzenetére
Valamint, ha neked nincs magentád, de véletlenül tudsz valakit akinek van, és megfelel a feltételeknek, akkor fél áron van a korlátlan net, és így csak 5835 forint lenne.
Feltétel:
Amennyiben legalább 3 db mobil havi díjas előfizetésed van bevonva a Magenta 1-be, akkor ha előfizetéseidre Gigaerős Net vagy Gigaerős Net + csomagot választasz, féláron adjuk a korlátlan mobilnetet.
-
válasz
kakuk.tamas #120266 üzenetére
azt írja aminek lennie kellene, hogy előfizetés esimmel, amit még nem aktiváltam.
a neten keresgélve másnak volt ilyen gondja külföldi tmobile esetében a pixelekkel, de úgy tűnik, hogy az EID és ICID ismeretében a szolgáltatói oldalon tudnának segíteni.nekik is megérné, mert kizárólag ezért váltottam előfizetésre, ha nem tudják megoldani, akkor élni fogok az elállás jogával és vesztenek egy előfizetőt.
-
válasz
kakuk.tamas #120260 üzenetére
direkt felhívtam az üfszt a telefonváltás előtt, aztán mondták hogy ez szabvány és működni fog.
2) fel kell hívni a domino ügyfélszolgálatot, ott a menüben kell kérni az előfizetés indítását. bemondta az automata hogy ezzel ki fogom ütni a fizikai dominos kártyát, de amint írtam fent is, az üfsz azt mondta, hogy ezt muszáj megcsinálni, hogy ezután működjön az esim aktiválás. természetesen előtte és utána is próbálkoztam, semmikor sem sikerült az aktiválás.
-
MadMancs
veterán
válasz
kakuk.tamas #120260 üzenetére
Akkor azért kérdezték tőlem is milyen eszközhöz kell? Jeleztem eSIM igényt, jött kérdés milyen eszköz, írtam, utána jött PDF QR kóddal.
-
Orgi
addikt
válasz
kakuk.tamas #119876 üzenetére
Szuper, köszi
-
válasz
kakuk.tamas #118631 üzenetére
Pont ezért akarok rá átváltani a tavalyi Korlátlan net csomagról.
Illetve már át is váltottam, kötbér nem terhelődött, de van 14 napom az elállásra, ha addig terhelődne (30 napon belül terhelődik elvileg), visszaállhatok. Rizikó így nincs.Nő azt mondja, kötbérköteles váltás volt, de fogalma sincs, kiterheli-e ténylegesen a rendszer. Gyönyörű...
Megy nekik a panaszlevél. Nagyon gáz, amit művelnek. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #118604 üzenetére
Nem, a korlátlan tv és film opció minden magenta1 csomagba bevont mobilon fent van és ingyenes. Akkor is ha nincs tv előfizetésed. Az opció megléte annyit tesz, hogy a tvgo és hbogo alkalmazások használata mobilneten nem csökkenti az adatkeretet.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
kakuk.tamas #118494 üzenetére
Örülök, hogy mostmár nem csak az SMS a "nyoma"
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #118494 üzenetére
Gratulálok
-
milenda
tag
válasz
kakuk.tamas #118457 üzenetére
Megvolt bizony, bár az csak az adat miatt kell, a hanghívás kedvezménye anélkül is életbe szokott lépni. De ha nem lett volna meg, akkor is csak 9 Ft-ot kellett volna levonni, hiszen a Domino Most-ot aktívnak észlelte, különben 25 Ft-ot vontak volna. Korábban már több fórumtárs is említette, hogy az egy hónapig érvényes ingyenes 50 MB adat fogyott akkor is, amikor aktiválták a (csak egy napra érvényes) Domino Day 300 MB-ot. Én ezt is tapasztaltam, hiába ír mást az ÁSZF.
-
pana0017
senior tag
válasz
kakuk.tamas #118253 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, csak akkor nem értem laptopot miért lehet, amikor az is ugyanúgy csak Wifi képes mint a sima Watch.
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #118210 üzenetére
Telekom dolgozó
-
BBke
tag
válasz
kakuk.tamas #118210 üzenetére
Így sikerült
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #118156 üzenetére
Na majd mikor a következő üzenetben az lesz, hogy megkapod a kötbért az xl korlátlan xl giga+ miatt, akkor nem leszel ilyen boldog.
Amúgy ma megkérdeztem üzletben, azt mondták mindegy, hogy online tudok váltani, akkor se váltsak, mert már ketten voltak bent, akiket kötbérezett a rendszer ilyenért korábban. Várok vele, nem nagy különbség árban, a kötbérem viszont magas lenne.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nagyon helyes
-
kenwood
veterán
válasz
Szep, ertelmes magyar mondat lett
-
enginev3.0
félisten
válasz
kakuk.tamas #118127 üzenetére
És ? Kiírják hogy korlátlan net 1000ft, megrendelem, és azt mondják hogy miért nem kérdeztem meg személyesen? Hogyne...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #118111 üzenetére
Nem még nem kaptam SMSt sem, de nem háborgatom őket mert a weboldalon láttam az utca neveket is és az utca ahol lakom nincs benne, Bécsi krt környéke
Úgyhogy várok, ez van sajnos -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #118109 üzenetére
Igaz, nekem az a csomag van és két hete várom hogy be kapcsolják nekem is, de még mindig semmi...
-
AnonymusX
őstag
válasz
kakuk.tamas #118027 üzenetére
SMS értesítő oldalról nem gondolták végig, hogy mi van az üzenetben. Onnan jobb volna kiszedni vagy a díjcsomagot figyelembe véve beleírni vagy sem.
Szóval nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #118025 üzenetére
Üdv.Nincs duplázás.Duplázás van,ha a régi csomagodat megtartod,illetve csak az otthonit módosítod az újra és a régi mobil marad változatlan.
-
viera
őstag
válasz
kakuk.tamas #117777 üzenetére
Az már tényleg nem tétel.
Majd következő hónapban váltasz. -
BBke
tag
válasz
kakuk.tamas #117722 üzenetére
Az új csomagok elvileg ma éjfél után lépnek életbe, de szerintem csak a holnapi nap folyamán. Ezekre az új csomagokra még nem tudsz váltani. Biztos azért írta, lehetőségként neked, hogy váltok az új csomagokra, mert a jelenlegi csomagod 2019 elötti volt.
Ezt egy kicsit elkapkodtad... -
válasz
kakuk.tamas #117732 üzenetére
Én csak megörültem a spórolásnak.
Még jó! De reméljük az új rendszer szerint is lesz még valamennyi minusz, a magasabb csomagoknál esélyes a dolog.
-
viera
őstag
válasz
kakuk.tamas #117699 üzenetére
Nekem is van egy ilyen összeállítású előfizetésem és én eddig is ennyit fizettem érte Magenta csomagban.
Amit én használok már kb.fél éve az Mobil XL+korlátlan net,12165ft. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #117738 üzenetére
Ha kiszámolod, akkor pedig az jön ki.
Mobil L 2019 epack kedvezménnyel 8950Ft, ebből lejön 30% kedvezmény, akkor az 6265Ft.
Korlátlan net 9000Ft, abból lejön 50%, akkor az 4500Ft.
6265+4500=10765Ft. Ennyi az ára a csomagodnak most! -
kory24
őstag
válasz
Nem lehet, hogy amit írtak, hogy ha van 3 hangcsomagod, akkor a korlátlan net árából nem 30, hanem 50% jön le?
És fél évvel ezelőtt még lehet nem volt ez a kedvezmény vagy csak akkor nem volt még 3 hangcsomagod hozzá.De, ha most sincs, akkor passz.
-
glacious
addikt
válasz
Nincs Magentád és még két mobilelőfizetésed?
-
válasz
kakuk.tamas #117728 üzenetére
Na ja, beszoptad. De tényleg nem zavart, hogy e hó 4. napjától létező csomagra előtte nem lehet váltani?
Majd válthatsz jövő hónapban újra. -
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas #117728 üzenetére
Ha arra kattintasz, hogy váltasz az új csomagokra, akkor csak bedob a fiókodba és a jelenlegi csomagok közül választhatsz ugyanúgy
-
glacious
addikt
válasz
kakuk.tamas #117719 üzenetére
Sajnos nem, mert megtaláltam az idevágó részt
Ugyanakkor eddig a legnagyobb hang csomaghoz volt a multisim, most nethez lesz. Azt még nem tudom, mi lesz a HBO GO-val.A mobil L csomagod lett olcsóbb, mert kivették a korlátlan EU hívást belőle.
-
anadroid
senior tag
válasz
kakuk.tamas #117723 üzenetére
Ez a tavaly őszi. Nekem 2018-as van, és ugyanezt látom. Ha belemész a részletekbe, az URL vége -2019p.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest