-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
válasz
MaxxDamage #108934 üzenetére
Nem tévedsz.
De, 3,5 GB a max. -
válasz
MaxxDamage #108873 üzenetére
Thx! Nem az enyém, páromé. Tegnap hívott, és furcsa volt, hogy rejtett számról jött a hívás. Így derült ki, hogy meghalt az elsődleges beszéd célú kártyája, így automatikusan a másikról ment ki a hívás, ami meg csak a net miatt van a telefonban. Aztán írták is neki fészen, hogy nem tudják elérni. De az érdekes az volt, hogy délután egy fél órára még beindult a kártya, akkor jött is pár sms, hogy keresték őt, de aztán megint leállt, és utána már nem működött többet. Na mindegy, le van tudva.
-
kory24
őstag
válasz
MaxxDamage #108865 üzenetére
3 hónappal
-
kalanchoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #108796 üzenetére
Én használtam egy ideig a t-online levelezőt és sosem volt vele gondom.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
MaxxDamage #108678 üzenetére
Az HBO hozzáféréseket is addig osztják ki.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #108673 üzenetére
En se kaptam meg a HBO-t, ejfel utan 5 perccel regisztraltam ra.
-
G@ben
addikt
válasz
MaxxDamage #108673 üzenetére
Én valamikor reggel 7 körül, szóval tuti megkapod.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #108585 üzenetére
Köszi
-
kalanchoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #108575 üzenetére
Én HBO-t választottam.
Mozijegy se rossz választás. -
simpley
őstag
válasz
MaxxDamage #108567 üzenetére
Áá.. biztos nem..
Ja, de.....
(persze csak ha Telekomos vagy)
UI: Én nem vagyok T-s. -
csaba1203
addikt
válasz
MaxxDamage #108509 üzenetére
Ez pontosan mit is jelent?
-
thomas77
senior tag
válasz
MaxxDamage #108496 üzenetére
Én az összes simemen bekapcsoltattam, amikortól lehetett. Egyet kivéve. Azt azért hagytam meg, hogy lássam, mikor kapcsolják be rajta maguktól. Este le is csekkolom.
-
tsteve
senior tag
válasz
MaxxDamage #108323 üzenetére
1422 hívásának díjazása: siker esetén 1500, 3000 vagy 4500 ft/alkalom.. a segítségnyújtás típusától függően.. először persze ajánlatot adnak, amit elfogadhatsz vagy visszautasíthatsz... magának a hívásnak külön egyéb díja nincs
-
polonic
félisten
válasz
MaxxDamage #108317 üzenetére
szerintem itt
-
UHHH
őstag
válasz
MaxxDamage #108117 üzenetére
Az új appban sehol se találtam a domino szerdás ingyen cuccokat, a régi appból kellett aktiválnom. WTF?!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #108117 üzenetére
Ugye nem a kezdőképernyő alján akarsz rányomni erre? Felül a plusz jelre a négyzetben koppints!
-
sopruk
senior tag
válasz
MaxxDamage #107985 üzenetére
Hát igen.
Most a feltöltéshez járt az 500 MB adat 1 hétre
Közben bekapcsoltam ma az ingyenes 50 MB ot is egy hónapra. (a hó elejére aktualizáltam hogy ne felejtsem el)
Erre most nem az 500 megát kezdte használni ami hamar lejár hanem az 50 megát...
Hiába rakom repülő üzemmódba akkor is...Vagy az ajándék lónak ne nézzem a fogát?
-
sopruk
senior tag
válasz
MaxxDamage #107983 üzenetére
Én is, egyet-egyet a családban.
De szerintem biztos nem marad így, mert a megújuló szolgáltatások is hiányoznak, a hangalapúnál is... -
Yszapos
tag
válasz
MaxxDamage #107954 üzenetére
Kár. Dominósoknak nincs is ilyen opció?
-
válasz
MaxxDamage #107879 üzenetére
Ha máshol töltöd, akkor a percek azért járnának.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #107873 üzenetére
3000 Ft vagy feletti töltésnél 50 perc+500MB (Magentával lehet duplázni), de az app jelzi is az összeg kiválasztásnál. A fenti képen amúgy látszik a perc is.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107870 üzenetére
Milyen SMS-t kell küldeni?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #107870 üzenetére
Elvileg csak egyszer kell aktiválni. Appból töltve jár már csak bónusz net, perc viszont jár egyéb elektronikus töltéshez is.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107868 üzenetére
4GB nekem 6 hónapig lazán elég volt...YT kívül pedig mindenre használom, amit amúgy is szoktam.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107864 üzenetére
Yep. Most írtam az Üsz-nek, kíváncsi vagyok.
-
Z()L3
tag
válasz
MaxxDamage #107808 üzenetére
Köszönöm!
A Telekom fiókban van egy dokumentumom, Szerződés kiegészítés kötbér kikötéséről címen. 😊
Abból azt veszem ki, hogy 5500ft kedvezményt kaptam a telefonra, és a feltételek nem teljesülése esetén ezt kell kifizetnem. -
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107774 üzenetére
Igen, ha a Telekom támogatja rajta a VoLTE-t.
-
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107771 üzenetére
A státusz bar VoLTE kapcsoló nem elég/nem szükséges a támogatáshoz, a Beállításokban kell lennie VoLTE kapcsolónak.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107769 üzenetére
Hát igen elvileg minden telón ott kell lennie a rendes kapcsolónak. Ha nem jelenik meg, akkor a volte konfig nem jó, qualcommos teló? Mert akkor QPST-vel be kell állítani a jó profilt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107767 üzenetére
A mobilnet menüben nincs VoLTE kapcsoló?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107763 üzenetére
Azzal mennie kell mókolás nélkül, benne van a táblázatban.
-
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107763 üzenetére
Ezt megpróbálhatod, hátha aktiválódik így.
-
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107761 üzenetére
Akkor nem tudja.
A telefonok a VoLTE-t már sok-sok éve támogatják, viszont az adott szolgáltató VoLTE profilját nem feltétlenül támogatják szoftveres okok miatt.
Ha nem várható OTA frissítés, akkor sajnos így marad: tudja, de nem aktiválható. -
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107753 üzenetére
A VoLTE akkor él neked, ha a telefonod támogatja, abban is engedélyezve van, és van jobb LTE lefedettséged.
A hívott oldal nem számít, vezetékes is lehet, akkor is VoLTE-t használsz, ha a fentiek teljesülnek.
Azaz a VoLTE a te kapcsolatod a hálózattal. Viszont a VoLTE előnyei leginkább akkor érvényesülnek, ha a túloldal is Telekom HU VoLTE-t használ, azaz ha az ő oldalán is teljesülnek a fenti feltételek és neki is bekapcsolta a szolgáltató. -
válasz
Külön APN-en megy teljesen a VoLTE, nem kell bekapcsolva lennie a mobilnetnek.
-
glacious
addikt
válasz
Ez annyi, hogy a telefonod és a mobiltorony között hogyan épül fel a kapcsolat, tehát erre nincs kihatással a másik fél, csak a minőségre.
-
törölt tag
válasz
Nem szükséges hozzá mobilinternet (nem a felhasználók kereteit használja a VoLTE). Az sem feltétlenül szükséges, hogy a fogadó eszköz VoLTE-képes legyen.
-
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107743 üzenetére
Elvileg a 10 GB fogy, ha a Maraton csomagok előtt kaptad.
Csinálj egy Speedtestet (kb. 100 MB!) és nézd meg, csökkent-e az appban valamelyik Maraton.
De hogyan/miért kaptad? -
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107740 üzenetére
A 3 TB Maraton mennyibe került?
A 10 GB-ot hogyan kaptad? -
kalanchoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #107740 üzenetére
Általában az fogy hamarabb, ami kevesebb időre szól. 10 GB meddig van neked?
-
válasz
MaxxDamage #107735 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #107733 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #107727 üzenetére
Az első fülön én még most is látom, szintén késői aktíválás. Ott már nekem sem jelzi, amit beszúrtál képként.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #107723 üzenetére
Nem, nem normális, de ez van. Megint tré színvonal... Itt is eltűnt mind3 domino listájáról. De most nem teleofnálgatok, úh fogalmam sincs, h mit számol...
-
válasz
MaxxDamage #107727 üzenetére
Ha nincs már a listában, akkor elvileg nem is aktív.
Mikor aktiváltad tegnap, nem telt még le a 24 óra? -
válasz
MaxxDamage #107725 üzenetére
Az aktiválás időpontjától számított 24 órán belül aktív, illetve használható fel.
-
válasz
MaxxDamage #107723 üzenetére
24 órára szól.
-
válasz
MaxxDamage #107555 üzenetére
Otthoni előfizetésem nincs, így azt passzolom, de arra talán nem is lehet, csak kapcsolódó havi díjas mobil előfizetésre.
-
br4adam
aktív tag
válasz
MaxxDamage #107555 üzenetére
Arra nem.
-
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #107549 üzenetére
Szia,
a 4990 Ft feletti feltöltést engedélyezned kell a havidíjas előfizetés egyéb beállításai között, alapból ki van kapcsolva.prozodus:
Pl. küldj SMS-t ezzel a kóddal egy számra, hogy regisztrálj egy "nyereményjátékon". A valóságban persze valakinek feltöltötted a számát akaratlanul. -
válasz
Ha van megfelelő havi díjas előfizetés, akkor működhet, ha nem, akkor a fiókban van kapcsolódó engedélyezhető szolgáltatás, bár ott SMS-t ír, amit korlátoztak a sok csalás miatt, de megpróbálhatod engedélyezni kísérleti jelleggel egy alkalomra, hátha van köze hozzá, mert az alkalmazás is mehet azon a nyomvonalon: [kép]
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Az csak akkor működik, ha van mellette havi díjasod/a fiókban van havi díjas szám.
-
pcnet
addikt
válasz
MaxxDamage #107455 üzenetére
Köszi, meg is rendeltem!
"Korrekt" a Telekom, hogy mobilnet csomagokhoz kiteszi a 3.5 gigát, a 4 gigát meg "eldugják". Szombaton aktíváltam családtagnak 3.5 gigát 4 giga áráért.
Túlrendelni nem akarom magam, hátha nem lesz vészesen drágább az új.
German_TD: Köszi Neked is!
-
kalanchoe
senior tag
válasz
MaxxDamage #107437 üzenetére
Alap telefonkezelő mutatja, mi mennyit használ.
Ezt végülis az is alátámasztja, hogy 20 perc alatt 3 MB-ot evett meg híváskor. Szinte ingyen van a telefonálás VoIP-al.
Persze a Viber hangminősége lehetne jobb is, de a kevés fogyasztásnak ez az ára. Google Duo kínál jobb hangminőséget, igaz, az többet is fogyaszt. -
válasz
MaxxDamage #107331 üzenetére
Olyan helyen, ahol nincs verseny, 5.600 HUF összegbe kerül 1 év hűséggel a 4. hónaptól a 150 Mbit/sec vezetékes internet. Viszont, ahol van verseny, ott már a 2 vagy több szolgáltatásra adnak extra kedvezményt, de a vezetékes internetre önmagában kérve nem adnak kedvezményt ott, ahol van verseny. 150 Mbit/sec sebességnél nincs lassabb vezetékes internet ajánlat. Így már kérném a vezetékes telefont, ha olyan területen laknék, ahol verseny van. A szüleimnél lakok és a szüleimnél verseny van, vagyis ahol a szüleim háza van, ott verseny van.
· Nincs verseny és van verseny: 5.600 HUF/hónap, vezetékes internet
· Nincs verseny: 5.920 HUF/hónap, vezetékes internet és alap telefon
· Van verseny: 3.632 HUF/hónap, vezetékes internet és alap telefon
Beteszek neked a különféle ajánlatokról képeket. -
válasz
MaxxDamage #107319 üzenetére
Magenta 1 nélkül szerintem a csak internet éri meg, mert a TV vagy telefon + internet nem olcsó együtt annyira, hogy mellé legyenek téve. Ha nekem csak internet kellene, akkor nem kötnék mellé telefon vagy tv szolgáltatást. 20% kedvezmény szerintem olyankor éri meg, ha kell egy másik szolgáltatás, pl. TV vagy telefon. Viszont a Magenta 1 már megváltoztatja az egészet, de nekem és neked sem kell a Magenta 1*.
*Te nem akarsz mobil előfizetést, én pedig nem akarok vezetékes előfizetést. Mobiltelefont én is függetlenül vásárolok, mert nem akarom, hogy a szolgáltató bármit változtasson a telefon szoftveren + nincs olyan színű telefon a Telekomnál, ami kell nekem, de függetlenül van fekete színű Huawei Mate 20. -
válasz
MaxxDamage #107308 üzenetére
Szerintem a legjobban a Magenta 1 csomaggal jársz.
Beteszek neked képet róla. -
válasz
MaxxDamage #107315 üzenetére
Mindig is az utolsó 6 hónap átlaga számított, így a változás lehetősége adott, nekem is van olyan előfizetésem, ami platina volt, de lejjebb lett váltva a díjcsomag és nem is történt olyan sok forgalmazás, mint korábban, így arany lett.
-
válasz
MaxxDamage #107313 üzenetére
Mióta nincs a beváltható/levásárolható pontok gyűjtése, azóta nem jegyzik sehol.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Vezetékes telefont akkor érdemes kérni, ha használod, vagy ha jelentősen csökkent a havidíjon. (Területi kedvezmény esetében.)
Műholdas TV-t is lehet még kérni VDSL-en tudtommal, igaz, már az IPTV a preferált ott, ami meg nagy szeletet lecsíp a sebességből. -
válasz
Ezt a kérdéssort főként az otthoni T-s topikban kellett volna feltennem/beírnom, sorry érte, de maradjon
(oda is beteszem)
Fontos kérdés a számomra és a válasz még fontosabb. -
válasz
MaxxDamage #107094 üzenetére
A novemberinél 6 hónap: [link]
-
válasz
MaxxDamage #107088 üzenetére
A telefonszámod rendelkezésre állási idejéig felhasználható, ez korábban is így volt, ha az épp egy év, akkor arra is annyi, de ha feltöltéssel meghosszabbítod, akkor a Maraton felhasználhatósági intervalluma is meghosszabbodik.
Le is írták közben előttem. -
Bferibörs
addikt
válasz
ha 366 nap után nem töltesz lét a kártyára akkor a kártya "lejár", így a Maraton is, ha feltöltöd a kártyát lével akkor folytatódik a maraton is, annak nincs lejárati ideje.
( a feltöltési összeg persze nem mindegy mert 180 nap is lehet a készenléti idő) -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Rosszul emlékszel.
-
btudos
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107077 üzenetére
Miért járna le? Annak nincs lejárati ideje, amíg él a kártya, felhasználható.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107065 üzenetére
Mindig az ajándék/ingyenes cuccok fogynak előbb.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #106194 üzenetére
A UPC-t a Békéltető segítségével koptattam le, mikor szemétkedni próbált. És anno úgy emlékszem, a fogyvéd eleve azt mondta, h a BT az illetékes.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #106158 üzenetére
Akkor ez ennyi volt. Így is "behúztál" már tőlük pénzt + netet.
-
Krisz1000
tag
válasz
MaxxDamage #105756 üzenetére
Azért durva, hogy ilyen is van és előfordul...nem T-nél vett készülék és a T Lockolta be...na ez nem semmi!
nemcsak hogy be, de bizonyos embereknek ki is lockolja jó pénzért amit aztán azok szolgáltatásként értékesítenek a neten, látsd huawei bootloader feloldós oldal...
európai únió
xda-n azt írják hogy azért, mert jobban megéri a t-nek ha a lopott telefont tovább használják a hálózatukban. jó mi?
persze ez inkább a saját telóikra vonatkozik.ellenben ha te rootolod a saját pénzen vett saját telód akkor bukod a garit a legtöbb gyártónál mert az ugye csúnya dolog.
-
MrCsiT
addikt
válasz
MaxxDamage #105947 üzenetére
Idénre letudtad a telefonszámlát, ahogy nézem.
Az adat érvényessége csak akkor korlátlan, ha nem hagyod lejárni a SIM-et, azaz, töltesz rá évente legalább 2500-at ugye.
A feltöltés előtt a feltöltési bónusz opciót is megcsináltad, vagy nem tudtál róla?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
MaxxDamage #105941 üzenetére
A Telekom fiókban azért less rá arra az egyenlegre. Ha azt mondták, hogy x ideig használhatod fel a kárpótlást, akkor annak a lejárati ideje nem változik...
-
válasz
MaxxDamage #105941 üzenetére
Jónak tűnik.
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #105915 üzenetére
Akkor 180 napos rendelkezésre állási idejű kártyát vettél, és jó eséllyel 2500 Ft feltöltéssel ki tudod tolni az egyenleg felhasználhatóságát további egy évvel. De puding próbája az evés...
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #105911 üzenetére
*102# kiírja meddig aktív a kártya.
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #105911 üzenetére
Nem tudod, mikor vetted a sim kártyát?
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #105909 üzenetére
Jó eséllyel az a jóváírás, ami július végéig használható fel, az július végéig használható fel, akár töltesz, akár nem. Gondolom a kártyád rendelkezésre állási ideje nem július végén jár le...
-
Gyurcika
tag
válasz
MaxxDamage #105756 üzenetére
Amiatt ne aggódj, már nagyjából megfogalmaztam a kártérítési igényem.
Napokra megbénították a KFT-m működését, teljesen jogtalanul.
Azért igen kíváncsi vagyok a végkifejletre.
De gondolom hétvégén ugye megint nem fog semmi történni...
Elképesztő.
De milliárdokért hirdetni meg szponzorálni azt tudnak. -
válasz
MaxxDamage #105620 üzenetére
A tuti+ a vodafone új prepaid díjcsomagja
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #105609 üzenetére
Ohh..
Akkor az lehet ,hogy az 1700 az fél évre hosszabbította? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #105520 üzenetére
Mivel szerintem egyedi csomag ez az ajándék adat, így az app nem fogja mutatni.
De, ha 1414et felhívod az ügyintézőnek látnia kell. -
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #105480 üzenetére
Nem érdemes 5e Ft-ot töltened, a 2500 Ft-os feltöltés is éppen egy évvel tolja ki az adat felhasználhatóságát. Egy év múlva úgyis megint töltened kell, ha tovább akarod használni a kártyát (és az esetleg megmaradt adatot).
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #105478 üzenetére
Ha töltöd az egyenleged, akkor az évfordulóra megmaradt Maraton adatkeret nem vész el, hanem a következő időszakra is átmegy. Ha lefogyasztod az adatkeretet, akkor a feltöltött egyenleg terhére újabb Maraton csomagot kell vásárolnod, különben nem tudsz netezni.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #105441 üzenetére
Valóban jó volna, de nem lehetséges. Bele kell törődnöd. ☺️
-
csacsi67
addikt
válasz
MaxxDamage #105433 üzenetére
Semmit.Én is futottam egy pár kört majd ha le jár észre veszed.
-
Indiant
addikt
válasz
MaxxDamage #105433 üzenetére
Dőlj hátra és élvezd. Ne akard követni.
-
válasz
MaxxDamage #105382 üzenetére
"tehát felesleges ezért telefonálni, hogy kapcsolják be külön xy számhoz, nem fogják, ez automatikusan megy"
Úgy emlékszem hogy ezt írták is az eredeti közleményben.
-
törölt tag
válasz
Én tegnap a chat ügyfélszolgálattal beszéltem, megpróbálták beállítani, de nem sikerült, így azt mondták, majd valamikor auto fog bekapcsolni a dolog, szóval érdemes mindenkinek várni.
-
glacious
addikt
válasz
Egy hónapja még simán bekapcsolák kérésre.
-
thomas77
senior tag
válasz
Ha tudsz szerezni kölcsönbe olyan előfizetéses kártyát, amin aktiválva van a szolgáltatás, akkor ki tudod próbálni.
Rengeteg olyan készülék van, ami nincs benne a támogatott készülékek listájában, mégis megy rajta. Szóval bármi lehetséges.
De az, hogy a menüben van kapcsoló, sajnos még nem jelenti azt, hogy valóban menni fog.
Remélem minél hamarabb bekapcsolják mindenkinek. -
clon
senior tag
válasz
MaxxDamage #105367 üzenetére
Nekem is volt 1 év hűséggel net és a lejárat óta ugyanannyit fizetek. Így mindegy mennyi lett volna az alap hűség nélkül azt viszed tovább amivel szerződtél.
A levél amit mellékeltek:
...Ha nem szeretne váltani, úgy nincsen teendője, a lejárt szerződése automatikusan határozatlan idejűvé válik. Az új, határozatlan idejű szerződés szerződéses feltételei azonosak lesznek a korábbi határozott idejű szerződés lejártának időpontjában érvényes szerződési feltételekkel, így többek között a szolgáltatás havidíja sem változik. -
válasz
MaxxDamage #105356 üzenetére
Naptári évente egy alkalommal emelhetnek a hűség lejártát követően, tehát a határozatlan idejű szerződés kapcsán, a szolgáltatás díját a fogyasztói árszínvonal változásának megfelelő mértékben módosíthatják.
2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet 13. § -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #105356 üzenetére
Nem emelhetik, de a hűségidő alattra adhatnak kedvezmény, tudtommal. És a hűségidő után már nem kapod a kedvezményt értelemszerűen.
-
válasz
MaxxDamage #105352 üzenetére
Azt mondták, hogy Febr.04.-n lett jóváírva a 10GB net és ezt nem fogom addig látni amíg a jelenlegi (aktív) adatkeretem el nem fogy és ennek a 10GB-nak nincs lejárati ideje sem. (tehát tart majd ameddig tart) végre egy jó hír.
-
válasz
MaxxDamage #105352 üzenetére
5GB + 10GB (ami első rendelésnél járt volna, de nem teljesült, maga a rendelés)
-
válasz
MaxxDamage #105224 üzenetére
Nem sajnos. Meg kell rendelned a másik kártyán is, amit szeretnél.
-
válasz
MaxxDamage #105222 üzenetére
Nem.
-
herdsman12
őstag
válasz
MaxxDamage #105163 üzenetére
-
Soulfly842
addikt
válasz
MaxxDamage #105061 üzenetére
Én egyedül csak ezt nem értem....
Azt írtad, hogy másik telefonban sem megy a net.... (ahol pedig jó volt az apn beállítás...) hmm
Milyen telefonod van?
Valószínűleg nem a Telekomtól vásárolt... a készülékbeállítás egyébként az ÁSZF szerint fizetős szolgáltatás (üzletben 2000 Ft, telefonos ügyintézéssel 1000 ft).. S neked ilyet - szemben az ÁSZF-vel nem hogy terhelni nem akartak soha, de még 5K jóváírást is adtak, holott a szolgáltatásnak a leírtak alapján működnie kellett másik, megfelelően beállított telefonban
Félre ne értsd, nem kötekedni akarok, ez csak amolyan lábjegyzet
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #105159 üzenetére
"Megoldottam....ennyi!"
Bocsánat, de szerintem itt senki sem gondolt arra, hogy nem vitted végig az ilyenkor szokásos protokollt, vagyis az APN ellenőrzést/újraírást.
Azt hittük, az ilyen "2x2=5" típusú hibalehetőséget már az elején magadtól kizártad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest