Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Felesegem iPhone 13-asaval is ugyanaz a hiba es az full privat, ugyhogy nem valamilyen beallitas lesz a ludas.
Keríteni fogok egy masik kocsit tesztelni, kozben eszembe jutott valaki, de csak jovo heten tudok osszefutni vele.
Kozben irtam egy updatet a Ranvee-nek is. Meglatjuk.
-
Ceree
senior tag
4. Aawireless-em volt, Androiddal ment S21-el hibatlanul. Persze nem iphone es carplay.
3. Nincs lehetosegem ra sajnos jelenleg, az ismeroseim autoi vagy gyarilag wirelessek vagy meg szines kijelzo sincs bennuk nemhogy carplay
2. Az auto appja szerint a legfrissebb van rajta.
1. Alacsony toltottseg mod kikapcsolva.Lenry: adatvedelmi beallitasra en is gyanakodtam, de nem talaltam semmit. Adna magat, mivel ceges, menedzselt telefonrol van szo, de kozben meg a google-t turva evek ota van ilyen jellegu hibajelenseg, eleg valtozatos, hogy kinek "hogy nem mukodik". Van akinek vezetekkel IS jelentkezik a hiba, valakinek pl Siri megy hivas nem...
Felesegem iphonejaval esetleg meg megprobalom, akkor legalabb a telo vagy valami beallitas kizarhato lenne a kepletbol.
-
Ceree
senior tag
Vezetekkel hibatlan, csak ezzel az adapterrel nem mukodik. Azota meg par teszt megvolt, masik kabel, masik port, de ugyanaz a hiba, sot, kijelenthetem, hogy semmilyen tevekenyseg nem megy, amihez mikrofon kellene: nincs siris hangvezerles kormanyrol, de nincs diktalas sem ha telefonrol valaszolnek valamire (tehat telon megnyitom az uzenetet, jobb also sarokban billentyuzeten mikrofon ikon...). Nema vagyok szerinte.
-
Ceree
senior tag
Irtam nekik, hogy van-e erre otletuk. Meglatjuk mit valaszolnak.
-
Ceree
senior tag
Nekem ma megerkezett. Munka utan egybol teszteltemis hazafele: konnyen ra lehetett csatlakoztatni a kocsira, Spotify is szepen elindult csatlakozas utan. Egyetlen aprocska hibaja van... Hogy nem mukodik telefonalasra... 😅
Nagyon gaz, a masik fel abszolut nem hall, en viszont hallom ot, ugyanugy, mint a vezetekes verzioval...
Valakinek erre otlet esetleg? Mert ez igy durvan kiabrandito...
(Iphone 14 ios 18.4.1)
Amit unortodox modon kiprobaltam hatha alapon, hogy parhuzamosan racsatlakoztam a kocsira BT-on, es hivasnal kivalasztottam azt az eszkozt, de nyilvan nem mukodik ugy se. :/ Kocsi ujrainditas, eszkoz reset, eszkoz ujrainditas, ujraparositas, iphone restart mind megvolt, eredmenytelenul.
-
ati3738
aktív tag
Nekem megérkezett de egy másik hamarabb ezért ez eladó lenne.
-
Lenry
félisten
köszi az ajánlást, még a kuponkód is él, úgyhogy meg is rendeltem
-
ricsi0307
senior tag
Kipróbáltam a két telefon közti váltást. Egyik iOS másik Andorid. A mellékelt leírás szerint összepárosítottam mind a kettőt, majd egyszeri gombnyomásra lehet váltani a két telefon között, de nem fut valós időben a kettő. Tehát ha épp fut a Carplay és megnyomom a gombot akkor lecsatlakozik az iPhonról átugrik az Androidra kidobja a fejegységre de újra végig kell nyomkodni az “agree”gombokat. Alapvetően nincs ezzel baj mert gyorsan megy, de én azt hittem real-time fog futni a kettő egymás mellett és a gomb megnyomása után azonnal megjelenik a másik telefon és nem kell újra elfogadni mindent. Én a könyöklő alatti boxba raktam mert jelenleg fixen az iPhonnal használom, semennyire nem melegszik, nem szakadt meg az elmúlt napokban egyszer sem a kapcsolat és sokkal gyorsabban áll fel a rendszer mint amire számítottam. Egyedül Carplayen ez a késés a hangban ami nem tetszik, de utána olvasva ez jelenleg mindenhol ilyen és nincs rá semmilyen megoldás. Az elmúlt fél évben 3x vittem vissza az Alzás kábelt cserére mert megtört, az USB 3.2 kábelek rettentő vastagok és emiatt merevebbek is, mással viszont nem ment a Carplay.7098ft volt a vége a kuponnal, ennyiért szerintem bestbuy, én bátran ajánlom mindenkinek.
-
ricsi0307
senior tag
Tegnap meghozta a futár így éjszaka ki is tudtam próbálni. Van egy kb 1-1.5 másodperces késés a hangban a képhez képest így filmet nézni, insta reelst pörgetni alkalmatlan de ezzel számoltam is. A rendszer egyébként stabil, nem szakadt meg egyszer sem a kapcsolat és relatív gyorsan el is indul. Ma még kipróbálom hogy működik a két telefon egyidejű csatlakoztatása és az azok közti váltás. Ennyiért szerintem bőven megéri, pont jókor jött mert én is a Carlinkittel szemeztem, de ez kevesebb mint fele annyiért többet tud.
Ugyan itt valaki aki jártas a használatában megtudja mondani hogy hogyan lehet kikapcsolni a Carplayt ha mondjuk filmeznék? A kocsi leállítása után még kb 10 percig aktív a gyári fejegység ilyenkor aktív a Carplay is, ha bekapcsolom a wifit akkor fél perc után megint felcsatlakozik rá.
-
S e t h
nagyúr
A futárnak tegnap délután 14 órakor én voltam a 155. csomagja vagy címe, passz, nem semmi amit ők is csinálnak/ nap.
-
-
S e t h
nagyúr
Ma megjött, kiválóan működik, köszi Bog az ajánlást!
-
tothmark1
csendes tag
-
Ceree
senior tag
válasz
tothmark1 #44 üzenetére
Autófüggő, hogy a gyújtás melyik áramkört mikor kapcsolja le. Pl. a 2014-es Ford Focusban a szivargyújtó csatlakozó is kb 10percig még aktív volt a gyújtás lekapcsolását követően és talán az usb is, azt nem tudom pontosan. Előtte a 2009-es Renault Clioban meg azonnal lekapcsolt mindent.
A Seatban is aktív marad egy darabig még az usb csatlakozó (érdekes módon a szivargyújtó viszont nem), de még nem mértem meddig. Aawireless-t használtam arról a portról és nem merült fel ilyen probléma, mint amit írtál.
Szerk: nekem holnap hozza a futár.
-
tothmark1
csendes tag
Sziasztok! Nekem ma érkezett meg, holnap fogom tesztelni, viszont kicsit furcsának találtam hogy mikor levettem a gyújtást, a készülék továbbra is áram alatt volt. Ez normális? Ha éjszakára úgy hagyom nem kell félnem attól hogy leszívja az akksit?
-
Ceree
senior tag
Nos, én berendeltem egy ilyet, a Tractive is nagyon bevált amit Bog ajánlott annó (talán ugyanilyen kuponajánlat adta meg az utolsó lökést), remélem ezzel se fogok mellé...
-
worxland
addikt
válasz
Hieronymus #39 üzenetére
"Telefonnal navigálva, sokkal gyorsabban merül a telefon." - az lenne meglepő, ha nem így lenne. Messze a legnagyobb fogyasztó a kijelző.
-
-
ORCA58
addikt
Én vezetékkel használom az android autót, mivel vezeték nélkül olyan gyorsan merül a teló, hogy az autós töltőm (az is kábelels) nem bírja pótolni. Vezetékkel nincs ilyen gond, holott így a töltés is sokkal gyengébb.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ez csak egy doboz, ami nem rendelkezik adatkapcsolattal a külvilág felé, maximum akkor tudná a rajta áthaladó adatokat továbbítani, ha lenne benne valami combosabb hardver, némi tárhely, saját netkapcsolat és egy app is ehhez. Mivel ezek nincsenek, a telefonodra pedig nem telepít semmit, ezért nem látom, hogy hogyan tudna bármit is bárhová továbbítani.
-
xabolcsy
aktív tag
Én ezt használom (android auto) nekem tökéletes nem szakad meg soha! De fél éve még csak 4600ft volt.
-
Nyilván minden átfolyik rajta, de nincs saját kapcsolata a külvilággal. Kizárólag a telefonon keresztül tudna bármit haza telefonálni.
Gyakorlatilag egy grafikus terminálként működik a teljes AA. Minden a telefonon fut. A megjelenítésben beleértve a hangot és az esetleges információ bevitelben van szerepe.
A telefon kapcsolat továbbra is BT keresztül történik. Adatbevitel esetében az érintési pozíciót adja át a rendszer.
Ennek az értelmezéséhez sokkal komolyabb hardver kellene, mint ami ezekben az eszközökben van. -
hirdeto
tag
Nem is annyira OFF de ez a cucc mennyire lehet biztonságos ? Mármint azért csak ott figyel az adatfolyamban a telefon és fejegység között, és csak egy "filléres" cucc...
Ez a téma senkinél nem jött elő még ? -
worxland
addikt
válasz
silentkiller #29 üzenetére
Teslára mégis minek?
1) se Android Auto, se Apple Carplay
2) Tesla alapból wireless -
-
Ceree
senior tag
válasz
sanyijedi #25 üzenetére
En is AAWIRELESS-t hasznaltam Androidhoz, teljes megelegedessel. Sajnos iPhonera valtas miatt most alternativart keresek, de hasonloan megbizhatot... Meg morfondirozom rajta, hogy a cikkben szereplot vegyem-e. Sajnos ez is echte kinai. Na meg az Aawireless is igert ios kompatibilis verziot q1-re, de az is csuszik...
Na meg nem lenne gond, ha kozben az Aawireless-t meg mar elvinne valaki
.
-
silentkiller
senior tag
Gondolom, ez sem működik rendesen Teslával?
-
vodrosjozsi
addikt
Akkor gondolom nem is létezik olyan cucc amivel saját magam tudnám unlock-olni a kocsiban az android-os verziót
-
-
Gabás
addikt
Ha vesztek ilyet, lehetőleg PayPallel fizessetek, mert a kártyás fizetésnek díja van
-
GreatL
őstag
Autóban bedugózva a type-c portokat megvédhető a belsejük a kosztól?
-
mepet
addikt
Ha messzire megyek nyilvan odarakom a vezeteknelkuli toltore, de ha csak a varoson belul, a zsebemben a telefon, beinditom az autot, automatan kirakja a wazet es elindul a zenem a spotifyrol. Anelkul, hogy barmilyen kabelt dugdosnek barhova, mint a mult evtizedekben kellett. Hala egnek vegre valahara tulleptunk az ertelmetlen dugdosason. Szerintem ha egyszer ateled ezt a szabadsagot, tudod majd, hogy nincs rendben a dugdosas 2025-ben...
-
Sok helyen olvastam azt, hogy elveszíti a kapcsolatot néha a telefon az autóval , aztán újra kapcsolódik. Inkább fizetnék többet, de működjön normálisan.
Ezek az eszközök csak addig használják a BT. kapcsolatot, amíg fel nem épül a WIFI kapcsolat. A BT sebessége nem elegendő, a vezetékes kapcsolat minőségű szolgáltatáshoz.
Több mint 1 éve használok hasonló eszközt. Soha többet dugdosás!
A telefon kapcsolódása automatikus. Az Android Auto élesedéséhez kicsit több idő kell, mint a vezetékes kapcsolódás esetében. Indul az AA, majd indul a zenelejátszás.
#9 worxland: Nem a kábellel van baj.
Az USB-C csatlakozóba "kövesedik" bele szennyeződés.
Ezen a kábelek cserélgetése nem segít. A biztos jele, hogy nem a kábel a gond, ha a kábel könnyen csúszik ki a foglalatból. Ha minden OK, kicsi erőt kell kifejteni a kihúzáshoz.Szöszöket és más leginkább levegőből származó részecskéket préselünk a csatlakozóba. A legjobb takarítóeszköz a SIM tálca kinyomó tüske. Erősen nyomva kell takarítani. Alaposan, ha valahol nem csúszik jól az eszköz, ott még szennyeződés van bepréselve a csatlakozóba.
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok, én már vagy 4 félét rendeltem az elmúlt 2 évben Skodához és iPhone-hoz, egyiknél sem lehetett engem hallani telefonálás közben a mikrofonban. Volt drága is, meg olcsó is. Beszéltem supportokkal, olvastam a netet, sehol semmi információ. Volt hard reset mindenhol, újra párosítás, amit csak el lehet képzelni. Tudtok valami megoldást esetleg?
-
Ezt rendeltem és teljesen jól működik: XUDA Dual Interface Wireless CarPlay/Android Auto
Könyéktámaszban is van USB, így észre sem venni hogy csatlakoztatva van. Ford Focus MK4 ST, Sync 3. -
viewdetails
addikt
A napokban rendeltem egy ilyesmi eszközt, CarLinkit Air 5.0-át a beépített, vezetékes AndroidAuto kiváltására. Nagyon szuperül működik, de a vezetéknélküli AA kapcsolat zabálja az alig két hónapos telefon akkuját, úgyhogy minden ilyen megoldás mellé "kötelező elem" a töltőpad a kocsiba.
Persze kábelről is lehet a telefont tölteni, csak akkor meg minek a vezetéknélküli AA... -
vrsptr
aktív tag
CarAiBOX ugyanez AliExpress-ről. Nyár óta használom, pàrszor kellett csak újra csatlakoztatni (VW csoportos autó).
-
Solten
őstag
Ennek nem latom ertelmet, inkabb tovabbra is radugom a telefont.
-
nikilauda
senior tag
Be tudnád linkelni az újabbat? Pont most keresek hasonlót.
Más:
Mindegyikben Bluetooth 4 van vagy van Bt 5 is? Egyáltalán számít valamit? Sok helyen olvastam azt, hogy elveszíti a kapcsolatot néha a telefon az autóval , aztán újra kapcsolódik. Inkább fizetnék többet, de működjön normálisan. -
Bog
HÁZIGAZDA
Ezek nagyon jo cuccok, egyszeruen nevetseges, hogy mindket autonkban van vezeteknelkuli toltes, de mindkettoben vezetekes a CarPlay, es ezekre a cuccokra van szukseg...
Ugyanez, bár nem az én autóm, de a családban van egy Opel Grandland X, ott van benne a wireless charger, de csak vezetékkel megy a Carplay... szóval elvileg küldenek nekünk is ebből 1 darabot, egyrészt kipróbálom és lesz gazdája, másrészt bőven érdemes róla egy rövidet írni + esetleg egy rövid videó. -
mepet
addikt
Volt egy regi aliexpressesem, ilyesmi ranezesre, mint a cikkben, csak hosszukasabb, az meg csak carplayt tamogatott, az tokeletes volt az iPhone 11 Pro Max-szal, de az iPhone 16 Pro-val fel orankent 1-1 masodpercre "lefagyott". Lecsereltem egy uj 10 dollaros aliexpresses picike pendrive alakura, az mar tudja az androidos izet is (sosem probaltam), azzal sosem fagy le, tokeletes a CarPlay.
Ezek nagyon jo cuccok, egyszeruen nevetseges, hogy mindket autonkban van vezeteknelkuli toltes, de mindkettoben vezetekes a CarPlay, es ezekre a cuccokra van szukseg...
Egy pro tipp: nezzetek meg, hogy nektek milyen alaku kell, kis vezeteken lifego tipus vagy pendrive formaju. Nalam az egyik kocsiban a lifego nem felel meg, mert az utas folyamatosan rugdosna, olyan hulye helyen van az adat USB aljzat...
-
alansmithee
tag
nyilván nem tehettek róla de ha ez a cikk kicsit több mint 2 hónappal ezelőtt jelenik meg nem veszek kicsit több mint 2-szer ennyiért egy carlinkit air 5.0-t
sokat nézelődtem melyik a jó, melyik a legstabilabb stb és a carlinkit nyert... de ha ez is stabiilan gyorsan szépen teszi a dolgát akkor árbajnok megoldás lehet. -
helixP
nagyúr
Tehát akkor ha a kocsiban nincs "unlcokolva" maga az Android auto / Car play történet, akkor ez sem fogja azt megkerülni.
Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Akkor arra van megoldás a Ranvee boltjában, most pont akciós is.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest