Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz spider80 #67909 üzenetére

    Milyen flottában vagy pontosan.

    Flottásként soha nem is vásárolhattál volna a webshopon.

    A vásárlás lebonyolítása előtt minden esetben igazolni kell a jogosultságot az adott flottára - nem csak belépéskor - hanem a későbbi készülékvásárlások, hosszabbítások során is (munkáltatói, szolgálattevői, v. egyéb igazolással).

    Minden vásárlás ez esetben - amikor a kapcsolódó dokumentumok nem kerültek bemutatásra - visszaélés, ami szembe megy a munkáltató(/a flotta biztosítója) és a szolgáltató között létrejött keretmegállapodással.

    Amikor belép valaki a kapcsolódó flottába, akkor ezzel kapcsolatban - ami a flottának is az igénybevételi feltétele - elfogadja az aláírásával az ehhez kapcsolódó nyilatkozatot is.

    Annak is a hozománya, hogy sorozatosan tiltják le az ilyen flottásokat a webshopos felületről - mivel sokan visszaéltek ezzel a lehetőséggel (sok esetben már nem ott dolgozik az illető, stb).

    Persze, lehetne erre kitalálni metódusokat, de az is egy megoldás, hogy marad a személyes vásárlás.

    A futárnak - hogy mikor milyen dokumentumot kell eredetiben begyűjteni, ellenőriznie - nem volt és nem is lehet a későbbiekben sem a feladata. Az kivitelezhetetlen lenne (tekintettel sok száz flotta, több száz 'formanyomtatványára'), s a futárcég sem fog ilyet soha ellátni. Ez biztos.

    S mielőtt a webshopos árakról tennénk említést:

    Jelenleg az összes karácsonyi webshopos telefonkészülék akció - érvényes az üzletekben is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák