- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Egy hülye kérdés:
Ha T-mobile-nál online rendelek most Domino csomagban egy készüléket személyes átvétellel, akkor random fognak majd adni mellé egy telefonszámot (SIM-et), vagy a Telekom üzletben felkínálnak majd választási lehetőséget mondjuk 5-6 szám közül? (Szeretném magam kiválasztani a számot amit könnyen meg is tudok jegyezniMásik hülye kérdés: Írtátok, hogy rendelés után felszoktak hívni egyeztetés végett. Hogy hívnak fel ha nem is kell megadni telefonszámot rendelés leadásánál? Legalábbis ahol meg kell adni a nevet, címet ott nem szerepel telefonszám mező. Ilyenkor e-mail-ben tájékoztatnak majd a csomag átvételéről?
Előre is köszi.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
dokee78 #32844 üzenetére
hali!
Az eco xs nem társkártya hanem teljes értékű előfizetés. ha más nincs a folyószámládon akkor nem válthatod fun kártyára, mert az társkártya, tehát kell egy főkártya. Ha nincs rajta hűség és van másik előfizud vagy t-home szerződésed üzletben át tudják váltani funra.
Amúgy az eco és a fun egy kategória szerződés újításnál, tehát a készülékár ua. csak kisebb lesz a havidíj és korlátozott szerződésre váltasz.Dominot válthatsz előfizura, de lehet előleget kérnek. Üzletben azonnali telefonon meg kb 1 hét átmenete van. magadnak sztem nem tudod kérni a webshopon.
Ha webshopon van kedvezmény a készülékre akkor nincs szerencséd, mert telefonos váltásnál nem tudnak készüléket csatolni, üzletben meg nincs ws kedvezmény :/
szvsz
elég este van, nem biztos h érthetően írtam le -
dokee78
félisten
Webshopos vásárlásnál Domino számból tudok előfizura váltani,vagy ahhoz személyesen kell bemenni a Telekomhoz?
Más:
Van egy Eco XS társkártyám,azt ha most átváltom Fun Aranytárskártya díjcsomagra akkor ugyanúgy vehetek kedvezményesen Webshopon részletre?
-
napocska2
senior tag
válasz
Bagira01 #32838 üzenetére
A 30 napod tegnaptól kezdődött, függetlenül attól, hogy aktiváltad-e az első 100 megát. Szóval, ha holnap kezdesz netezni, akkor már csak a maradék 28 nap áll rendelkezésre, hogy elfogyaszd.
Magyarul attól nem tolódik ki a 30 nap, hogy két vagy akárhány nappal később aktiválják az első 100 megás adatforgalmi sávodat. -
Vangelis
félisten
Pontosan nem ... csak körülbelül.
Nekem eltüntek a régi számláim my-tmobilból és rákérdeztem, hogy miért.
Plusz megkérdeztem a hölgyet, hogy mi újság a felmondásommal? Nincs e gubanc belőle.
Annyit mondott, hogy most kötbérestemen bárki felmondhatja a szerződéseket mert áremelések lesznek. Nem kell aggódnom.
De a felmondott telefonszámot sem kérte el, tehát nem tudhatta a hátteret.Akkor tényleg mindenki mást most.
-
glaci
őstag
válasz
Vangelis #32826 üzenetére
Én jogosult vagyok náluk szakszervezeti flottára. (Annak idején azért nem az lett, mert arra nem eltt volna webshopos kedvezmény.)
Most megkérdeztem, hogy a flotta csomagra is válthatok-e (2500 HUF), de azt mondták, hogy arra azért nem, csak egyel kisebb csomagra, tehát az XS -re.
Mind1, amit megspóroltam így az előfizun, abbol lehet, hogy lesz egy flottás csomag, ezt meg csak lebeszélem lenetezem és kész. (Gondolom a My T-Mobile oldalon nyomonkövethető majd, hogy hogyan állok.) -
Bagira01
veterán
Tegnap jött sms a domino web-es kártyámra, hogy sikeresen meghosszabbították a csomagot. Nem forgalmaztam azóta. Nem is aktiváltam a 100MB-os csomagot. Ha mondjuk holnap elkezdek netezni akkor holnaptól kezdődik a 30 nap?
-
Vangelis
félisten
MOst beszéltem Telekommal. Van még egy fun társkártyám és nem tetszett az áremelés.
Kaptam kemény 500ft kedvezményt. Így már 1725Ft-ból 1000ft kedvezményem lett.
725 később 825ft már tűrhető ár.725FT-ért kapok 1725ft beszélgetést.
Kösz telekom! Jah persze csak a végén mondtam meg, hogy nekem már alapból van 500ft kedvezményem.
De azt mondta, hogy ha van ilyen akkor azt nem érinti és emelkedik 1000ft rá.De most már azt mondták, hogy kötbér mentesen nem lehet felmondani.... de nem erősködtem most, mert van még rajta részlet.
-
djculture
félisten
válasz
Turbomann #32833 üzenetére
Igen tisztelt fórumtársam.. Én eleve nem nagyon értem azt hogy kötök egy szerződést amiben vállalom a feltételeket én meg a szolgáltató is erre egyoldalúan megváltoztatja a szolgáltató bármire hivatkozva.
Ezt nem szabadna engednie a törvényeknek, polgári törvénykönyvben ez szerződés szegésnek minősül bármelyik fél tér el a szerződéstől és igen nagy kártéritési igénnyeket itél meg a bíróság.
Itt is nyugodtan kellene ezt alkalmazni. Most ugy van hogy a szolgáltató úgy bújik ki a saját maga által előírt szerződés alól ahogy akar az ügyfélnek meg néha nagy kegyesen megengedi néha meg kötbérek miatt nem. Teljesen átláthatatlan az egész... -
Turbomann
tag
válasz
djculture #32832 üzenetére
Tisztelt fórum társ. Sajnos nem ez a legnagyobb probléma T nél az a 100ft, ha már szarban a gazdaság oda adjuk azt a 100ft-ot. Hanem az ügyfél csalógatós rózsa színes ámulatba ejtős ajánlatok ami ebben a honban nincs,?
Kicsivel távolabb van, de nem ott élek és hiába fizetek adót 52% összeségében így is drágán adják. Függetlenül veszem és úgy dominozok sokkal jobban járok.
Régebben se volt jobb, de voltak jobb ajánlataik.
-
djculture
félisten
Sok értelme volt árat emelni 100 ismerősből 83 akar dominóra váltani, itt sincs más csak ez a téma.
Nem szükséges dolog egy hang előfizetés fenntartása majd csak rájönnek az emberek ha rékényszerítik őket, a szolgáltatók meg kapkodhatnak hogy realizálják a bevételt ami kiesett a nagy 100ft-os emelés miatt. -
pethYeti
addikt
Kaptam hétfőn egy sms-t hogy 21 nap múlva lejár a like díjcsomagom hűségideje, az lenne a kérdésem hogy ha én erről dominora szeretnék váltani akkor az mennyibe fog kerülni? Valamint ezt mikor tegyem meg hogy biztosan ne lépjek még bele a mozaik xs díjcsomagba, mivel azt írták ide tesznek át?
-
Vangelis
félisten
Látod! Próbálkozni kell csak.... ha igazad van és ezt Ők is tudják!
De nem szabad hülyének nézetni magad.Én már mindhárom szolgáltatótól menekültem meg így hűség alatt.
Ami nem azt jelenti, hogy nem leszek újra előfizető... csak minek legyen hűségem ha nem feltétlen kell.
Majd keresek valami flottát és meglátjuk!?
Nekem is lett volna még áprilisig hűségem... de jobb ez így
-
glaci
őstag
válasz
tomy86 #32823 üzenetére
Szia!
Felhívtam Őket.
A hölgy kedves volt, és elmondta, hogy nem adhatom vissza, de szankciómentesen lejjebb válthatok egy csomaggal.
Majd átkapcsolt egy szintén kedves hölgyhöz, aki ezt meg is tette.
Még fölajánlotta azt is, hogy 1 évig 500 Ft. havidíj kedvezményt adnak, de azt inkább nem kértem.
Ha mégis kellene az S -es csomag, akor bármikor újra feljebb válthatok.
Egyébbként azt mondta minden marad az eredetiben, a hűség és a készülék törlesztője is, csak a csomag lesz kisebb.Azután a rossz pont után, amit ezzel a kavarással szereztek nálam, mint új ügyfélnél, ez a két hölgy nagyjából szépített, így most megint 0 -ról indulunk és kiváncsian várom, milyen lesz majd T-Mobile ügyfélnek lenni.
Egyébbként nagyon gyorsan megcsinálták a váltást, mert már el is ment az LTE hálózat és csak 3G -m van + kaptam egy SMS -t, hogy mikor fordul az adatforgalmi limitem. (Gondolom az XS -ét már túlléptem.)
Este majd felnézek a saját oldalra és rendelek hozzá egy Net&Rol 1 Gb LTE opciót, úgyis inkább netezek rajta, mint telefonálok.Köszi szépen a bátorítást.
Még nem volt velük dolgom (új vagyok), így eléggé tartottam ettől a beszélgetéstől. -
tomy86
addikt
"Egyébbként Mozaik S csomagra van a hűség, de ha azt mondjátok, hogy át lehet cserélni úgy XS -re, hogy nincs szankció, akkor azt még lehet, hogy megjátszanám."
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezz rá! Én a tavalyi hasonló emeléskor felhívtam a 1430-at, mondtam hogy az áremelés miatt tudtommal válthatok kisebb díjcsomagra is a hűség ellenére. Azt mondták semmi akadálya és meg is csinálták a váltást. Ne személyesen menj be, mert a legtöbb üzletben fogalmuk sincs semmiről, a stílusukról nem is beszélve (persze tisztelet a kivételnek)! -
Zoli2010
csendes tag
Én Emailben kaptam. Javasolnám, hogy hívd fel őket és kérdezd meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Este 10 után csak műszakiak vannak bent, így előtte hívd.
Tapasztalatom alapján komplexebb kérdésnél akár rögzítheted a beszélgetést, mert sokszor volt már olyan, hogy mondtak valamit és a végén nem úgy volt. Ha rögzítenéd, akkor adatkezelőnek minősülsz , de ezt el is mondják, ha jelzed nekik. -
pinnacle
nagyúr
DominoSurf Adat ha lejár utána aktiválódik a DominoSurfAdat2?
Valószínűleg így van, mert a másik telefonon még el sem kezdte, csak zavaró ez a 0 byte még leforgalmazható.
-
glaci
őstag
válasz
Zoli2010 #32803 üzenetére
Ezt amit bemásoltál, ezt hol találtad?
Csak mert én hivatalosan még nem tudok semmit. Még nem kaptam meg az első számlámat, és levelet is csak egyet kaptam eddig, amiben üdvözölnek az előfizetők között, és köszönik, hogy a minőséget választottam.
Nekem az emelésről még nem "szóltak", és a jogaimat (amit elvileg beírtál) sem közölték.Mert tarifahűség van, de én nem ezekre a feltételekre kötöttem.
Egyébbként a tarifahűség is érdekes, mert csak az van benne, hogy vállalom, hogy nem cserélem le 3900 Ft havidíj alatti csomagra. (Persze cseles, mert 5400 és 3900 között nincs semmi.)Szóval érdekelne, hogy ez most felülírja-e ezt, mert egy XS + 1-2 Gb NET jobban megfelelne az igényeimnek.
-
atila4
senior tag
válasz
Soulfly842 #32811 üzenetére
És ezt a kapcsolattartási telefonszámot hol tudom megadni? Esetleg megváltoztatni? Mert a szerződésben nem találtam ilyent és azóta változott is a saját számom.
Kép: Gondolom ezek közül egyik sem az. -
glaci
őstag
válasz
Zoli2010 #32810 üzenetére
Kár, pedig szívem szerint azt tenném, mert amikor leszerződtem 3 hete nem erről volt szó, és ha már igy indul a kapcsolatunk, akkor nem igazán érzem úgy, hogy az a tendencia még jóra fordulhatna.
Szóval szívem szerint visszaadnám telefonostól az egészet a fenébe.
Egyébbként Mozaik S csomagra van a hűség, de ha azt mondjátok, hogy át lehet cserélni úgy XS -re, hogy nincs szankció, akkor azt még lehet, hogy megjátszanám. Vagy a szakszervezetünknek van egy flotta csomaja még az is számításba jöhetne. (Bár az megint csak macera, mert a központból kel igazolás hozzá, ami kb. 2 hét mire megjön, és addigra legálább szépen kifutok a határidőből...)
Lehet felhívom Őket holnap. Vagy jobb az ilyesmit személyesen intézni? -
Zoli2010
csendes tag
válasz
lugosi #32751 üzenetére
Egyébként pl Amerikában, ha van 4Gbyte a csomagodban és csak 3-at használsz fel pl., akkor az átmegy a következő hónapra. MIvel már kifizetted. Itt meg... Megveszed újra és újra. Vicces nem?
És ezt is benyeljük, mint a garantált le- és feltöltési sebességet (0/0). Azt garantálja a tré meg a többi lenyúlós, hogy legalább a semmi menni fog a vonalon. És fizess ezért. -
Turbomann
tag
válasz
#40993792 #32805 üzenetére
És nagyon sok kedvezmény is szünt meg. Én hajtottam aranykártyára csak, mert tetszet egy dijj csomagjuk egyből 100 pontal feljebb vitték. Belőlem ellenszenvet váltott ki ez a húzás, de ahogy az ügyintéző mondta és osztom is a nézeteit is: Ő adja a kedvezményt, ezért megteheti. Mondtam is erre, hogy én 10 éve voltam itt és okt 28-án lécelek is, mert megtehetem.
Ebben is maradtunk. Kívácsiságból bósszúból bementem egyik rózsaszinű ködösítő részlegükhöz, mely alválalkozó ahogy megtudtam. Olyan kis iparosoknak tüntek, mert olyan lerázósan mondtak mindent.
Mondtam a rabszolgának, hogy szejetném a lejáró elő fizetésemet lekötni önnökhöz. Semmi akadálya szám egyeztett és mikéne? Mondom ájfon 5 szejetnék kérni, mert ez tetcik. Erre bizza csak ez a 194000ft os van amit ha 91000ft leperkálsz havi 4500ft24 hónapig és plusz erre jön a 3000ft előfizetésem az egyenlő 270000ft jön össze. Hebegtem remegtem, de kedvezményt szeretnék. NIncs de ez van.
Váltsak feljebb és jobb lesz nekem. Hát ez a 270000ft sok nem hogy a plusz 7000ft a részlet plusz 8600ft előfizetés egyenlő 374000ft ami egy 10000ft kező részlettel dobták utánam.
Mondom gyermekeim: 180.000ft ért van ez gyári fügetlenül auchan ban 20000ft drágább, de részlet fizetéssel 0% thm el elvittem. Van 2000ft os net csomagom azt pá. Így is let mentem is pá pá. Semmi ködött nem tettek elém, peddig elötte egy hónappal mondtam fel egyik előfizetésemmet és ott ködösítettek ilyen olyan kedvezménnyel.
Most meg várom a végét és majd kapok ajánlatokat és csemegézek ott belőle.
Persze ha majd fagy.
-
Soulfly842
addikt
válasz
atila4 #32806 üzenetére
Ez nincs egzakt módon behatárlva. Egyfelol kiemeltségi szint függvénye is, h. etekintetben mekkora a rendelkezésedre álló egyenleg, másfelol van egy úgynevezett forgalomfigyelési osztály, aki pont arra hivatott, h. a hirtelen, kiugró forgalomról tájékoztassa az előfizetőt és akár meg is védje (tud-e róla, stb.).
Mobilinternet megrendelésnél sok esetben szoktak kérni kapcsolattartási tel számot, de ha ügyfél/folyószámla szinten van előfizetésed, akkor azon fognak keresni.
-
Zoli2010
csendes tag
Mindenki emel, ha emel.
Szerintem a 1430-at hívd fel és dobd fel nekik ezt az infót.
Szerintem nem adhatod vissza a készüléket.
Leválthatsz kisebb csomagba, akár a legolcsóbba is és ott megy tovább a hűséged.
Aztán később felváltasz pl., de a hűség tobábbra is az olcsón gördül tovább.
Szóval be vagy biztosítva, hogy egy olcsó csomaggal van egy jó készüléked, és tulajdonképpena drágábbcsomagot használod tovább... Szerintem...
De T-s kell, hogy maradj a (hűség)idők végezetéig. -
Zoli2010
csendes tag
válasz
#40993792 #32805 üzenetére
Nos.
Mindenki az előfizetésre vállal hűséget alapból.
Ez nem mondható fel, csak kötbér fizetése mellett...
Azonban pl. ha valaki 2 évre vállal hűséget mozaik XL díjcsomagra (tarifahűség) (és arra, hogy t-mobile-os marad) és vesz egy drága telefont kedvezménnyel, majd pedig jön a tarifa emelés, akkor lehetősége van (szeptember 25-ig jelen esetben, mivel a trémobil 10-én tette közzé a változást, mert 9-én amit küldött az módosult) leváltani kisebb díjcsomagba mindenféle szankció nélkül. De az előfizetői szerződést nem mondhatja fel ekkor sem. (Ugyebár normál esetben felfele válthat, kivéve a gyevi bíró,mert NEXT L-es hűségnél kérhet XL-t, de újra indul a hűség és NINCS lehetőség visszamenni L-be, azonban a készülék törlesztője és ára az L-es marad. Illetve az NEXT-nél 1 és 2 év esetén más a havi díj...Azt nem tudom, hogy pl. ha valaki visszamegy vegetálni dominóra és közben pl. vodánál előfizet akkor a dominó az minek számít jelen esetben. Bár gyanítom, hogy ez nem lehetséges, mármint, hogy dominóra váltson "büntetlenül".
Hűséget meg úgy vállal az ügyfél hogy vesz kedvező áron készüléket, mert más nem igazán van (kivéve a NEXT)...
Ja, és tényleg 21 hónapra változott a 18 hónap és csak platina/arany esetén.
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Ha elérem az univerzális egyenlegnél a 20.000 Ft-ot akkor úgy tudom, hogy felhívnak és meg kell mondanom az ügyfélbiztonsági kódomat, hogy ne tiltsák le a szolgáltatásomat. Na már most ha nekem mobilinternetem van, akkor, milyen számon fognak keresni?
-
Zoli2010
csendes tag
válasz
Real Ghoost #32799 üzenetére
Egyrészt pl. 2 év esetén fél évvel a lejárat előtt már szoktak bombázni, hogy kössekújabb hűséget és cserébe vehetek újabb készüléket (win-win, ők elengedik a fél évet de aláíratnak újabb 2 évet)
Másrészt ha pl. van egy díjcsomagod havi 12K-ért és te felváltasz egy 15K-sba, akkor nem tiltakoznak. Nem is keződik újra a hűség. Az egyedüli kivétel a NEXT L-ből XL-be való váltás, amikor a hűség újraindul (szankció nélkül) de pl. a mobil telefon törlesztője nemlesz kevesebb a nagyobb díjcsomag miatt.
-
Zoli2010
csendes tag
Ha a díjemelés a csomagodra is hatássval van, akkor felmondhatod vagy ilyesmi.
Persze nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha pl. hűségre vettél egy telefont és a cég belekalkulálta azt, hogy x ideig hűségesen tejelsz nekik.
De nyilván Te azokra a feltételekre vállaltad a hűséget ami adott volt. 15 napod van a felmondásra.A trémobil valami ilyesmit írt:
"A fenti díjmódosítások az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősülnek.
A kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlat akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1. pontjában rögzített módok egyikén kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta, továbbá az Eszr. 15. § (5) bekezdése és az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1.6. pontja alapján díjmódosítás esetében a nyilatkozattétel fenti határidőn belüli elmulasztása is elfogadásnak minősül,ha a Szolgáltató az Eht. 144. § pontjának megfelelően tett eleget értesítési kötelezettségének. E határidőn belül a fenti módosítással érintett előfizetőnek lehetősége van más díjcsomagot választani a mindenkori Díjszabásban szereplő díjcsomagok közül, a választott díjcsomag feltételei szerint. A Szolgáltató általi felmondására az
Általános és Domino Üzletszabályzat 12.6. pontjában foglalt rendelkezések irányadóak.
(...)
Rövidítések:
Eht. – az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
Eszr. – az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól 6/2011. (X. 6.) NMHH rendelet
" -
glaci
őstag
-
Turbomann
tag
Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos állam bácsi csinálta. Te aláírtad így ŐK joggal körömmel ragaszkodnak ehhez. Én olvasok újságot híreket és nem lepet meg, mert felkészültem és okt29 vége az előfizumnak és lemondom, de elötte természetesen beírok a panasz könyvük be, mert kritikán aluli a szolgáltatásuk és nem méltóak a magenta viselésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest