- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
Tudnátok mondani egy olyan app-ot amivel az adatforgalmat tudom mérni ?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz D@ve89 #31347 üzenetére
Az volt, hogy írtak sms-t, hogy lejárt a netcsomagom 100%-ban. Rá két napra megnéztem online, hogy mennyivel szaladtam túl, vegyek-e kiegészítő csomagot, akkor látom, hogy az 500-as csomagomból azt írja 460-at használtam el. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy valami nem igaz, vagy az sms nem pontos, vagy a netes, a lényeg, hogy 56ft-ot kifizettem a neten megnézésért. Aztán az ügyfélszolis csaj átadta a technikai kollégáknak, majd jött az első sms egy hete, majd most a második. És nem nagyon értem
A probléma nem tudom fennáll-e még. Jött a hónapra 80%-os sms, de 56ft-ot nem akarok kifizetni csak azért, hogy megtudjam, neten mennyire taksálják a hónapban a forgalmam. Szóval passz.Más írta itt fórumon, hogy a netes adatforgalom állás kb 2-3 nappal korábbi, de akkor is vicces, mert a 100%-os sms után pont kb 2-3 nappal néztem meg neten, és kevesebb volt.
-
Mr. Teddy
őstag
T-mobile hibamegállapítás level99:
-
313313
addikt
válasz Szimatka #31343 üzenetére
Hirtelen ránézve 8-9k csak a hátlap, plusz amennyiért felrakják, de akkor ugrik a garanciád is, meg a biztosítás is.... (Bár T-mobileban kérdezd meg, ott néha egész olcsó árakat mondanak komplett házcserére...)
Veszel rá valami szilikon tokot 1.500-2.000 ft vagy keményebb hátlapot 2.000-4.000 ft szép is lesz, új is lesz és védi a további sérülésektől....Szerk: Speedshopba 11.900 ft a gyári fekete akkufedél, a szürke 8.500 ft, piros 10.000 ft....
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Szimatka
csendes tag
Értem én,hogy hiába fizetek havonta,akkor is kell egy bizonyos összeg,de 2 icipici hibáért ennyit...
-
balint82
senior tag
válasz Szimatka #31324 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy cserélni fogják, mert:
A sérült készüléket a T-Mobile szerviz hálózatában megjavítjuk (a biztosítás nem terjed ki a készülékben vagy annak SIM kártyáján tárolt adatok helyreállítására).
A nem javítható vagy ellopott készüléket típusazonos1 készülékre cseréljük.Itt tudsz utána nézni az önrésznek.
Ha előfizetéses vagy:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas/havidijas
Ha Dominós:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas/dominoGoogle Pixel 4a
-
_adaml21_
őstag
Kijött iphonera ez a telekom app. Mutatja a hálózati forgalmat is Ft-ban, gondoltam ez egy tök jó módszer lenne arra, hogy kiszámoljam a segítségével, az eddig lebeszélt perceimet (ikon 200 lte). A csomagban a percdíj 36 ft, de megjelent szám még csak véletlenül sem osztható 36-al....
Más tarifával kellene osztanom? Vagy felejtsem is el ezt a módszert, a telekom bedobott egy újabb parasztvakítást, és direkt jó neki, hogy nem tudom, mennyi percet forgalmaztam le eddig?Köszi
-
313313
addikt
válasz raziel01 #31330 üzenetére
Persze, mert a Malomban lévő T-Mobile az nem hivatalos, hanem viszont eladó, róluk sok jót nem hallottam még...
Ellenben a 2 nagy T-pont a városban (Liberté, Cifra palota) szinte csak jókat hallani...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
raziel01
veterán
válasz #40993792 #31329 üzenetére
Kecskemét/Malom
Mind a 3 aki ott volt, egy az egyben nem oda való. Előttem is voltak emberek és az eladóknak fogalmuk nem volt a dologról meg látszott, hogy nem is érdekli őket az egész.Persze másfél éve meg nagyon rendes volt az ott lévő srác. Cserélődnek az emberek de nem mindig jobb az új.
-
dj79
senior tag
Sziasztok,
kérdéssel fordulnék a tisztelt szagértő fórumozókhoz:
Dominó csomagban vennék készüléket (Lumia 620) a jelenlegi akció keretében webshopból.
Most normál simem van (18 hónapon túli, viszont a dominos készülék ár kedvezőbb, mint a szerződéshosszabbítás). A régi kártyámat szeretném beletenni az új készülékbe. Ilyenkor mi lehet a megoldás, hogy lehetőség szerint olcsón megússzam a dolgot? "eldobálja a térerőt" módozat? -
Szimatka
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sony P telefonom,a hátlapjának a két sarka meg van nyomódva,valamint az a fekete vékony csík a kijelző körül is cafatos lett egy kicsit,leejtések miatt.
A T-mobilenál van rá biztosításom,alap csomag.
Ha beviszem cseréltetni,mennyit kell rá fizetnem? -
hadogabi1
senior tag
Valamelyik nap én is kérdeztem ezt a hány hónappal előtte vásárolhatok készüléket de mielőtt a nagy felháborodásomba felhívtam volna a 1430-at hogy miért nem látom megnéztem az előfizetői szerződést és csak 11.28-án fog lejárni szóval még jó hogy nem nézettem magam bolondnak Elvileg 8.28-án fog lejárni a 21 hónap. A kérdés az hogy ahogy láttam a 4g-s készülékekre aug 31-ig van akció szerintetek érdemes gyorsan az alatt a 2 nap alatt vennem egy újat plusz x ezer ft-ért amit felszámolnak az idő előtti vásárlásra, vagy várjak ki karácsonyig már ? S3 lte-van kinézve. Fognak-e lentebb menni az árak karácsony környékén.
[ Szerkesztve ]
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
AsusBoy
senior tag
Hali!
Nincs térerőm 15 perce...
Mi baj lehet ? Sim kártyám jó, kipróbáltam több telefont több simet , egyik se látja a hálózatot
-
1430
senior tag
válasz Snooker #31316 üzenetére
Mivel a Mix keretet minden hónap elején megkapod, visszaélésre adna lehetőséget, ha a teljes keret elhasználása esetén is csak részarányos havidíjat fizetnél. Éppen ezért díjcsomagváltáskor a számlázás úgy alakul, hogy ha a havi keretből kevesebbet használtál fel, mint ami időarányosan járt volna, akkor az időarányos havidíjat kell fizetned, ha viszont többet használtál fel, akkor csak a fel nem használt keretet írja jóvá a rendszer. Esetedben 2061 Ft lett volna a részarányos havidíj, de Te 2760 Ft-ot használtál fel, ezért csak a maradék 790 Ft-ot írta jóvá a rendszer. Megjegyzem, ha egy Mix típusú díjcsomag megszüntetésre kerül, ott nincs jóváírás, tehát előtte célszerű elhasználni a teljes havi keretet.
Flyme
Igen, Next L-hez a Mozaik XL, Next XL-hez a Mozaik XXL árak tartoznak.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Snooker
senior tag
válasz Logeeen #31315 üzenetére
Várjál nekem még olyan is van a részletezőbe, hogy emelt díjas sms 800 ft 1430-ra küldtem el párszor az A betűt, de az nem 800 forint. Másra nem tudok gondolni, mint az elvileg ingyenes T-mobil kérdőívre a válasz sms miatt van. Nem lehet megtudni valahogy, hogy az az emelt díjas sms konkrétan milyen számra lett küldve ?????
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
A T oldalán nincs valahol mobiltelefon-árlista Next XL díjcsomaggal? Eddig csak Mozaik árlistát találtam: [link] Előre is köszi
Szerk.: Látom a legtöbb készüléknek ugyan az az ára Mozaik XXL díjcsomaggal, mint Next XL-el, vagy ez mindegyik készüléknél így van?[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz Varszegig #31305 üzenetére
Nem nyomoros vagyok. Egyébként nincs bajom a jelenlegi szolgáltatóm szolgáltatásaival, csak azt vettem észre, hogy a T inkább a lakossági ügyfeleket támogatja jobban a vodka meg a céges ügyfeleket.
Snooker: szerintem időarányosan számlázzák az adott hónapban a két csomagodat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Aki számhordozással hozza a T-hez a számát, az szenved valamiben hátrányt az eredetileg is tmobilos előfizetőkhöz képest? -
Nescafé
őstag
Ha 2013.11.28-án jár le a hűségem akkor mikor hozhatok ki telót ugyan ezzel a számmal .?
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- KNOX a Samsung erődje!
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest