- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Aranytárskártya RelaxNet M-re is átváltható a Domino Web? Ha igen, hűségnyilatkozat nélkül is?
Mert ez nekem pl. tök ideális lenne, havi 1-2 GB-ot forgalmazok le, és míg Domino Web-bel 1 GB-ig = 2000 Ft, 2 GB-ig = 3000 Ft, addig a fenti díjcsomag esetében 2 GB = 2000 Ft, és utána is csak lassítás, vagy limitbővítő opció, ha nagyon kell a gyors net.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
válasz St3ven #22251 üzenetére
Alapvetően igen (ha van mellé olyan aranykártyás előfizetésed vagy T-Home szolgáltatásod, ami a fő szám lehetne), de én a Domino RelaxNet M-re vagy L-re gondoltam az előbb.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
csemberlen
őstag
Szia!
Mért nem lehet mostanság számot hordozni egyik szolgáltatónál se a gyakorlatban?Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
St3ven
addikt
Aha! Na mondjuk ennyi netre ennyiért nincsen szükségem.
De akkor remek dolog, amit most mondtál! Van is aranykártyás T-Mobile-os előfizum, hogyan tudom akkor összeházasítani ezzel a dominós számmal? Mert akkor jó volt a logikám, nem, mármint jobban megéri így személy szerint nekem?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
kp78
addikt
válasz csemberlen #22253 üzenetére
A választ nem tudom, de ez is egy érdekes történet a témában.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ANDROID???
addikt
-
Jegenye9977
csendes tag
Üdv !
Segítséget szeretnék kérni. Vagy ötleteket.
Adott 3 db céges Samsung Galaxy ACE2 mobil, 1Gigas telenor előfizetéssel. Eddig müködött a megadott beállításokkal az email küldés és fogadás. Egy hete mind a 3 mobil csak fogadni tud emailt.
A kiszolgáló mail.t-online.hu port 25 felhasználonév és jelszó helyesen van beirva. A két szolgáltató egymásra mutogat de igazából egyik sem tudja mi az oka annak hogy a mobilok bármilyen WIFI csatlakozásnál hibátlanul küldenek emailt , de mobilinterneten kersztül csak fogadnak.
Valakinek ha lenne épkézláb ötlete szívesen meghallgatnám.
Köszi -
őstag
válasz Jegenye9977 #22261 üzenetére
Ha wifivel megy, akkor nem a T-Online-nál lehet a hiba, hanem a Telenor mobilnettel. Próbáld ki a mail.telenor.hu címet 25-ös porttal, ez hivatalos Telenor smtp címe: [link].
Levél küldést mindig az internetszolgáltató biztosítja, nem az adott email címtől függ.
[ Szerkesztve ]
-
paavoo
aktív tag
Hali
Előfizetés hosszabbításánál ha online rendelek telót, akkor micro simért számítanak fel valami díjat, vagy a futár azt is hozza ingyen? Illetve mi van személyes vétel esetén? -
őstag
Facebook Zero: "Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2013. március 31-ig érvényes." - Erről esetleg van infó/pletyka, hogy biztosan megszűnik, vagy előfordulhat hogy meghosszabbítják?
-
Sztbeni
őstag
a T-Mobile még most is alapból sima Domino csomagot rak a Simekre? Mert egyik ismerősöm mondta, hogy elege van, hogy milyen gyorsan lemegy a pénz. Megnéztem neki, és a Domino csomag volt aktiválva. Hálón belül 96 ft... Embertelen. Ennél drágább csomag a világon nincs. És még mindig sokan ezt használják. Át is raktam neki Domino Nap-ra.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
donat_sz
senior tag
Sziasztok. T-nél hűség lejárta után vagyunk jóval és készülékcsere vált aktuálissá (haldoklik az aktuális telefon)
Androidos középkategóriás telefon esetén mi most a best buy? Tudtok esetleg ajánlani valamit?
Csomagra hűséget nem vállalnánk, hacsak nem ad akkora kedvezményt, de általában a szükséges ~100 perces kimenő hívás és internet mellé nincs is olyan csomag ajánlat, ahol jelentős kedvezmény volna a készülékre ami meg is érné számunkra.
köszia a jótanácsokat előre is!
-
Soulfly842
addikt
válasz csemberlen #22258 üzenetére
Az a legérdekesebb, hogy a Vodafone-T-mobile számhordozás hibátlanul működik (oda-vissza), de a telenortól hordozásnál már én is sokszor találkoztam olyannal, hogy ködös okokból elutasították, vagy kiküldték az sms-t, hogy jóvá hagyva, de furcsa módon végül mégsem jött át.
Ami még problémát szokott okozni, hogy pl. egy havidíjas/dominó előfizetés átírását a t-mobile megoldja egyből, de más szolgáltatónál hosszabb idő ez és bejön az ügyfél abban a tudatban, higy a megfelelő néven szerepel, de elutasítják mégis a számhordozási kérelmet "az előfizető egyértelműen nem azonosítható indokkal".
[ Szerkesztve ]
-
zzeN
aktív tag
válasz Soulfly842 #22274 üzenetére
Lehet akkor el kellene menni megnézni mi...
-
sarkanyolo2
őstag
Nagyobb T-Mobilos tapasztalattal rendelkező fórumtársaktól arra lennék kíváncsi, hogy számíthatok-e karácsonyi akcióban olyanra, hogy pl minden dominós telefon több mint 10%-os akciót kapna, vagy komolyabb leértékelést mutatna fel.
Személy szerint a frissen megjelent, így is nagyon jó árban levő LG L9-re gondolok.Előre is köszi: sarkanyolo
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
bobooo
addikt
válasz sarkanyolo2 #22277 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz donat_sz #22270 üzenetére
Olcsó androidos készülékeknél talán jobb választás a WP7, legalábbis érzésre sokkal kellemesebb.
Én ma rendeltem egy Lumia 800-at ajándék napelemes töltővel. Hasonló felhasználásra lesz, és 40e Ft a webshopban Mozaik XS-re (3200 Ft/hó, 200 MB mobilnet) vállalt 2 év rablánccal. Adják 24 hó kamatymentessel is, úgy kb. 1700 Ft/hónap a törlesztő. Mozaik S-sel (5400 Ft/hó, 500 MB mobilnet) még olcsóbb.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
D@niel
addikt
sziasztok,
van itt olyan aki a T-nél dolgozik szervizesként? pü-ben jelezze, kérem.
köszönöm.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Lacko87
tag
Egy hete vagyok T-Mobil előfizető.
Ha nem vagyok elérhető, akkor kapok egy sms-t hogy volt egy nem fogadott hívásom. Ez eddig is így volt a telenornál.
De, amikor én nyomom ki azt aki hív akkor is jön sms. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy csak akkor kapjak értesítést ha nem csörög ki? Ha már kicsörgött akkor látom, hogy van egy nem fogadott hívásom nem kell még sms értesítés is!
-
kp78
addikt
válasz Soulfly842 #22283 üzenetére
Nekem így van ahogy írtad, és mégis jön sms, ha kinyomok vkit, kissé engem is zavar, de nem tudok vele mit kezdeni.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Lacko87
tag
válasz Soulfly842 #22283 üzenetére
Félreértettél. Nincs hangpostám. Az volt az első, hogy azt kikapcsoltam. Pont az a bajom, hogy olyankor is kapok értesítőt amikor nem akarok!
-
Lacko87
tag
válasz bobooo #22286 üzenetére
Úgy érzem bevettem a fogalmazásgátlót.
Tehát:
Valaki hív. Én nem tudom felvenni ezért kinyomom. Van egy nem fogadott hívásom. De pár másodperc múlva kapok egy sms-t, hogy egy db nem fogadott hívásom van. Na én ezt az sms-t nem szeretném megkapni. Én csak akkor akarok sms értesítőt kapni, ha ki van kapcsolva a telefon vagy ha éppen nincs térerő és akkor hívott valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Tök mindegy, hogy nincs hangpostád... nincs összefüggésben, higgy már nekem... Seperc alatt kikapcsolahatod a fenti módon... A hívásértesítő szolgáltatás így működik... ahhoz, hogy működjön hívásátirányítást kell csinálni a 309876543 számra, ahhoz, hogy töröld ezekre az esetkre törölni kell a hívásátirányítást...
Nem egyet-nem kettőt kapcsoltam már ki
Semmi köze az oprendszerhez... így működnie kellene a kikapcsolásnak.
Köszönöm a bizalmat
Nyomj akkor egy státusz ellenőrzést, a szóban forgó 'nem válszol'-ra...
Státusz ell.: * # Kód # SEND (hívásindítás)
Tehát:
Státusz ell.: * # 61 # SEND
[ Szerkesztve ]
-
Lacko87
tag
válasz Soulfly842 #22289 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál.
*#61#
Hívásátirányítás
Hang: nincs átirányítva
Adatok: nincs átirányítva
FAX: nincs átirányítvaAz sms-t ugyanúgy kapom most is mint előtte.
-
1430
senior tag
válasz Lacko87 #22290 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérd az "alapértelmezett hívásátirányítás" szolgáltatás (DCF) kikapcsolását, akkor megszűnnek a másodlagos (automatikus) átirányítások, melyek a következők:
- ha nem elérhető: hangposta (ha van aktív hangposta, egyébként ha nincs vagy a hívó nem hagy üzenetet, akkor hívásértesítő)
- ha 30 másodpercen belül nem válaszol: hangposta (ha aktív)
- ha foglalt: hívásértesítő >> neked ezért jön az SMS, mert mikor "kinyomod" a hívót, akkor gyakorlatilag foglalt jelzést ad neki a rendszer, így létrejön az átirányítás.Fecogame
Ha kikapcsolja a hívásértesítőt (ami a gyakorlatban nem a hívásértesítő kikapcsolását jelenti, hanem a hívásértesítő tiltást kell aktiválni), akkor kikapcsoltság után sem kap üzeneteket...[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Én is lehet rendelek egy 800as magentát asszonynak mobil otthonnal. Annak legalább alacsony a havidíjjá.(650ft/hó)
havi 2000 meg inkább megy a törlesztőbe. Úgyse nagyon telefonál.
Karácsonyra jó lenne.
T-homban platinás vagyok... hátha nem kötekednek.
Más kérdés, ha van dominós előfizetésem azt tudom váltani havidíjasra úgy, hogy készüléket is választok hozzá? Mert csak váltást ír ki a webshop. Utána egyből megrendelést.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kp78
addikt
válasz Vangelis #22294 üzenetére
750.- már a havidíja, de az sem vészes.
-
Vangelis
félisten
Érdekes webshop még :
MobilOtthon Prémium
Alacsony havidíj, kedvező percdíjak vezetékes irányba
Részletek 650 Ft
havidíj
100 %
lebeszélhető 2 11 Ft / perc 52 Ft / perc 30 Ft / dbEnnyiért számolja... nah majd akkor max reklamálok.. azt úgyis szeretek
Teljesen megtévesztenek
De még mindig jobb ez mint havi 3200ft csak havidíjra. Így egyben megvan a törlesztő is.
Mivel úgysem lenne kihasználva a havi díj.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Gery1987
őstag
válasz Vangelis #22294 üzenetére
Szervusz!
Igen tudsz venni készüléket az előfizetésbe váltással. Ekkor lesz hűség időd is. Mert ha csak simán váltanál akkor nincs hűség idő csak átmész előfizetésbe így bármikor vehetsz készüléket is a váltás után és onnantól indul a hűségidő. De per pill az akciókat érdemes kihasználni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
1430
senior tag
válasz Vangelis #22296 üzenetére
Hááát... MobilOtthon Prémiummal ezek a készülékárak nem játszanak.
"Az akciós árak 2012. november 15-től visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek *3
*3 A feltüntetett akciós árak MobilOtthon Prémium díjcsomaggal kizárólag a jelen árlistában kifejezetten megjelölt készülékek esetében érhetők el.
Készülék ajánlat MobilOtthon Prémium díjcsomaghoz, 1 éves hűségnyilatkozattal
Samsung GT-E1190 10 990 Ft"Alternatív megoldás lehet, ha a Domino szám aranykártyás, és azt MobilOtthon Prémiumba váltjátok, mert készülékváltáskor már nem csak a Samsung GT-E1190-es választható.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Laikusként azt gondolná az ember, hogy ha a rendszer elfogadja a megrendelést akkor az kérhető.
Benne volt a havidíjas csomagokban, hogy választható.
Nokia Lumia 800 ajándék Arctic C1 napelemes töltővel
Havidíjas előfizetéses csomagban
Egységár
0 Ft1 db
Ár összesen
0 Ft
Kezdőrészlettel
További részletek
kamatmentes részletre
A CSOMAG TARTALMA
Cikkszám: Nokia Lumia 800/SL telefon+t.magenta
0 Ft
SIM kártya Dinamikus 64k 3G SIM HLR 10
0 Ft
Belépési díj
0 Ft
AZ ELŐFIZETÉS JELLEMZŐI
2 év hűség az előfizetésre
Díjcsomag: MobilOtthon Prémium (Havidíj: 650 Ft)
100 MB díjmentes belföldi adatforgalom@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.