- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
válasz
QUEST-ION #22034 üzenetére
Nem kevert össze téged senki senkivel.
"Kurvára unom a rohadt hazugságaitokat! A fogyasztóvédelemhez is el fogok menni. Remélem jókora bírságot kaptok."
Valószinüleg még mindig nem érted, de az ilyen kijelentésed miatt írtak neked (NEKED) és 1430-tól felettébb korrekt veled (VELED) ennek ellenére is. Respekt neki. (NEKI) -
1430
senior tag
válasz
QUEST-ION #22034 üzenetére
1. Tény, először valóban azt kérdezted, hogy letiltják e a készüléket, ha nem fizeted a számlát (egyébként igen).
2. Én viszont erre reagáltam:
"... A szerződésben amit aláírtam abban sincs erről egy szó se, se arról hogy a T-Mobile kénye kedvére rakhat olyan csomagba amilyenbe akar."3. Újabb tény, hogy a válaszom úgy hangzik, mintha korábban már megírtam volna Neked a választ:
"Tegnap este már leírtam, hogy ezt a flotta díjcsomag igénybevételekor írtad alá..."
Való igaz, hogy a válaszban linkelt HSZ ide vágó bekezdését gboszi-nak (és részben Daffni2-nek) írtam, és természetesen a Neked szánt mondatot úgy értettem, hogy előző nap pont ezzel kapcsolatosan írtam, és hogy Te is a kedvezményes díjcsomag igénybevételekor írtad alá azt a nyilatkozatot, ami miatt most kiváltottak publikus díjcsomagra. Tehát ne a nyáron aláírt hűségszerződésben keresd az okot, mert az csak az előfizetés "életben tartásáról" szól, és nem arról, hogy újabb x ideig jogosult vagy a kedvezményes díjcsomagra, de ha mégse, akkor...Zsolt_72 és dedike
Köszönöm, hogy kiálltatok mellettem, de miattam ne konfrontálódjatok senkivel, inkább csináljátok azt, amit én: hagyjátok rá. Ha valaki nem azt a választ kapja, amit szeretne... -
QUEST-ION
csendes tag
válasz
QUEST-ION #22033 üzenetére
Amúgy most nézem hogy szerintem összekevert Daffni2-vel, de attól még lehet nekem akart válaszolni, csak telefonról netezve, nehezen átlátható.
Nem én nem vagyok jogosult, hanem a T-Mobile szünteti meg a kedvezményt. -
válasz
QUEST-ION #22003 üzenetére
Igazán remek a hozzáállásod azokhoz az emberekhez, akik szabadidejükben próbálnak segíteni a kérdezőknek, különösképpen remek 1430-hoz, aki ráadásul a legapróbb részletekig megpróbál mindenkinek segíteni, mellesleg nulla hibaaránnyal...
...ezért igazán kár volt regisztrálnod, akár új vagy, akár kitiltott, akár másodreg.
-
noorbertt
őstag
válasz
QUEST-ION #21989 üzenetére
Kicsit le vagyok maradva.. Minden flottát átvizsgálnak vagy mi a mai menü?
Úgynézki hogy ahová be vagyok jelentve onnan költöznek, így még közöm sem lesz semmihez..
Hisz az új lakásba én már nem leszek bejelentve.Viccesek ezek a szolgáltatók.. Megvettem az előfizuhoz a telefont 10ezerrel olcsóbban mint ha boltba vettem volna, gondolván legyen egy helyen a telefonbiznisz.. Kiakartam függetleníteni úgy hogy megtartanám az előfizetésemet , erre az ügyfélszolgálatis 90ezer kötbért kért plusz 15ezret a függetlenítésre
-
QUEST-ION
csendes tag
válasz
QUEST-ION #21988 üzenetére
És itt az ÁSZF, 9.2.2.4 pontja, a 46. oldalon:
T-Mobile Á.SZ.Fnoorbertt
Bátyámnak csinált olyat a Vodafone hogy kiszámláztak kb 50000Ft-ot a semmire, előtte is többször túlszámlázás volt, de itt elpattant a húr, bement leordibált mindenkit és végül oda jutott hogy jól van akkor fizessen ki 15000-et aztán elfelejtik. Beintett, azóta se fizette ki, és semmi nem történt. Időnként jön egy-egy levél behajtó cégektől de nem fizeti ki. Azt nem tudom hogy ha lenne bankszámlája akkor zárolhatnák e rajta a pénzt, vagy hogy mi lenne. Ennek utána kell nézni hogy a behajtók mit tehetnek meg és mit nem.
Szóval ha lesajnálod akkor megpróbálják behajtani, de hogy ez sikerül e, vagy hogy milyen következmények lehetnek, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest