Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Passzív, Alder Lake N-es SBC-vel jelentkezett az MSI IPC
ph A három kijelzőt kiszolgáló terméket elsősorban digitális hirdetőfelületek mögé és biztonsági, orvosi, vagy peremhálózati alkalmazásokhoz szánták.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz [CS]Blade2 #15500 üzenetére
Én amikor a kártyát aktiváltam, már akkor mondtam az ügyintézőnek, hogy le akarom mondani a napi net csomagot. Szó nélkül kikapcsolták. Nekem Eco Xs-es van, ehez is jár a napi net.
-
Nietzsche_
tag
válasz vtechun #15436 üzenetére
Az alábbiakat egy szervizes kolléga írta (jellemzően régebbi nokiákon fordult elő):
"Ma már többen jelezték, hogy nem tudják használni a 0.facebook.com oldalt, mivel a beléptető adatok kitöltéséhez szükséges e-mail cím és jelszó mezőkbe nem tudnak írni.
Valójában tudnak írni, látszik a telefon kijelzőjén, hogy mikor vált nagyról kis betűre és a törlés gomb is csak addig aktív, amíg az utolsó láthatatlan karaktert is vissza nem töröljük, csak a beviteli mezőben a szöveg nem jelenik meg, feltehetőleg fehérre lett átállítva az oldal készítője által az írás színe, a háttér meg alapvetően is fehér."
-
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #15500 üzenetére
Kikapcsolták. Egyébként úgy néz ki, hogy ez egy globális probléma, először nekik sem engedte, és a -GONAPINET a 1430-ra is ezért nem megy. Be lett jelentve, majd ki lesz javítva.
-
addikt
-
krystman
őstag
A T-mobile wapos részén van két Demó Tv csatorna. Állítólag, adatforgalmi díj nélkül lehet igénybe venni, havonta 5órára. Érdekes, de nekem eszi az adatot annak ellenére, hogy írja nem forgalmaz semmit sem. Próbálta már valaki?
-
Nietzsche_
tag
válasz krystman #15508 üzenetére
Mi alapján gondolod, hogy eszi? Ha valamilyen 'külső programot' használsz ennek a mérésére az fals adatot produkál... Valamennyi tényleges adatforgalmat használ (mivel stream jellegű természetesen adatforgalom fut a háttérben), de a tényleges mobilnet csomagodból egy dekányit nem emészt fel.
-
legenda
válasz Nietzsche_ #15509 üzenetére
két mobiltelefonon is kipróbálva; t-s iphone 4s és független samsung galaxy w, relaxnet m és go!net l mobilinternetes csomagokkal, és mind a két készülék esetében zajlik rendesen az adatforgalom! integrált, illetve külső mérővel mérve is!
tudom, hogy - elvileg - más adatfolyam, régebben ugye külön - stream - hozzáférési pont is volt hozzá, mostanság ez már nem adott ilyen formában.
alig néztem valamennyit - bőven egy percen belül -, és 10+ megabyte forgalom zajlott le!
direkt csináltam úgy is, hogy a direkt lejátszásig wifi kapcsolattal navigáltam el, és csak ott lőttem át mobilinternetre, hogy kizárjam az esetleges mérési csúszást is!
rémlik valami olyasmi, hogy ingyenes facebook esetén a nem "ráfizetős" - tehát csak lassítós - csomagok esetében az is beleszámít a forgalomba, itt ilyesmi nincs?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Nietzsche_ #15511 üzenetére
nem kérdeztem le külön a szolgáltatótól az adatforgalmat, tehát csak szoftveres mérésre alapozok, de amúgy mind a két esetben aránylag pontosan mérnek - eltekintve a szolgáltató által alkalmazott 10 kilobyte kerekítéstől!
-
Tomate
veterán
Like díjcsomagban vagyok. 50mb korlátlan sávszél, utána lekorlátozzák 32kb-ra elvileg. Gyakorlatilag ha 4-5kb-al megy a legerősebb jelben is az már jó. Ez nomális?
-
Nietzsche_
tag
csak azért mert valójában tényleges adatforgalom megy... ez kikerülhetetlen... de a valós netes adatforgalmadból egyetlen egy MB-t sem emészthet fel az ezirányú adatforgalom...
Mérni mindig fog... ezért is írom, h. a tényleges adatforgalom bár megtörténik, de valójában ez fals adatot produkál.
-
Tomate
veterán
válasz Nietzsche_ #15515 üzenetére
Értem köszi. Azt használok. Szégyen, hogy 2012ben egy nagy mobilcég ilyet fel mer vállalni, hogy 4kb/sec.
-
addikt
válasz Nietzsche_ #15514 üzenetére
De tök jó lenne, ha szerkesztenéd a hozzászólásaidat az 5 perces határon belül...
kali:
rémlik valami olyasmi, hogy ingyenes facebook esetén a nem "ráfizetős" - tehát csak lassítós - csomagok esetében az is beleszámít a forgalomba, itt ilyesmi nincs?
Az elég durva lenne szerintem, hiszen az ingyenes része a facebooknak minimális adatforgalommal jár, de a mobilTV zabál rendesen...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
raziel01
veterán
válasz Tomate #15516 üzenetére
Ez van. Ilyen is csak Magyarországon van. Amerikában ha ilyet tenne egy cég, eláshatná magát.
Mondjuk tényleg Opera Mini Next böngészővel nem annyira vészes mondjuk a facebook vagy az index.hu betöltése.
Engem inkább az zavar, hogy számítógépes mobilnetnél 16 KB/s a sebesség. Ez is röhej, bár igaz, hogy Vodafone-nál vagyok.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
legenda
válasz Nietzsche_ #15514 üzenetére
igen, az adatforgalom egyértelmű, csak az lenne a csúnya, ha technikailag nem lenne külön kezelve ez az adatforgalom, tehát levonódna a keretből...
mondjuk én nem nagyon mobil tévézek, csak érdekesség szempontjából írtam a dolgot, illetve remélem, hogy valóban nem képezi valós/"fizetős" adatforgalom tárgyát a mobil tv - jelenleg - két ingyenes csatornájának a nézése!?!?dedike; pont ezért remélem, hogy nem!
-
Nietzsche_
tag
Az igazat megvallva tesztelni nem teszteltem külön, de találkoztam volna/környezetemben találkoztak volna már ilyen reklamációval, de ilyen nem volt. Így szerintem rendesen számolja, ill. nem számolja. 40 óra mobiltv-t nem egy ügyfél használja ki... csúnya panaszok lettek volna ebből... az ingyenes 5 óra is szintén ennek megfelelően működik szerintem.
-
Mr X
veterán
Bár megkérdeztem a garancia topicban, de úgy látszik, ott láthatatlanok a hsz-eim, szóval inkább ide:
Tegnap bevittem a telefont a T-hez (negyedszerre), leadtam, jeleztem, hogy cserét kérek. A szervizes ráírta a papírra a csereigényem, de mint mondta, valószínűleg nem fogják ezt elfogadni.
Ha ismét úgy kapom vissza, hogy a hibát nem javították meg, elállok a szerződéstől.
Mi ennek a menete? Szóban jelzem, vagy kérnem kell mondjuk a vásárlók könyvét, és oda leírni az egész történetet? A szervizessel kell ezt intéznem?[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
A szervizben átvételkor ellenőrizni kell, hogy a hiba létezik-e még, és az a rendeltetésszerű használatot megakadályozza. Ha nem, vagy jelentéktelen a hiba, az elállásnak nincs helye.
Az elállási szándékot jegyzőkönyv felvételével kell jelezni a vásárlás helyén. Az elálláshoz a PTK megfelelő paragrafusára kell hivatkozni, az ott leírt kritériumoknak megfelelni. -
I83
csendes tag
Domino 5 díjcsomagra neten is lehet átváltani vagy csak személyesen T-Pontokban?
-
Nordik
őstag
Ma jött számlám a T-től és csodálkozva láttam, hogy Május 1-től bevezetésre kerül, hogy Május 1-től minden egyes számla illetve T-Pontos befizetés esetén 142Ft-ot kell fizetnem a környezet megóvása érdekében... Ezt most miért? Miért akarnak ráerőltetni a távszámlára? Meg úgy egyáltalán.
-
bozsozso
őstag
-
Corleone33
aktív tag
Az a kis gondunk van, hogy nemrég olyan csomagot köttünk be amiben IP TV, telefon és net is van, Namármost, a TVs set top box-ban a leírás szerint elvileg van beépített tárhely és tudnánk műsort rögzíteni, de akárhányszor megnyomom a felvétel gombot, mindig azt írja ki, hogy műsorfelvevő kikapcsolva. Mi a fos?! Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném mert elég bizarra az egész dolog....
"Az ember választ, a rabszolga engedelmeskedik" (Andrew Ryan, Bioshock)
-
tjb007
nagyúr
válasz Corleone33 #15530 üzenetére
Ez a kérdés a T-Home topikba tartozik, fáradj át oda és ott tedd fel a kérdésed újra: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz Nordik #15529 üzenetére
Nem kell a Távszámlán keresztül fizetned!
Nekem már vagy tíz éve csoportos beszedési megbízásom van, amiért egy fillért se kell pluszban fizetni. Amikor bevezették a papírmentes számlát, csak annyi változás történt, hogy nem a postaládámba érkezett a számla, hanem egy link formájában az email címemre. ) -
Varszegig
veterán
válasz bozsozso #15534 üzenetére
igen, a postán. azt leszámítva viszont a világ összes pontján (boltok, online felületek stb.) ha kártyával fizetsz, az a kereskedőt terheli. viszont most a távszámláról beszélünk, és azt hogyan fizetnéd a postán???
nord_: van bank, amelyik felszámol költséget a csoportos beszedési megbízásért. na vajon, melyik?
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
-
napocska2
senior tag
válasz bozsozso #15536 üzenetére
Ha alkalmas bankkártyád van (az enyém pl. mezei Visa Electron, akkor a My T-....-ban a számlabefizetésnél kiválasztod a bankkártyás fizetést, bepötyögöd a kért adatokat és pontosan a számlaösszeget kell fizetned.
Varszegig #15537: Nnna, én is pont ezt akartam mondani.
[ Szerkesztve ]
-
-
krystman
őstag
válasz Nietzsche_ #15509 üzenetére
Nem tudom, hogy de eszi a rendes adatforgalmat is az tuti. Letelt a havi100MB- os keretem, és utánna már nem tudtam nézni a Demo csatornákat, mert az is lekorlátozódott. És max 5percet néztem. Szóval fogalmam sincs, hogy miként adatforgalmi díj mentes, mert nekem a rendes net csomagból ette a mobiltv is a keretet. Pedig nem lenne szabad, ha jól tudom.
-
tjb007
nagyúr
Előrendelhető a Sony PlayStation Vita mindkét változatban: [link]
-
kenny123
addikt
Hali!
Ha egy elofizura vett i4-et szeretnek eladni, akkor mi az a papír amivel garantalhatom az eladónak hogy nem fogjak letiltani, illetve visszafizetem ez esetben a vételárat? Tudom hogy errefelé volt mar linkelve, de nem találom.
Valamint, mivel a személyes találkozó nem valószínű hogy létrejön, hogy tudnam a vevővel ezt a papírt ésszerűen elintézni?(800km)yo
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple MacBook Pro 13,3" (2020) Core i7 32GB RAM 500GB SSD
- Nintendo 3DS Shin Megami Tensei Devil Survivor 2: Record Breaker WATA 9.8 A+
- Sony PlayStation 5 Lemezes // csere-beszámítás van //
- Nagy elektronikai könybazár, atlaszok, szakkönyvek, matematika, fizika, elektrotechnika
- Rowenta Xplorer Serie 45 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen