Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 5G-re vált az Infinix Hot széria
- Tasker
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz SziberTomi #15150 üzenetére
Szia!
Jól kijönni? Ha valakire át tudod íratni az előfizetést!
Természetesen módod van átváltani másik díjcsomagra is, de ezt személyesen tudod csak intézni, mivel SIM cserével jár.
Domino-t szerintem egyelőre felejtsd el, ott kötbért kellene fizetned.Jó szerencsét!
-
rizso
addikt
válasz dedike #15149 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router | Sony SRS-XG500 bluetooth hangszóró
-
Nietzsche_
tag
Viszont az átírással sem vagy előrébb... 6000 HUF-ba kerül... Ha a díjat kikerülöd, számlázási címet átíratva s ő nem fizeti a számlákat sem, akkor a hűségidő alatt tiltva, rajtad hajtják be az elmaradást, s ha időben ez nem derül ki - hiszen a számlák máshova mennek - akkor kötbérrel együtt adják tovább a behajtó cég irányába a követelést... Megéri, vagy inkább jobb lebeszélni?
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
válasz hoby36 #15154 üzenetére
Mivel én nem vagyok T-és ezért egy vezetékes számot adtak, amiről elértem a ügyf-ot. 0612659210. De ez a 1430-as. Ha felhívod akkor ott a 2-es menüpont alatt lesz a kiszállítással kapcsolatos info is, és a szerződés kötéssel járó dokumentum lekérdezés is. Ott a 0-ás gomb, és az ügyintézőhöz fog kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Ha Szerdán kapom meg a telót. Szerintetek, érdemes akkor megrendelni valamelyik mobilnetet, mert akkor már csak egy 7 lesz hátra ebből a hónapból. Vagy ezt törten fogják kiszámlázni 1-ig ha megrendelem?
-
1430
senior tag
válasz SziberTomi #15150 üzenetére
Ha van mási előfizetés is, amivel együtt kapod a számlát, akkor átválthatsz FUN-ra, és a másik előfizetés lesz a "fő" szám. (Mix-ből vagy Fun-ból akkor érdemes kiváltani, ha elhasználtad már a havi keretet)
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
zoli62
addikt
válasz Nietzsche_ #15146 üzenetére
Köszi, ez így korrelt, elvégre a webshop se lehet az összes ajánlatnál "hibás", hogy az egyik telefonos ügyintéző kolléga szavaibal éljek.. Lumia 800-nál tényleg ilyen nagyságrendű az árkülönbség. A hangsúly azon van.hogy működik a készülék upgrade, amint az a tavaly áprilisinál korábbi flottaleírásban is szerepel.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kb fel éve vettem iPhone4-et a tmobile-nal, ikon200-as csomagban.
Van rá mód, hogy a dijcsomagomat valami olcsobbra valtsam, vagy végső esetben felmondjam? Ha igen, ennek mi a díja, valaki tudna rola írni valamit, esetleg van hasonló tapasztalata?Nemrég költöztem el otthonról, és jott par nem várt kiadás..
Köszi
yo
-
addikt
válasz kenny123 #15163 üzenetére
Szia!
Olcsóbbra nem válthatod, csak drágábbra!
Az előfizetői szerződésedben egyébként pontosan meg van határozva hány forint kötbért kell kifizetned, amennyiben a hűségidők lejárta előtt megszünteted a szerződésed! Szerintem nagyon sokba fog kerülni...Esetleg ha találnál valakit, akire át lehet íratni az előfizetést...
Jó szerencsét!
-
agemate
addikt
A 2-es vonal teljes alagúti szakasza GPRS. Mobilra optimalizált weblapokhoz sem elég, mert a bongeszo rendszerint idotullepesre hivatkozva leallitja a letoltest. Ahol en dolgozom ott is vodas ceges halozat van, ismeros a problema de eleg gaz mert az iroda a belvarosban van lol.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ha csak 1 évet hosszabbítok a T-mobilnál, akkor is tudok 0% os thmmel venni telefont részletre vagy csak akkor ha 2 évet írok alá?[ Szerkesztve ]
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kenny123
addikt
válasz dedike #15164 üzenetére
Most elő kaptam a szerződést, amiben találtam egy ilyen pontot:
D: amennyiben az előfizető a dijcsomag szuneteltetesere, valamint a dijcsomag módosítására rendelkezéseket megszegi, ugy 30.000ft dijcsomaghoz kapcsolódó kötbért, amennyiben az egyéb rendelkezéseket megszegi, ugy a készülék kötbér fent megjelölt összeget is köteles megfizetnie szolgáltatónak.Ez az amit keresek? Szóval 30k hogy lemondjam a dijcsomagot?
Valamint.. Ha találok valakit, aki atvallalna a szerződést, attól meg a telefonszamom megmarad, és ugy mar -tehát ha mar atirtuk másra- tudok egy olcsóbb dijcsomagot rendelni?
Valamint, ennek az átírása kb milyen összeg?yo
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kenny123 #15167 üzenetére
Milyen telefonod és díjcsomagod van hány évre? Én egyszer rákérdeztem hogy menniyt kéne fizetnem a hűség lejárta előtt felmondanám, aztán számolgatott a csaj hogy valami 400 ezret. Akkor még volt hátra fél év... Szóval gáz.
Hála az égnek nekem lejárt a hűségem, azóta nem is kötöttem, max ha nagyon kihagyhatatlan egy akció. / MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
legenda
válasz agemate #15165 üzenetére
azon meg pláne ritkán járok, de azért lehetne fejleszteni lassan mindegyiken, mert gondolom elég sokan utaznak nagyobb távokat a metrókon, többségében naponta kétszer!
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
addikt
válasz kenny123 #15167 üzenetére
Igen, ezek szerint 30 ezer forintod bánja, ha díjcsomagodra vállalt hűségedet felmondod, de a szintén két évre vállalt előfizetői hűségedet megtartod, magyarul átváltasz bármilyen olcsóbb díjcsomagra.
Nem, ha sikerül átíratni az előfizetésedet, akkor neked minden kapcsolatod megszűnik a T-vel, ami ezt a szerződésedet illeti, tehát a szám is az új félé lesz!
Egy új előfizetést tudsz vásárolni, akár havidíjasat, akár Domino-sat, tetszőleges díjcsomaggal!
Az átírás díja egyszeri 6096 forint.
Szerk.: nincs mit!
Mr.Grincs:
Tudtommal részletfizetés csak kétéves hűség esetén választható!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Mr.Grincs
veterán
-
krystman
őstag
Lehet, hogy sokan elsiklanak felette, de én mielőtt megrendeltem a telefont 2év hűséggel, a szerződésben benne van, hogy 8napon belül ellehet állni a szerződéstől, indok nélkül. És ebben az esetben lehet 2év is a hűség, nem számítanak fel semmit sem, csak amennyit elhasznált az előfizető. Ebben az esetben visszaadják a befizetett részletet, és a havidíjat is. Ezt csak azért írom ide, ha valaki a megrendelés után meggondolná magát, és kifizette a telt.
-
club1
veterán
válasz Dave1984 #15180 üzenetére
Jobb ha tőlem tudod, minőségre/stabilitásra még mindig a T hálózata a legjobb. A Telenornál és Vodafone-nál Budapesten néhányat telefonálva garantált a megszakadás vagy szakadozás. Vicc, de ha stabilan akarsz telefonálni, előtte fixen 2G-re kell náluk állítani a telefont. 2G-n persze a hangminőség néha olyan, hogy alig érted, mit mond a másik, mert annyi hiányzik a szövegből...
-
djculture
félisten
Látom az olcsó kártyás mobil vásárlást teljesen át is szervezte a T. Egyre drágábbak a webshopba a dominós készülékek. Függetlenül olcsóbbak a telók mint a T-töl, még ha leszámoljuk a 990+ a dominókártya árát is. Nagy ötlet..
[ Szerkesztve ]
-
timea1991
tag
A T- megfellebbezte a frekvencia tendert mert félt az olcsó szolgáltatástól hogy sok bevétel kiesése lesz és felborul a status quo.
-
djculture
félisten
Sőt úgy összességében előfizetéses készülékek is dupla áron vannak minimum bármelyik konkurenciát nézzük. Most gondolkoztam egy alap tarifás telón de hagyom a fenébe..
nokia c2-01 konkurenciánál: 1590ft os alaptarifával 4741ft
nokia c2-01 T-mobile nál: legolcsóbb ára is 11 610 Ft cserébe 2000ft os go!netl+ még a dijcsomag ára.
Szerintem nem kell kommentár hozzá...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz timea1991 #15183 üzenetére
Na! Ez már érthetőbbre sikerült, mint ez! Ennek ellenére ez így nem igaz, mint azt te is tudod...
Ide is teszek egy linket, ahol elolvasható, hogy mindhárom jelenlegi szolgáltató megfellebbezte a döntést...(Különben, ha elolvasod amit írtál rá kell jönnöd, hogy saját magad cáfolod ugyanabban mondatban... )
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz djculture #15184 üzenetére
Te is nagyon jól tudod, hogy számos példát lehetne írni arra is, hogy a T sem drágább a másik (általad említett) szolgáltatónál.
(pl. SGS 2...)(Egyébként egyetértek veled abban, hogy igen drágán adják a készülékeket, s egyáltalán nem becsülik, ha valaki aláír két évet. Érzékelhető kedvezmény inkább akkor van, ha valaki drága díjcsomagra is hűséget vállal.)
Jó szerencsét!
-
Dave1984
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz dedike #15186 üzenetére
Ez igaz. Kb ingyé utánnad vágják a legdrágább mobilt, ha aláírsz két évet de akkor fizess havi 15-20ezeret. Hányszázszor megéri így nekik?...
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Kint vagyok Angliában és a Domino Day-es kártyás előfizuval b*szik működni a telefonom. Nem tudok hívást engedélyezni és fogadni sem, sms dettó. A telefonom szerint van térerő de fölötte egy R betű van, ez a roamingra akar utalni? Adatbarangolás be van kapcsolva telón...
A telefon kiírja hogy T-Mobile UK / T-Mobile H
előre is köszi
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
club1
veterán
válasz Motion_Blur #15190 üzenetére
Elsőre arra gondolnék, hogy a roaminghoz kell egy bizonyos egyenlegednek lenni (talán minimum 1500 Ft, de majd megírják a bennfentesek).
Ezt olvastad?[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
-
addikt
Ezt sajnos nem tudom, de hosszútávon véleményem szerint ez az árpolitika megfogja bosszulni magát...
(Az áremelés sehol nem népszerű, komolyan mondom, nem tudom miért kellett ennyi készüléket, ennyire számottevően megdrágítani.... )Kéne már egy új telefon, de kicsit tudok várni.
Ezzel én is így vagyok...
..de már nem bízom abban, hogy mostanában itt bármilyen szintű árcsökkentés lesz...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Buster17
addikt
Hali!
t-mobilnál melyik a legolcsóbb net telefonra?
facebook ph! android marketet böngészném erre szerintem nem kell több giga adatforgalom -
andrás47
senior tag
Üdv:
A Lidl-nél kapható mobilok működnek T-mobilos kártyákkal is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 5G-re vált az Infinix Hot széria
- Hardcore café
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
- Asus B365M-K + i5 8500 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz + Spire hütő Beszámitok!
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen