Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz akaszajanos #135638 üzenetére
Pesten, az M2-es metrón ugyanezt tapasztaltam reggel. Repülőmód ki-be megoldotta. Mérni nem mértem, de egy sima csak szöveges HTML oldal töltött vagy másfél percig.
5G volt, de az itt írtak alapján 4G-re átrakom a telefont.
A Telekom javára szóljon ugyanakkor, hogy hónapok óta nem tapasztaltam ilyesmit.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.
-
MadMancs
veterán
Valószínűleg te az elég ritkás N78 hálón lógsz. Az jó. De az 5G lefedett terület javarésze N28 pont mint a vodánál, ami csak kirakat 5G. Anyós panaszkodott hogy milyen lassú lett nála pár hónapja mobilnet (Telekom gigaerős csomag), jöttek hozzánk nyaralni, mondom megnézem. Ja hát "5G" letiltottam neki, egyből használható lett újra. De kiváncsiságból megnéztem saját telómban, ugyanaz a helyzet.
Bezzeg Yettel N28 csúcsidőben is 400+ mbps, amúgy 800+.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ledgeri
nagyúr
Ma egyéb ügyek miatt voltam egy telekom mellett, de mondom bemegyek és megkérdem, és azt mondták, hogy a feltöltős egyenlegét
el-
számhordozáskor nem kapom meg, nem vihetem át. Valahogy nem így rémlett...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Ha kell előfizu, és vannak valamilyen bónuszaid, azt is tartsd észben, mikor a második váltásod csinálod nehogy legyen szerződés szakadásod, így bónuszvesztésed!
(az elmúlt másfél évben 2* váltottam mindenemen email-t, tudom mi vár rád! Jelszókezelő powa!!!)[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kakuk.tamas
addikt
válasz ledgeri #135654 üzenetére
30 napon belül kérheted vissza az egyenleged… Az ügyintéző ellen meg nyugodtan tegyél panaszt, mert kizárt, hogy ezt nem tudta.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
ledgeri
nagyúr
válasz kakuk.tamas #135656 üzenetére
Ez akkor "kézbe" megy, és nem másik szolgáltatónál egyenlegbe...., ugye?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
prozodus
őstag
válasz ledgeri #135654 üzenetére
Par hete inteztem ilyet.
Nos...
Nem jar vissza automatikusan, akkor sem, ha kered... Csak "meltanyossagbol"...
Viszont vmi 10-15 nap alatt visszautaltak.
(Kb 11-12000 volt.)
De en normalis ugyfelszolgat fogtam ki, segitokesz volt, pikkpakk intezte, ellenorizte, stb. Duna Plaza.
(Ebben a Yeti sokkal normalisabb, ott helyben a kezembe adtak, kb uekkora osszeget, utalasra se kellett varni, mert nem erte el a limitet.)[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
-
MadMancs
veterán
Nem mutatja melyik NR sáv, de a 10+15+20Mhz sávszélből biztos hogy nem N78. Szóval nem csodálkozom hogy gyengusz. Szóval ez olyan látszat 5G.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Uher
aktív tag
Udv.
Telekom mohosz flotta meg letezik? Aktualis csomagok? -
MadMancs
veterán
válasz szabonagyur #135665 üzenetére
Igen azt látom. Attól még nem lesz használható 5G ezekkel a sávszélességekkel.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
snooze
veterán
sziasztok!
hol lehet megnézni,hogy mikor kell adategyeztetést csinalni domino elöfizunál?köszi.GO Gunners!!!
-
ledgeri
nagyúr
válasz snooze #135668 üzenetére
Ha van becsatolva telekom fiókba akkor abban lehet látni mind a kettőt (adatos és egyenleges határidőt)!
-
-
csaszi75
senior tag
válasz donjohnson #135677 üzenetére
Csak hogy ő nem NSA-t nézeget, hanem NR-SA-t.. ahogy a képen is látni..
Diák66: ez a célod, a NR-SA, vagy hogy jön ide a hibás adatok? -
kchris78
veterán
válasz kchris78 #135681 üzenetére
mostmar az 5G is 250/800 kbit. ping 150msec. mindenki var, es a telefonjat nyomkodja... tolti fel a kepeket... lenyeg a nagy embermennyiseggel meg az 5G sem tud mit kezdeni (nem a hatalmas plusz teljesitmenyt vonom ketsegbe hanem azt ami anno a mediabol lejott hogy ez megoldja ezeket. Ha nem raknak le mobil mikrocellakat foldbeall ez is..
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Hulye kerdes.
Magenta1-ben vagyok. Ha mondjuk flottán gondolkoznek akkor a flottas szamomat benne lehetne hagyni, a 30% kedvezmeny miatt a Magentaban?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz -secret- #135684 üzenetére
A flotta màr ígyis agyonkedvezményezett…
Én is akartam annó, de külön jelenik meg a flottás előfizu a fiókban is.OFF: Kellene csinálni egy Mobilaréna vagy PH! flottát valamelyik szolgáltatónál…
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Arcképgyáros
válasz kakuk.tamas #135685 üzenetére
A flottasra nem akarnek kedvezmenyt csak a tobbire es ugye 3 szolgaltatas eseten van 30%. Az lett volna a kerdes, hogy benne marad-e de akkor nem. Kulon van.
[ Szerkesztve ]
-
szdonat
csendes tag
Valaki tudja esetleg, hogy n28a frekvencia támogatással felmegy a telefon 5G-re? 4G-n nem tud n28-at, se b20-at, 5G-n csak n28a-t támogat. Az n78-on és n1-en tökéletesen működik.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A követkető lenne a gondom. Egy samsung Galaxy a52s telefonba beleraktam 2 telekomos kártyát, szerintem jó pin kódokat adtam meg hozzájuk, de nem fogadta el őket a rendszer. Utána próbálkoztam a hozzájuk tartozó puk1 kódokkal, amik után felajálotta új pin kódok megadását, de ezek megerősítése után megint "elfogyasztott" a rendszer egy puk kódot a felajánlott 10 próbálkozásból. Szerintetek mit ronthattam el? Elnézést a hosszúságért.
-
bociusz
aktív tag
válasz szdonat #135689 üzenetére
A 28A band a 703-718 MHz (Uplink) és 758-773 MHz (Downlink) tartományt fedi. Ebbe a magyarországi kiosztásban a Telekom frekvenciája tartozik bele, tehát azzal mennie kell.
-
Ace Ventura
addikt
válasz Tappancs2001 #135691 üzenetére
A puk kódot.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
donjohnson
addikt
válasz Tappancs2001 #135691 üzenetére
ugye nem egyszerre van bent a 2 kártya? ha biztos jó a puk-kód, akkor próbáld meg egyesével, hogy a telefonban csak egy sim kártya van.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
veterán
válasz -secret- #135684 üzenetére
Ha olyan flotta, mint pl. a MOHOSZ, hogy a neveden marad a szám, akkor szerintem maradhat Magentában, de biztosat a flottakezelő mondhat erről.
Szerk.: Ezt utólag olvastam, szóval akkor nemtom[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bociusz
aktív tag
válasz szdonat #135694 üzenetére
Egyelőre Non-Standalone (NSA) 5G hálózatok vannak itthon, azok kizárólag akkor mennek, ha van alap 4G kapcsolat is. Ez a Telekom esetében főleg a Dunántúlon okozhat problémát, mivel ott a B20-as 4G hálózatot a Yettel szolgáltatja, amivel nem tudja felépíteni a B20+N28 kapcsolatot a hálózat, hiába éri el a telefont az N28-as 5G jel.
(Standalone 5G esetén ez már nem lesz probléma, de az egyelőre nem elérhető.) -
Bl.Gyo.
őstag
20án közeledve a tűzijátékhoz az 5G kivételesen jó szolgálatot tett a parlamenttel szemben a budai oldalon abba a nagy tömegben. 4G meghalt, 5Gn ment a net.
-
MadMancs
veterán
válasz bociusz #135698 üzenetére
Azért olyan már nem igazán van hogy csak B20, Dunántúlon is szerencsére nagyon nagyon ritkán használja. Inkább B1, B3 ami viszont már a Telekomé, ezek pedig mehetnek N28, N78 mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen