Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit T-Rex 2 - nem bánt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegbeteg18
tag
Sziasztok!
Ne ostorozzatok meg a kérdésem miatt…
Van arról infótok, hogy a Gigaerős Net+- hoz járó nagy adatforgalmú multiSIM-ek milyen eszközökbe mehetnek? Én úgy tudtam akár stickben vagy erre alkalmas routerben is használhatóak. Kétségeim vannak, azt hittem a multiSIM bármibe mehet. Köszi! -
btudos
veterán
válasz idegbeteg18 #136851 üzenetére
Bármiben használhatod, nincs valós - a gyakorlatban is alkalmazott - megkötés erre vonatkozóan.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Balcsix
senior tag
válasz idegbeteg18 #136851 üzenetére
Így van, bármilyen cellular eszközben használhatod őket. Kicsit megtévesztő az okosóra és a tablet/laptop "csomagok" megnevezése, mert bármelyiket használhatod SIM vagy eSIM fogadására képes eszközben. Valójában csak annyiban térnek el, hogy előbbinél a sávszélesség 1 Mbit/s-re van korlátozva mind a letöltést, mind a feltöltést illetően, míg utóbbiban nem határoznak meg ilyen korlátot.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
600 MB és 60 perc -
törölt tag
A frissítés óta másnál is fut a háttérben az alkalmazás és meríti az aksit? Androidról van szó.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #63792640 #136855 üzenetére
Szerintem az app mindig is fut a háttérben, mert van widgetje. Az, hogy meríti jobban az akksit, az már probléma. Töröld az adatokat, az appot is és telepítsd újra.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Bl.Gyo.
őstag
Megjelent nálam az 5G, 1600-ért. Van aki ezt aktiválja azok után hogy bebizonyították mindenkinek hogy mennyire sz.r?
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Sulis lányomnak rendeltem egy 4G képes okosórát, amivel szükség esetén tudunk majd telefonálni/videóhívást indítani!
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik díjcsomaggal kérjek majd SIM kártyát? Árban sem szeretnék elszállni de azért legyen szerintem 2-3Gb Internet rajta!
Köszönöm! -
mokalade
tag
Néztem mobil készüléket a Telekom honlapján. Csak előfizetéses árat találtam, Dominóval nem volt ár, de javasolták, hogy:
"Amennyiben Domino feltöltőkártyás díjcsomaggal szeretnél készüléket vásárolni, kérjük, chatelj velünk, vagy hívd a 1414-et, hogy megtudd, mely üzletünkben érhető el a készülék."
Megvolt a chat és az van, hogy Telekomnál nincs már olyan, hogy feltöltőkártyás készülék, megszünt, kész.
Ez csak nekem újdonság? -
AnonymusX
senior tag
-
Cry0
őstag
Sziasztok! Telekomnál mitől függ a készülék kedvezmény össz értéke? Összeg határ értéke vagy pedig csomagok alapján van megszabva egy bizonyos összeg?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
aktív tag
válasz Ace Ventura #136866 üzenetére
Plusz ugye a minél több szolgáltatásra vállalt összevont “hűség” is érdemi (akár százezres nagyságrendű) kedvezményt ad. Magenta (TV, internet, vezetékes telefon + több mobil előfizetés).
-
Cry0
őstag
válasz Zsolt,72 #136867 üzenetére
én próbálom meg fejteni de nem jövök rá.
Ismerősömnek tv+internet illetve 2 korlátlan telefonra kapott 120e ft készülék kedvezményt. én Tv+internet 2 korlátlan előfizetés valamint 3 kisebb előfizetésre kapok 110e ft készülék kedvezményt. ha önmagában 19e ft-ért kötök egy mobil L valamint gigaerős net csomagot 64.000Ft készülék kedvezményt kap az ember, de ha ez melle bele rak egy mobil S valamint 4 gb net csomagot akkor 62e ft ra esik a kedvezmény. a 15% kedvezmény végett ?
egyébbként jelenleg a konkrét célom hogy az előfizetéseket "2 részre " tudjam osztani amire hűségidőt válalok és kedvezményt kapok, 2 készülékre szeretném arányosan elosztani a kedvezményt.
Vártam a Cyber Novembert hogy hátha ad valami kedvezményt de telefonra nem sikerült összehozni semmit.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
IntelKiller7
veterán
12x.000Ft a max kedvezmény egyébként.
Nekem Net 1000/1000, TV M, 2 korlátlan net + korlátlan belföld beszéd, 1 korlátlan net + korlátlan beszéd külföld-belföld. 120k.
Utána hiába adok hozzá még előfizetést már nem viszi feljebb. Pedig régen adott több kedvezményt is.
2 éve a 2 otthoni + csak 2 telefon-ra adott 150-et. És még volt extra 20k iPhone-ra, úgyhogy hugom jól járt.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Cry0
őstag
válasz IntelKiller7 #136869 üzenetére
Igen nekem is több rémlett. Annó jóval többeket kaptam. Plusz gyakori volt az online kedvezmény. Mostanában pedig nem is látom feltüntetve...
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
PedroPascal
senior tag
Többet fizetünk kevesebbet kapunk. Lehet a nagy 5G fejlesztés elviltte a profitot. Mellesleg a vidéki 5G parádés lett. Annyit sem tud sokszor mint a 4G. Vidéki 20k városban sokszor 5mbit alatt van a letöltés. Persze csak korlátlan net mellett van 5G.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
IntelKiller7
veterán
válasz PedroPascal #136871 üzenetére
Jó hát ennek kell még idő.
Mohácson pl össze vissza váltogat, ha kicsit jobban igénybe van véve a net, már át is vált 4G-re. De Pécsett is nagyon sokszor ez a tapasztalatom.
13 PM. Korlátlan net.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
PedroPascal
senior tag
válasz IntelKiller7 #136872 üzenetére
Idő? Évek óta a csapból is az folyt az 5G az akkora előre lépés lesz blabla... 2 év után Bp, Balaton és néhány nagyobb város ahol valóban van 5G elindult a vidéki 60% lefedettségű 5G kb fél éve. Az árak az egekbe mentek a minőség meg mélyen le. Egy videót nem lehet sokszor szaggatás nélkül megnézni. Egy rohat nagy brand ez az 5G de bebizonyosodott hogy semmi nincs mögötte.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
IntelKiller7
veterán
válasz PedroPascal #136873 üzenetére
Nah, fél éve indult el a vidéki 5G.. azért is olyan amilyen. Pesten nekem nem volt gondom az 5G-vel. De itt a piszkos délen igen.
Anno a 4G is ugyan ilyen volt, bár akkor még Telenoros voltam.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
PedroPascal
senior tag
válasz IntelKiller7 #136874 üzenetére
Technológia megvan de nincs mögötte sávszél meg fejlesztés azon kívül hogy a telefon 5G-t jelez. Nincs mit ehhez fűzni. Ez nem idő kérdése hogy a tornyoknak erősödni kell. Volt mire fogni az emelt árakat. A 4G évekig jó volt de az 5G érkezése előtt kp 1 évvel durván gyengült. Így most a gyengébbnek is lehet örülni drágábban.
-
PedroPascal
senior tag
válasz PedroPascal #136875 üzenetére
Mióta van 5G mindig mindenhol ezt mértem, hogy a 4G gyorsabb. Nyáron betudtam annak, hogy mindenkinek volt ajándék 5G és biztos le van terhelve. De ez így nevetséges hogy azóta is ez van.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
IntelKiller7
veterán
válasz PedroPascal #136876 üzenetére
Az also az 5G, csak valamiert a wifi jelet mutatja.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
PedroPascal
senior tag
válasz IntelKiller7 #136877 üzenetére
Hajnal 3-4 kor is hasonló a különbség. Pedig akkor nem hinném hogy vidéken terhelt lenne bármelyik hálózat. Akkor mire is kell várni? Bejelentették hogy elindult az 5G.
-
bolic
őstag
válasz Nemo1001 #136879 üzenetére
Nekem tökéletes akár full hd TV streamelés, facebook videók stb. mindig full kb. 150 MBit 5G térerő mellett, mindig éjszaka után full 150 MBit, véleményem szerint fizess elő 5G Gigaerős opcióra havi plusz 1600 Ft-ért, én megtettem a plusz fizetést és azóta 5G-en nyomok 50GB net mellett.
Mellesleg a Google Play frissíteni való applikációk is gyorsan lejöttek mintha DIGI Wi-Fi-re van csatlakozva.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
kchris78
veterán
hello, hogy van ez az elofizetes ezen most van 25GB limit vagy sem? elvileg korlatlan belfoldon. Vagy ha lehasznalom belfoldon a 25GBot akkor kulfoldon sem lesz semmi? [kép] koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kchris78 #136884 üzenetére
Ezt lásd úgy, ahogyan le van írva, mert ennél egyszerűbben már nem tudják leírni!
Belföldön korlátlan,
EU-ban 25GB limitA belföldi használatnak nincs köze az EU roaming használathoz. Vagy csak belföldön használtad és úgy írta ki a 18,5GB roaming használatot?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz kchris78 #136886 üzenetére
Par nappal ezelottig korlatos netem volt, nem tudom mikor allt at
Bacca+, ez azért qrvára más helyzet, így miből gondolod, hogy bárki tud használható választ adni? Vagy az ÜSZ tudna mit mondani, de talán még itt is esélyes érdeklődnöd%!
Normál esetben egyértelműen az van, amit előzőleg írtam, de ezt mondjuk tudtad eddig is, csak szartál leírni a különös körülményt az első hsz-ben!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
kchris78
veterán
válasz ubyegon2 #136887 üzenetére
amig nem allt at full korlatos statisztikat mutatott. Azert gondoltam hogy feldobom a kerdest mert probaltam egyszeruen erteni es szerintem is korlatlan - csak a roamingra mutat statisztikat-, es letezik-e hogy korlatlan eseten csak az elso 25GB eseten van roaming . De ez lesz, bedobom a kerdest hivatalos vonalon... csak a kapcsolattartot gyozze kivarni az ember.
-
p2pp
őstag
válasz kovacsmi_74 #136889 üzenetére
A kép alját nézd!
Az is érdekes.
Akkor most nem értem.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
kchris78
veterán
válasz kovacsmi_74 #136889 üzenetére
igen, van némi anomália .
-
legenda
válasz PedroPascal #136875 üzenetére
Az 5G bekapcsolása óta a legtöbb helyen jelentősen jobb lett a 4G térerőben és sebességben is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PedroPascal
senior tag
Igen ezt én is észrevettem. De nem az 5G-nek kellene jobbnak lenni?
-
Cs1csó
félisten
válasz PedroPascal #136894 üzenetére
Ha ezzel csökkent a 4G terheltsége akkor persze hogy "javult"
-
PedroPascal
senior tag
válasz Cs1csó #136895 üzenetére
Ez sem magyarázza azt meg hogy nyáron amikor mindenki 5G-n volt akkor is jobb volt a 4G. Kár erről beszélgetni úgysem változik ameddig a Telekom nem nyitja meg a csapot.
-
IntelKiller7
veterán
válasz PedroPascal #136896 üzenetére
Hát dehogynem. Ha az 5G-n van 3 millió ember, a 4G-n meg 2, akkor persze, hogy jobb lesz a 4G.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
PedroPascal
senior tag
válasz IntelKiller7 #136897 üzenetére
Falun hajnalban amikor mindenki a telefont nyomkodja akkor is lehet. Most már értem, köszönöm!
-
kchris78
veterán
válasz IntelKiller7 #136897 üzenetére
amig DSS van addig ki tudja.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
ha Esimre. Váltanák akkor mi lesz a fizikai simemmel? Letiltják?Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen