Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pourri
aktív tag
És tényleg.. Köszönöm szépen.
-
válasz Nikaré #136348 üzenetére
Most tesztelgettem...
Engem hívnak (egy régi Nokia nyomógombos telefonról) akkor recseg (90%+)
Én hívom akkor nem recseg, másik szám hív akkor sem recseg és ha azt a másik számot hívom akkor sem recseg...(nálam)Most pl. az a szám hív akinél szokott nálam recsegni és most nem recseg...
Kezd sok lenni ez most így◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nikaré
őstag
válasz MaxxDamage #136352 üzenetére
Egyszer csak, váratlanul jó lesz!
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day mára és holnapra
40 perc -
prozodus
őstag
https://prohardver.hu/tema/azonnali_mobilos_kerdesek_oraja/hsz_49078-49078.html
-
Jakesz
őstag
Miért nem lehet a weboldalon pöccre mobil díjcsomagot váltani, miközben előtte mindenféle adategyeztetésen végig kellett menni? Most szerintük megtörtént az igénybejelentés, és 1-5 nap múlva hívnak. Kösz, ez aztán az internetes kényelem, akkor már inkább bemegyek Telekom üzletbe, ahol azonnal megcsinálják a váltást...
-
senior tag
Lehet hülye kérdés: vásároltam egy telefont 22 havi részletre Mobil M + 50GB net csomaggal. Utólag megbántam, hogy ezt a csomagot választottam, Mobil L + Korlátlan net jobb lett volna. Azt tudom hogy nagyobb csomagra bármikor lehet váltani, de az ahhoz járó extra készülékkedvezményt nem lehet valahogy utólag érvényesíteni (hogy a havi részlet összege csökkenjen)?
Nem online vásárlás volt, hanem személyes, tegnap. -
simpley
őstag
-
dzf007
senior tag
Telekom app és a Mol Move app új játéka, melyben 7 napra 15 GB netet nyerhettek! Akit érdekel regisztráljon... [kép]
-
gabor1974
tag
Felújitott keszülékekre, tök nagy igény van, környezettudatosság vagy csak nem akarja ( főleg tesztek utan en sem akarnám az i14..15 ket), vagy az ár miatt.
Jellemzően a családosok döntenek gazdasági alapon, néhány saját útját járó ésszel is rendelkező fiataloknak tökéletes egy i12, vagy i11 pro.
Szerintem egy T név többet nyom a mérlegen mint egy rejoy.
1éve láttam s10+ a T től 100/100 as állapotban, én a 11t t is így vettem illetve egy laptopot, s bár nagy xar a miui, de másfél éve nincs baja, s ez is 100%ban érkezett.
De ha meg 88% al jön az aksi akkor még mindig jobban bízom a T ben mint egy 2 éve létező cégben. Persze ez csak magán-véleményem.Én teljes mellszélességgel fogom ajánlani, úgy gondolom komolyabb átvizsgáláson esik át mint egy Rejoy cegnél, magasabb presztízs nekem nagyobb garancia is. Uff 😁
-
mazsiii92
aktív tag
válasz gabor1974 #136360 üzenetére
Tedd azt, aztán ha az ismerősöd megszívja, akkor tárd szét a kezed, és mondd, hogy neked korábban nem volt vele gond.
Jó deal lenne amúgy ez mindenkinek, ha nem 1 év szavatosság, hanem normál 1 év garancia lenne a készülékre. De sajnos nem. Ez valahol azt is mutatja nekem, hogy ők sem bíznak a készülékekben.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
victorhun7
tag
Másnál is előfordult már hogy ha le fogy az 50 Mb-os net utána nem kezdi használni a rendes havonta megújulót ?
Nemrég ezzel szívattam egy ismerőst szerintem mert így 30 percig nem ment a Waze .. -
Nikaré
őstag
válasz victorhun7 #136366 üzenetére
Repülő mód be-ki sem oldotta meg?
-
senior tag
Másnál sem működik a Telekom app-ból a fizetés? Nem látja a mentett bankkártyát. Pedig ha felmegyek a honlapra ott megvan a regisztrált kártya.
-
ubyegon2
nagyúr
válasz victorhun7 #136366 üzenetére
Másnál is előfordult már hogy ha le fogy az 50 Mb-os net utána nem kezdi használni a rendes havonta megújulót
Persze, mindig ez van. Ha elfogy az 50MB, utána lekapcsol az adat és mintha nem lenne semmilyen mobilneted(pedig ott van a Maraton adat). Más adatcsomag tipusoknál simán meg a váltás, ha elfogy az egyik, de ennél nem.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Landsmann
addikt
válasz Fox Mulder #136375 üzenetére
Milyen fizetési módot használ a Telekom? Barion? Nekem azzal van bajom. Ott van hozzá társítva a bankkártya és szerinte nincs elég egyenleg rajta. Szeptemberben még fizettem telefonszámlát, most meg nem tudok telefont feltölteni a Barion rendszeren keresztül.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
slice14
veterán
válasz Landsmann #136377 üzenetére
Tudtommal Simple-t. És már menteni sem kell, mert választható egyből a Simple fizetés is.
Bár ezt a vackot már le kéne húzza az OTP a wc-n
#136379: Ha a Simple kártyamentésére gondolsz, ahhoz Simple fiók is kell.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
senior tag
-
Aaron14
őstag
válasz Jakesz #136356 üzenetére
Rengeteg előfizetőt lekorlátoztak. Például mi semmit nem intézhetünk se online, se telefonon. Az indoklásuk az volt, hogy ÁSZF szerint nem kötelesek megindokolni a döntésüket, tehát MERT CSAK.
Ez van. Személyesen kell intézni a dolgokat.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
törölt tag
válasz csaszi75 #136235 üzenetére
A FB egy kész csalás gyár, teli van mindenfélével. Én kaptam annak idején Telekomtól kérdőívre jóváírást, telefonszámra, de az nem FB hirdetés volt, hanem a telekom saját oldalán dobta fel és kb 1 napig élt. 50.000 elérhető, csak nem kérdőív kitöltéssel.
"Hova lett az appbol/appban az adategyeztetes ideje?"
Erre meg lett a válasz? nem találtam. -
törölt tag
válasz Tompika777 #136386 üzenetére
Én is. Nekem 1-2 nap. Korábban felírtam a határidőt, ezért pontosítanám most is.
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Nem tudjatok, van valami probléma megint az eSIM rendszerrel? A francért se akar beaktiválódni az esim…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #136388 üzenetére
Megoldódott…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
szabonagyur
félisten
Feltöltöttem a kártyámat de nem találom az ingyen ajándékot, tipp miért?
-
dzf007
senior tag
válasz szabonagyur #136391 üzenetére
Kicsit várni kell, később jelenik meg! [kép] Ott lesz az!
-
the.odzsy
aktív tag
Telekom weboldalon próbálom befizetni a számlámat, de csak köröz, nem történik semmi. Másnál sem működik?
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Nikaré
őstag
válasz victorhun7 #136396 üzenetére
Így van. Ismerős körben elég sokszor probléma ez.
-
dzf007
senior tag
válasz #33802016 #136398 üzenetére
Regisztrálsz, majd kapsz 1 sorsjegyet. Kaparsz. Nyersz 7 napra 15 GB netet. (Én ezt nyertem) kb. 1 nap múlva jön egy email. Mol Move fiókodba, ha kell beállítod a telekomos számod (Ha az van megadva akkor nem kell. Majd várod az október 25.-ét. Majd aktíválod az ajándék netet...Tankolással nyerhetsz mást is..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen