Hirdetés
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz gabor9991 #136749 üzenetére
Nem értem miért kell ezt a gúnyolódó, visszataszító és lenéző hozzáállást tanúsítani.
Ez továbbra is Magyarország, ahol Kelet európai fizetésekhez Nyugat Európai árszínvonal és a régió legdrágább mobil előfizetései társulnak. Csodálkozol? Szerintem nem kell csodálkozni.
Míg a szomszédunkban 900 forintból megvan egy korlátlan előfizetés, addig ez itt minimum a tízszerese.Aki nem használja annyit a mobilt, vagy tartalék kártyának használja a feltöltőkártyát, netán van valamilyen 30 naponta megújuló feltöltőkártyás szolgáltatása, azoknak mind jó lehetőség még az 50 MB is.
Én például teszt céljára tartok fent mindegyik szolgáltatónál egy SIM kártyát és az ilyen ajándék "adatfalatokat" elszoktam speedtestelni.
De biztosan van olyan, akinek tényleg jól jön, például a Maraton adatcsomagokhoz is, amiket ugye korlátlan ideig fel lehet használni. Jellemzően az olyanok amúgy is kis adatfogyasztók és nekik jól tud jönni a szerdánkénti domino day is, legalább annyival tovább elég a Maraton csomag. -
Cs1csó
félisten
válasz zelikocc #136751 üzenetére
Ez továbbra is Magyarország, ahol Kelet európai fizetésekhez Nyugat Európai árszínvonal és a régió legdrágább mobil előfizetései társulnak.
Nyilván egy IT-s vagy jól kereső vállalkozó vagy felső-középvezető egy multinál vagy egy államinál osztályvezető vagy hasonló és megkeresi a nettó 600-800k HUF-ot azt nyilván nem üti szíven ha lemarad a Domino Day-ről -
gabor9991
őstag
válasz Cs1csó #136750 üzenetére
Azért megnézném hogy a hanyatló nyugaton a felnőtt, dolgozó apukák -anyukák hány százaléka írja be a naptárba mikor lesz ajándék 50MB adat
Meg rázogatja a telefonját naponta pár megabájt ajándék net miatt mint ahogyan a Vodafone appban kell
Én is szoktam, bevallom, sajnos a"kinek mit intézett a kormánya"-ból ide ennyi jutott#136751 zelikocc
Sajnos úgy tűnik nem ment át amit írtam.
Legkevésbé sem annak szántam mint aminek te érzed.Inkább szomorú, sajnálatos, dühítő hogy tényleg az emberek ilyen dolgokat számon kell hogy tartsanak, feltételezem ha nem "Kelet európai fizetésekhez Nyugat Európai árszínvonal és a régió legdrágább mobil előfizetései " lennének nálunk hanem itt is 900 forintos korlátlan előfizetés lenne elérhető az lenne a nagy segítség.De ez a téma is rövid úton eljut a politikáig az pedig tilos itt[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz gabor9991 #136753 üzenetére
Ezt egyszer kell beállítani: Google Calendar-ban 50MB net, aztán amikor feldobja indítom az alkalmazást bekapcsolom majd módosítom a hónapot (ugye a napot hagyom vagy egy nappal tolom) és mentem ennyi.
Van családtagom aki a Domino MOST opciót használja ott meg arra kell csinálni persze jelez, hogy lejárt de nem mindig figyeli. -
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #136754 üzenetére
Szomszédunkban van Románia is...
-
zelikocc
senior tag
válasz szabonagyur #136757 üzenetére
Én csak ezt ismerem (nekem van), azért hoztam fel ennek az árát példaként (vidéki csomag):
[link] DIGI MOBIL OPTIM NELIMITAT RURAL - 15 LEI
Több mobil miatt nekünk kedvezményesebb 11 lej ~850 Ft szóval még többet is írtam.
A nem vidéki csomag is maximum 5 euró ~1900 Ft, de ez is lehet kevesebb ha több mobil van.@gabor9991: Bocsi, akkor félreértettem, de a lényeg átment annak akinek kellett szerintem.
-
Landsmann
addikt
válasz zelikocc #136748 üzenetére
Én azért nem vagyok biztos benne, hopgy a MOL hibája. Nyilván a Telekom küldte a MOL-nak, hogy mik a feltételek, de valószínűleg nem lett már ott sem pontosan fogalmazva, vagy esetleg a MOL nem értette ugyanúgy a dolgot ahogy a Telekom. Mindegy.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #136717 üzenetére
Én inkább a tárgynyereményekért regisztráltam, nem elsősorban a 15GB miatt.
"Új és meglévő havidíjas mobilinternet szolgáltatással
rendelkező előfizetők", lásd a beszúrt képet az előző hsz-emben.Ez akár Domino megújuló netbővítő is lehet szerintem, az is havdijas.
Aki Dominosként megkapta, az nem ebbe a csoportba tartozik?[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #136764 üzenetére
Nekem csak maraton van aktíválva semmi havi díjas cucc nincs, és megkaptam.
[ Szerkesztve ]
-
-
domper2015
senior tag
válasz szabonagyur #136754 üzenetére
Az osztrák és lengyel kártyás árak se ebben ligában játszanak.
Orange Polska: új kártyás csomag 15 PLN az első hónapban, azután 35 PLN [ 3010 Ft ,kösz erős Ft] . Korlátlan beszéd és sms és egy év alatt 5000 GB bónusz net. Mellékesen minden feltöltés ajándék net. 5 PLN feltöltés esetén 2,5 GB + 10 GB online bónusz 2 napra.
Ezeket a 4IG-nél lehetne alkalmazni, ha annyira népi szolgáltató akár lenni -
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #136767 üzenetére
Android verzió tuti nem számít, szép is lenne.
A számomat én is utólag adtam meg a Mol appban. Végig vittem a játékot ami sikeres lett, aztán rá pár napra adtam meg a számomat. -
IntelKiller7
veterán
Meghatalmazassal edesanyam tud a telekomban ugyet intezni a nevemben?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Lackooo84
nagyúr
válasz IntelKiller7 #136772 üzenetére
Nem. Ezek nem fogadnak el azt hiszem csak olyat, amit ügyvéd előtt csinálsz.
The Truth is out there...
-
Ace Ventura
addikt
válasz dzf007 #136771 üzenetére
Valószínű az a gond, hogy a "trémobilnál" van az előfizetésed...
Aki megkapta az Magyar Telekom előfizető. Többször volt téma ez a topicban. Kommunikáljunk már normálisan légyszi. KösziÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Ezeket [link]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
aktív tag
-
kchris78
veterán
válasz domper2015 #136768 üzenetére
akkor meg azért szidnák mert miért olcsó, elherdálják a pénzt, nem viselkedik rendes szolgáltatóként, ahol a profit az egyik fő cél..
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem lehet valakinek oda adni az én 15Gb-omat? Nekem nem kell, nem használnám, vodát használok most netre. Még nem aktiváltam.
[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
válasz domper2015 #136780 üzenetére
Szerintem sajnos igen
-
törölt tag
Én kaptam tegnap sms-t. De nem megyek vele sokra. Mert az appban és a honlapon nem látom sehol és igazából a többi net bővítőt sem, csak az 5g opciót meg a nem hagyunk net nélkül 1gb-t. A mol move-os miatt én is megkaptam, hogy technikai hiba.
-
IntelKiller7
veterán
Van köztünk telekomos ügyintéző akit gyors feltudok hívni?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Cs1csó
félisten
válasz IntelKiller7 #136785 üzenetére
szerinted elárulná hogy még kvázi "privátban" is zaklassák.
-
Oliverda
félisten
válasz IntelKiller7 #136785 üzenetére
A 1414-en biztosan.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
szabonagyur
félisten
Na és ezt tudtátok?
-
Landsmann
addikt
válasz szabonagyur #136789 üzenetére
Én sem tudtam. De mennyi időre adják ezt a keretet?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésre szeretnék pontos, határozott választ kapni (akit kérdeztem, az mind: talán/esetleg/nemtom' választ adta.
Milyen szolgáltatásbeli hátránya/különbsége van a Dominó előfizetésnek, egy havidíjassal szemben?
(térerő, gyorsabb, stabilabb net, VoWifi, VoLTE, 5G, stb.....)
Szemezek egy Pixel telóval, amiken -jelenleg- nincs 5G és VoWifi, a VoLTE úgy tudom megoldódott
Régóta Dominós vagyok (nem szándékozok havidíjasra váltani és szolgáltatót sem váltani), ha ezeket a szolgáltatásokat amúgy sem tudom elérni, könnyebben tudok dönteni egy nem hivatalos, de jó fotós teló (P7 Pro) és egy szolgáltatásban fullra felvértezett, de sokkal drágább teló (pld S23 Ultra) között.
Thx -
hard74
senior tag
válasz Technoman #136793 üzenetére
Pixel 7 - 7Pro-n 14beta szoftveren már van 5G(decemberi stabilin is elérhető lesz), illetve Pixel IMS app a Vowifi is működésre bírható.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
domper2015
senior tag
válasz szabonagyur #136795 üzenetére
Jelenleg nincs VoLTE roaming Dominó csomaggal.
-
szabonagyur
félisten
válasz domper2015 #136796 üzenetére
Az nem volt kérdés, az kb. itthon a többinél is alig megy, hiába előfizus akár.
Sőt eSIM sincs DOMINO-n, vagy VoWifi roaming sincs.
[ Szerkesztve ]
-
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Lejárt a hűségem és szolgáltató váltásban gondolkodom.
Amit szeretnék : Átvinni a számomat a Yetihez és ott vásárolni hűséget+ telót, a mostani Telekomost meg megszűntetni.
Ez miként kivitelezhető és mi a sorrendje?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Idod
csendes tag
Info a +1 GB-hoz: "Miután a kötelező éves adategyeztetést a Telekom alkalmazásban elvégezted, legkésőbb 5 napon belül elérhető lesz számodra a Díjmentes 1 GB 30 napra ajánlatunk. Erről az alkalmazás fog értesítést küldeni, amit követően 7 napon belül aktiválhatod az ajándék 1 GB-ot, melyet 30 napig használhatsz fel belföldön és az EU-ban."
-
skroy
senior tag
válasz smallcurrant #136798 üzenetére
Ne szüntesd meg T-nél, akkor nincs mit hordozni. Yettel felé kell jelezned, a többit intézik. De a yettel weboldalán van leírás a számhordozásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest