Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Yettel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nekem az volna a kérdésem, hogy ha engedélyezem a telefonban a VoLTE hívásokat, akkor azt a mobilinternet keretem terhére bonyolítja? Vagy megfordítva a dolgot, ha egy kártyán nincs egyáltalán semennyi mobil adatkeret, akkor nem is tudok azon VoLTE hívást indítani?
-
Salamander
tag
válasz Intruder2k5 #136552 üzenetére
Nem, ez a független attól. Nyugodtan kapcsold be és a hangminőség is jobb lesz.
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
4Grider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #136552 üzenetére
A VoLTE hívásnak nincs köze a mobilnetes apn-hez, a szolgáltatás máshova regisztrál be.
-
törölt tag
Ennél a mol appnál vajon két helyen is meglehet adni ugyan azt a számot? Azt hogyan venné a telekom?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Winne #136551 üzenetére
Igen, de valószínű az ügyintéző nem fog ugrani, ha kap készletértesítőt, hogy gyorsan megrendelje nekem, főleg ha ez olyan időszakban történik, amikor nem is dolgozik.
Amúgy kemény mennyire érdektelen a Telekomnál szinte mindenki a témával kapcsolatban. Én is emberekkel foglalkozom, nem könnyű, de 0 hajlandóság bármilyen alternatív megoldásra nem egy ügyfélközpontú hozzáállás.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Enigma1945
őstag
Kérlek segítsetek azonnal panaszt szeretnék tenni a telekomnál! Kis öcsémnek szerettem volna bekapcsolni a korlátlan internetet 30 napra a Telekom Facebook messengeren azt mondta hogy üssem be SMS ben a +KORL30 KÓDOT ÉS LESZ 30 NAPRA KORLÁTLAN INTERNET. ERRE BEKAPCSOLTA A KORLÁTLAN HÍVÁST!! És most azt mondja hogy nem tudja visszaállítani az egyenleget sem pedig az internetet megadni. Komolyan ennyire hülyék dolgoznak itt vagy most mi folyik itt hát ő ebből keresi a kenyerét és téves információt ad? Most mehetek újból feltölteni 10000 Ft tal öcsém kártyáját hogy szegénynek legyen 30 napra internetje. Hol tudok panaszt tenni illetve hol tudnám felhívni most a telekomot? Kérlek segítsetek mert ez az Oszkár azóta nem válaszol pedig nem beszéltem vele csúnyán a messengeren. Természetesen a beszélgetések el vannak mentve és ő is bevallja a saját hibáját
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
AnonymusX
senior tag
válasz Enigma1945 #136558 üzenetére
1414-en tehetsz panaszt, vagy a Telekom honlapján keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz AnonymusX #136559 üzenetére
Hát persze a panasz szerint egy hónapjuk van rá hogy kivizsgálják, és meg hozzák a szerintük szükséges döntést.. az agyam eldobom ez megy a telekomnál 2023 ban? Oké rendben téves információt ad ki nem teszi meg ezt manapság véletlenül? Dehogy egyértelmű ők hibáztak és ennek ellenére még nekem kell várnom maximum egy hónapot arra hogy eldöntsék hogy jogos e a panaszom vagy nem, szerintem ez több mint felháborító! Vicc az egész várhatok most egy hónapot hogy visszakapjam az összeget és újra be aktiváljam szegénynek az internetet.. ég a pofám a Telekom miatt.. nem kicsit.. NAGYON! 🤬
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Aaron14
őstag
válasz Enigma1945 #136560 üzenetére
Akkora cég már, hogy egyéni problémával nem igazán foglalkoznak. Sajnos tapasztalat. Nem a Telekom van értünk, hanem fordítva.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
kovacsmi_74
senior tag
A 30 napos korlátlan beszélgetés pedig meg is fog újulni 30 nap után akkor, amikor elegendő egyenleg van hozzá. Ki kell kapcsolni a szolgáltatást.
Tegyél panaszt mindenképpen! -
Winne
nagyúr
Értem, hogy hibáztak és igazad van, de ha ez rá a folyamat, akkor "Oszkár" nem tud mit csinálni, max Ő felvehette volna a reklamációdat vagy panaszodat, hogy előbb oldja meg valaki neked.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
4Grider
nagyúr
Mindenhol hibázhatnak és mindenhol maximum 30 napjuk van rá, hogy a panaszod kivizsgálják és megválaszolják. Van ahol ezt mostanában már nem is tudják betartani...
-
törölt tag
Sziasztok!
Üzleti korlátlan beszéd és 10GB+10GB csomagom van.
Most azt vettem észre az alkalmazásban, hogy a magenta1 kedvezmény (+10GB belföldön) eltűnt....
A szerződés ha jól emlékszem 2024.04 jár le.
Kérdés: vajon miért nem kapom a +10GB-ot? -
x64emulator
tag
Sziasztok!
(Bocsánat ha már sokadjára jött elő, elolvastam az összefoglalót és keresgéltem is)
Ideiglenesen beszerelnék egy LTE routert (Cudy LT400 LTE 3G / 4G Modem + Wireless Router) amihez Telekom Domino kártyát használnék megújuló netbővítővel.
Kicsit fapad de ideiglenes, amig nincs kiépítve net és ez tűnik olcsónak, viszont muszáj hogy legyen konstans net, mert a fűtést vezérelni szeretném.Amit észrevettem, hogy ha minden igaz így nem lesz public IP, ami gondot jelenthet - ez minden szolgáltatónál egy általános probléma ilyen esetben?
A fűtésrendszer egy Vaillant eRelax Wi-Fi egységgel kommunikálna, van hozzá mobil app, szokásos bluetoothos párosítással felrakja magát elvileg a hálózatra.
És ezekután remélem hogy nem kell mindig újra beállítani.Akinek esetleg volt hasonló szituációval tapasztalata vagy tud esetleg ilyen rendszerről valamit (4G wifi router téma, klíma vezérlés) én nagyon sok hálával elolvasnám, mivel soha az életemben nem kellett ilyesmi miatt aggódnom még
A wifi egység tulajdonságai (ennyit találtam össz-visz):
-
prozodus
őstag
válasz csaszi75 #136492 üzenetére
Az én személyimet hibásan állították ki, anyám neve nem stimmelt, és hiába jeleztem, nekem kellett volna személyesen lemennem vidékre, ak kivonatokat kérni... Hát úgy maradt... Most bekerültem a digitálisba, és ahhoz csak levelet kellett írnom, és holnap talán megkapom az újat, és elvileg jók lesznek az adatok benne.
Ami a vicc, h közben kiderült, h anyám személyijében is a saját neve is rosszul szerepelt, és ezt 40évesen tudta meg véletlenül, de azóta sem javították ki neki, mert nem kérteA minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz x64emulator #136570 üzenetére
Pont Telekom mobil neten nincs sehogyan sem publikus ip valóban.
Viszont Vodafonenál igen mindenhogy akár feltöltő kártyában is ("standardnet.vodafone.net" apn-nel), ott van havi 500gb, vagy 1 évre hűséggel korlátlan xxl csomag, stb.
Yettelnél is van publikus ip, de az csak adat kártyákon érhető el, hang alapunál nem.
Ehhez tudni kell hogy 24 óránként új ip-t kap, ha ez számít.
Ennyit tudok segíteni ebben.[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
ha megy a wifi-n a fűtés, tehát kapcsolódik az internetre, akkor utána távolról is eléred mobiltelefonos app-al. nem kell hozzá publikus ip.
a publikus ip másra való. például ha "reklámozni" szeretnéd a hálózatod és megadod az ip címed valakiknek hogy csatlakozzanak arra.
a mobiltelefonos app-nak csak internet és wifi kell, tehát el fogod érni a gyártó szerverén keresztül az app-al.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
dethroner
veterán
válasz Enigma1945 #136558 üzenetére
10 ezer Ft a mobilnet? Eszembe jut az Üvegtigrisből a szállóige
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Van még a fórumon, aki Győrben a Vízivárosban lakik?
Ha igen, nála is sz*r (használhatatlan) főleg beltéren a mobilhálózat?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Winne
nagyúr
válasz kakuk.tamas #136577 üzenetére
Én nem, csak kérdezek. Vowifit használod, ahol tudod?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Winne #136578 üzenetére
Nem rég költöztem ide, majd ezután lesz (másik szolgáltató által) net.
(Még majd megérdeklődöm üzletben, de az oldal szerint erre nincs kiépített Telekomos vezetékes hálózat. Ami gáz, mert akkor valahova le kell passzolnom az otthonit…)Szóval jelenleg nem, de holnap délutántól fogom használni a VoWifit.
Csak fura, mert “pénzes” környék, csupa új építésű lakásokkal/házakkal. Azt hittem, hogy itt jobb lesz az infrastruktúra.
Nahde nem baj, majd megoldom okosba.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Cs1csó
félisten
válasz kakuk.tamas #136579 üzenetére
Ismerősöm egy frekventált helyen lévő teljesen új területen építtetett házat (mint ahogy akkor mindenki ott) és kiderült, hogy nem túl acélos a net pedig vatta új mint minden ott.
Azért mert azt a területet először még EGYEDÜLÁLLÓ telkeknek tervezték de aztán végül szinte mindegyik IKERHÁZAS telek lett tehát a tervezett ügyfélszám helyett pont a kétszerese lett.
Ez a gond, bár ez egy jó optikánál elvileg nem kellene hogy gond legyen hiszen minden egyes végpontra jut 1Gbit akkor az még papíron is osztva kettővel 500Mbit.
De ugye ha valaki nem hard torrentes akkor elméleti max mindenkinek lehet Gibabites vagy akár magasabb is a technikai részét nem tudom. -
gabor1974
tag
válasz kakuk.tamas #136579 üzenetére
Ha nem tudod oda átvinni önhibádon kívül akkor nem kiesve a magentából 0 zza a T az otthoni oldalt, részletfizetés ha van az evidens hogy marad s a hűség is.
Csak azert írtam a végét mert nagy baromságokat gondolnak az ügyfelek hogy nekik az jár😁 de szerintem ebben is full korrektség van a T nél.
-
kchris78
veterán
válasz Cs1csó #136580 üzenetére
ennel nagyobb gond hogy eleve szarul mereteztek.. ilyen szar nem lehet az optika... eleve a tenyleg szukseges minimumra terveztek szerintem igy jo hogy szar lett a net. optikanal nem mindegy hogy a befuto optika hany fele van osztva mielott becsatlakozik egy nagyobb sebessegu vonalra... vagy mindenki hard torrentes. amugy ennyi fajta fele szolgaltatonal szerintem varhato a torrent forgalom emelkedese.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz kchris78 #136582 üzenetére
Torrent forgalom évek óta csökken, nem nő.
Egyre kevesebb a hard torrentes, akik vannak sokan már csak "sportból" űzik.
Én is ezzel az alulméretezett optikával küzdök, nálam mostanában sokszor bedugul és csak akkor mennek a weblapok, ha lelövöm a torrentet, hogy életre keljen a net. Lassan minden telken 2 ház van, mert úgy tudják kifizetni, így a szomszéd előtt lévő aknában pl már dupla osztó van és így sincs benne hely.
-
nagyúr
Jó reggelt!
400MB és 20 perc a Domino Day
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma is....
400 MB és 20 percGyorsabb voltál
[ Szerkesztve ]
-
-
jack982
aktív tag
telekomnál van a yettel otthonnethez hasonló szolgáltatás?
-
Nordik
őstag
E-Simre váltás után az eredeti SIM kártya megszűnik? Akár ki is lehet dobni?
-
polonic
félisten
Multisim-nél a második sim kap egy technikai számot is? Híváskor ez látszódik a hívó félnél vagy az eredeti szám?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tompika777 #136594 üzenetére
Roaming esetén nem biztos, hogy afőszám látszik
-
csaszi75
senior tag
Nem ismerem azt a eRelax Wifit.. de ezek általában úgy működnek, hogy be kell lépned valami userrel.. és egy szerverre küldenek ki adatokat.. és a te appod a telefonon ezt a szervert éri el, ami a fennálló socketben küldözget.. mindegy, hogy publikus IP vagy privát IP címes..
Ugyanígy működnek a klímák vezérlői.
Sztem nem kell publikus IP címes net.. hanem elég a Domino. -
pruzsi
őstag
Üdv. Ismerősöm most kötött szerződést a Telekomnal mobilra ma hozták a telojat és a SIM kártyát.
Utóbbival lenne egy kis gond azt írja nincs regisztrálva a hálózaton ,próbáltuk más teloban is ?
Régen úgy emlékszem hívni kellett egy számot amin aktiválják van még ilyen ? Vagy más probléma lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen