Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz Cs1csó #135599 üzenetére
Én mondjuk úgy, hogy nem elsősorban ezeket a platformokat használom, nem tartottam etikusnak ezt az egészet. Miért volt ez így, szerintem sok ember 1-2GB forgalom kerettel csak emiatt pörgette végtelenül az oldalt mert ez volt ingyé. Most már legalább amennyit forgalmaz az ember annyi van és kész.. a +30%-al persze egyetértek, szerintem simán érzékelhetően kellett csökkennie úgy egészében a forgalomnak a hálózaton mikor kivezették.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Számot szeretnék cserélni a meglévő havidíjas előfizetésen.
Bonyolítja a sima számcserét, hogy egy ideig szükségem lenne a mostanira is, mondjuk webes felületeken, ahol anélkül nem tudok belépni.Tehát kellene pár hónap átfedés a kettő között.
Olyat lehet csinálni, hogy a mostani számot egy Donino-ra átkérem?
Vagy olyat, hogy veszek egy Domino-t, és annak a számát kérem át az előfizura pár hónap múlva?
Kössz!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Tehát akkor sem, ha ezzel egyidőben kötök ugyanolyat új számmal?
-
AnonymusX
senior tag
Hűséget nem lehet helyettesíteni másik hűséggel. Ha a jelenlegi előfizetéseden hűség van, csak büntivel válthatod Dominóra.
Ha hűséged van, akkor a második opció járható: vegyél inkább Dominó kártyát, amit majd előfizetésesre váltasz, ha megszünteted a jelenlegi előfizetésed, mikor utóbbinak lejár a hűségideje.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
A webes felületek 2FA beállításához miért kell pár hónap átfedés? Vegyél egy Dominot, átállítod a 2FA-s loginokat arra a számra, majd lecseréled a számod az előfizun, és átállítod a 2FA-s loginokat az új számra, majd a Domino-t akár el is dobhatod. Így meg tudod oldani, az átfedés időtartama is tetszőleges, de a 2FA beállításokat kétszer kell megcsinálnod.
Olyan nincs, hogy “adjatok új számot, de pár hónapig megtartanám a régit is”.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
válasz btudos #135610 üzenetére
Köszi az infót!
Azért kell, mert sok helyen van beállítva, és tuti lesz olyan, amit elfelejtek.
Pár hónap alatt tuti belefutok.AnonymusX: Kössz neked is!
Sajna 10 hónap múlva jár le.Szóval akkor el kell döntenem, hogy duplán állítom át, vagy 10 hónapig két telefont használok.
Ez így már legalább konkrét info.
Kössz mégegyszer mindenkinek!
-
AnonymusX
senior tag
Egyébként telefonszám cseréjét lehet kérni az aktuális előfizetésedre is. Előtte állíts át minden 2 faktoros bejelentkezést SMS-ről mobil alkalmazásra vagy egyéb lehetőségre, esetleg végső esetben kapcsold ki és utána jöhet a csere.
Azt nem tudom, hogy ennek van a cserének van-e díja, gyanítom, igen. Azonban lehet elengedik, ha a cserére van jó indokod.
-
félisten
válasz AnonymusX #135615 üzenetére
Igen, erre a megoldásra gondoltam először, csak amiatt merült fel az átfedés kérdése, mert biztos vagyok benne, hogy kifelejtek valamit.
"Sajna", mindenhol beállítottam, ahol csak lehetett.Azt hiszem inkább bevállalom a dupla váltást.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
Mindenre van megoldás
SERVO V9500 4 SIM Card Mobile Phone
Nekem van egy sokkal régebbi 4 SIM-es telóm olyan ezer éves Nokia szintű.. -
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day
600 MB 60 perc -
Bferibörs
addikt
Nálam ez most nem műxik.🤔
Van net van feltöltve,ez jelenik meg.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Zeki
nagyúr
Az új T Phone Pro 5G van valakinek? Mennyire jó telefon?
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem voltak panaszok ezekre a telókra, jók lehetnek (megbízható), ha a tulajdonságai megfelelnek akkor mehet szerintem. A kijelző felbontása ahoz a mérethez lehet kifogásolható, de személy szerint engem nem zavarna a kicsit pixeles kijelző (látszanak a képpontok) valakit meg nagyon. A többi megfelelő a mai dolgokhoz. Attól függ mire használnád. Játékra nem ilyen teló kell, minden másra meg szerintem teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
Ismét nem értettem, mi történik: Békéscsabán, a buszpályaudvaron tökéletes térerő - 5G - mellett alig akart betölteni a mobiljegy.
Ránéztem Speedtesttel, 0,4-ről indult a letöltés, de a teszt végére a 3,6 megabit is meglett lassan.
Ez is fura, hogy ilyen nyögvenyelősen indul a teszt, gyakorlatilag nulláról.Jár a pacsi a Telekomnak, így 2023-ban már sikerült megütni az első 3G-s hálózatok elméleti maximumát. Bravó!
Ennél azért illene többet tenni, de ilyen kényelmes piacvezető pozícióban sajnos nyugodt szívvel le****hatják. Szomorú.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
aktív tag
válasz akaszajanos #135638 üzenetére
[Jól láthatóan] igen elégedetlen vagy a szolgáltatóval. A helyedben megfontolandónak tartanám a mielőbbi váltást.
-
kchris78
veterán
válasz Zsolt,72 #135639 üzenetére
Ezt én sem értem. Igen, szar a Telekom B.csabán, ki tudja mi az oka, van ahol meg a Yettel szar és a Telekom jó. Le kell cserélni, kitalálták már a számhordozást. Vagy annyira mégse szar csak amikor épp bekakukkol akkor lehet ide írni? Amúgy Diósgyőrben is ilyen szar volt a Telekom, ott megoldották a kapacitásproblémákat, amennyire én legalábbis tapasztaltam abból amennyi időt ott töltöttem az 5G előtt és azzal.
-
Bl.Gyo.
őstag
magával ragadott az 5G a tettek hálózatán.
én pont ilyenek miatt tettem a telót 4G onlyba, mert akkor szarik be a net 5G-n amikor pont kellene... vagy valószínűleg máskor is csak akkor épp nem kell és nem veszem észre[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Bl.Gyo. #135642 üzenetére
A másik probléma hogy amikor az 5G-n alig van térerő de 4G-ben fullos a térerő akkor praktikusabb ha 4G-n standby-ol.. Többet fogyaszt 5Gn egy mai telefon ez szinte biztos. (mondjuk ez is területfüggő mert N28-as 700MHz jobb lefedettséget adhat mint egy 1800-as 4G de ennek kicsi az esélye) Én csak akkor teszem 5G-be ha kedvem van hozzá és éppen valami adatfogyasztóbbat indítok el.
-
4Grider
nagyúr
Tény, hogy térképen sokkal jobban mutat a 700 MHz-en megvalósított 5G, mint gyakorlatban. De ilyenkor általában mindig van lehetőséged 4G-t használni...
-
kchris78
veterán
válasz 4Grider #135644 üzenetére
Nem csak jól mutat hanem kell is... Ezeken a területeken a B20 mellé rakták oda a B78/N78-at ahol sok esetben a B20 only sz.rrá volt terhelve. Csak ez nem mutat 5-6-900Mbitet. És baromi jól terjed. Persze lehetett volna valaki aki megmondja nekik hogy nem erre kellett volna egy egész reklámkampányt alapozni .
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz Zsolt,72 #135639 üzenetére
Nem csak Ő! 5G-nek mondott 2G megy 1/1-el!
Itt nálunk vagy 5 bázis hiányzik. [kép]
Nekem már van 1 másik Sim is a Telómban.
Elég sokat használom azt a Tettek Nokedlija helyett.
Sajnos kötve vagyok rendesen.
Nem hallgattam a jó szóra.
Pedig kellett volna, mert ez egy használhatatlan xar.
Biztos van, talán lehet, h vhol ez jól múűködik.
De erre és amerre járok sehol sem működik jól.
Lehet arra hivatkozva lelépni, h használhatatlan?[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Fecó88
tag
Szia majd mikor a yettel szép lassan átveszi a piac vezetést akkor majd rá jönnek. De ilyen rossz értéket még a vodánál sem láttam.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- Vicces képek
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen