Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prozodus
őstag
válasz szabonagyur #136249 üzenetére
Kifizetne a tartozast, ezt mar benyalta, csak ne nojon tovabb...
De szolgaltatoi oldalrol sem szunik meg a koveteles, csak mert megszunik az elofizetes. Ha megszunne, vegszamlakat sem kuldenenek...
Viszont koszi az otletet, ez igy pont eleri a celt.[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz prozodus #136252 üzenetére
Le lehet tiltani. Hisz ha ellopják a telefonod benne a SIM-mel, akkor az az első, hogy le kell tiltatni a SIM-et és lehetőleg a telefont is.
Hívja inkább a telefonos ügyfélszolgálatot és egyúttal tegyen panaszt az üzletben történtek miatt. Még ilyet... Hogy csak nagyobb csomagra van lehetőség váltani... Az üzletben dolgozó csak ki akarta használni a helyzetet.
Szóval kérje a SIM letiltását, mert már nincs a birtokában.
[ Szerkesztve ]
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz szabonagyur #136255 üzenetére
Egy példa volt. Egyébként baromira nem számít, hogy az előfizető miért kéri a SIM kártya letiltását a hálózatról, meg kell tennie a szolgáltatónak, amennyiben azt valóban az előfizető kéri.
Itt viszont a Telekom részéről felmerül némi gondatlanság, ezért javasoltam a panaszt.
-
prozodus
őstag
válasz szabonagyur #136255 üzenetére
Arra hovatkoztak, h ha korlatlan csomagot ker, akkor csak annak a havidija lesz a fizetendo...
Ja, meg az emeltdijas, meg a kulfoldi...
Szoval smi segitokeszseg, csak kihasznalas, h nagyobb csomagot adott el...De pl mik a feltetelei a szuneteltetesnek?
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz prozodus #136258 üzenetére
Ill huseg alatt lehet-e atiratni a kartyat mas nevere?
Arra gondolok, h ha leall a teloja, es akarja a pasi a szamot tovabbra is, akkor at lehet-e majd iratni, ha kifizeti a tartozast.Ha e-simet kersz, azonnal lelovik a fiz simet, v csak mikor az e-t beelesited?
AnonymusX, kosz!
Lopasnal lehet, h kell r-i jegyzokonyv, bar nem teljesen logikus, mert az orakkal a lopas utan keszul el leghamarabb.
Olyan nincs, h a kimeno hivasokat le lehet tiltani?
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz prozodus #136260 üzenetére
Ha e-simet kersz, azonnal lelovik a fiz simet, v csak mikor az e-t beelesited?
Ezt az előfizető akár a Telekom fiókba való belépésnél is meg tudja csinálni, és azonnal e-SIMes lesz. Utána már csak a Telekom boltban lehet kérni új kártyát (ha kell fizikai sim)
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Azert csak fejlesztegetnek Gardony kulsobb reszen eddig partiz mbit volt, most kapasbol ugrott 200Mbit fole, 270 volt a vege mindez 4G only... van jopar sav hasznalatban eddig ide csak a B20 ert ki... es full terero van.
-
prozodus
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz prozodus #136267 üzenetére
Egyébként érdekes az eset a T- vel, simán le lehet tiltani a simet telefonon,ügyfél azonosító szám kell hozzá.
Újra aktiválásnál fizetni kell érte,úgy tudom.Amit nem ártana megváltoztatni ( ügyfél azonosító kód/ szám), mert esetleg a szám használója is tudja.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Zeki
nagyúr
válasz csaszi75 #136269 üzenetére
Az a férfi aki így szopatja a nőjét egy gyökér kisgyerek. Szaladjon haza anyucikájához.
26-28? éve egy csaj használta az én nevemen lévő előfizut, meg a részletre vett Westeles Ericsson telefont. Szakítás után letiltatás, előfizetés megszüntetése, mindenféle díjak befizetése. Húzós volt (a szüleim segítettek ki anyagilag), de nem hagyhattam hogy tovább szopasson.
A kölyökkutyáját elhoztam, mert nem bánt vele jól. Az én topikos nevem annak a kutyának a neve. Ő már 20 éve az örök kirándulós mezőkön rohangál... -
szabonagyur
félisten
Ha elvinnem a szamomat, de van egyenlegem azt hogy tudom visszakerni? 2 heten belul le is jarna amugy az egyenlegem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz prozodus #136260 üzenetére
Ha e-simet kersz, azonnal lelovik a fiz simet, v csak mikor az e-t beelesited?
Ez a csere módjától függ, általában az önkiszolgáló felületeknél csak a QR beolvasás után lesz inaktív a korábbi SIM, de ügyintéző úgy is tud cserélni, hogy egyből inaktív lesz a régi SIM. -
Ace Ventura
addikt
válasz szabonagyur #136271 üzenetére
Itt az infó
[link]Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
prozodus
őstag
válasz Bferibörs #136268 üzenetére
Az MT-re gondolsz?
Mindenesetre azt se hagyjuk ki a szamitasbol, h a csajnak minel kevesebbet kelljen fizetnie a tovabbiakban, mivel egyelore meg az o neven van a kartya. Ebbol a szempontbol a szuneteltetes a legjobb. A letiltasnal, kartyacserenel, e-simnel megy tovabb a szamlazas, nem? A masik szempont pedig, h el tudja intezni egyszeruen, mert nem ismeri ki magat ezekben, de nem tudok bemenni vele, 200km.
-
prozodus
őstag
válasz szabonagyur #136271 üzenetére
Szolsz az ugyintezonek a boltban. Nekem legalabbis ilyen ecceruen ment, Duna Plaza.
-
Bferibörs
addikt
válasz prozodus #136274 üzenetére
MT azonosítót szerintem nem tud módosítani.
Az előfizetéshez tartozik egy 5 jegyű ügyfél azonosító szám,arra gondoltam.
Ügyintézésnél pld. telefonon azt kérik tudtommal.Ha hűsége van csak húzza az időt a szüneteltetéssel szerintem. A sim cserével meg tudja oldani,hogy az illető ne tudja használni,ne generáljon magasabb költséget.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
válasz GoodSpeed #136161 üzenetére
No megkérdeztem. Edzett üveget tesznek fel, és nem fóliát, ezt mondták a 1414-en. Azt, hogy pontosan milyen típust nem tudták megmondani.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz 4Grider #136278 üzenetére
Akkor megint rosszat mondott az ügyintéző lehet
Az a fólia, amit mondasz, elvileg a T Partnernél 9K (vékonyabb) és 10K(vastagabb) között van.Gondolom az A54-et a tokból ki kell venni hozzá... mert elméletileg nem lenne lehetetlen, a baj csak az, hogy Nillkin tokban van, és hát eléggé masszív Harmadik Nillkin tokom, de Xiaomi 11 Lite 5G NE-nél még csak-csak kiszedtem plasztikkártyával, és a telefon sem tört el... de ez valami erőd még ahhoz viszonyítva is
Kézzel tette fel, vagy géppel?
Mert Szoboszlón a Yettelnél és a T-nél is a gép csak kivágja a sablon alapján. Bezzeg régebben voltak a vákumos felhelyezések nagyobb városokban[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kovacsmi_74
senior tag
Már ilyen is van, ha valaki élne a lehetőséggel...
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #136281 üzenetére
Szolgáltatóknál nem tároljuk el a bankkártyaadatainkat, mert nem csak száz példa van rá, hogy sok milliós előfizetői táborral rendelkező szolgáltatóktól kártyaadatok szivárogtak ki.
-
A telefonon, a személyin és a lakcímkártyán meg a személyen kívül akinek a nevén van kell még mást is vinni? Gondolok itt ilyesmire: kinyomtatott szerződés a Telekomtól, számla ilyesmi?
-
prozodus
őstag
válasz Bferibörs #136284 üzenetére
A kodot biztosan. De meg azt se tudja, van-e fiokja... Nagy szive van, de nem ert az ilyenekhez...
Annyi fejlemeny van, h a pasi beijedt, h nem lesz teloja, uh megigerte, h kifizeti a tartozast, es nevere veszi a szamot (talalt masik jobolondot, az unokaoccset... -inkabb nem mondok smit...). Na most, egyreszt hiszem, ha latom, masreszt lehet-e egyaltalan atiratni, v elobb a huseget fel kell mondani.
Nagyon fel kell kesziteni a csajt, nehogy megint megvezessek.
-
szabonagyur
félisten
válasz Ace Ventura #136273 üzenetére
Igen de én nem akarom megszüntetni, csak átvinni, vagy a hordozás is megszűnés?
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #136287 üzenetére
A számhordozás során az új szolgáltató helyetted felmondja a régi helyen az előfizetésed.
A visszaigénylést viszont neked kell a sikeres számhordozást követő 30 napon belül valamelyik Telekom üzletben kezdeményezni (Telekom Partner üzletekben nem). -
kovacsmi_74
senior tag
válasz 4Grider #136282 üzenetére
Csak a T appban van elmentve Domino feltöltésekhez. Csoportos beszedés van beállítva, ahol lehet. Streaming szolgáltatatóknál, stb. nincs előfizetésem, ilyen helyeken tehát nincs elmentve. (Ez a rendszeres feltöltés engem nem érdekel, csak linkeltem.)
Amúgy meg fizetéskor bankkártya adatok + kapott biztonsági kód + telekód kell (otp).
A T app (vagy a bank) időnként kéri is ezeket feltöltéskor, de legtöbbször nem.
Telekomnál el mertem menteni, de ki tudja persze.
Ha megszerzik a kártyaadatokat, akkor a fenti kódok nélkül is visszaélhetnek vele?
Bocs, off a téma, de ha már szóba került... -
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #136289 üzenetére
A megszerzett kártyaadatokkal (CVC kódot is beleértve) az EU-ban online már nem igazán lehet erős ügyfélazonosítás nélkül vásárolni, azon kívül viszont szinte bárhol. De le szokták nyúlni a megszerzett adatokkal klónozott kártyákkal EU-n belül is a pénzt, a klónozott kártyákkal történő személyes vásárlással. Ehhez persze többnyire kell a kártyaelfogadó hely rosszhiszeműsége is, de a cégek egy (elenyésző) részét pont ilyen visszaélések elkövetésére, majd a megszerzett pénzzel való gyors felszívódásra hozzák létre.
-
tag
válasz prozodus #136286 üzenetére
Ha nincs készülékrészlet, csak hűségidő van, akkor át lehet íratni a szerződést bárki nevére (több éve ez működött). Ha tartozás is van a havidíjaknál a készülékrészlet nélküli előfizetésnél, akkor a tartozást ki kell fizetni. A hűségidő nem gond, csak tartozással nem lehet másnak átadni a szerződést.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
zelikocc
senior tag
Sziasztok, itt talán hamarabb kapok választ.
Az lenne a kérdésem, hogy Magenta 1 esetében külön lehet-e venni készülékkedvezményt és 2 év hűséget csak az otthoni előfizetésekre és utána később csak a mobilokra? Vagy csak egyben lehet felhasználni?
Illetve lehet-e pár hónap különbséggel két készüléket is részletre vásárolni, vagy amíg az első le nem jár, addig nem lehet újabbat? -
jczettler
tag
Sziasztok! Telekom mobilelőfizetéssel lehet e probléma, ha életvitelszerűen külföldön (EU-s orszában) él az ember ? A magyar számra szükségem van még egy jó darabig biztosan. Van esetleg speciálisan olyan csomagja vajon a T-nek, ami ilyen helyzetre van?
-
zelikocc
senior tag
válasz jczettler #136297 üzenetére
Életvitelszerű külföldi tartózkodás esetén javaslok olyan szolgáltatót, akinél van külföldi VoWiFi lehetőség.
Jelenleg ezt a Vodafone tudja iPhone-okkal, más telefonokon még nem indult el a WiFi hívás szolgáltatásuk MÉG. De feltöltő kártyás és előfizetéses is tudja. -
senior tag
Valaki tudja hogy idén mikor lesz a Telekom központi raktárban az éves “nagy leltár”, amikor néhány napig nincs készletfeltöltés, csúszik a kiszállítás, stb?
-
prozodus
őstag
válasz jczettler #136297 üzenetére
Ha csak hivasfogadasra van, akkor nem okoz igazan gondot, ha hivogatsz is, akkor inkabb elofordulhat, h fizetned kell roamingdijat. De osszessegeben mindossze anyagi kerdes az egesz. Gondod akkor lehet, ha elhagyod a simet, v egyeb miatt szemelyesen kell ugyet intezned.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest