Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
gp Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, a Kickstarter kampány szeptember 24-én indul.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masato
tag
válasz lipido #135350 üzenetére
Nincs mit! Az antennát a tetőn kívülre, póznára kell szerelni, még oldalfal elmegy, fali tartóval, vagy erkélyre, ha van. Létezik hosszabb kábellel is azon a weboldalon. Kell még hozzá egy pigtail (átalakító), hogy be tudd dugni a modembe. Előtte célszerű megnézni, hogy a modem firmware-e engedi-e a külső antenna bekapcsolását.
Egy pár bejegyzéssel előbb felraktam fotót is az eszközről.
-
gyuromoj
veterán
Készletértesítő nincs már a Telekom Webshopban?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Masato
tag
válasz gyuromoj #135358 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de lehet, hogy jobban jartál, hogy ezt nem vetted meg. Magyarázat itt. Röviden-tömören: 8GB ma nem feltétlenül elég még átlagfelhasználás esetén sem. A lapozófájl használatával szépen-lassan ledarálja a gép a beforrasztott SSD-jét, aminek cseréje ennél a típusnál már lehetetlen. A halál vélhetően a garanciális időn túl fog jelentkezni.
-
atosan
addikt
válasz Masato #135360 üzenetére
Üdv!
Néhány éve bevezették, hogy külföldi személyivel csak boltban lehet vásárolni. Tegnap chaten az ügyintéző állította, hogy már ismét lehet nála, online vagy telefonos ügyintézéssel is rendelni. Akkor uccu, végig vitte a folyamatot. A dokumentum tárban megjelent a szerződés összefoglaló az új számmal, de semmi egyéb, se készülék számla, sem garancia jegy.
Az elején említett változásról hol találok infót? Lehet rosszul kerestem és azert nem találtam.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
szdonat
csendes tag
Sziasztok!
Arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy B20 nélküli telefonnal hogy megy az 5G? Tehát a valódi kérdés, hogy egy B20 nélküli, de 5G képes telefonnal ki lehet-e váltani a 4G B20-at ott, ahol egyébként csak Edge lenne? A Telekom lefedettségi térképe alapján elég sok helyen működhet a dolog, ugyanakkor nem tudom, hogy az a lefedettség csak a "kamu" NSA 5G miatt olyan jó-e. -
p2pp
őstag
Sziasztok?
HA vki 20 HÓNAPra hozott ki mobil, de FÉl ÉV ALATT ELŐE VISSZAFIZETI: MIKOR HOZHAT KI LEGHAMARABB ISMÉT ÚJ MOBILT?
Így is csak 2 év múlva????Iphone 14 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
HoaryFox
őstag
válasz szdonat #135362 üzenetére
Magyarországon még tuti nem használnék olyan telefont, ami nem tudja a B20-at, még ha 5G-képes is. Az NSA hálózat nagy része amúgy B28-at használ, ami talán életképesebbé teszi a dolgot, amíg csak olyan területen mozogsz, ahol ez rendelkezésre áll.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
csaszi75
senior tag
Nekem úgy rémlik 22 hónap után. Nem a kifizetéshez kötődik az újabb készülék, hanem az előfizetés időtartamához. De szolgáltatás nélkül teljes áron vehetsz bármit.
De lépj be a weboldalon és válassz egy készüléket, ott kiírja, hogy mennyi kötbért kell fizetned, vagy kiírja, hogy épp nem választhatsz készüléket.. -
kakuk.tamas
addikt
válasz csaszi75 #135367 üzenetére
Ez hülyeség, márde bocs. Akár minden hónapban hozhat ki mobilt ugyanarra az előfizura, csak ahogy írták, a kötbérrel csökkentett kedvezményt kapja meg.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Ateszpapa #135369 üzenetére
Meglévő előfizura is hozhat ki… De fél év után tuti engedik mindenkinek, hogy ugyanarra az előfizura hozzon ki új mobilt (akár részletre is), hiába van hűségbe.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ateszpapa
addikt
válasz kakuk.tamas #135370 üzenetére
Igen, de az már kötbéres lesz, az új előfizura meg nem.
Lényeg kinek kell. Kell-e neki plusz előfizu (bár az úgyis kell, vagy dominó) -
csaszi75
senior tag
válasz kakuk.tamas #135368 üzenetére
Ugyanezt írtam:
"De lépj be a weboldalon és válassz egy készüléket, ott kiírja, hogy mennyi kötbért kell fizetned, vagy kiírja, hogy épp nem választhatsz készüléket.." -
Zeki
nagyúr
Aztán árulja a neten, majd nem fizeti a havidíjat, vagy készülék törlesztőt és kuka a telefon.
-
bociusz
aktív tag
válasz Renwick #135295 üzenetére
Sikerült a végére járnom, Galaxy S21 FE 5G-vel NR only módba téve a telefont a sikertelen attach procedure ellenére az Android már mutatja szépen a gNodeB számokat és jelerősségeket, tehát akinek ilyen telefonja van, az már most elkezdheti az egyelőre zárt bétatesztben futó Standalone 5G hálózat feltérképezését.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz bociusz #135375 üzenetére
Tok jo, ez amugy visszaemlekezve meg a Nokia idokben is igy volt, az idegen halonak hasonlokeppen mutatta a cellid-it meg szomszedos cellak id-it, jelerossegeket.. Gondolom valahogy el kell indulnia egy attach procedure-nak amikor meg egyik se tudja hogy ki a masik, illetve 112-t is tudni kell valahogy tarcsazni .
-
KBL001
tag
Lehet hülye kérdés lesz,de nem lehet valahogy megoldani azt,hogy csak ipv6 legyen a beállítás?
Mert tudja az ipv6-ot
-
Bl.Gyo.
őstag
-
-
adika4444
addikt
válasz KBL001 #135385 üzenetére
Ez csak az eszközödön múlik. Windows és egy jól paraméterezhető router esetében például mindkét helyen kapcsolható az IPv4 és az IPv6.
Az Xbox miért igényli az IPv6-os működést? Ha a NAT-ot akarod megkerülni, a P2P kommunikáció csak akkor lesz életképes, ha túloldalt is van IPv6 támogatás. Akkor viszont a korszerű, a mai trendeknek megfelelő eszközök, kliensek a v6-ot preferálják a v4 ellenében. Pár ritka kivételt leszámítva nincs túl sok haszna, ha kikényszeríted az IPv6-ot.
üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.
-
KBL001
tag
válasz adika4444 #135388 üzenetére
Most is írja a box,hogy megy mind a kettő.
Sztem kb mindenkinél,szóval azzal nem lenne gond.
De igen,amúgy a nat miatt gondoltam rá,mert nem open.
Nem egy nagy dolog,hogy moderate,de azért zavar.
Föleg,hogy írja azt,hogy upnp sikertelen,de ha azt engedem a routerben,akkor egyből dupla nat van. -
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van egy telekomos flottás simem, számla alapján Flotta Basic díjcsomgaban. Szeretném a számom átvinni másik flottába. Először át kell mennem feltöltősbe, vagy Telekom Flottából lehet közvetlenül menni másik flottába?
Változott a lakcímem, személyes ügyintézésnél azonnal érvényesül az új cím? Értem ezalatt, hogy T.kom üzletben elintézem a változást átsétálok a másik szolgáltatóhoz és már be is adhatom a papírokat a számhordozással?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Arra alkalmas mobilkészülékben van-e valami előnye az eSIM-nek, ha egyébként másik fizikai kártyát nem használnék, tehát mindkét fizikai slot üres lenne? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
p2pp
őstag
válasz kakuk.tamas #135374 üzenetére
Köszi szépen a védelmet!
itt 1 egyszerű kérdésre is ki akarnak belezni.
Ez a mai M.O. sajnos. Nem a segítség a fontos,
hanem a dögöljön meg a szomszéd tehene is story.
Tudom vannak itt sokan jó emberek is.
Nekik köszi szépen az eddigi segítséget!
Beviszem a gyereket is Magentába magunk
mellé és így lesz megoldva a sztory.
Egyszerű kérdésre hát elég sok hátbaszúrás lett,
de nem számítottam másra.
(Nem mindenki díler az országban)Iphone 14 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
tylerddd
veterán
válasz 4Grider #135396 üzenetére
Köszi! Úgy nagyjából ezekre gondoltam én is. Ha átváltanék, akkor azt itthonról is megtehetem, ha jól látom, pl. a weboldalon keresztül. Ezen kívül ha átváltok, akkor a fizikai SIM az kuka lesz? Tegyük fel elromlik az eSIM képes teló és használnék egy másodlagost, ami nem tudja ezt a funkciót. Ezért kérdezem.
-
tylerddd
veterán
Ha van multiSIM, azok egyébként gondolom maradnak fizikai formájukban, tehát azzal ki tudok húzni egy esetleges készülékkiesést?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 12GB RAM Dual
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
- HP Pro Desk 600 G2 SFF - 2db
- Nintendo Switch OLED White 64GB + Ringfit Adventure + tartozékok
- Apple iPad Pro 6th M2 12.9" 128GB + Magic Keyboard, Alza garancia 2027-ig!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen