Hirdetés
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz Landsmann #135100 üzenetére
Az országban sztem bármelyik mobilszolgáltatót ha nézzük tutira van 5-10-50 cella ami épp aktuálisan áll.. áramszünet, mikro hiba, egyéb átviteltechnikai hiba, rru hiba.. karbantartás stb..
Ezek szerint épp Fgy. pont ebbe a kategóriába esik. gondolom megcsinálják x időn belül..
Valamelyik román hálózatra nem tudsz fellépni? -
Landsmann
addikt
válasz csaszi75 #135101 üzenetére
Ahhoz messze vagyok. Otthon a padlásszoba erkélyén a múltkor látott a telefon két román szolgáltatót, de nem tudott rájuk állni. Ahhoz nagy a távolság. Nem tudom, hogy modernizálás folyik vagy mi, de az érdekes volt hogy a kábeltévés net is elment. A modemen csak a telefon ledje aludt ki, minden más világított mint üzemszerűen, de internet nem volt. A kábeltévés vevők is a torony mellett vannak, valami közös problémájuk lehetett. Most éppen full térerőt mutat a telefon, de azt írja, nincs kapcsolat. A Network Cell Info nem mutat semmit hogy mit lát full térerőnek. A Netmonster sem bőbeszédűbb. Annyit látok, rövid időre csatlakozott a szomszéd város B20-ára, de az csak másodpercekig volt.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
-
szabonagyur
félisten
Tegnap telefonálni akartam a hagyományos módon...
Hívást indítva 5G-n maradt a telefon, de érdekes módon nagyon lassan épült fel a hívás, de minőségre meg okés volt.
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #135109 üzenetére
Van 5G NSA-na hívás, nem kell leváltania 4G-re, az VoLTE hívás marad. A lassú felépülés meg lehet, hogy azért volt, mert a hívott félnek nem VoLTE hívása volt, vagy, bár ennek kis esélye van, éppen közben történt az SRVCC.
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
Most állt helyre. Lett egy olyan B3 cella, ami eddig nem volt.
-
troland26
őstag
Sziasztok,
Van 2 előfizum a T nél. (nincs hűség) Mi a módja annak, ha le akarom mondani az egyiket?
Online meg tudom tenni? -
bolic
őstag
Augusztus 31. után megszűnik az 5G támogatás és szeretném választani 5G 50GB mobilinternetet, lesz olyan csomag?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
MadMancs
veterán
válasz bolic #135118 üzenetére
Az 5G támogatás nem szűnik meg. Csak a jogosultság a használatához. Azt meg szerintem senki nem tudja (itt) változik e a csomagok tartalma. Jelenleg (a nyári promóciót leszámítva csak a korlátlan csomagok 5G képesek.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Renwick
őstag
válasz MadMancs #135123 üzenetére
Komoly pénzeket tennék arra, hogy jelenleg azon izzadnak a marketingesek meg a jogászok, hogyan lehet elkérni plusz pénzt egy olyan szolgáltatásért, ami az esetek 90-95%-ában semmiféle pluszt nem nyújt az előfizetőnek. Amíg a C-sávban volt túlsúlyban az 5G, addig ez a móka nagyjából rendben volt, de a DSS-sel (pardon, ESS-sel) alaposan megborult a képlet.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
barnibooo
tag
Csak a látszatra mennek…
Ahogy szabonagyur fórumtárs is megírta…[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Arra van lehetőség mobiltelefon online rendelésénél, hogy a munkahelyem címére történjen a termék kiszállítása, mivel napközben csak ott lenne lehetőségem az átvételére? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Cs1csó
félisten
válasz Tappancs2001 #135130 üzenetére
Miért ne? számlázáai címnek megadhatod a lakcímedet szállítási címnek meg a munkahelyedet. Megjegyzés rovatban oda lehet írni, hogy mettől meddig tartózkodsz ott, úgyhogy ha ezen időintervallumon kívül tud csak jönni a futár akkor hívjon fel.
-
skroy
senior tag
válasz Tappancs2001 #135130 üzenetére
Akár postán maradóra is rendelheted, ha van postapont a környékeden.
-
Landsmann
addikt
No kérem, meg van a tegnapi Telekom leállás oka. Megjelent az 5G. De basszus, az ügyfélszolgálat arról nem tudott, hogy hálózat fejlesztés miatt van szolgáltatás kiesés? Sorra vették a bejelentést, meg hogy a "hiba" elhárítása folyamatban van. Nem hiba volt, hanem lekapcsolás, mert bővítették a rendszert.
Mondjuk azért el tudnám képzelni, hogy ilyen vagy hasonló esetekben mondjuk előző nap az adott bázisállomáshoz csatlakozó készülékekre kiküldenének egy SMS-t, amiben tájékoztatják az ügyfeleket, hogy másnap hálózatfejlesztés/karbantartás/akármi miatt szolgáltatás kiesés várható. Azért a XXI. században szerintem ez nem lenne kivitelezhetetlen.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #135136 üzenetére
Nem tudom, de ha otthon leszek átteszem a telekomos kártyát az 5G-s telefonba. Szerintem így látatlanba azt mondanám, hogy B3-on. Az előbb beszéltem egy sráccal, azt mondta, a sebesség nem több mint 4G-n, de talán stabilabb. Mondjuk mikrós a torony betápja, ehhez kell gondolni a tempót is.
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #135140 üzenetére
Meló után megnézem otthon mi a helyzet. Egy füst alatt a Vodás kártyát is bele teszem a telefonba, elvégre most az is free minden halandónak. Kíváncsi vagyok az is melyik sávon megy. Bár nem zengnek ódákat róla. Inkább csak léleknyugtató a kis 5-ös a térerő mellett.
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #135142 üzenetére
Na, megnéztem. Vodafone 5G-t nem találtam. Lefedettségi térkép szerint is hozzánk nem ér el.
Telekom van, B3+n28 személyében. Érdekes, B28-at nem látok.
Itt egy kicsit bővebben:
Mértem sebességet. Nem túl meggyőző. 5G-vel:
4G-vel:
Tehát van, de nem nyújt többet mint a 4G. Hívás közben 5G-n maradt a telefon.
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #135144 üzenetére
Ez így tényleg értelmetlen. Még ha ugyanazt a sebességet hozná mint a 4G, akkor azt mondanám, hogy végülis mindegy mi lyen szám van a térerő ikon mellett. De így nem mindegy. Illetve így is mindegy, mert telefonon szerintem tökmindegy, hogy 30 vagy 100 megabit a letöltés, mert mindegyik elég. Itt meg akkora tumultus nem lesz, hogy az eddigi 4G hálózat ne tudta volna az ügyfeleket kiszolgálni. Ha optikai betápja lenne a bázisállomásnak, akkor nyilbván ez nem ennyi lenne, de lehet akkor sem haladná meg a 4G sebességét. Na mindegy, ilyen is van, a lefedettségi térképet nézve jól mutat egy újabb piros paca, lehet villogni, hogy mi már az ország X százalékát lefedtük 5G-vel. Szerintem a Vodafone-al versenyeznek, mert gyakorlatilag ugynazt a módszert használják. Bár itt legalább nagyobb városokban van gyorsabb elérésű 5G is. Vodafone nem tudom hogy áll, ott a térképen azt hiszem nem jelölik sehogy. A Yettel meg ugye nagyon kis méretű, pontszerű lefedettséget mutat ahol van, de ott legalább túlnyomó részt azért sebesség is van. Na, mindegy, úgyis csak próbának volt áttéve a SIM az 5G-s telefonba, alapból yetteles kártya van benne, az legalább bármikor mehet 5G hálózatra, nem csak 60 napra.
-
Domino Day
500 MB ma.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
KurtCobain
őstag
válasz MaxxDamage #135147 üzenetére
Tök jó meg minden, de a 11. Kerületben használhatatlan a mobilnet. Kaptam feltöltési utáni bónuszt, gondoltam hó végén jól jön, átváltottam Digiről és kb fél percenként repülőmód ki-be kell neki, mert nem folynak a bitek.
Mmm'kay?
-
brainticket
aktív tag
válasz KurtCobain #135148 üzenetére
Samsung telefonod van?
-
4Grider
nagyúr
válasz brainticket #135149 üzenetére
Nekem az van, de nincs problémám a mobilnettel (egy kerülettel odébb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az EU mégsem akarja feldarabolni a Google-t
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen