Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz PedroPascal #136700 üzenetére
A telefonos ügyfélszolgálat be tudja állítani az adott multisimre, hogy csak a net legyen rajta megosztva. De onnantól kezdve azon a multisimen nem tudsz hívást sem kezdeményezni.
-
PedroPascal
senior tag
válasz 4Grider #136701 üzenetére
Ez a célom. Köszönöm a választ! Gondolom ha mégis változtatni akarok ezen akkor vissza tudják kapcsolni. Csak online rendelhető így a sim vagy üzletben is megoldják?
Az óra multisim ettől még tud hívást is kezelni?[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
4Grider
nagyúr
válasz PedroPascal #136702 üzenetére
Adott multisimre vonatkozik és csak a telefonos ügyfélszolgálat tudja beállítani.
-
dzf007
senior tag
válasz blueye #136706 üzenetére
Észrevettem, semmi értesítés... Szerintem azt se tudják mit kellene csinálni. A két alkalmazás között, nincs átjárhatóság. Így a mol movenak kellene adatokat átadni a trének, hogy kik milyen tel.számmal regisztráltak stb.. Vajon a nyereményeket is így sorsolják? Testvér, barát ismerős nyer...
-
-
skroy
senior tag
Már este aktiválható volt az appban a 15gb 7 napra.
-
Landsmann
addikt
Nekem sincs az appban.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A Telekom hány nap múlva küldi az online rendelt telefon tartozékokat?
Ez a fólia kapható üzletben is?
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Panzer-Glass-iPhone15-Pro-vedofolia?skuId=jsku1754651349&processType=listPrice&paymentType=onetime -
AnonymusX
senior tag
-
skroy
senior tag
válasz kovacsmi_74 #136717 üzenetére
Igen.
-
zelikocc
senior tag
Jól átcsesztek minket ezzel a MOL Move-os ajándék 15 GB nettel... mert kiderült hogy csak havidíjasok kaphatták meg. Ez elég durva mert én sehol nem láttam ilyen kikötést.
-
-
zelikocc
senior tag
válasz zelikocc #136720 üzenetére
A Telekom áthárítja a felelősséget a MOL Move applikációra, mert a Telekomnál fel van tüntetve, hogy csak hívidíjas előfizetésre jár.
A MOL-nál viszont nincs. [link]
Csak simán "Telekom előfizetés" - nincs sem havidíjas, sem feltöltőkártyás, sem prepaid, sem postpaid feltüntetve. -
zoltan6
őstag
Nekem megcsinálták a Mol 7 napos netet.Már betudom aktiválni,viszont azt írja nov.2-ig.Nem tiszta hogy addig tudom beaktiválni? vagy akkor jár le?
-
veterán
Mennyire vicces már, hogy ócska 15 Gb/7 nap-os net miatt megy a harc... Mintha ez lenne a Szent Grál. Legalább 365 napos lenne, mint a Maraton net Domino kártyával.
-
félisten
-
polonic
félisten
5G-s csomagnál a multisimes eszközön is van 5G?
-
zelikocc
senior tag
válasz slice14 #136738 üzenetére
És ha számodra azt jelenti, akkor mindenkinek azt kellene?
Az app is így írja: [kép]
Két féle előfizetés van: prepaid (feltöltőkártyás) és postpaid (havidíjas)rothfb: “Mennyire vicces már, hogy ócska 15 Gb/7 nap-os net miatt megy a harc...”
Pont nem érdekel. Számomra az a vicces, amikor jönnek az emberek károgni másokon. Ez Magyarország, Kelet Európa, fogadd el hogy itt vannak szegény emberek. Tudom hogy erre céloztál ezzel, hogy ez milyen gáz már. És ha szegény valaki, akkor mi van? Ez van. Törődj inkább a saját dolgoddal.Máskülönben meg számomra azért kellett volna, hogy kipróbálhassam élesben egy héten keresztül a Telekom hálózatát, mivel a hamarosan megszűnő Digi Mobilnál vagyok 4 kártyával és lassan elkell döntenem, hogy hova megyünk. Ezért tesztelek.
[ Szerkesztve ]
-
-
timelord1987
őstag
válasz timelord1987 #136715 üzenetére
Valaki tud ebben segíteni?
-
senior tag
válasz timelord1987 #136744 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha felhívod őket vagy megkérdezed Vandát.
-
törölt tag
válasz zelikocc #136723 üzenetére
Akkor már nem is kérdés, miért nem találtam... de most végig olvasva, dominóra is ugyanúgy érvényes kellene legyen. Ki miért aktivál netet az lényegtelen, mert nem a "szegénység" hanem a használat, lehetőség számít. Akinek kell az akció nélkül is aktivál, akinek nem az nem fog. Az ilyen dolgok, nem hátrányosak általában cégeknek, összességében.
December 1 módosítás:
2. A Lakossági ÁSZF 3/a Domino – értékesíthetõ – mellékletét és 3/a Domino – lezárt – mellékletét érintõ módosítás az alábbi:
Szövegpontosítás keretében javításra kerül a 1777 Domino Központon keresztül történõ egyenleg lekérdezésre meghatározott díj, a díj 65 Ft/alkalom helyett díjmentes. (3/a Domino – értékesíthetõ –
melléklet 5. pont, 3/a Domino – lezárt – melléklet 1.1.1. pont[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
feltöltösre most jött,hogy lehet aktiválni a 15G netet..😊
GO Gunners!!!
-
Cs1csó
félisten
válasz gabor9991 #136749 üzenetére
Gyakorlatilag a Telekom is ad havonta (30 naponta) 50MB ingyen netet. Csak neked kell számon tartani mikor tudod aktiválni megint. Nekem amikor jön az üzenet, hogy elfogyott az 50MB a telefon naptárába a következő hónap ugyanazon napjára írok egy emlékeztetőt hogy kapcsoljam be. Ennyim, így biztosan nem maradok le.A "domino szerda" is gyakorlatilag azt jelenti, hogy az egy hónapra eső kb. 4db szerdából átlagban 3x kapunk némi netet 200-300-500MB-ot vagy többet. (van egy szerda átlagban amikor csak beszédet ami engem egyáltalán nem érdekel)
Tehát ilyen téren a domino nem "extrém" rossz opció. Hiszen a havi 30 napból mondhatni 4 napra jut némi plusz net "ingyé"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Androidos tablet topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- DIGI internet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gurulunk, WAZE?!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest