Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
1414 megtagad mindenféle kapcsolatfelvételt, megszakítja a hívást miután bármilyen menüpontot kiválasztok és közli, hogy csak és kizárólag személyesen tudok bármit is intézni, kérdezni, stb. Ez már kb. az a szint, mintha terrorista lennék. 😀
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
p2pp
őstag
Itt [link] tartunk.
Talán nem is véletlenül.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
MadMancs
veterán
válasz Landsmann #136045 üzenetére
Dunántúlon lakok, és rengeteget utazok. Yettel szinte mindig atomstabil 4G/5G, ritkán 3G, mégritkabban 2G. Telekommal ellentétben amivel sok a 2G, de sok helyen a 4G-ben sincs köszönet. Rohamosan romlik a szolgáltatásuk minősége.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Köszi.
Magenta 1-nel 250-es netem van:
Azt jól gondolom, hogy az 5G-rol leszorulok, ha nem váltok fentebb? Amit azért nem teszek, mert az állandó lakcímemen csak DIGI van 😰be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz bolic #136058 üzenetére
Hát én ezért most visszamondtam az egészet. Tegnap hosszabbítottam meg a szerződést, de kötbérmentesen elálltam tőle, mert annak azért alapnak kellene lennie, hogy az 5G legyen az előfizetéseseknek elérhető szertintem, mindenféle felár nélkül. Az 5G sebességétől egyébként sem voltam elájulva, de na ... mégis csak vagy fizetek még havi 1600 Ft-ot, vagy nincs 5G az 5G-s készüléken. Miközben ugye a nyáron az összes Dominos fel volt engedve ingyen, aztán átestek oda, hogy már az előfitezésesek között is megy a szelekció, sőt Magenta 1-eseknek sem jár alapból. Így visszaállt az egész az október 29-ei lejárattal. Aztán váltok majd Yettelre, vagy NetFone-ra.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
HoaryFox
őstag
Azért szerintem annyival árnyaljuk a képet, hogy a Telekom még mindig a legnagyobb ügyfélbázissal rendelkező szolgáltató
Forrás: [link]Ahol meg többen vannak, ott jobban meg kell osztani a biteket.
Én majdnem pont 1 éve jöttem el a Vodától, mert katasztrofálisnak érzetem a netjüket a végén (az általad linkelt cikk meg is erősített benne), a Telekom még mindig sokkal jobb náluk, ha nem is sebességben, de legalább stabilitásban.[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
legenda
válasz GoodSpeed #136059 üzenetére
A nyári időszak csak teszt volt az 5G tekintetében.
Most jön a csak meghatározott díjcsomagokkal vagy bővítőkkel elérhető 5G, cserébe jobb lesz a sebesség, mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
A szolgáltató a nyári teszt alapján dolgozik tovább az 5G fejlesztésén.
Később minden havi díjas felmehet majd az 5G-re, még később a Dominosok is.
Így volt ez anno a 4G-vel is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
4Grider
nagyúr
Ha N28-on maradnak, akkor azon dolgozhatnak, de minek. N1-en kicsit több értelme lenne, N78-al meg soha nem lesz az autópályákon és egy számjegyű főútvonalakon 5G lefedettség. Mindezekből következik, hogy nagyvárosi környezetben a yetihez hasonlóan eleve N78-al kellett volna kezdjenek, egyéb településeken N1-el és csak az egyéb területeken kellett volna az N28-al megjelenni. Semmi értelme egy nagyvárosban N28-al nyomulni, nem is értem, miért jutott eszükbe.
-
Csak ezt nem írták az SMS-ben. Mindenesetre egy EFI angolosan távozik, mert a 1414-en megy a "Magenta 1 ügyfelünként üdvözöljük önt", de a tornyon már egyből átrakott 4G-re. A sebességen nem is háborogtam. Gyenge volt, de legalább 5G-n lógott a készülék. Értem én, hogy tesztelget, meg nézi, hogy hányan fognak az 5G miatt Gigaerős netre váltani (ami nálam nem opció, mert Hajdúszoboszló fürdőnegyedében lakom ugyan , de a negyed olyan 30-40%-a nincs lefedve optikával, 40 méterre van tőlem a Telekom optika vége, ezért vagyok kénytelen DIGI FTTH-n lenni), vagy befizetni a piktorgrammért 1600 Ft-ot havonta, aztán olyan lesz a sebesség amilyen, vagy jó, vagy attól eltérő. Az is természetes, hogy a Dominosokat kigórták. Stressz tesztnek elment, bár szerintem fel sem kellett volna engedni őket. Szóval annyiból szerencsém van, hogy 5 hét van hátra a hűségből, nem tudom, hogy fognak e hívni, de annyira nem is érdekel.
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte. Aztán 2023 tavaszáig nem volt.Pár hónapig ment, most meg leugdaltak még Magenta 1-esként. De nincs gond, visszamondtam kötbérmentesen, októberben meg szintén kötbérmentesen felmondom. Van, aki tolerálja az ilyen eljárást, meg van aki nem. Valószínűleg kisebbségben leszek, de én nem tolerálom.
#136061aprokaroka87: De most a Yettel megint előkerült.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
nagyúr
mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
Az még nem is lett volna baj, ha mindenki lóg rajta, ha nem értetlenkedve speedtestelgetett volna annyi nagyeszű! Plusz valami érthető tájékoztatás kéne a usereknek, hogy mi is az 5G előnye, mert a nyekergésekből az derült ki, hogy az embereknek fogalma sincs erről.
Az is egyértelmű volt, hogy tesztelés zajlik, mégis felháborodás van, hogy miért nincs alapból mindenkinek most már! Nyilván nyáron lehetett tesztelni normálisan, de ezt a különdíjas 5G-t azért nem tartom korrekt dolognak, amelyik díjcsomagban benne van, az menjen úgy, aztán majd bevezetik a többinél is, felesleges feszültségkeltés csak ez az 1600 ft-os valami...
(#136065) GoodSpeed
A Dominosok ugyanúgy fizetnek az adatért, csak jóval többet, azért nem kellett volna felengedni őket, mert neked ócsócsomagosnak nem tetszik? Ez a baj ebben az országban, mindenki ócsóért akarja a legjobb szolgáltatást, de úgy, hogy mások ne kapják... Csak éppen az 5G tesztelés lényeg épp az volt, hogy a Telekomos adathasználókkal teszteltek. Itt háborogsz, de fogalmad sincs, miért csak az 5G jó neked!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
AnonymusX
senior tag
válasz GoodSpeed #136059 üzenetére
Netfone topikot erősen ajánlom átolvasásra, mert ha a Telekomnál így felbosszant, hogy nincs mindenkinek 5G, akkor a Netfone húzásaitól egyenest a falnak mész. Meg talán nincs is náluk 5G.
Mostanában számolnak be az előfizetők arról, hogy a Netfone simet hamar ledobja a voda hálózata, miközben a vodás sim vígan csatlakozik.
De ott van az ÁSZF kérdése is, mikor én néztem, nem volt rendes ÁSZF-jük, amiben mindent leírtak volna, amit a honlapon állítottak.
Késedelmes számhordozásnál nem írják automatikusan jóvá a kötbért, írogatni kell nekik.
A honlapról finoman lekerültek azok a promóciós képek, hogy nem lesz áramelés adott csomagnál (máshol nem is volt feltüntetve).
Ha lenne normális hatóság, akkor már széjjel kellett volna büntetni a Netfone-t.És még valami: legutóbbi ÁSZF változásról a számlában csak egy linket adtak, hol nézd meg, nem írták a számlában, hogy emiatt fel is lehet mondani. Mikor ezt a T elmulasztotta a Facebook, Messenger stb. kinullázás megszűnésekor, hatósági vizsgálat indult.
[ Szerkesztve ]
-
válasz 4Grider #136066 üzenetére
Nem is arra mondtam ,hogy Speedtestet nyomott volna folyamatosan, hanem fel volt jelentkezve több százezer efi, ami szerintem felesleges volt, elég lett volna megnézni, hogy az előfizetéseket lógva hagyva az 5G-n mennyire stabil...
Telekom mobilszolgáltatások - PROHARDVER! 133908 (ekkortól van itt 5G)
Lakásban ennyit tudott: Telekom mobilszolgáltatások - PROHARDVER! 133910
Nem szóltam le, pedig lehetett volna...
Szabadban meg ennyit.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz AnonymusX #136068 üzenetére
Az egy ilyen fapad dolog, de ennyiért ez belefér:
Magentáéknál csak Telekom vezetékes és mobil irányba korlátlanul úgy fizetek jelenleg is többet, hogy ugye még van mellette vezetékes három szolgáltatásom.
NetFone-nál lényegében készlékkedvezmény nekem nincs. De fapados... az árazása is, ott nem várom el az 5G-t, annyiért. Egyébként állítólag lesz az utolsó 3 hónapjától ennek az évnek.Viszont az is lehet, hogy Yettel lesz, amennyiben a DIGI-t felmondom, mert a telefonjuk vacak, a TV szolgáltatás minősége hagyjuk... egyetlen a vezetékes Internet ami makulátlan.
-
válasz ubyegon2 #136067 üzenetére
"A Dominosok ugyanúgy fizetnek az adatért, csak jóval többet, azért nem kellett volna felengedni őket, mert neked ócsócsomagosnak nem tetszik? "
Domino Maratonnál ha jól tudom, átvihető hónapról hónapra az adatkeret. Oké, hogy fajlagosan többet fizetnek egy GB-ért... de fizet 5 GB-ért 4 ezret, és valamivel többért 50 GB-ot kapok, viszont én 24 hónapig fizetek, és az én felhasználó szokásaimat illetően általában maradni szokott 40+ GB havonta, ami minden hónapban törlődik! Akkor nehogy már az jöjjön ki, hogy a hűségnélküli DOMINOS, aki lehet holnap lelép, én meg kötve vagyok, az jobb ügyfél...Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna... ami csak 4G-s.
Ez az 1600 Ft-os dolog meg egyértelmű teszt, ha "sikere" lesz, akkor marad. Ha meg nem, akkor majd változtatnak.
-
AnonymusX
senior tag
válasz GoodSpeed #136070 üzenetére
Végül is nevezhetjük fapadnak a fentieket, amiket írtam, továbbá a jogszabályok be nem tartását, a Facebook ügyfélszolgálaton való tiszteletlen kommunikációt az ügyféllel, a felmondási jog letagadását.
Én inkább nem választottam őket. Ijesztő, hogy így működhetnek, miközben egy számhordozást nem tudnak jogszabályt betartva véghezvinni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #136071 üzenetére
A Maraton nem tudom miért került képbe, az csak egy készenléti opció gyakorlatilag a Domino-nál, biztosan nem azok fognak 5G-ért sírni, akik ezt használják.
én 24 hónapig fizetek
Attól fontosabbnak érzed magad, mert hűségidőt vállaltál, ami nem is az előfizetés miatt van, értem. Kaptál rá kedvezményt, nem? Ennyi jár neked, 5G nem ill majd ha fizetsz. Egy M-es csomagtól senki nem esik hanyatt az ámulattól.
Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna...
Ja mert 5G képes mobilt vettél...no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá? Aki fontosabbnak érzi magát, az premium-ot választ, nem? No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy.
(nekem is 5G képes a telóm, mégse érdekel, hogy 5G legyen rajta, inkább lenne normális 4G stabilan, de nyáron nem nagyon volt a sok idióta miatt, mert a free 7napos korlátlan akcióban 5G sebességet teszteltek, annyi eszük nincs, hogy az nem a sebességről szól)
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
válasz ubyegon2 #136073 üzenetére
Azért szerintem nem kellene a sebesség tesztekre fogni ha valahol nyáron lassú volt a hálózat. Az a kb 2x10 másodperc amíg a le-fel irányt megméri a speedtest elenyésző az egész napos forgalomban. Inkább okolnám az automatán 4K ra váltó youtube és egyéb videós/stream oldalakat, illetve a letöltéseket amik órákon át is terhelhetik a hálózatot.
Illetve nem hinném hogy adott helyen egy időben 10 user nyomott rá a teszt gombra.
De jelzem hogy egy akár csak 150 Mbps-os cella kapacitásnál ha 10 ember tesztel akkor is jut kb. 8-10Mbps mindenkinek. (Ha csak a tesztet nézzük.)[ Szerkesztve ]
-
válasz ubyegon2 #136073 üzenetére
"no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá?"
Ha visszaolvastál volna, akkor le van írva:
"Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte. Aztán 2023 tavaszáig nem volt."Tehát akkor szájbarágosan elmagyarázom, csak most, csak neked...
1. 2021-nyarától két évig nem volt ilyen opció elméletben sem, mert a Telekom teleplakátolta Hajdúszoboszlót, csak szolgáltatás nem volt. Nem létező szolgáltatásra, nem célszerű előfizetni, ha mondjuk lehetséges is, mert pl lehet, hogy nem érdekelte volna őket, ha benyújtom az igényt, ha BP egyes részein van, hátha arrajárok, meg egyébként is, csak tudja már az ember, hogy mi kell neki és mi nem.
2. Tegnapig volt 5G-s elérésem egy kemény 4 hónapos időintervallumban. Igaz ekkor a többi dominósnak is.
3. "No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy. "
De megtudom, hogy NEKEM miért lett volna fontos, és végül miért nem estem tőle hanyatt. 4G+-szal is elvagyok, nem szoktam mobilinternettel játszani, így a késleltetés sem számít. Idővel lekapcsolják majd a 4G-t, ahogyan tették a 3G-vel is. Nekem az egyfajta hobbi, hogy akkor is a legkorszerűbb technológiát használjam, ha nem fogom teljesen kihasználni. Ami nekem mégis érdekes lett volna az a sebeség:Ez Yettel 5G. Ennek a Telekom 5G a 10%-át sem tudta le irányba. Egyéb kérdés?
A kis 1600 Ft-os húzásuk meg, ha csak azt nézem, hogy én mennyit fizettem nekik havonta masszívan kontraproduktívan sült el. Nem biztos, hogy sokan meg fogják rendelni olyanok, akiknek nincs 1000-es FTTH-juk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csernak75 #136074 üzenetére
Igazad lehet, 4K ra váltó youtube és egyéb videós/stream oldalakat, illetve a letöltéseket amik órákon át is terhelhetik a hálózatotm de ezekre meg mit lehet mondani? Használják...de egyébként leglább tesztelve volt, mit bír az 5G. Az látszik, hogy ezt nem bírta, de gond csak akkor lenne ezután, ha mindenki 5G korlátlanon tolná...bár sokan csak emiatt nem kezdtek el mindent 4K-ban nézegetni.
Egy reggel a ház előtt nem akart betölteni a PH app, csináltam egy mérést én is...
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #136075 üzenetére
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte.
Ilyen kampányoknak beugrunk? Jól van, de egyébként igaz, amit írtak, nem? Volt határidő is?
Nagyon ne szontyolodj el, tényleg nem a sebesség a lényege az 5G-nek, de ha neked ez ennyire fontos, főleg, hogy úgysem használod ki...méregesd csak szorgalmasan a Yeti 5G-t, senki nem sajnálja tőled.
Mobilt meg mindenki más szempontok alapján választ.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A Telekom partnerhálózatán még most sem akar működni a volte roaming. Se Szlovákiában, Se Ausztriában.
-
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #136080 üzenetére
Egyébként meg ahogy nézem 4G hálózaton van ez a bűvös bizonyos 300 mbit/sec az aszf-ben, ha ezt 5G-n jobban tudja garantálni akkor az user azt fogja használni lehet.
Ez teljesen normális igény. Nem nagyon ezt az igényt olvastam itt eddig. Nem az 5G-vel van bajom, inkább azokkal, akik nincsenek tisztában semmivel, de mindenből azonnal, csak nekem a legjobbat legolcsóbban ezzel a mentalitással nem könnyű megbékélni. Nem is a most morgolódó fórumtársra gondolok itt elsősorban. Ő éppen tudhatná, mire jó igazán az 5G, lévén Hajdúszoboszló nyáron épp alkalmas annak tesztelésére.
Ja és említetted, hogy aki átlagos dolgokra használja...oda talán elég a 300 mbit/sec is, nem? Persze annyi nagyon nincs, mert aki teheti, az nyomja 4K-ban egész nap...
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz polonic #136083 üzenetére
Az LTE indulásakor nem is volt része a szabványnak a hívások IP alapú továbbítása, mire meg felébredtek az iparági szereplők, teljesen szét volt tagozódva, ki, hogy oldotta meg. Ezért megy a mai napig a vergődés, hogy kinek megy, hogy megy, milyen készüléken megy...
üdv, adika4444
-
jani4454
tag
Én annak is örülnék, ha itt a Balaton partján, folyamatosan működne a net! Nem állandóan E hálózatra dobna le...!
-
Marci112233
őstag
válasz jani4454 #136085 üzenetére
Nekem azóta szarakodik a 4G is amióta lelőtték a 3G-t. Elvileg nem igen kéne ennek hatnia rá, de valahogy én ezt vettem észre. Területmérő GPS-ünknél hál istennek meg van az a tulajdonsága hogy ha egyszer megfogta a netet akkor 10 percig elvileg tartja a fix pozíciót még, és bizonyos helyeken kell is, ugyanis méterekkel a mérendő pont előtt kell netet fogatnom vele. Az előző antenna ezt még nem tudta, de az a 3G-vel mindenhol ment gond nélkül.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
jack982
aktív tag
5G-n keresztül van már hangszolgálatása telekomnak?
-
lomposfarkas
tag
Annak van valami értelme, hogy híváskor (ha nem veszik fel) fél perc csengetés után foglaltat jelez és szétbont? (dolgozói előfizetés, az üf-et is akarom keresni, de hátha valami egyszerű az oka)
-
jack982
aktív tag
válasz lomposfarkas #136089 üzenetére
simkártya csere szerintem.
-
martonl
senior tag
válasz Marci112233 #136086 üzenetére
Lehet, hogy a cucc nem tudja az összes 4G sávot és gyengén fogja a jelet. Amúgy laikusként nem értem, miért kell neki net, elvileg az csak a pozíciószerzés gyorsaságán javít. Ha nincs net, akkor is lesz pozíció, csak kicsit később.
#136091 jack982
Standalone hálózat, a mostani csak 4G alapú NSA hálózat. Én sem értek hozzá, de szerintem okosabbak már elmagyarázták itt is korábban a különbséget. Tudtommal a Telekom már tesztelgeti az SA hálózatot.
[link][ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
Valószínűleg a hívott félnél be van kapcsolva a hívásátirányítás, ha nem válaszol. Általában ilyenkor SMS központra vagy esetleg hangpostára van átirányítva a hívás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ubyegon2 #136082 üzenetére
Már nem morgolódok, felhívott egy kedves ügyintéző és minden sínen van
[ Szerkesztve ]
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Ha engem csörgetne valaki folyamatosan 30 másodpercen keresztül, le is tiltanám örökre...
ThinkPad
-
Marci112233
őstag
válasz martonl #136093 üzenetére
RTK-hoz tehát az 1-2 cm-hez kell a net hogy a szerverhez hozzáférjen. Anélkül is van pozíció az igaz de akkor ugrik az 1-2 cm, és így 0-tól akár 1 méter eltolás is lehet. Ennek mnete biztos így van, nem pár hete van meg a szerkezet, és elég sokat használtam már, és sokat is olvastam ez ügyben.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen